Klinkt beter 432 EVO
 

 
Google Translate
 
 
 
Navigatie
 
HOME
TWEEDEHANDS - DEMO HIFI
RECENSENTEN QUALITYHIFI
REVIEWS TESTS
NIEUWSBERICHTEN 2016
NIEUWSBERICHTEN 2015
NIEUWSBERICHTEN 2014
NIEUWSBERICHTEN 2013
NIEUWSBERICHTEN 2012
HIFIWINKELS Nederland
PRODUCENTEN & MERKEN
IMPORTEURS & DISTRIBUTEURS
ZET JE HIFISURROUNDSET ONLINE !
AUDIO & VIDEO MEUBELS
CONTACT - INFO
YOU TUBE QUALITYHIFI
 
Zoeken op Qualityhifi
 
 
HiFi Supply accessoires
 

 
Akiko Audio
 

Akiko Audio Churchilllaan 69 6226CT Maastricht  info@akikoaudio.com

 
Google Ads
 
 
Intosurround
 

Intosurround is de audiowinkel voor de echte liefhebber. Toonaangevende merken van verschillende Nederlandse importeurs en het Zweedse topmerk XTZ, staan garant voor een geweldige beleving.XTZ is uitsluitend te koop bij Intosurround voor Nederland en BelgiŽ. Door op deze wijze de producten op een andere manier aan te bieden, heeft u een HighEnd product tegen een zeer aantrekkelijke prijs.Flight forum 3542  5657 DW Eindhoven Nederland E-mailadres: info@intosurround.nl Telefoonnr.: +31 (0)40-2342415

Intosurround Eindhoven

 
Introductie streaming audio door Jord Groen
 

Jord Groen Triple M Audio Shop

 
HiFi Studio Zwaard
 

 
Fabscreations
 

Welkom bij Fabscreations. Onze website is nog in ontwikkeling, maar mocht u interesse hebben in 1 van de schilderijen of meer informatie willen, kunt u contact opnemen door gebruik te maken van het contactformulier op de site.

fabscreations

 
FWD Magazine
 

 Vindt hier de laatse reviews

FWD Magazine cover

 
You tube Qualityhifi
 

Klik hier voor de Qualityhifi-YouTube website en bekijk vele films en verslagen

Kijk ook op Qualityhifi youtube

 
Prima Luna
 

Durob Audio BV PO. Box 109  5250 AC Vlijmen The Netherlands primaluna@primaluna.nl

Prima Luna Prologue Dialogue

 
John Van Gent
 

In de hifi wereld heerst nog steeds de veronderstelling dat 'goed' duur moet zijn, JvG bewijst het tegendeel en biedt goede producten aan tegen een nog betere prijs. High-End audiokabels johnvangent De Hennepe 455 4003 BG Tiel info@jvg-kabels.nl

John Van Gent
High End Audiokabels

De John van Gent Magic-Link "Reference" plus

 
Amity HiFi
 

 

Nieuwe pioneer SE-CL541i oordoppen made for iPOD iPHONE en iPAD jan 2012

Nieuwe pioneer SE-CL541i oordoppen made for iPOD iPHONE en iPAD jan 2012

Pioneer breidt zijn aanbod oordopjes uit met de nieuwe SE-CE511i en de SE-CL541i, die speciaal zijn ontworpen voor gebruik met de iPod, de iPhone en de iPad1 van Apple. Deze nieuwe apparaten zijn de ideale oplossing voor al wie op zoek is naar een eenvoudige manier om zijn draagbare apparaat tijdens het woon-werkverkeer of tijdens het werken buitenshuis te bedienen.
Beide nieuwe modellen zijn uitgerust met een ingebouwde microfoon en een in-line afstandsbediening met 3 knoppen, waarmee de gebruiker zijn media en content kan afspelen, handenvrij kan telefoneren of voice memo's maken, van track veranderen en het volume aanpassen zonder dat hij daarvoor het draagbare apparaat uit zijn zak of tas hoeft te halen.

De SE-CE511i oordopjes laten over het volledige bereik stereogeluid horen en zijn daardoor perfect geschikt voor gebruik met draagbare muziekapparaten. De 15 mm neodymium drivers laten de hoge tonen gelijkmatig en de lage tonen dynamisch klinken. Hun ovalen vorm biedt een comfortabeler en steviger pasvorm, minimaliseert geluidslekken en elimineert ongewenst geluid. De SE-CE511i is uitgerust met een 1,2 m lang OFC-litz-snoer en een vergulde smalle plug die met de iPhone compatibel is. Dit model is in het zwart en in het wit verkrijgbaar.
 
De SE-CL541i oordopjes zijn ontworpen voor gebruikers van de iPod, de iPhone en de iPad die veel belang hechten aan een hoge geluidskwaliteit. Ze zijn uitgerust met grote 10,5 mm drivers die sterke en dynamische bastonen laten horen. De geavanceerde bullet-type earchip die daarbij wordt gebruikt, dicht het oor goed af, wat niet alleen de stabiliteit ten goede komt, maar waardoor het geluid van buitenaf ook buiten wordt gehouden. Aangezien ieder oor anders is, worden bij de oordopjes ook vier sets eindstukjes van silicone (van ‘extra small’ tot ‘large’) meegeleverd. Zij zorgen ervoor dat de oordopjes op een comfortabele en perfect passende manier kunnen worden gedragen. De stabiliteit van het geheel wordt nog verbeterd door een snoerklem, die de spanning van het 1,2 m lange snoer op de oren verlaagt, die voorkomt dat de oordopjes uit de oren vallen en die het geluid van de wrijving van het snoer tegen kleding, wegwerkt. De SE-CL541i is in het zwart met rode details verkrijgbaar.
 

Verkrijgbaarheid
De SE-CE511i oordopjes zullen vanaf maart 2012 verkrijgbaar zijn. De SE-CL541i oordopjes zullen vanaf april 2012 in de handel verkrijgbaar zijn. www.pioneer.nl