Klinkt beter 432 EVO
 

 
Google Translate
 
 
 
Navigatie
 
HOME
TWEEDEHANDS - DEMO HIFI
RECENSENTEN QUALITYHIFI
REVIEWS TESTS
NIEUWSBERICHTEN 2016
NIEUWSBERICHTEN 2015
NIEUWSBERICHTEN 2014
NIEUWSBERICHTEN 2013
NIEUWSBERICHTEN 2012
HIFIWINKELS Nederland
PRODUCENTEN & MERKEN
IMPORTEURS & DISTRIBUTEURS
ZET JE HIFISURROUNDSET ONLINE !
AUDIO & VIDEO MEUBELS
CONTACT - INFO
YOU TUBE QUALITYHIFI
 
Zoeken op Qualityhifi
 
 
HiFi Supply accessoires
 

 
Akiko Audio
 

Akiko Audio Churchilllaan 69 6226CT Maastricht  info@akikoaudio.com

 
Google Ads
 
 
Intosurround
 

Intosurround is de audiowinkel voor de echte liefhebber. Toonaangevende merken van verschillende Nederlandse importeurs en het Zweedse topmerk XTZ, staan garant voor een geweldige beleving.XTZ is uitsluitend te koop bij Intosurround voor Nederland en BelgiŽ. Door op deze wijze de producten op een andere manier aan te bieden, heeft u een HighEnd product tegen een zeer aantrekkelijke prijs.Flight forum 3542  5657 DW Eindhoven Nederland E-mailadres: info@intosurround.nl Telefoonnr.: +31 (0)40-2342415

Intosurround Eindhoven

 
Introductie streaming audio door Jord Groen
 

Jord Groen Triple M Audio Shop

 
HiFi Studio Zwaard
 

 
Fabscreations
 

Welkom bij Fabscreations. Onze website is nog in ontwikkeling, maar mocht u interesse hebben in 1 van de schilderijen of meer informatie willen, kunt u contact opnemen door gebruik te maken van het contactformulier op de site.

fabscreations

 
FWD Magazine
 

 Vindt hier de laatse reviews

FWD Magazine cover

 
You tube Qualityhifi
 

Klik hier voor de Qualityhifi-YouTube website en bekijk vele films en verslagen

Kijk ook op Qualityhifi youtube

 
Prima Luna
 

Durob Audio BV PO. Box 109  5250 AC Vlijmen The Netherlands primaluna@primaluna.nl

Prima Luna Prologue Dialogue

 
John Van Gent
 

In de hifi wereld heerst nog steeds de veronderstelling dat 'goed' duur moet zijn, JvG bewijst het tegendeel en biedt goede producten aan tegen een nog betere prijs. High-End audiokabels johnvangent De Hennepe 455 4003 BG Tiel info@jvg-kabels.nl

John Van Gent
High End Audiokabels

De John van Gent Magic-Link "Reference" plus

 
Amity HiFi
 

 

Dali Epicon 6 Closer to the Real Thing jan 2012

Dali Epicon 6 detailDali Epicon 6: Closer to the Real Thing. Met de introductie van de EPICON 6 luidspreker wordt de eerste stap gezet voor de opvolging van DALI’s Euphonia serie. Het was met deze serie dat DALI’s kenmerkende Hybride tweeter, een combinatie van dome en ribbon drivers, zijn debuut maakte. Het is daarom vanzelfsprekend dat deze technologie, in nog geraffineerder vorm, is terug te vinden in de EPICON 6.

De EPICON 6 is niet alleen een verfijning van bestaande technieken. Ook hier maakt een nieuwe technologie zijn debuut: het Linear Magnet Drive systeem (patent aangevraagd). Ontwikkeld en gefabriceerd in Denemarken brengt deze techniek een aanzienlijke reductie in vervorming in het algemeen, en met name de vervorming die inherent is bij conventionele woofersystemen. Dit is weer een belangrijke stap in het nastreven van de perfecte weergave waarbij niets toegevoegd en vooral niets weggelaten wordt, ongeacht geluidsniveau of muzieksoort.

Dali Epicon 6

Flagship Series
De EPICON 6 is de eerste luidspreker in de EPICON serie. In de loop van de komende maanden zullen er meer modellen verschijnen waarmee het een complete “Flagship” reeks wordt die daadwerkelijk een nieuwe maatstaf zet als het gaat om weergave en afwerking.

Europese primeur
DALI heeft de Integrated Systems Europe (ISE) beurs in Amsterdam gekozen voor de Europese introductie van deze bijzondere speaker. Daarmee is de Benelux een van de allereerste plaatsen in de wereld waar de EPICON 6 zal rouleren bij een select aantal DALI dealers. Ook zal de EPICON 6 te beluisteren zijn op de Audio Show in het AZ stadion Alkmaar op 18 en 19 februari.

Dali Epicon 6

De EPICON 6 zal in de komende maanden beperkt leverbaar gaan worden in hoogglans zwart, Walnut of Ruby Macassat. De adviesprijs (onder voorbehoud) zal € 4499,- per stuk zijn.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

AND Benelux BV
T: +31(0)13-4550955
F: +31(0)13-4555666
W: www.andbenelux.com
E:

www.facebook.com/DALIbenelux
www.nad.nl
www.dali.nl
www.redeyeremote.nl
www.andbenelux.com