Klinkt beter 432 EVO
 

 
Google Translate
 
 
 
Navigatie
 
HOME
TWEEDEHANDS - DEMO HIFI
RECENSENTEN QUALITYHIFI
REVIEWS TESTS
NIEUWSBERICHTEN 2016
NIEUWSBERICHTEN 2015
NIEUWSBERICHTEN 2014
NIEUWSBERICHTEN 2013
NIEUWSBERICHTEN 2012
HIFIWINKELS Nederland
PRODUCENTEN & MERKEN
IMPORTEURS & DISTRIBUTEURS
ZET JE HIFISURROUNDSET ONLINE !
AUDIO & VIDEO MEUBELS
CONTACT - INFO
YOU TUBE QUALITYHIFI
 
Zoeken op Qualityhifi
 
 
HiFi Supply accessoires
 

 
Akiko Audio
 

Akiko Audio Churchilllaan 69 6226CT Maastricht  info@akikoaudio.com

 
Google Ads
 
 
Intosurround
 

Intosurround is de audiowinkel voor de echte liefhebber. Toonaangevende merken van verschillende Nederlandse importeurs en het Zweedse topmerk XTZ, staan garant voor een geweldige beleving.XTZ is uitsluitend te koop bij Intosurround voor Nederland en BelgiŽ. Door op deze wijze de producten op een andere manier aan te bieden, heeft u een HighEnd product tegen een zeer aantrekkelijke prijs.Flight forum 3542  5657 DW Eindhoven Nederland E-mailadres: info@intosurround.nl Telefoonnr.: +31 (0)40-2342415

Intosurround Eindhoven

 
Introductie streaming audio door Jord Groen
 

Jord Groen Triple M Audio Shop

 
HiFi Studio Zwaard
 

 
Fabscreations
 

Welkom bij Fabscreations. Onze website is nog in ontwikkeling, maar mocht u interesse hebben in 1 van de schilderijen of meer informatie willen, kunt u contact opnemen door gebruik te maken van het contactformulier op de site.

fabscreations

 
FWD Magazine
 

 Vindt hier de laatse reviews

FWD Magazine cover

 
You tube Qualityhifi
 

Klik hier voor de Qualityhifi-YouTube website en bekijk vele films en verslagen

Kijk ook op Qualityhifi youtube

 
Prima Luna
 

Durob Audio BV PO. Box 109  5250 AC Vlijmen The Netherlands primaluna@primaluna.nl

Prima Luna Prologue Dialogue

 
John Van Gent
 

In de hifi wereld heerst nog steeds de veronderstelling dat 'goed' duur moet zijn, JvG bewijst het tegendeel en biedt goede producten aan tegen een nog betere prijs. High-End audiokabels johnvangent De Hennepe 455 4003 BG Tiel info@jvg-kabels.nl

John Van Gent
High End Audiokabels

De John van Gent Magic-Link "Reference" plus

 
Amity HiFi
 

 

CinemaDream en Audio-Life High End Video naast High End Audio jan 2013

Een aantal maanden geleden is CinemaDream een unieke, maar vooral enthousiaste samenwerking aangegaan met Caspar Bunge van Audio-Life, tevens ook de organisator van de succesvolle X-Fi show. Zijn passionele manier van presentatie en enorme kennis op zijn vakgebied sprak mij zo aan dat een samenwerking bijna direct een feit was.En zeg nu zelf. Audio-Life was al de begeerde speeltuin voor de audio liefhebbers onder ons.
High End Video naast High End Audio !
 
CinemaDream's specialisme zit hem vooral in hoogwaardige home cinema installaties, multi-channel audio, domotica en multi-room a/v.
Door onze eigen specialisaties hebben Caspar en ik besloten onze kennis en kracht te bundelen en de unieke showroom van Audio-life te verrijken met een dedicated Home Cinema demo ruimte van CinemaDream, waarvan wij nu trots kunnen melden dat deze af is.
CinemaDream werkt uitsluitend met veelal unieke hoogwaardige merken als; Runco, D-Box, Panamorph, Anthem, Bryston, PMC speakers, Sonance, Velodyne, Projectiondesign, Kaleidescape, Furutech, Screen Research en nog veel meer. Tevens zijn wij vanaf heden importeur van het merk Screen Excellence, zij leveren werelds meest geliefde akoestisch transparante schermen.
 
Thuisbioscoop
In onze theater is het niet alleen mogelijk om de films te zien en te horen maar ook te voelen! U leest het goed. Wij hebben geïnvesteerd in het steeds populairder wordende D-Box Motion code systeem. In combinatie met luxe stoelen van Fortress seating. Deze fouteilles zullen eind Januari 2013 onze showroom compleet maken. Fortress seating maakt luxe stoelen voor elke thuisbioscoop in alle soorten, maten en kleuren! Het D-Box motion systeem sluit je aan je installatie en beweegt je zetel gelijk aan de scenes op het doek. Het zorgt ervoor dat je je totaal in je film waant en je TV scherm totaal vergeet.
 
Om de beleving compleet te maken draait er permanent in demo een LED projector van Runco met cinephile kwaliteit. Zelfs de meest kritische en veeleisende videofiel onder ons zal hiermee tevreden worden gesteld! Naast Runco leveren wij natuurlijk ook andere gewillige projectoren van JVC, Projectiondesign en Epson. Deze projectoren staan permanent voor demonstratie voor u klaar.
 
Wij zullen altijd samen met onze leveranciers de beste producten leveren, zodat een ieder de zo voor ons belangrijke ultieme beleving zal ervaren in ons hoogwaardig thuisbioscoop! En zo geïnspireerd raakt om dit thuis net zo te ervaren. Overige diensten van CinemaDream zullen zijn het ISF kalibreren van beeldschermen, reviews schrijven van apparatuur en het laatste nieuws bloggen op het gebied van home cinema! Volg daarvoor onze facebook pagina: www.facebook.com/cinemadream of volg ons op Twitter.
 
www.cinedream.nl
Vind ons leuk op http://www.facebook.com/cinemadream
CinemaDream
Hulsterstraat 26a
4116EZ BUREN
E-mail: