Klinkt beter 432 EVO
 

 
Google Translate
 
 
 
Navigatie
 
HOME
TWEEDEHANDS - DEMO HIFI
RECENSENTEN QUALITYHIFI
REVIEWS TESTS
NIEUWSBERICHTEN 2016
NIEUWSBERICHTEN 2015
NIEUWSBERICHTEN 2014
NIEUWSBERICHTEN 2013
NIEUWSBERICHTEN 2012
HIFIWINKELS Nederland
PRODUCENTEN & MERKEN
IMPORTEURS & DISTRIBUTEURS
ZET JE HIFISURROUNDSET ONLINE !
AUDIO & VIDEO MEUBELS
CONTACT - INFO
YOU TUBE QUALITYHIFI
 
Zoeken op Qualityhifi
 
 
HiFi Supply accessoires
 

 
Akiko Audio
 

Akiko Audio Churchilllaan 69 6226CT Maastricht  info@akikoaudio.com

 
Google Ads
 
 
Intosurround
 

Intosurround is de audiowinkel voor de echte liefhebber. Toonaangevende merken van verschillende Nederlandse importeurs en het Zweedse topmerk XTZ, staan garant voor een geweldige beleving.XTZ is uitsluitend te koop bij Intosurround voor Nederland en België. Door op deze wijze de producten op een andere manier aan te bieden, heeft u een HighEnd product tegen een zeer aantrekkelijke prijs.Flight forum 3542  5657 DW Eindhoven Nederland E-mailadres: info@intosurround.nl Telefoonnr.: +31 (0)40-2342415

Intosurround Eindhoven

 
Introductie streaming audio door Jord Groen
 

Jord Groen Triple M Audio Shop

 
HiFi Studio Zwaard
 

 
Fabscreations
 

Welkom bij Fabscreations. Onze website is nog in ontwikkeling, maar mocht u interesse hebben in 1 van de schilderijen of meer informatie willen, kunt u contact opnemen door gebruik te maken van het contactformulier op de site.

fabscreations

 
FWD Magazine
 

 Vindt hier de laatse reviews

FWD Magazine cover

 
You tube Qualityhifi
 

Klik hier voor de Qualityhifi-YouTube website en bekijk vele films en verslagen

Kijk ook op Qualityhifi youtube

 
Prima Luna
 

Durob Audio BV PO. Box 109  5250 AC Vlijmen The Netherlands primaluna@primaluna.nl

Prima Luna Prologue Dialogue

 
John Van Gent
 

In de hifi wereld heerst nog steeds de veronderstelling dat 'goed' duur moet zijn, JvG bewijst het tegendeel en biedt goede producten aan tegen een nog betere prijs. High-End audiokabels johnvangent De Hennepe 455 4003 BG Tiel info@jvg-kabels.nl

John Van Gent
High End Audiokabels

De John van Gent Magic-Link "Reference" plus

 
Amity HiFi
 

 

Audio Pro s nieuwe Allroom Air One januari 2013

ALLROOM AIR ONE. Audio Pro’s nieuwe Allroom Air One speelt muziek draadloos vanaf uw computer, iPhone, iPad, iPod Touch en Android apparaat. Allroom Air One van Audio Pro bouwt verder op het sterke geloof in draadloze en actieve luidsprekers. Een vernuftig en mooi ontworpen speaker met ingebouwde Airplay® streams waarmee uw muziek in een een draadloos netwerk rechtstreeks vanaf uw PC, Mac, iPhone, iPad of iPod Touch afgespeeld kan worden. En zelfs ook van Android telefoons en tablets, wat een unieke eigenschap is.

Waar u in huis ook bent, u heeft altijd met de toppen van uw vingers toegang tot uw muziek. U kunt zelfs ook via meerdere Airplay® speakers afspelen, in verschillende kamers, op hetzelfde moment.

In de Allroom Air One is de nieuwste Airplay® technologie (3e generatie) aanwezig, waardoor het tevens mogelijk is rechtstreeks draadloos af te spelen zonder een draadloos thuisnetwerk. Deze oplossing is uniek voor Allroom Air One, de luidspreker zelf creëert een draadloze verbinding met uw iOS/Android apparaat. Erg handig als u bijvoorbeeld op vakantie bent en er geen draadloos netwerk in de buurt is!

Het ontwerp is zeer scandinavisch door de eenvoud. De speaker is bekleed met leer, voorzien van contrasterende stiksels. De speaker is aanwezig in de kamer maar zonder te technologisch te zijn. Een compacte en functionele speaker die net zo goed klinkt als hij eruit ziet. Het geluid van Allroom Air One is indrukwekkend. Met de ervaring van Audio Pro om een kleine behuizing te maken waar een groots geluid met een diepe bas te maken, vormt de Allroom Air One daarop geen uitzondering. Het geluid van deze kleine luidspreker vult eenvoudig uw kamer, en de diepe bas is indrukwekkend.

Airplay® streamt de muziek in een ongecomprimeerde Apple Lossless kwaliteit, wat betekent dat niets gemist wordt van de muziek tijdens het afspelen.

Met de meegeleverde afstandsbediening kunnen diverse handige functies uitgevoerd worden, zoals volume-regeling, volgende/vorige track en afspelen/pauze. Allroom Air One heeft tevens 3 verschillende source inputs, Airplay® optische input en een 3,5 mm line input. De bronkeuze kan tevens aangestuurd worden via de afstandsbediening. Allroom Air One is eenvoudig aan te sluiten op een Audio Pro Draadloos Netwerk met de RX100 draadloze dongel.

Het zou eenvoudig en leuk moeten zijn om te kunnen genieten van al je muziek. En dan natuurlijk draadloos. De manier waarop we naar muziek luisteren is enorm veranderd in een relatief korte periode. Wijzelf, de pioniers van Audio Pro zjn verbaasd over de snelheid waarmee de transformatie heeft plaatsgevonden. Alle muziek is beschikbaar met slechts de aanraking door de toppen van je vingers. De muzikale revolutie is nog steeds aan de gang, en we hebben zeker nog niet het laatste ervan gezien. Allroom Air One is een zeer welkome toevoeging aan onze draadloze speaker familie.’

- aldus Mathias Pantzar, Creatief Directeur van Audio Pro


GEGEVENS
- Basreflexbehuizing, stereo vanuit één speaker.
- 2 x 2” tweeter, 2 x 4,5” woofer
- 100W (4 x 25W) klasse D versterker
- Digital crossovers
- Inputs: Apple Airplay®, Optical digital, 3,5 mm line in, USB power supply voor RX100 dongel
- Outputs: Subwoofer out
- Werkt met PC, MAC, iPhone, iOS en Android apparaten
- Afmetingen: 195 x 310 x 185 mm (h x b x d)

Prijs inclusief 21% BTW: Euro 675,00 *

Voor informatie:

www.audioplus.nl
www.audiopro.com

* Voor de actuele prijs neem contact op met uw leverancier