Klinkt beter 432 EVO
 

 
Google Translate
 
 
 
Navigatie
 
HOME
TWEEDEHANDS - DEMO HIFI
RECENSENTEN QUALITYHIFI
REVIEWS TESTS
NIEUWSBERICHTEN 2016
NIEUWSBERICHTEN 2015
NIEUWSBERICHTEN 2014
NIEUWSBERICHTEN 2013
NIEUWSBERICHTEN 2012
HIFIWINKELS Nederland
PRODUCENTEN & MERKEN
IMPORTEURS & DISTRIBUTEURS
ZET JE HIFISURROUNDSET ONLINE !
AUDIO & VIDEO MEUBELS
CONTACT - INFO
YOU TUBE QUALITYHIFI
 
Zoeken op Qualityhifi
 
 
HiFi Supply accessoires
 

 
Akiko Audio
 

Akiko Audio Churchilllaan 69 6226CT Maastricht  info@akikoaudio.com

 
Google Ads
 
 
Intosurround
 

Intosurround is de audiowinkel voor de echte liefhebber. Toonaangevende merken van verschillende Nederlandse importeurs en het Zweedse topmerk XTZ, staan garant voor een geweldige beleving.XTZ is uitsluitend te koop bij Intosurround voor Nederland en BelgiŽ. Door op deze wijze de producten op een andere manier aan te bieden, heeft u een HighEnd product tegen een zeer aantrekkelijke prijs.Flight forum 3542  5657 DW Eindhoven Nederland E-mailadres: info@intosurround.nl Telefoonnr.: +31 (0)40-2342415

Intosurround Eindhoven

 
Introductie streaming audio door Jord Groen
 

Jord Groen Triple M Audio Shop

 
HiFi Studio Zwaard
 

 
Fabscreations
 

Welkom bij Fabscreations. Onze website is nog in ontwikkeling, maar mocht u interesse hebben in 1 van de schilderijen of meer informatie willen, kunt u contact opnemen door gebruik te maken van het contactformulier op de site.

fabscreations

 
FWD Magazine
 

 Vindt hier de laatse reviews

FWD Magazine cover

 
You tube Qualityhifi
 

Klik hier voor de Qualityhifi-YouTube website en bekijk vele films en verslagen

Kijk ook op Qualityhifi youtube

 
Prima Luna
 

Durob Audio BV PO. Box 109  5250 AC Vlijmen The Netherlands primaluna@primaluna.nl

Prima Luna Prologue Dialogue

 
John Van Gent
 

In de hifi wereld heerst nog steeds de veronderstelling dat 'goed' duur moet zijn, JvG bewijst het tegendeel en biedt goede producten aan tegen een nog betere prijs. High-End audiokabels johnvangent De Hennepe 455 4003 BG Tiel info@jvg-kabels.nl

John Van Gent
High End Audiokabels

De John van Gent Magic-Link "Reference" plus

 
Amity HiFi
 

 

ProScene EH7500 van Optoma jan 2012

Optoma introduceert haar eerste ProScene Projector Almere, januari 2011 – Optoma kondigt  nu aan; de ProScene EH7500 WUXGA projector die per direct leverbaar is.  Deze  6500 ANSI Lumens projector met dual lamp, verwisselbaar- en uitwisselbaar  lens design is de allereerste in de nieuwe ProScene merk lijn van Optoma. Al meer dan 10 jaar lang is Optoma ook een van de weinige fabrikanten en designers die zich volledig richt op projectoren.

Door deze  toewijding, om te specialiseren puur en alleen  in alleen projectie technologie  is er  een  grenzeloze kennis en bekwaamheid binnen het  bedrijf opgebouwd waarmee uiteindelijk de beste toepassingen worden ontwikkeld voor de veeleisende professionele markt.

De ProScene lijn is volledig nieuw en special ontwikkeld voor extreem hoge helderheid en licht opbrengst, volledig uitgerust met uitgebreide extra Optoma services. De ProScene projectoren zullen worden geleverd via speciaal door Optoma gecertificeerde partners, uit een netwerk van de meest ervaren AV installateurs en integrators die zullen worden uitgenodigd voor het exclusieve ProScene Certified Partner Programma.

Dual-lamp, WUXGA en 6500 ANSI lumens zorgt voor kristal heldere  beelden  en  24/7 operation voor volledige betrouwbaarheid.  Het tegen stof verzegelde, filter loze design voorkomt dat stof en vuil de werking van het systeem kan beïnvloeden, waardoor een optimale beeldkwaliteit blijft behouden met een minimale behoefte aan onderhoud.

Gemotoriseerde lens shift, focus en zoom gecombineerd met uitgebreide lens instel- mogelijkheden en daarbij verwisselbare kleurenwielen bieden een flexibele en tegelijkertijd zeer toepassingsgerichte invulling van de behoefte van de gebruiker.

De zeer betrouwbare en hoge resolutie WUXGA DLP® DC3 chip, is het hart waar het beeld oorspronkelijk wordt gecreëerd en via P-VIP lamp pulsing technologie wordt er voor gezorgd dat de kleuren worden ge fine-tuned naar exacte werkelijke waarden. De accuraatheid van deze kleurwaarden zijn de hoogste die tot dusver in de markt beschikbaar waren.

Asferische  lens, optische elementen en  het gebruik van zogenaamd Low Dispersion (LD) glas zorgen voor het behoud van optimale beeldscherpte en uniformiteit in focus over het gehele beeld.

De keuze uit 2 verschillende kleurenwielen maken het mogelijk om de beeldkwaliteit en scherpte nog meer aan te passen op de toepassing waarvoor de projector gaat worden ingezet.

Het standard meegeleverde kleurenwiel zorgt voor een maximale lichtopbrengst met de juiste kleur reproductie, terwijl er ook de mogelijkheid is om te kiezen voor een kleurenwiel waarbij de nadruk licht op de kleurkwaliteit en pallet. De kleurenwielen zijn eenvoudig verwisselbare modules en kunnen on site verwisseld worden zonder dat de projector open hoeft.

De EH7500 is ideaal voor boardrooms, auditoriums,  live events, kerken, musea, openbare ruimtes en dergelijke. Eenmaal geïnstalleerd is het eenvoudig om de projector aan te sturen en te besturen. Optoma biedt volledige Crestron Roomview ™ compatibiliteit, een klantspecifieke interface om alle devices in een zaal of ruimte te besturen via een netwerk De RS232 control functies zijn gecertificeerd door alle grote control systems merken zodat altijd een probleemloze koppeling kan worden gemaakt en een eenvoudige installatie mogelijk is.

Optoma was al s’werelds beste in productie van projectoren met minder dan  1 watt power consumptie in stand-by mode, de EH7500 zorgt niet alleen voor een gereduceerd verbruik bij gebruik maar versterkt ook nog eens haar commitment voor “milieu vriendelijke” voorzieningen zoals timer control en super snel shutdown & start-up.  Een verlaagde  totale “cost of ownership” gekoppeld met een onderhoudsarm design zorgt er in ieder geval date r ook geen verborgen of onverwachte kosten zijn bij het bezit van een Optoma projector.

EH7500 Key Features
• Extremely bright 6500 ANSI lumens
• Native WUXGA (1920 x 1200) resolution
• Dual Lamp – multiple redundancy, longer service intervals, 24/7 operation
• Installation flexibility- 5x Lens options, motorised lens shift, focus and zoom
• Interchangeable colour wheels for application flexibility

EH7500 Specifications
Technology                            0.67” WUXGA DC3 Type A DLP chip
Native Resolution                   WUXGA (1920 x 1200)
Brightness                              6500 ANSI Lumens
Lamp Type                             2 x 330W P-VIP
Lamp Life                               2000h bright mode/2500h ECO mode (5000h ECO relay mode)
Colour Wheel Options            Bright wheel 6 Segment RGBCYW
Video wheel 6 Segment RGBCYM                        

EH7500 Lens Options
Model Name  Throw Ratio
WT1                0.78 (Fixed)
WT2                1.22 - 1.47 (1.2x Zoom)
ST1                 1.45 - 1.95 (1.33x Zoom)      
TZ1                 1.93 - 3.71 (1.9x Zoom)
TZ2                 3.68 – 7.04


INPUTS:        EH7500
                        2 x HDMI (with locking screw)
                        BNC (RGBHV)
PC RGB 2 x 15 Pin D-Sub VGA
Component 3RCA
S-Video/Composite 4 pin Mini DIN / RCA

CONTROL:   RS232 9 Pin D-Sub & RJ45

OUTPUT:      PC (monitor loop-through) VGA Out
+12V trigger low-voltage DC connector                                         

Colour & Imager Guarantee   5 years (see website or brochure for terms and conditions).

http://www.optoma.nl/projectordetailspro.aspx?ShowMenu=Y&PTypedb=Professional&PC=EH7500

Product images and brochure available here at www.optomaeurope.com

Over Optoma www.optoma.nl
Optoma is wereldwijd één van de grootste ontwikkelaars en producenten van projectoren voor zakelijk gebruik, onderwijs, professioneel en home cinema gebruik.

Optoma's innovatieve producten zijn zorgvuldig gemaakt om kristal helder beeld van ongeëvenaarde kwaliteit  weer te geven, gebruik makend van de laatste DLP® technologie in nauwe samenwerking met Texas Instruments. Door deze hoogwaardige afgesloten technologie zijn de laagste uitval percentages in de markt een feit. En daar waar toch nodig wordt nazorg en klanten service door Optoma op een heel speciale manier benaderd. Door o.a. gebruikmaking van lokale volledig getrainde service centra worden de snelste reparatie tijden gegarandeerd.

De Optoma Group heeft hoofdkantoren in Europa, USA en Azië; daar waar Optoma Europe Ltd., gevestigd in Londen, verantwoordelijk is voor Europa, Midden Oosten en Afrika wordt de lokale markt in Benelux  waargenomen door Optoma Benelux in Almere.