Klinkt beter 432 EVO
 

 
Google Translate
 
 
 
Navigatie
 
HOME
TWEEDEHANDS - DEMO HIFI
RECENSENTEN QUALITYHIFI
REVIEWS TESTS
NIEUWSBERICHTEN 2016
NIEUWSBERICHTEN 2015
NIEUWSBERICHTEN 2014
NIEUWSBERICHTEN 2013
NIEUWSBERICHTEN 2012
HIFIWINKELS Nederland
PRODUCENTEN & MERKEN
IMPORTEURS & DISTRIBUTEURS
ZET JE HIFISURROUNDSET ONLINE !
AUDIO & VIDEO MEUBELS
CONTACT - INFO
YOU TUBE QUALITYHIFI
 
Zoeken op Qualityhifi
 
 
HiFi Supply accessoires
 

 
Akiko Audio
 

Akiko Audio Churchilllaan 69 6226CT Maastricht  info@akikoaudio.com

 
Google Ads
 
 
Intosurround
 

Intosurround is de audiowinkel voor de echte liefhebber. Toonaangevende merken van verschillende Nederlandse importeurs en het Zweedse topmerk XTZ, staan garant voor een geweldige beleving.XTZ is uitsluitend te koop bij Intosurround voor Nederland en BelgiŽ. Door op deze wijze de producten op een andere manier aan te bieden, heeft u een HighEnd product tegen een zeer aantrekkelijke prijs.Flight forum 3542  5657 DW Eindhoven Nederland E-mailadres: info@intosurround.nl Telefoonnr.: +31 (0)40-2342415

Intosurround Eindhoven

 
Introductie streaming audio door Jord Groen
 

Jord Groen Triple M Audio Shop

 
HiFi Studio Zwaard
 

 
Fabscreations
 

Welkom bij Fabscreations. Onze website is nog in ontwikkeling, maar mocht u interesse hebben in 1 van de schilderijen of meer informatie willen, kunt u contact opnemen door gebruik te maken van het contactformulier op de site.

fabscreations

 
FWD Magazine
 

 Vindt hier de laatse reviews

FWD Magazine cover

 
You tube Qualityhifi
 

Klik hier voor de Qualityhifi-YouTube website en bekijk vele films en verslagen

Kijk ook op Qualityhifi youtube

 
Prima Luna
 

Durob Audio BV PO. Box 109  5250 AC Vlijmen The Netherlands primaluna@primaluna.nl

Prima Luna Prologue Dialogue

 
John Van Gent
 

In de hifi wereld heerst nog steeds de veronderstelling dat 'goed' duur moet zijn, JvG bewijst het tegendeel en biedt goede producten aan tegen een nog betere prijs. High-End audiokabels johnvangent De Hennepe 455 4003 BG Tiel info@jvg-kabels.nl

John Van Gent
High End Audiokabels

De John van Gent Magic-Link "Reference" plus

 
Amity HiFi
 

 

CinemaDream presenteert in Januari de nieuwe AV8801 voorversterker en MM8077 eindverst van Marantz

CinemaDream presenteert in Januari de nieuwe AV8801 voorversterker en MM8077 eindversterker van Marantz.  Marantz kondigt twee nieuwe home cinema componenten aan die speciaal zijn ontwikkeld  voor een ultieme muziek- en surround-ervaring. Voor iedereen die een hoogwaardig home cinema systeem wil opzetten, zijn de nieuwe Marantz AV8801 voorversterker en MM8077 eindversterker interessant.
Marantz AV8801 voorversterker
De nieuwe 11.2-kanaals voorversterker AV8801 deelt veel techniek met modellen uit de Reference-serie, zoals een forse ringkernvoeding, de unieke HDAM- en High Current Feedback-technologie en een verkoperd chassis. Bovendien is de versterker voorzien van de nieuwste audio- en videotechnologieën, zoals volledige 4K Ultra HD ondersteuning, 3D pass-through, drie HDMI-uitgangen en Apple AirPlay. De toegang tot diverse internet muziekdiensten en de content binnen je eigen netwerk maken de AV8801 tot het universele hart van een multimediaal home cinema systeem. De versterker is ook geschikt voor bediening via de afstandsbediening apps voor iOS en Android.
 
De AV8801 beschikt over talrijke features en mogelijkheden. De multi-DSP audioprocessor biedt een groot aantal modi voor surround-geluiddecodering, waaronder ondersteuning voor de nieuwste audio-indelingen met hoge resolutie. Daarnaast is er voorzien in uitgebreide meerkanaals decodering, zoals Audyssey DSX en DTS Neo:X voor 11.2-kanaals verwerking met de mogelijkheid extra Front Height en Front Wide kanalen toe te voegen.
 
In het audiogedeelte zijn alle kanalen voorzien van de nieuwste hoge resolutie 192 kHz/32-bits DAC’s, zodat ook breedbandcontent met een groot dynamisch bereik kan worden verwerkt. De AV8801 kan zonder onderbreking WAV-, FLAC- (tot 192 kHz/24-bits) en ALAC-audiobestanden decoderen en afspelen. Voor optimale configuratiemogelijkheden is het systeem uitgerust met zowel ongebalanceerde (RCA) als gebalanceerde (XLR) audio-uitgangen en speciale XLR-stereo-ingangen.
De AV8801 is het eerste product van Marantz dat gebruikmaakt van MultEQ XT32 voor een gelijkmatige verdeling van geluid in de ruimte, en Audyssey Sub EQ HT-verwerking voor het optimaliseren van systemen met dubbele subwoofers.
 
Thuisbioscoop
 
Video
De AV8801 beschikt over een geavanceerde verwerking en decodering van beelden met hoge resolutie. De video-upscaling zet SD van oude componenten om in High Definition. Voor compatibiliteit met de nieuwste Ultra HD 4K schermen biedt de AF8801 de mogelijkheid om SD en HD om te zetten in Ultra High Definition (4K) en ondersteunt het pass-through van 4K content. Dankzij zeven HDMI-ingangen en drie HDMI-uitgangen kun je al je HDMI apparaten met één enkele kabel aansluiten en op maximaal drie schermen weergeven. Via de dubbele uitgang kun je twee HD-schermen aansluiten, de derde HDMI-uitgang kan dan worden gebruikt om in een andere ruimte naar een ander programma te kijken.
 
Het systeem beschikt over uitgebreide netwerkmogelijkheden, waaronder een 4-poorts Ethernet-switch waarmee het apparaat op je draadloze thuisnetwerk kunnen aansluiten. De overige drie aansluitingen kunnen worden gebruikt voor andere broncomponenten, zoals een Blu-ray-speler met netwerkfunctionaliteit, een settopbox of een gameconsole. Het installeren van een hub van een andere fabrikant is dan niet nodig.
 
Marantz MM8077 eindversterker
De MM8077 7-kanaals eindversterker vormt een ideale partner voor de voorversterker en beschikt eveneens over veel techniek uit de Reference-serie, zoals meerlaagse onder- en bovenpanelen voor stabiliteit, een high-current ringkerntransformator voor een soepele verwerking van muzikale pieken en de discrete eindversterkertrap met Current Feedback-technologie. Dit resulteert in een een rijke, gedetailleerde en levensechte geluidsweergave van muziek en films. De opzet van de MM8077 bied veel vrijheid bij het opbouwen van je home cinema systeem, zo kun je bijvoorbeeld voor ieder kanaal kiezen tussen gebalanceerde (XLR) en ongebalanceerde (RCA) ingangen.
 

Prijs en beschikbaarheid
De AV8801 heeft een verkoopadviesprijs van 3299 euro *, de verkoopadviesprijs van de MM8077 bedraagt 2199 euro *. Beide producten zijn vanaf januari leverbaar en staan vanaf dan demonstratie klaar bij CinemaDream
 
Features Marantz AV8801
• Current Feedback-circuit met HDAM van Marantz
• Verbeterde 11.2-kanaals surround verwerking met Audyssey DSX en DTS Neo:X
• 11.2-kanaals gebalanceerde (XLR) en ongebalanceerde (RCA) uitvoer, toe te wijzen 2-kanaals XLR-uitvoer
• Hoogwaardige constructie met drievoudig bovenpaneel
• Met koper bekleed chassis
• Volledig 4K-compatibel – Upscaling – Pass-through – GUI-overlay
• DLNA 1.5 netwerkstreaming en internetradio
• FLAC HD 192/24 en afspelen zonder pauzes
• AirPlay en muziekservices Spotify en last.fm voorgeïnstalleerd
• Audyssey MultEQ XT32 Pro, Audyssey Sub EQ HT voor EQ-verwerking voor dubbele subwoofers, en Audyssey LFC
• 6+1 HDMI-ingangen/3 HDMI-uitgangen (3D/ARC/CEC)
• Aparte HDMI-uitgang voor Zone4
• HDMI-ingang aan de voorzijde voor snelle aansluiting van een tablet, iPad/iPhone, camera, enz. met ondersteuning voor MHL
• iPod-/iPhone-compatibele USB-ingang, inclusief oplaadmogelijkheid voor de iPad
• Multiroom-/Multisource-functionaliteit inclusief HDMI Video
• Eenvoudig te bedienen afstandsbediening en Marantz Remote App voor geavanceerd bladeren door mediabestanden
• Geïntegreerde Phono MM-versterker
 
Features Marantz MM8077
• 7 x 150 W (8 ohm), 7 x 180 W (6 ohm) RMS-vermogen (20 Hz – 20 kHz)
• Discrete eindversterker met Current Feedback-technologie
• High Current-voeding met ringkerntransformator
• Marantz Reference-voedingscondensatoren met filter en snelle, discrete High Current transformatoren
• Constante uitsturing met lage impedantie mogelijk
• Hoogste geluidskwaliteit op basis van ‘pure surround’-filosofie
• Met koper bekleed chassis
• Vergulde, hoogwaardige luidsprekeraansluitingen
• Flasher-ingang, DC-trigger (in/uit), afstandsbediening (in/uit)
 
* Voor de actuele prijs neem contact op met uw leverancier.
www.cinemadream.nl
Like Us op http://www.facebook.com/cinemadream
CinemaDream
Hulsterstraat 26a
4116EZ BUREN
Tel: 06-24439917
E-mail: