Klinkt beter 432 EVO
 

 
Google Translate
 
 
 
Navigatie
 
HOME
TWEEDEHANDS - DEMO HIFI
RECENSENTEN QUALITYHIFI
REVIEWS TESTS
NIEUWSBERICHTEN 2016
NIEUWSBERICHTEN 2015
NIEUWSBERICHTEN 2014
NIEUWSBERICHTEN 2013
NIEUWSBERICHTEN 2012
HIFIWINKELS Nederland
PRODUCENTEN & MERKEN
IMPORTEURS & DISTRIBUTEURS
ZET JE HIFISURROUNDSET ONLINE !
AUDIO & VIDEO MEUBELS
CONTACT - INFO
YOU TUBE QUALITYHIFI
 
Zoeken op Qualityhifi
 
 
HiFi Supply accessoires
 

 
Akiko Audio
 

Akiko Audio Churchilllaan 69 6226CT Maastricht  info@akikoaudio.com

 
Google Ads
 
 
Intosurround
 

Intosurround is de audiowinkel voor de echte liefhebber. Toonaangevende merken van verschillende Nederlandse importeurs en het Zweedse topmerk XTZ, staan garant voor een geweldige beleving.XTZ is uitsluitend te koop bij Intosurround voor Nederland en BelgiŽ. Door op deze wijze de producten op een andere manier aan te bieden, heeft u een HighEnd product tegen een zeer aantrekkelijke prijs.Flight forum 3542  5657 DW Eindhoven Nederland E-mailadres: info@intosurround.nl Telefoonnr.: +31 (0)40-2342415

Intosurround Eindhoven

 
Introductie streaming audio door Jord Groen
 

Jord Groen Triple M Audio Shop

 
HiFi Studio Zwaard
 

 
Fabscreations
 

Welkom bij Fabscreations. Onze website is nog in ontwikkeling, maar mocht u interesse hebben in 1 van de schilderijen of meer informatie willen, kunt u contact opnemen door gebruik te maken van het contactformulier op de site.

fabscreations

 
FWD Magazine
 

 Vindt hier de laatse reviews

FWD Magazine cover

 
You tube Qualityhifi
 

Klik hier voor de Qualityhifi-YouTube website en bekijk vele films en verslagen

Kijk ook op Qualityhifi youtube

 
Prima Luna
 

Durob Audio BV PO. Box 109  5250 AC Vlijmen The Netherlands primaluna@primaluna.nl

Prima Luna Prologue Dialogue

 
John Van Gent
 

In de hifi wereld heerst nog steeds de veronderstelling dat 'goed' duur moet zijn, JvG bewijst het tegendeel en biedt goede producten aan tegen een nog betere prijs. High-End audiokabels johnvangent De Hennepe 455 4003 BG Tiel info@jvg-kabels.nl

John Van Gent
High End Audiokabels

De John van Gent Magic-Link "Reference" plus

 
Amity HiFi
 

 

Sharp introduceert 32 en-inch IGZO-monitor met ultrahoge resolutie tijdens ISE 2013

Sharp introduceert 32-inch IGZO-monitor met ultrahoge resolutie tijdens ISE 2013. Sharp  introduceert tijdens Integrated Systems Europe 2013, van 29 januari tot en met 31 januari in de Rai te Amsterdam, een professionele 32-inch monitor met een innovatief IGZO-scherm (Indium Gallium Zinc Oxide). De PN-K321H is het dunste model in zijn klasse en bereikt een Quad Full HD-resolutie van 3.840 x 2.160 voor een uiterst realistische beeldweergave.
Houten, januari 2013 - “We zijn zeer verheugd over de introductie van onze eerste monitor met de nieuwe IGZO-technologie,’ "aldus Ronald Huijbregts, Sales & Marketing Manager Visual Solutions van Sharp Electronics Benelux bv. “IGZO-technologie biedt ons de mogelijkheid om fantastische beelden te leveren met een ultrahoge resolutie en helderheidsniveaus waarvoor bij conventionele LCD-monitoren aanzienlijk meer energie vereist is.”
 
IGZO is een semi geleidend materiaal met een 20 tot 50 keer hogere elektronenmobiliteit dan amorf-silicium. De dunne-film transistors in elke pixel zijn veel kleiner, waardoor de pixeltransparantie toeneemt. Vanwege het feit dat er meer licht door de pixels kan vloeien, bereikt IGZO een zeer hoge beeldresolutie en een hogere helderheid, met minder achtergrondverlichting. De PN-K321H is ontworpen zonder ventilator voor een stille werking en is slechts 3,5 cm dik. De monitor levert met 140 pixels per inch uitzonderlijk levendige en realistische beelden.
 

 
De PN-K321H is interessant voor toepassingen waar uiterst gedetailleerde beelden zijn vereist zoals CAD, illustratie en gedetailleerd grafisch ontwerp. Dankzij de resolutie van 3.840 x 2.160 kan informatie, waarvoor normaal gesproken vier schermen zijn benodigd, nu volledig op de monitor  worden weergegeven, verdeeld over vier afzonderlijke delen. Deze functionaliteit is met name interessant voor financiële instellingen, die vaak met meerdere rijen monitoren werken. Andere markten waar inhoud met ultrahoge definitie is vereist, zijn bijvoorbeeld veiligheidsinstanties en onderzoeksinstituten. Naar verwachting wordt de PN-K321H in deze sectoren veelvuldig geïntegreerd.
 
De monitor beschikt over RS-232C* en DisplayPort voor eenvoudige verbinding met een kabel. De beeldresolutie van 3.840 x 2.160 blijft hierbij behouden.
 

 
Beschikbaarheid                                              
 De PN-K321H monitor is verkrijgbaar vanaf het tweede kwartaal van 2013.

 
*Vereist meegeleverde RS-232C conversiekabel