Klinkt beter 432 EVO
 

 
Google Translate
 
 
 
Navigatie
 
HOME
TWEEDEHANDS - DEMO HIFI
RECENSENTEN QUALITYHIFI
REVIEWS TESTS
NIEUWSBERICHTEN 2016
NIEUWSBERICHTEN 2015
NIEUWSBERICHTEN 2014
NIEUWSBERICHTEN 2013
NIEUWSBERICHTEN 2012
HIFIWINKELS Nederland
PRODUCENTEN & MERKEN
IMPORTEURS & DISTRIBUTEURS
ZET JE HIFISURROUNDSET ONLINE !
AUDIO & VIDEO MEUBELS
CONTACT - INFO
YOU TUBE QUALITYHIFI
 
Zoeken op Qualityhifi
 
 
HiFi Supply accessoires
 

 
Akiko Audio
 

Akiko Audio Churchilllaan 69 6226CT Maastricht  info@akikoaudio.com

 
Google Ads
 
 
Intosurround
 

Intosurround is de audiowinkel voor de echte liefhebber. Toonaangevende merken van verschillende Nederlandse importeurs en het Zweedse topmerk XTZ, staan garant voor een geweldige beleving.XTZ is uitsluitend te koop bij Intosurround voor Nederland en Belgiė. Door op deze wijze de producten op een andere manier aan te bieden, heeft u een HighEnd product tegen een zeer aantrekkelijke prijs.Flight forum 3542  5657 DW Eindhoven Nederland E-mailadres: info@intosurround.nl Telefoonnr.: +31 (0)40-2342415

Intosurround Eindhoven

 
Introductie streaming audio door Jord Groen
 

Jord Groen Triple M Audio Shop

 
HiFi Studio Zwaard
 

 
Fabscreations
 

Welkom bij Fabscreations. Onze website is nog in ontwikkeling, maar mocht u interesse hebben in 1 van de schilderijen of meer informatie willen, kunt u contact opnemen door gebruik te maken van het contactformulier op de site.

fabscreations

 
FWD Magazine
 

 Vindt hier de laatse reviews

FWD Magazine cover

 
You tube Qualityhifi
 

Klik hier voor de Qualityhifi-YouTube website en bekijk vele films en verslagen

Kijk ook op Qualityhifi youtube

 
Prima Luna
 

Durob Audio BV PO. Box 109  5250 AC Vlijmen The Netherlands primaluna@primaluna.nl

Prima Luna Prologue Dialogue

 
John Van Gent
 

In de hifi wereld heerst nog steeds de veronderstelling dat 'goed' duur moet zijn, JvG bewijst het tegendeel en biedt goede producten aan tegen een nog betere prijs. High-End audiokabels johnvangent De Hennepe 455 4003 BG Tiel info@jvg-kabels.nl

John Van Gent
High End Audiokabels

De John van Gent Magic-Link "Reference" plus

 
Amity HiFi
 

 

Bang & Olufsen heeft tijdens de CES 2012 een nieuw ingebouwd geluidssysteem geļntroduceerd

Las Vegas, VS, 10 januari 2013 – . De geïntegreerde oplossing bestaat uit actieve tweeweg luidsprekers (BeoLab 15), een actieve subwoofer (BeoLab 16) en een versterker (Amplifier 1). Hiermee wordt een ruimte gevuld met een rijk geluidspanorama, ongeacht of dit een luxe hotelsuite of de keuken thuis betreft.
 
In kleine ruimtes of specifieke interieurs vormen ingebouwde luidsprekers een uitstekend alternatief voor de vrijstaande luidspreker.
En daar waar het merendeel van de bestaande inbouwoplossingen een keuze betekenen tussen stijl en geluid, biedt het nieuwe Bang & Olufsen-systeem de liefhebber van design en geluid een compromisloze oplossing.

B&O Bang & Olufsen heeft tijdens de CES een nieuw ingebouwd geluidssysteem geļntroduceerd
 
Subtiel
Het ronde design van de speakers is discreet maar herkenbaar. Als de luidsprekers en subwoofer uitgeschakeld zijn, vormen ze één lijn met de muur en blijft slechts de subtiele geometrische compositie van ontwerper Anders Hermansen zichtbaar. Zodra de muziek wordt aangezet, draait de gemotoriseerde kantelfunctie de luidspreker in de gewenste richting voor een magische akoestische performance.

Uitvoering
De luidsprekers zijn verkrijgbaar in geborsteld aluminium met textiel-covers in de kleuren wit of zwart. De subwoofer is uitgevoerd in geborsteld aluminium.
 
De nieuwe BeoLab 15, BeoLab 16 en Amplifier 1 zijn vanaf januari 2013 verkrijgbaar bij de geselecteerde Bang & Olufsen-dealer. Prijs vanaf € 3.495 per systeem.

Ga voor meer informatie over Bang & Olufsen naar www.bang-olufsen.com