Klinkt beter 432 EVO
 

 
Google Translate
 
 
 
Navigatie
 
HOME
TWEEDEHANDS - DEMO HIFI
RECENSENTEN QUALITYHIFI
REVIEWS TESTS
NIEUWSBERICHTEN 2016
NIEUWSBERICHTEN 2015
NIEUWSBERICHTEN 2014
NIEUWSBERICHTEN 2013
NIEUWSBERICHTEN 2012
HIFIWINKELS Nederland
PRODUCENTEN & MERKEN
IMPORTEURS & DISTRIBUTEURS
ZET JE HIFISURROUNDSET ONLINE !
AUDIO & VIDEO MEUBELS
CONTACT - INFO
YOU TUBE QUALITYHIFI
 
Zoeken op Qualityhifi
 
 
HiFi Supply accessoires
 

 
Akiko Audio
 

Akiko Audio Churchilllaan 69 6226CT Maastricht  info@akikoaudio.com

 
Google Ads
 
 
Intosurround
 

Intosurround is de audiowinkel voor de echte liefhebber. Toonaangevende merken van verschillende Nederlandse importeurs en het Zweedse topmerk XTZ, staan garant voor een geweldige beleving.XTZ is uitsluitend te koop bij Intosurround voor Nederland en BelgiŽ. Door op deze wijze de producten op een andere manier aan te bieden, heeft u een HighEnd product tegen een zeer aantrekkelijke prijs.Flight forum 3542  5657 DW Eindhoven Nederland E-mailadres: info@intosurround.nl Telefoonnr.: +31 (0)40-2342415

Intosurround Eindhoven

 
Introductie streaming audio door Jord Groen
 

Jord Groen Triple M Audio Shop

 
HiFi Studio Zwaard
 

 
Fabscreations
 

Welkom bij Fabscreations. Onze website is nog in ontwikkeling, maar mocht u interesse hebben in 1 van de schilderijen of meer informatie willen, kunt u contact opnemen door gebruik te maken van het contactformulier op de site.

fabscreations

 
FWD Magazine
 

 Vindt hier de laatse reviews

FWD Magazine cover

 
You tube Qualityhifi
 

Klik hier voor de Qualityhifi-YouTube website en bekijk vele films en verslagen

Kijk ook op Qualityhifi youtube

 
Prima Luna
 

Durob Audio BV PO. Box 109  5250 AC Vlijmen The Netherlands primaluna@primaluna.nl

Prima Luna Prologue Dialogue

 
John Van Gent
 

In de hifi wereld heerst nog steeds de veronderstelling dat 'goed' duur moet zijn, JvG bewijst het tegendeel en biedt goede producten aan tegen een nog betere prijs. High-End audiokabels johnvangent De Hennepe 455 4003 BG Tiel info@jvg-kabels.nl

John Van Gent
High End Audiokabels

De John van Gent Magic-Link "Reference" plus

 
Amity HiFi
 

 

Hifeye een nieuwe telg op de Nederlandse High end Design markt jan 2012

Er is een nieuwe Nederlandse Design luidspreker fabrikant in Nederland. Sinds kort is het bedrijf HIFEYE van Jonathan Stel uit Groningen begonnen met het produceren van een erg fraaie Design luidspreker de WM35-1 .  Jonathan Stel is al jaren werkzaam in de scheepsbouw en houtbewerking en heeft daar een enorme ervaring mee opgedaan. Al jaren liep hij met het idee om zelf eens luidsprekers te gaan bouwen, en vele jaren was hij hevig geinteresseerd in deze apparaten. En nu is het eindelijk zover.

Jonathan wilde een duidelijk karakter neerzetten met zijn luidsprekers, deze zijn zowel in Design als in geluidsweergave geheel uniek in hun soort. De opzet was en is om een luidspreker met een bizondere vormgeving te maken welke tijdloos zou zijn en in elk hedendaags interieur zou passen. Daarbij moest de geluidskwaliteit zeer hoog zijn. Met de WM35-1 is dit dan ook gelukt.

Hifeye WM35-1 luidsprekerElke luidspreker wordt gemaakt van hoogwaardig en massief hardhout ( bijvoorbeeld Mahony). Bij de productie word gebruik gemaakt van traditionele houtbewerkings machines. Het hout wordt met grote zorg geselecteerd waardoor iedere luidspreker volkomen uniek is. De bol zelf bestaat uit enkele tientallen stukken verlijmd hout die uiteindelijk van binnen en buiten tot een perfecte bol wordt gedraaid. De bekabeling loopt door de voet heen waar onderaan deze de aansluitingen zitten voor de luidspreker kabels.

Het is mogelijk om de luidsprekers in een huiselijk ingerichte luisterruimte te bekijken en te beluisteren waar je met je eigen muziek zelf kan horen en zien wat een prachtige luidsprekers dit zijn.

Binnenkort zal op www.qualityhifi.nl een Review / test worden geplaatst . Hou de website in de gaten....

Voor meer informatie contact:

Hifeye Jonathan Stel
Skagerrak 22-26
9723 JR Groningen
telefoonnummer (8:00-17:00) 0641496162
E-mail: