Klinkt beter 432 EVO
 

 
Google Translate
 
 
 
Navigatie
 
HOME
TWEEDEHANDS - DEMO HIFI
RECENSENTEN QUALITYHIFI
REVIEWS TESTS
NIEUWSBERICHTEN 2016
NIEUWSBERICHTEN 2015
NIEUWSBERICHTEN 2014
NIEUWSBERICHTEN 2013
NIEUWSBERICHTEN 2012
HIFIWINKELS Nederland
PRODUCENTEN & MERKEN
IMPORTEURS & DISTRIBUTEURS
ZET JE HIFISURROUNDSET ONLINE !
AUDIO & VIDEO MEUBELS
CONTACT - INFO
YOU TUBE QUALITYHIFI
 
Zoeken op Qualityhifi
 
 
HiFi Supply accessoires
 

 
Akiko Audio
 

Akiko Audio Churchilllaan 69 6226CT Maastricht  info@akikoaudio.com

 
Google Ads
 
 
Intosurround
 

Intosurround is de audiowinkel voor de echte liefhebber. Toonaangevende merken van verschillende Nederlandse importeurs en het Zweedse topmerk XTZ, staan garant voor een geweldige beleving.XTZ is uitsluitend te koop bij Intosurround voor Nederland en BelgiŽ. Door op deze wijze de producten op een andere manier aan te bieden, heeft u een HighEnd product tegen een zeer aantrekkelijke prijs.Flight forum 3542  5657 DW Eindhoven Nederland E-mailadres: info@intosurround.nl Telefoonnr.: +31 (0)40-2342415

Intosurround Eindhoven

 
Introductie streaming audio door Jord Groen
 

Jord Groen Triple M Audio Shop

 
HiFi Studio Zwaard
 

 
Fabscreations
 

Welkom bij Fabscreations. Onze website is nog in ontwikkeling, maar mocht u interesse hebben in 1 van de schilderijen of meer informatie willen, kunt u contact opnemen door gebruik te maken van het contactformulier op de site.

fabscreations

 
FWD Magazine
 

 Vindt hier de laatse reviews

FWD Magazine cover

 
You tube Qualityhifi
 

Klik hier voor de Qualityhifi-YouTube website en bekijk vele films en verslagen

Kijk ook op Qualityhifi youtube

 
Prima Luna
 

Durob Audio BV PO. Box 109  5250 AC Vlijmen The Netherlands primaluna@primaluna.nl

Prima Luna Prologue Dialogue

 
John Van Gent
 

In de hifi wereld heerst nog steeds de veronderstelling dat 'goed' duur moet zijn, JvG bewijst het tegendeel en biedt goede producten aan tegen een nog betere prijs. High-End audiokabels johnvangent De Hennepe 455 4003 BG Tiel info@jvg-kabels.nl

John Van Gent
High End Audiokabels

De John van Gent Magic-Link "Reference" plus

 
Amity HiFi
 

 

Twenty Serie van PMC nieuw bij CinemaDream jan 2013

‘Twenty Serie’ van PMC nieuw bij CinemaDream. Ter gelegenheid van haar 20ste verjaardag heeft PMC een reeks nieuwe luidsprekers geintroduceerd, de ‘twenty series’. Cinemadream heeft deze ‘twenty series” onlangs in het assortiment opgenomen.
Wij zijn bijzonder enthousiast over deze nieuwe modellen van PMC, ze bieden uitstekende prestaties gezien het formaat en de prijsklasse van de luidsprekers. Een allround karakter maakt ze uitermate geschikt voor toepassing in een homecinema maar ook voor hoogwaardige stereo weergave voor veeleisende muziekliefhebbers.
De Twenty serie is ontwikkeld na drie jaar onderzoek onder klanten, retailers en distributeurs.  De ontwerpers hebben de wensen van de eindgebruiker met een aantal belangrijke specifieke eigenschappen van PMC weten te verenigen in deze nieuwe luidsprekers.
 
Zoals alle PMC luidsprekers zijn ook de modellen uit de twenty series uitgevoerd met een transmissielijn behuizing. Dit resulteert, ook bij het compacte twenty.21 model, in een verassend goede lage tonen weergave. Alle componenten, zoals crossovers, drivers en behuizingen worden door PMC uitsluitend toegepast in de twenty serie en de belangrijkste componenten zijn exclusief ontworpen voor de nieuwe modellen.
 
Samen met specialisten van Seas ® uit Noorwegen heeft PMC een volledige nieuwe Sonolex soft dome-tweeter ontwikkeld, met technologie afkomstig uit de referentie studio monitoren en de fact! Serie. Deze tweeter is volledig afgestemd op de nieuwe lage- en middentonen weergevers, welke door PMC zelf zijn ontwikkeld. Deze weergevers hebben een papieren conus die is voorzien van een matte coating, waardoor ze zeer licht en toch stijf zijn. Dit resulteert in een hoge gevoeligheid en een extreem lage kleuring.
Wij vinden de geluidsweergave dynamisch en krachtig, en bijzonder geschikt voor toepassing in een high end homecinema. Daarnaast maakt het natuurlijke klankkarakter het luisteren naar muziek tot een belevenis. Maar kom dit vooral zelf ervaren in onze winkel in Buren.
 
De twenty serie bestaat vier verschillende luidsprekers; twee monitor modellen, de twenty.21 en twenty.22, plus twee vloerstaanders, de twenty.23 en de twenty.24. Een nieuw kastontwerp met een hellende voor- en achterzijde geeft de luidsprekers een moderne, eigentijdse verschijningvorm.  De behuizing heeft een hoge stijfheid met goede resonantie eigenschappen, die door de interne schotten van de geavanceerde transmissielijn nog verder wordt vergroot. Alle modellen uit de twenty serie zijn leverbaar met een afwerking in drie soorten houtfineer; Eiken, Walnoot en Amarone, en een hoogglans zwarte afwerking en passen daardoor in ieder interieur.
 
De twenty serie is een waardevolle aanvulling op ons luidspreker programma. De allround kwaliteiten, de hoogwaardige weergave en de fraaie vormgeving hebben ons ontzettend enthousiast gemaakt en wij nodigen iedereen uit deze luidsprekers te komen beluisteren.  De volledige twenty serie staat speelklaar in onze winkel, op verzoek zijn ook andere modellen uit het PMC leveringsprogramma bij ons te zien en beluisteren.
 
 
www.cinemadream.nl
Like Us op http://www.facebook.com/cinemadream
CinemaDream
Hulsterstraat 26a
4116EZ BUREN
Tel: 06-24439917
E-mail: