Klinkt beter 432 EVO
 

 
Google Translate
 
 
 
Navigatie
 
HOME
TWEEDEHANDS - DEMO HIFI
RECENSENTEN QUALITYHIFI
REVIEWS TESTS
NIEUWSBERICHTEN 2016
NIEUWSBERICHTEN 2015
NIEUWSBERICHTEN 2014
NIEUWSBERICHTEN 2013
NIEUWSBERICHTEN 2012
HIFIWINKELS Nederland
PRODUCENTEN & MERKEN
IMPORTEURS & DISTRIBUTEURS
ZET JE HIFISURROUNDSET ONLINE !
AUDIO & VIDEO MEUBELS
CONTACT - INFO
YOU TUBE QUALITYHIFI
 
Zoeken op Qualityhifi
 
 
HiFi Supply accessoires
 

 
Akiko Audio
 

Akiko Audio Churchilllaan 69 6226CT Maastricht  info@akikoaudio.com

 
Google Ads
 
 
Intosurround
 

Intosurround is de audiowinkel voor de echte liefhebber. Toonaangevende merken van verschillende Nederlandse importeurs en het Zweedse topmerk XTZ, staan garant voor een geweldige beleving.XTZ is uitsluitend te koop bij Intosurround voor Nederland en België. Door op deze wijze de producten op een andere manier aan te bieden, heeft u een HighEnd product tegen een zeer aantrekkelijke prijs.Flight forum 3542  5657 DW Eindhoven Nederland E-mailadres: info@intosurround.nl Telefoonnr.: +31 (0)40-2342415

Intosurround Eindhoven

 
Introductie streaming audio door Jord Groen
 

Jord Groen Triple M Audio Shop

 
HiFi Studio Zwaard
 

 
Fabscreations
 

Welkom bij Fabscreations. Onze website is nog in ontwikkeling, maar mocht u interesse hebben in 1 van de schilderijen of meer informatie willen, kunt u contact opnemen door gebruik te maken van het contactformulier op de site.

fabscreations

 
FWD Magazine
 

 Vindt hier de laatse reviews

FWD Magazine cover

 
You tube Qualityhifi
 

Klik hier voor de Qualityhifi-YouTube website en bekijk vele films en verslagen

Kijk ook op Qualityhifi youtube

 
Prima Luna
 

Durob Audio BV PO. Box 109  5250 AC Vlijmen The Netherlands primaluna@primaluna.nl

Prima Luna Prologue Dialogue

 
John Van Gent
 

In de hifi wereld heerst nog steeds de veronderstelling dat 'goed' duur moet zijn, JvG bewijst het tegendeel en biedt goede producten aan tegen een nog betere prijs. High-End audiokabels johnvangent De Hennepe 455 4003 BG Tiel info@jvg-kabels.nl

John Van Gent
High End Audiokabels

De John van Gent Magic-Link "Reference" plus

 
Amity HiFi
 

 

SANSUI terug in de Benelux jan 2013

SANSUI terug in de Benelux!  Het roemruchte merk Sansui is na een afwezigheid van enkele decennia terug met een zeer ''bijdetijdse'' productenlijn. Het is aangenaam de Sansui-lijn terug te zien keren in de Nederlandse winkels. De veteranen onder de audiofielen zullen zich dit doorluchtige merk wel herinneren.
De fabriek werd al in 1947 opgericht in Tokyo en verwierf een goede reputatie voor goed gefabriceerd en idem klinkende apparatuur. En nu is het merk terug op de markt met een serie apparaten die ontworpen is om te voldoen aan de originele filosofie van  "de best mogelijke hifi voor de laagst mogelijke prijs''.
 
Na een -door lovende testverslagen begeleide- succesvolle introductie in Groot Brittannië zijn nu België, Luxemburg en Nederland aan de beurt. De rest van Europa zal snel volgen.
 
Om te beginnen is er de zeer betaalbare netwerkspeler (€ 479,00) die vanzelfsprekend met een App bediend kan worden. Een geïntegreerde versterker van 2 x 40W RMS met ingebouwde DAC is nu al verkrijgbaar à € 399,00 * maar volgend jaar wordt een 2 x 30W RMS geïntegreerde versterker leverbaar à € 250,00.
 
 
Het interessantste product is de WLD201 tuner/streamer, een stand alone, volle breedte component met zowel WiFi als Ethernet aansluitingen. Deze aansluitingen geven toegang tot wel 15.000 internet radiostations en muziek die op NAS-drives aanwezig is in FLAC formaat tot 24-bit/48kHz alsook WAV, AAC/AAC+, MP3 en ander formaten. Een DAB/DAB+ en FM tuner zijn ook ingebouwd. Een USB ingang is aanwezig om memorysticks te gebruiken of andere USB-apparatuur. Bediening met behulp van de bijgeleverde afstandsbediening of met de Sansui Libretto App voor iPad/iPhone/iPod Touch. Op de achterzijde aanwezig zijn stereo lijnuitgangen, optisch en coaxilaal uit tbv een externe DAC.
 
Er is een bijpassende geïntegreerde versterker, de bovengenoemde € 399,00 * kostende  SAP-201V die 2 x 40Watt produceert, voorzien van zeven ingangen, inclusief een phonotrap en een coaxiale en optische digitale ingang voor gebruik van de ingebouwde DAC.
 
Sansui claimt dat er intern ''direct access'' schakelingen zijn toegepast om de signaalpaden zo kort mogelijk te houden. Er wordt een hoogwaardige ringkerntransformator gebruikt in samenhang met audiofiele componenten. De versterker wordt evenals de streamer geleverd met een frontplaat van geborsteld aluminium of zwart.
 
 
Tot slot: er is een nieuwe CD-speler in de vorm van de CDD-201  (€ 279,00) * , compatible met alle standaard formaten zoals CD/CD-/+R/RW en MP3. De analoge uitgang bestaat uit RCA connectoren, de digitale uit coaxiale en optische uitgangen.
 
De meegeleverde afstandsbediening is voor beide apparaten maar tegen een meerprijs is er ook een in geborsteld aluminium exemplaar verkrijgbaar dat alle (Sansui) componenten  bedient.
 
* Voor de actuele prijs neem contact op met uw leverancier

Voor informatie:
 
 
AudioPlus
www.audioplus.nl

070 – 3685602