Klinkt beter 432 EVO
 

 
Google Translate
 
 
 
Navigatie
 
HOME
TWEEDEHANDS - DEMO HIFI
RECENSENTEN QUALITYHIFI
REVIEWS TESTS
NIEUWSBERICHTEN 2016
NIEUWSBERICHTEN 2015
NIEUWSBERICHTEN 2014
NIEUWSBERICHTEN 2013
 
NIEUWSBERICHTEN 2012
HIFIWINKELS Nederland
PRODUCENTEN & MERKEN
IMPORTEURS & DISTRIBUTEURS
ZET JE HIFISURROUNDSET ONLINE !
AUDIO & VIDEO MEUBELS
CONTACT - INFO
YOU TUBE QUALITYHIFI
 
Zoeken op Qualityhifi
 
 
HiFi Supply accessoires
 

 
Akiko Audio
 

Akiko Audio Churchilllaan 69 6226CT Maastricht  info@akikoaudio.com

 
Google Ads
 
 
Intosurround
 

Intosurround is de audiowinkel voor de echte liefhebber. Toonaangevende merken van verschillende Nederlandse importeurs en het Zweedse topmerk XTZ, staan garant voor een geweldige beleving.XTZ is uitsluitend te koop bij Intosurround voor Nederland en België. Door op deze wijze de producten op een andere manier aan te bieden, heeft u een HighEnd product tegen een zeer aantrekkelijke prijs.Flight forum 3542  5657 DW Eindhoven Nederland E-mailadres: info@intosurround.nl Telefoonnr.: +31 (0)40-2342415

Intosurround Eindhoven

 
Introductie streaming audio door Jord Groen
 

Jord Groen Triple M Audio Shop

 
HiFi Studio Zwaard
 

 
Fabscreations
 

Welkom bij Fabscreations. Onze website is nog in ontwikkeling, maar mocht u interesse hebben in 1 van de schilderijen of meer informatie willen, kunt u contact opnemen door gebruik te maken van het contactformulier op de site.

fabscreations

 
FWD Magazine
 

 Vindt hier de laatse reviews

FWD Magazine cover

 
You tube Qualityhifi
 

Klik hier voor de Qualityhifi-YouTube website en bekijk vele films en verslagen

Kijk ook op Qualityhifi youtube

 
Prima Luna
 

Durob Audio BV PO. Box 109  5250 AC Vlijmen The Netherlands primaluna@primaluna.nl

Prima Luna Prologue Dialogue

 
John Van Gent
 

In de hifi wereld heerst nog steeds de veronderstelling dat 'goed' duur moet zijn, JvG bewijst het tegendeel en biedt goede producten aan tegen een nog betere prijs. High-End audiokabels johnvangent De Hennepe 455 4003 BG Tiel info@jvg-kabels.nl

John Van Gent
High End Audiokabels

De John van Gent Magic-Link "Reference" plus

 
Amity HiFi
 

 
Januari 2013

Musical Reality met VR 44 active op Studio Alkmaar Audioshow 16 en 17 feb 2013

Musical Reality met VR 44 active op Studio Alkmaar Audioshow. De vijfde editie van deze show in het AZ Stadion staat voor Musical Reality weer in het teken van ‘Virtual Reality Music’, pure stereoweergave dus vanaf CD en LP. De demonstratieruimte delen we dit lustrumjaar met de collegae van Kemp Electronics en HiHat Audio.
Lees verder
 

Cinemadream presenteert de nieuwe AV8801 voorversterker en MM8077 eindversterker van Marantz 2013

marantz AV8801 en MM8077Cinemadream presenteert de splinter nieuwe AV8801 voorversterker en MM8077 eindversterker van Marantz in onze bioscoop. Nu permanent in demo in en uit voorraad leverbaar.  Twee nieuwe home cinema componenten die speciaal zijn ontwikkeld voor een ultieme muziek- en surround-ervaring. Voor iedereen die een hoogwaardig home cinema systeem wil opzetten, zijn de nieuwe Marantz AV8801 voorversterker en MM8077 eindversterker interessant.
 
 
Lees verder
 

Audio Research kondigt Reference CD9 CD-DAC aan jan 2013

Audio Research introduceert hun nieuwe Reference CD9 CD-DAC op de CES 2013 en rapporteren het volgende:     De Reference CD8 was heel erg populair,heeft menig internationaal award gewonnen voor zijn schitterende performance sinds zijn introductie in November 2008. Zijn doorgaande muziekale prestaties hielden de verkoop stevig gaande, zelfs met ontstaan van veel nieuwe digitale technologieën. Het feit is dat vele muziek liefhebbers nog steeds hun CD collecties vasthouden en deze ook niet zullen opgeven.
Lees verder
 

Sharp introduceert 90-inch high-end professionele LCD-monitor tijdens ISE 2013

Sharp introduceert 90-inch high-end professionele LCD-monitor tijdens ISE 2013. Sharp  introduceert tijdens Integrated Systems Europe 2013, van 29 januari tot en met 31 januari in de Rai te Amsterdam,  een nieuwe 90-inch high-end professionele LCD-monitor. De PN-R903 is de eerste 90-inch LCD-monitor van dit formaat in de markt. Naast dit model introduceert Sharp de PN-R603 (60-inch) en de PN-R703 (70-inch). Deze Full HD-monitoren zijn licht van gewicht, dunner en efficiënter dan de bestaande LCD-monitoren. Een lichtopbrengst van 700 cd/m2 en de mogelijkheid om de monitoren zowel staand als liggend te plaatsen, maken deze nieuwe modellen geschikt voor diverse toepassingen.
Lees verder
 

Sharp introduceert 32 en-inch IGZO-monitor met ultrahoge resolutie tijdens ISE 2013

Sharp introduceert 32-inch IGZO-monitor met ultrahoge resolutie tijdens ISE 2013. Sharp  introduceert tijdens Integrated Systems Europe 2013, van 29 januari tot en met 31 januari in de Rai te Amsterdam, een professionele 32-inch monitor met een innovatief IGZO-scherm (Indium Gallium Zinc Oxide). De PN-K321H is het dunste model in zijn klasse en bereikt een Quad Full HD-resolutie van 3.840 x 2.160 voor een uiterst realistische beeldweergave.
Lees verder
 

X-fi op Café Engels Show met Audio Note, Furutech en Solidsteel jan 2013

X-fi op Café Engels Show met Audio Note, Furutech en Solidsteel. Ook dit jaar doet X-fi mee aan de Café Engels Show, op 23 en 24 maart 2013 in Rotterdam. Het thema van dit jaar is “Analogue Extrema”. Er zal worden daarom gedemonstreerd met een top-set van Audio Note met draaitafel en er zullen diverse phono-accessoires van Furutech aanwezig zijn. Ook het Italiaanse Solidsteel zal worden vertegenwoordigd met hun prachtige audiotafels en luidsprekerstands.
Lees verder
 

HiFi Studio Iman Dane verzorgt samen met Dimex een streamingclinic 24 jan 2013

HiFi Studio Iman Dane verzorgt 24 januari aanstaande in samenwerking met Dimex een streamingclinic . Productmanager van Dimex, Benno Simonis zal de kwaliteiten en mogelijkheden van de streamers uitgebreid demonstreren  Iedereen is welkom vanaf 19.00 u, voor koffie en thee wordt gezorgd, Aanmelden via de website van Iman Dane is gewenst:  http://www.imandane.nl/

 

PMC recording sessies UPDATE jan 2013

De PMC recording sessies. Vanwege het grote aantal aanmeldingen is er voor vrijdagmiddag 1 Februari van 14:00 tot 16:00 een extra sessie ingepland bij Spanjaard Muziek te Alkmaar. Belangstellende hiervoor graag melden bij Spanjaard Muziek. Kind regards/Met vriendelijke groet, Marc Lops   Stageacoustics. | Breedesteeg 5a | Kampen | 8261HZ | The Netherlands   Tel:  + 31 (0) 38 85 20 635 | Fax: +31 (0) 84 83 59 460 | Mob: +31 6 21899691    | www.stageacoustics.nl

 

Audio Pro s nieuwe Allroom Air One januari 2013

ALLROOM AIR ONE. Audio Pro’s nieuwe Allroom Air One speelt muziek draadloos vanaf uw computer, iPhone, iPad, iPod Touch en Android apparaat. Allroom Air One van Audio Pro bouwt verder op het sterke geloof in draadloze en actieve luidsprekers. Een vernuftig en mooi ontworpen speaker met ingebouwde Airplay® streams waarmee uw muziek in een een draadloos netwerk rechtstreeks vanaf uw PC, Mac, iPhone, iPad of iPod Touch afgespeeld kan worden. En zelfs ook van Android telefoons en tablets, wat een unieke eigenschap is.
Lees verder
 

DAC-V1 van Naim Audio op CES gelanceerd jan 2013

Afgelopen week heeft Naim Audio tijdens de CES 2013 zijn eerste DAC met Asynchrone USB ingang gelanceerd. De DAC-V1 is ontworpen voor de muziekliefhebber die zijn computer of MAC verkiest als zijn muziekbron in huis; zij verkiezen vaak een digitale muziekcollectie op basis van downloads. De DAC-V1 laat hen ervoor zorgen dat hun favoriete muziek op de best mogelijk manier afgespeeld kan worden. De DAC-V1 is de tweede Naim DAC in het assortiment van Naim en is onder de veel geprezen Naim DAC gepositioneerd.
Lees verder
 

Homestudio en Unique Music gaan samen een demonstratie digitale ruimte correctie verzorgen jan 2013

Demonstratie digitale ruimte correctie. Op 26 januari gaat Homestudio samen met Unique Music een demonstratie digitale ruimte correctie verzorgen. Als je muziek luistert vanaf een Pc of Mac is het gebruik van digitale ruimte correctie een aanrader. Het geluidsbeeld wordt transparanter, het stereobeeld klinkt beter, de basweergave wordt strakker, de luistermoeheid neemt af, kortom allemaal voordelen.
Lees verder
 

Kaleidescape nu bij CinemaDream jan 2013

The Ultimate Movie Experience for Home: Kaleidescape nu bij CinemaDream. Met trost kunnen wij melden dat wij vanaf heden dealer zijn geworden van Kaleidescape. Het Amerikaanse Kaleidescape verkoopt al jaren high-end systemen waarmee je digitale kopieën van je Blu-ray’s, DVD’s of CD's kan opslaan op een server en ze in alle comfort weer kan bekijken in je hele huis.
 
Lees verder
 

Uniek duoconcert X-fi pianiste Natalia Ivashina met violiste uit Moskou feb 2013

Uniek duoconcert X-fi pianiste Natalia Ivashina met violiste uit Moskou! 2013 is het vriendschapsjaar tussen Nederland en Rusland. Speciaal voor deze bijzondere gelegenheid geeft pianiste Natalia Ivashina op vrijdag 1 februari 2013 een uniek duoconcert samen met violiste Daria Kuchenova, die speciaal voor dit optreden eenmalig van Moskou naar Nederland reist.
Lees verder
 

Cayin MA-80 nieuw en A-88T MKII nieuw bij Hay-End Audio jan 2013

Nieuwe Cayin versterkers en DAC. Hay-End Audio komt met de zeer voordelige Cayin MA_80 buizenversterker, en met de opvolger van de Cayin A-88T de A-88T MKII  tegen een uiterst voordelige prijs en met een fraaie buizen DAC. En natuurlijk in de kwaliteit zoals u gewend bent van de grootste fabrikant ter wereld van buizenapparatuur.  Lees alles over deze producten op www.hayendaudio.nl
 
Lees verder
 

A10Audio-Room4Music organiseert met Creaktiv Systems een workshop op zaterdag 19 januari 2013

Zaterdag 19 januari staan de opmerkelijke electrosmog bestrijdende accessoires van Creaktiv Systems in de spotlights bij A10Audio/Room4Music. U bent deze dag welkom van 11 tot 18 uur bij A10Audio/Room4Music in Amsterdam. De opmerkelijke electrosmog bestrijdende accessoires van Creaktiv worden gedemonstreerd door de heren Arno Selker en Thomas Terrail zelf van Creaktiv Systems uit Duitsland. Ze zullen dan ook uw vragen beantwoorden. De Workshop wordt elk uur gehouden, meld u aan zodat u verzekerd bent van een plaats op de door u gewenste tijd.
Lees verder
 

Hifidelio nieuwe App nieuwe firmware update Hifidelio-SW-Versie 2.4.9 beschikbaar jan 2013

Er is een geheel nieuwe App beschikbaar voor de Hifidelio. Deze is geoptimaliseerd voor de Ipad. Meer info zie http://www.hermstedt.de/
 
Hifidelio Wireless Music Center
 
Hiervoor is een nieuwe firmware update Hifidelio-SW-Versie 2.4.9 beschikbaar. (na de update hifidelio eerst geheel uitzetten daarna opnieuw opstarten) De update is alleen geschikt voor versie 2.4 en wordt per internet gratis beschikbaar gesteld.
 
Ook willen wij nogmaals wijzen op de upgrade mogelijkheid van de WLAN beveiliging in de Hifidelio.  De Hifidelio kan met een nieuwe WLAN minikaart in een draadloos netwerk met WPA2 beveiliging draaien.
Zie http://www.hifidelio.nl/product.php?xProd=39&xSec=2
 

Bang & Olufsen heeft tijdens de CES 2012 een nieuw ingebouwd geluidssysteem geďntroduceerd

Las Vegas, VS, 10 januari 2013 – . De geïntegreerde oplossing bestaat uit actieve tweeweg luidsprekers (BeoLab 15), een actieve subwoofer (BeoLab 16) en een versterker (Amplifier 1). Hiermee wordt een ruimte gevuld met een rijk geluidspanorama, ongeacht of dit een luxe hotelsuite of de keuken thuis betreft.
 
In kleine ruimtes of specifieke interieurs vormen ingebouwde luidsprekers een uitstekend alternatief voor de vrijstaande luidspreker.
En daar waar het merendeel van de bestaande inbouwoplossingen een keuze betekenen tussen stijl en geluid, biedt het nieuwe Bang & Olufsen-systeem de liefhebber van design en geluid een compromisloze oplossing.

B&O Bang & Olufsen heeft tijdens de CES een nieuw ingebouwd geluidssysteem geďntroduceerd
 
Subtiel
Het ronde design van de speakers is discreet maar herkenbaar. Als de luidsprekers en subwoofer uitgeschakeld zijn, vormen ze één lijn met de muur en blijft slechts de subtiele geometrische compositie van ontwerper Anders Hermansen zichtbaar. Zodra de muziek wordt aangezet, draait de gemotoriseerde kantelfunctie de luidspreker in de gewenste richting voor een magische akoestische performance.

Uitvoering
De luidsprekers zijn verkrijgbaar in geborsteld aluminium met textiel-covers in de kleuren wit of zwart. De subwoofer is uitgevoerd in geborsteld aluminium.
 
De nieuwe BeoLab 15, BeoLab 16 en Amplifier 1 zijn vanaf januari 2013 verkrijgbaar bij de geselecteerde Bang & Olufsen-dealer. Prijs vanaf € 3.495 per systeem.

Ga voor meer informatie over Bang & Olufsen naar www.bang-olufsen.com

 

 

 

 

Geneva Model M beste i-pod dock van het jaar jan 2013

Met de stempel ‘Best iPod dock of the year’ toegekend door het Engelse What Hifi en talloze overige enthousiaste recensies is de Geneva Model M serie nog altijd het best klinkende dockingstation in zijn klasse. Geen wonder dat de Model M in veel huishoudens een plekje heeft veroverd op een kast of tafel in de woonkamer, slaapkamer of werkkamer. Maar vanaf vandaag kan de veelgeprezen Model M zijn Embracing Sound kwaliteiten ook vanaf een eigen standaard laten weerklinken.
Lees verder
 

AudioAanZee Ultra Flow muziek server getest jan 2013

AudioAanZee Ultra Flow muziek server AudioAanZee Ultra Flow muziek server getest!  AudioAanZee is een jonge Audio Speciaalzaak die twee muziek servers op de markt heeft gebracht nl;  De AudioAanZee Premium en Ultra Flow, op deze muziek servers die tevens volautomatisch uw CD’s rippen komt uw gehele muziekcollectie te staan.  Deze kunt u zeer eenvoudig bedienen middels een tablet PC of smartphone. Het belangrijkste is volgens de ontwerpers uiteraard de geluidskwaliteit en deze is bijzonder hoog.  U kunt hier alles over lezen op de site van AudioAanZee en in de review van Hifi-Advice.   http://www.audioaanzee.nl/   Review    http://hifi-advice.com/AAZ-Ultra-Flow-review.html 
Lees verder
 

PMC recording sessies met Crispin Murray 2013

Crispin MurrayDe PMC recording sessies. Het Engelse luidsprekermerk PMC (professional monitoring company) is niet meer weg te denken in zowel de studio als de consumenten markt. Als geen ander is PMC bekend met alle facetten van muziekweergaven in zowel studio als huiskamerakoestiek. Tijdens een 2 uur durende sessie bij 3 PMC dealers zal  aan de hand van diverse muziekopnamen inzicht worden gegeven hoe uiteindelijke opnames tot stand komen.
 
 
Lees verder
 

Cambridge Audio Azur 752BD Universal Upsampling Blu-ray DVD en CD player jan 2013

Cambridge Audio Azur 752BD Universal Upsampling Blu-ray DVD en CD playerCambridge Audio Azur 752BD Universal Upsampling Blu-ray DVD en CD player. Cambridge Audio heeft tot de CES gewacht om hun nieuwe sensationele Blu-rayspeler te introduceren, vrij vertaald zeggen ze:  De mooiste Blu-rayspeler die we ooit produceerden haalt werkelijk het allerbeste uit DVD's, digitale bestanden en streams. De 752BD is een briljante en optimaal presterende universele speler. Welk formaat er dan ook gebruikt wordt, de 752BD brengt het professioneel tot leven in de huiskamer.
Lees verder
 

Nieuwe website Triple M audio shop jan 2013

Vanaf maandag 7 januari is de nieuwe website van Triple M audio shop online. De belangrijkste vernieuwingen zijn doorgevoerd in de interface en is audio apparatuur ( nieuw, demo & 2de-hands) te vinden onder Aanbod. Buizen en audiocomponenten waaronder condensatoren, weerstanden etc. zijn te vinden onder Onderdelen. Het grote aanbod van nieuwe- en tweedehands  apparatuur is hetzelfde gebleven. Ook is op de site informatie te vinden over de diensten die Triple M audio shop te bieden heeft. Deze diensten bestaan onder andere uit een zeer groot en gevarieerd aanbod onderdelen waaronder buizen, condensatoren en weerstanden, een eigen reparatie en modificatie afdeling, draaitafel service, advies en het aanleggen van audiogroepen als ook  een aparte afdeling voor de zelfbouw. Het blog is vervangen door Facebook, hier vermelden we elke week de nieuwste ontwikkeling en nieuw binnengekomen producten alsook leuke nieuwtjes en weetjes.
 

Ayon Audio Open Huis op 2 en 3 maart bij Audiocorner in Lutjebroek jan 2013

Ayon Audio Open Huis voor Noord-West Nederland. Audiocorner één jaar AYON dealer ! Om dit te vieren organiseren zij samen met importeur Holland Link een huisshow waarop High End liefhebbers veel AYON producten op een vrijblijvende manier kunnen bewonderen en natuurlijk beluisteren. AYON Audio is een grote naam op het gebied van buizenversterkers, digitale hybride spelers en luidsprekers met hoog rendement. Dit alles steeds met gebruikmaking van zeer geavanceerde buizenontwerpen.
Lees verder
 

Cafe Engels Audio Show 2013 op 23 en 24 maart in Rotterdam

Wij zijn verheugd u te kunnen mededelen dat er wederom nieuwe editie komt van de  Café Engels Audio Show te Rotterdam. We zullen de komende jaren de organisatie oppakken om een mooie traditie voor te zetten. De Show is open op 23 en 24 maart 2012. Sense of Music gaat zich verder specialiseren op het gebiedt van draaitafels.  De 2013 editie gaat dan ook van start met het thema Analogue Extrema. www.senseofmusic.nl
 
 

Monk Audio per januari 2013 bij Music2 audio import jan 2013

Monk Audio per januari 2013 bij Music2 audio import:  Ter uitbreiding van ons pallet zijn wij verheugd mee te kunnen delen dat Music2 audio import per direct de distributie van Monk Audio gaat verzorgen.
Lees verder
 

SANSUI terug in de Benelux jan 2013

SANSUI terug in de Benelux!  Het roemruchte merk Sansui is na een afwezigheid van enkele decennia terug met een zeer ''bijdetijdse'' productenlijn. Het is aangenaam de Sansui-lijn terug te zien keren in de Nederlandse winkels. De veteranen onder de audiofielen zullen zich dit doorluchtige merk wel herinneren.
Lees verder
 

N uForce IA-18 geintegreerde versterker jan 2013

NuForce, a leader in professional and consumer audio solutions, announces today the availability of the IA-18, the new integrated amplifier in the reference series. The NuForce IA-18 is a single-chassis integrated stereo amplifier of unprecedented value and performance capabilities.
This remarkable unit incorporates components used in NuForce’s celebrated Reference Series products. These include much of the same circuitry as the P-20, our most recent flagship preamplifier, a Cross Matrix Array (CMA) capacitor module, and two V3 output amplifier modules.
Lees verder
 

Twenty Serie van PMC nieuw bij CinemaDream jan 2013

‘Twenty Serie’ van PMC nieuw bij CinemaDream. Ter gelegenheid van haar 20ste verjaardag heeft PMC een reeks nieuwe luidsprekers geintroduceerd, de ‘twenty series’. Cinemadream heeft deze ‘twenty series” onlangs in het assortiment opgenomen.
Wij zijn bijzonder enthousiast over deze nieuwe modellen van PMC, ze bieden uitstekende prestaties gezien het formaat en de prijsklasse van de luidsprekers. Een allround karakter maakt ze uitermate geschikt voor toepassing in een homecinema maar ook voor hoogwaardige stereo weergave voor veeleisende muziekliefhebbers.
Lees verder
 

CinemaDream presenteert in Januari de nieuwe AV8801 voorversterker en MM8077 eindverst van Marantz

CinemaDream presenteert in Januari de nieuwe AV8801 voorversterker en MM8077 eindversterker van Marantz.  Marantz kondigt twee nieuwe home cinema componenten aan die speciaal zijn ontwikkeld  voor een ultieme muziek- en surround-ervaring. Voor iedereen die een hoogwaardig home cinema systeem wil opzetten, zijn de nieuwe Marantz AV8801 voorversterker en MM8077 eindversterker interessant.
Lees verder
 

CinemaDream en Audio-Life High End Video naast High End Audio jan 2013

Een aantal maanden geleden is CinemaDream een unieke, maar vooral enthousiaste samenwerking aangegaan met Caspar Bunge van Audio-Life, tevens ook de organisator van de succesvolle X-Fi show. Zijn passionele manier van presentatie en enorme kennis op zijn vakgebied sprak mij zo aan dat een samenwerking bijna direct een feit was.En zeg nu zelf. Audio-Life was al de begeerde speeltuin voor de audio liefhebbers onder ons.
Lees verder
 

Geneva WorldRadio jan 2013

De nieuwe WorldRadio is Geneva’s hedendaagse invulling van de klassieke wereldradio. Gebouwd voor thuis en onderweg ontvangt de Geneva WorldRadio niet alleen alle FM zenders in kristalheldere kwaliteit maar doet hij nog veel meer. De ingebouwde BlueTooth ontvanger biedt u draadloos toegang tot al uw muziek, maar ook tot muziekdiensten zoals Spotify en Deezer of tot Internetradio. U streamt deze muziek rechtstreeks vanaf uw Apple, Android of Windows8 smartphone, tablet, laptop of PC zonder gedoe met kabels.
Lees verder