Klinkt beter 432 EVO
 

 
Google Translate
 
 
 
Navigatie
 
HOME
TWEEDEHANDS - DEMO HIFI
RECENSENTEN QUALITYHIFI
REVIEWS TESTS
NIEUWSBERICHTEN 2016
NIEUWSBERICHTEN 2015
NIEUWSBERICHTEN 2014
NIEUWSBERICHTEN 2013
NIEUWSBERICHTEN 2012
HIFIWINKELS Nederland
PRODUCENTEN & MERKEN
IMPORTEURS & DISTRIBUTEURS
ZET JE HIFISURROUNDSET ONLINE !
AUDIO & VIDEO MEUBELS
CONTACT - INFO
YOU TUBE QUALITYHIFI
 
Zoeken op Qualityhifi
 
 
HiFi Supply accessoires
 

 
Akiko Audio
 

Akiko Audio Churchilllaan 69 6226CT Maastricht  info@akikoaudio.com

 
Google Ads
 
 
Intosurround
 

Intosurround is de audiowinkel voor de echte liefhebber. Toonaangevende merken van verschillende Nederlandse importeurs en het Zweedse topmerk XTZ, staan garant voor een geweldige beleving.XTZ is uitsluitend te koop bij Intosurround voor Nederland en BelgiŽ. Door op deze wijze de producten op een andere manier aan te bieden, heeft u een HighEnd product tegen een zeer aantrekkelijke prijs.Flight forum 3542  5657 DW Eindhoven Nederland E-mailadres: info@intosurround.nl Telefoonnr.: +31 (0)40-2342415

Intosurround Eindhoven

 
Introductie streaming audio door Jord Groen
 

Jord Groen Triple M Audio Shop

 
HiFi Studio Zwaard
 

 
Fabscreations
 

Welkom bij Fabscreations. Onze website is nog in ontwikkeling, maar mocht u interesse hebben in 1 van de schilderijen of meer informatie willen, kunt u contact opnemen door gebruik te maken van het contactformulier op de site.

fabscreations

 
FWD Magazine
 

 Vindt hier de laatse reviews

FWD Magazine cover

 
You tube Qualityhifi
 

Klik hier voor de Qualityhifi-YouTube website en bekijk vele films en verslagen

Kijk ook op Qualityhifi youtube

 
Prima Luna
 

Durob Audio BV PO. Box 109  5250 AC Vlijmen The Netherlands primaluna@primaluna.nl

Prima Luna Prologue Dialogue

 
John Van Gent
 

In de hifi wereld heerst nog steeds de veronderstelling dat 'goed' duur moet zijn, JvG bewijst het tegendeel en biedt goede producten aan tegen een nog betere prijs. High-End audiokabels johnvangent De Hennepe 455 4003 BG Tiel info@jvg-kabels.nl

John Van Gent
High End Audiokabels

De John van Gent Magic-Link "Reference" plus

 
Amity HiFi
 

 

Pioneer N-50-S jan 2011

Nieuwe spelers leveren een hoge kwaliteitsweergave van bestanden zoals FLAC. Pioneer N-50-S.  Pioneer lanceert twee netwerkaudiospelers van hoge kwaliteit die luisterplezier voortaan een heel nieuwe  dimensie geven. De Pioneer N-50 en N-30 ondersteunen AirPlay van Apple en men kan er muziekbestanden van verschillende bronnen en bestandsformaten mee afspelen, zoals hogeresolutie-audio van 192 kHz/24 bit.

"Muziekliefhebbers willen van hun audiocollectie genieten uit hun muziekbibliotheek, maar ook online. En dat aan de beste geluidskwaliteit die er bestaat. Met deze eis in het achterhoofd ontwikkelde Pioneer netwerkaudiospelers die de luisteraar een hele nieuwe ervaring geven. Hun grote troef?  Je kunt muziekbestanden spelen vanaf elke denkbare opslaglocatie (PC, NAS, HDD, iPod/iPhone/iPad of USB) én naar Internet-radio luisteren van over de hele wereld", zegt Ronald De Wilde, PR-Manager van Pioneer Benelux. "Voor de N-50 integreerden we bovendien asynchrone USB DAC-functionaliteit en DSP-verwerking. In combinatie met geselecteerde componenten en ontwerpdetails zorgen we er zo voor dat de veeleisende audiofiel waar voor zijn geld krijgt."


 
 
Pioneer N-50-K  
De N-50 en N-30 hebben een tijdloos en stijlvol ontwerp. Een knap aluminium front met een kleurenscherm van 2,4 inch en minimalistische bedieningsknoppen geven de netwerkspelers een hoogwaardige uitstraling.  De Pioneer N-50 en N-30 zijn DLNA-gecertificeerd (v.1.5 - DMP / DMR), compatibel met meerdere audioformaten, gaande van 192 kHz/24 bit FLAC- en WAV-bestanden, gekopieerde nummers van cd's tot mp3 en MPEG-4 AAC geluidsbestanden. Dankzij zijn expertise in kwaliteitsvolle geluidsweergave biedt Pioneer een mooie luisterervaring, ongeacht de bron.

Met AirPlay van Apple1, kunnen muziekfanaten genieten van een optimale toegang tot, controle en weergave van hun volledige iTunes-muziekbibliotheek. Gebruikers kunnen snel en gemakkelijk al hun muziek spelen terwijl tegelijkertijd informatie over het nummer en het album wordt weergegeven op het lcd-kleurenscherm2 van de N-50 en de N-30.
 
Pioneer N-30-K   
Voor een realistische geluidsweergave zijn de nieuwe netwerkaudiospelers van Pioneer uitgerust met een High-Accuracy Master Clock die tijds-fouten minimaliseert. Het resultaat: een uiterst nauwkeurige timing. Beide spelers beschikken over een USB-poort vooraan zodat muziek op een iPod, iPhone of iPad meteen gespeeld kan worden terwijl het apparaat wordt opgeladen. De gebruiker kan ook pc-audiobestanden afspelen die op een USB-stick zijn opgeslagen, zoals hogeresolutie-FLAC- en WAV-formaten3, zonder dat hij zijn thuisnetwerk nodig heeft.


 
De toestellen werden met de grootste zorg ontworpen, voor optimale ruisonderdrukking tijdens signaaloverdracht. Daarbij biedt het optimale ingang-/uitgangontwerp het kortst mogelijke signaalpad. Bovendien bevinden de kanalen en aansluitpunten van de analoge L/R-uitgang zich ver van elkaar.
 
De nieuwe N-50 integreert een asynchrone USB DAC waarmee een rechtstreekse USB-verbinding met een pc4 mogelijk is zonder gebruik van het thuisnetwerk. De signaaloverdracht gebeurt aan de hand van de USB overdrachtsmodus die jitter elimineert en een meesterlijke geluidskwaliteit levert met uiterst nauwkeurige audiosignalen, zelfs voor Hi-bit 32-audioverwerking.
 
Andere verbeteringen aan de N-50 bestaan uit de Auto Level Control voor consistente volumeniveaus tussen tracks en de Sound Retriever-technologie van Pioneer voor een betere geluidskwaliteit van gecomprimeerde muziekformaten. De N-50 is uitgerust met Hi-bit 32-audioverwerking die de ingangssignalen uitbreidt en zo een natuurlijke en analoge golf creëert. Dat resulteert in een rijke audioweergave, zelfs van zeer korte signalen.
 
Als kers op de taart is de N-50 voorzien van geselecteerde componenten en ontwerpdetails zoals een dubbellagig frame, geïsoleerde digitale/analoge stroomtoevoer met twin transformatoren en vergulde aansluitingen.
 
Zowel de N-50 als de N-30 zijn compatibel met:
o ControlApp van Pioneer: met deze gratis downloadbare applicatie van Pioneer gebruik je je iPod touch of iPhone als afstandsbediening om de talrijke functies van de netwerkaudiospeler makkelijk mee te bedienen. Pioneer biedt ook een speciale ControlApp voor Android-smartphones5 aan.
 
o Bluetooth: via een optionele AS-BT200 Bluetooth-adapter is draadloze transmissie mogelijk van audio vanaf compatibele apparaten zoals een iPod, iPod touch, iPhone of iPad (met iOS 3.0 of hoger), gsm of pc.
 
o Air Jam: Air Jam is een door Pioneer ontwikkelde applicatie voor iPod touch/iPhone waarmee de gebruiker muziek kan streamen vanaf max. vier iPod touch- en iPhone-apparaten6 via een Bluetooth-verbinding7. Air Jam stuurt ook metadata door zoals titelnummer, artiest en albumnaam, en de gebruiker kan gemakkelijk nummers in de iTunes Store aankopen. De applicatie kan gratis worden gedownload in de App Store. Pioneer biedt ook een speciale Air Jam app voor Android-smartphones aan.
 
o Draadloos LAN: via een optionele AS-WL300 draadloze LAN-omzetter hebben de systemen toegang tot muziek met een hoge resolutie en kunnen ze die afspelen vanaf elk compatibel netwerkapparaat.
 
 
Beschikbaarheid
De Pioneer N-30 en N-50 netwerkaudiospelers zijn verkrijgbaar in zwart en zilverkleur.
 

Gemiddeld vastgestelde verkoopprijs : Voor actuele prijzen contact pioneer.nl
N-30 449€
N-50 649€
 

1 Voor meer informatie over iPod-compatibiliteit, surf naar http://pioneer.jp/homeav/support/ios/eu/
2 Album artwork is mogelijk niet beschikbaar afhankelijk van het bestandstype.
3 Compatibel met FLAC/WAV-audiobestanden van max. 96 kHz/24 bit.
4 Voor pc's is het stuurprogramma nodig van op de website van Pioneer.
5 De netwerkaudiospeler moet worden aangesloten op een LAN-thuisnetwerk in een draadloze LAN-omgeving.
Kan worden gebruikt met iPhone/iPod Touch-modellen met iOS 4.3 of hoger en met HTC Desire HD, HTC EVO 4G, Samsung GALAXY S2 en Motorola Photon 4G.
6 Deze applicatie is ontwikkeld en getest in een iOS 4.2-omgeving. De iOS-versie voor de ontwikkeling en operationele test van de applicatie is echter onderhevig aan wijzigingen. Kan ook worden gebruikt met SAMSUNG GALAXY S(OS2.2) en GALAXY S?(OS2.3). Het aantal aansluitbare toestellen of de compatibiliteit kan verschillen wanneer er andere softwareversies geïnstalleerd zijn. Ruis en onderbrekingen zijn mogelijk wanneer de iPod touch/iPhone/iPad aangesloten is op andere Bluetooth-apparaten. Voor de meest recente informatie, raadpleeg de downloadpagina van Air Jam in de App Store.
7 Optionele AS-BT200-adapter vereist.

'Made for iPod', 'Made for iPhone' en 'Made for iPad' betekenen dat er een elektronisch accessoire is ontwikkeld om specifiek respectievelijk op een iPod, iPhone of iPad aan te sluiten, dat door de ontwikkelaar werd gecertificeerd om te voldoen aan de prestatienormen van Apple. Apple is niet verantwoordelijk voor de werking van dit toestel of de naleving van de veiligheidsnormen en regulerende voorschriften.
Opgelet: het gebruik van dit accessoire met een iPod, iPhone of iPad kan de draadloze prestaties aantasten.
Apple, AirPlay, het AirPlay-logo, iTunes, iTunes Store, iPhone, iPod, iPod classic, iPod nano, iPod touch en iPad zijn handelsmerken van Apple Inc. en zijn geregistreerd in de V.S. en in andere landen. App Store is een servicemerk van Apple Inc.
Het woordmerk en het logo van Bluetooth zijn geregistreerde handelsmerken en zijn eigendom van Bluetooth SIG, Inc. Voor Bluetooth-functionaliteit is een compatibel A2DP Bluetooth-toestel vereist. Bepaalde Bluetooth-functies worden mogelijk niet ondersteund door alle compatibele Bluetooth-toestellen en/of de werking van dergelijke functies kan bij bepaalde toestellen beperkt zijn.
DLNA™, het DLNA-logo en DLNA CERTIFIED™ zijn handelsmerken, servicemerken of certificeringsmerken van de Digital Living Network Alliance.