Klinkt beter 432 EVO
 

 
Google Translate
 
 
 
Navigatie
 
HOME
TWEEDEHANDS - DEMO HIFI
RECENSENTEN QUALITYHIFI
REVIEWS TESTS
NIEUWSBERICHTEN 2016
NIEUWSBERICHTEN 2015
NIEUWSBERICHTEN 2014
NIEUWSBERICHTEN 2013
NIEUWSBERICHTEN 2012
HIFIWINKELS Nederland
PRODUCENTEN & MERKEN
IMPORTEURS & DISTRIBUTEURS
ZET JE HIFISURROUNDSET ONLINE !
AUDIO & VIDEO MEUBELS
CONTACT - INFO
YOU TUBE QUALITYHIFI
 
Zoeken op Qualityhifi
 
 
HiFi Supply accessoires
 

 
Akiko Audio
 

Akiko Audio Churchilllaan 69 6226CT Maastricht  info@akikoaudio.com

 
Google Ads
 
 
Intosurround
 

Intosurround is de audiowinkel voor de echte liefhebber. Toonaangevende merken van verschillende Nederlandse importeurs en het Zweedse topmerk XTZ, staan garant voor een geweldige beleving.XTZ is uitsluitend te koop bij Intosurround voor Nederland en BelgiŽ. Door op deze wijze de producten op een andere manier aan te bieden, heeft u een HighEnd product tegen een zeer aantrekkelijke prijs.Flight forum 3542  5657 DW Eindhoven Nederland E-mailadres: info@intosurround.nl Telefoonnr.: +31 (0)40-2342415

Intosurround Eindhoven

 
Introductie streaming audio door Jord Groen
 

Jord Groen Triple M Audio Shop

 
HiFi Studio Zwaard
 

 
Fabscreations
 

Welkom bij Fabscreations. Onze website is nog in ontwikkeling, maar mocht u interesse hebben in 1 van de schilderijen of meer informatie willen, kunt u contact opnemen door gebruik te maken van het contactformulier op de site.

fabscreations

 
FWD Magazine
 

 Vindt hier de laatse reviews

FWD Magazine cover

 
You tube Qualityhifi
 

Klik hier voor de Qualityhifi-YouTube website en bekijk vele films en verslagen

Kijk ook op Qualityhifi youtube

 
Prima Luna
 

Durob Audio BV PO. Box 109  5250 AC Vlijmen The Netherlands primaluna@primaluna.nl

Prima Luna Prologue Dialogue

 
John Van Gent
 

In de hifi wereld heerst nog steeds de veronderstelling dat 'goed' duur moet zijn, JvG bewijst het tegendeel en biedt goede producten aan tegen een nog betere prijs. High-End audiokabels johnvangent De Hennepe 455 4003 BG Tiel info@jvg-kabels.nl

John Van Gent
High End Audiokabels

De John van Gent Magic-Link "Reference" plus

 
Amity HiFi
 

 

Monk Audio per januari 2013 bij Music2 audio import jan 2013

Monk Audio per januari 2013 bij Music2 audio import:  Ter uitbreiding van ons pallet zijn wij verheugd mee te kunnen delen dat Music2 audio import per direct de distributie van Monk Audio gaat verzorgen.
De producten van Monk Audio bevinden zich in een bijzondere hoek van het analoge segment. Op authentieke specificaties en met speciaal geselecteerde componenten worden deze producten in Duitsland met de  hand gebouwd.
 
 
Op deze manier kunnen zij u een product leveren welke niet zomaar een phono-versterker is, maar waarmee u zelfs kunt kiezen uit verschillende correcties. RIAA, DECCA, EMI, NAB of Columbia, het behoort allemaal tot de mogelijkheden.
 
 
Ook de prijzen zullen u verrassen, zo is model ''le Petite'' al leverbaar voor € 1.099,= Daarvoor heeft u een omschakelbare MM/MC buizen phono-versterker met maar liefst 3 ingangen, zodat hier indien gewenst meerdere draaitafels of armen op kunnen worden aangesloten!
 
 
Binnenkort zullen er nog enkele nieuwe producten van Monk Audio verschijnen, zo zal er niet alleen een ''le Petite'' buizen lijn-voorversterker worden geintroduceerd, maar zal deze ''versterking'' krijgen door middel van de solid state ''GreenA'' eindversterker. Ook deze eindversterker zal een knipoog naar het verleden bevatten, deze kan worden gezien als een moderne variant van de ooit zeer geliefde Technics SE-A1. Als klap op de vuurpijl zal er nog een topmodel phono-versterker verschijnen, dit zal de moderne variant worden van de good old EMT 139B.
 
Voor meer informatie: www.music2.nl/news.html   -  www.monk-audio.de
 
 
 
Music2 audio import
Burgemeester van Doornstraat 4
2675 CX - Honselersdijk
The Netherlands
www.music2.nl -