Klinkt beter 432 EVO
 

 
Google Translate
 
 
 
Navigatie
 
HOME
TWEEDEHANDS - DEMO HIFI
RECENSENTEN QUALITYHIFI
REVIEWS TESTS
NIEUWSBERICHTEN 2016
NIEUWSBERICHTEN 2015
NIEUWSBERICHTEN 2014
NIEUWSBERICHTEN 2013
NIEUWSBERICHTEN 2012
HIFIWINKELS Nederland
PRODUCENTEN & MERKEN
IMPORTEURS & DISTRIBUTEURS
ZET JE HIFISURROUNDSET ONLINE !
AUDIO & VIDEO MEUBELS
CONTACT - INFO
YOU TUBE QUALITYHIFI
 
Zoeken op Qualityhifi
 
 
HiFi Supply accessoires
 

 
Akiko Audio
 

Akiko Audio Churchilllaan 69 6226CT Maastricht  info@akikoaudio.com

 
Google Ads
 
 
Intosurround
 

Intosurround is de audiowinkel voor de echte liefhebber. Toonaangevende merken van verschillende Nederlandse importeurs en het Zweedse topmerk XTZ, staan garant voor een geweldige beleving.XTZ is uitsluitend te koop bij Intosurround voor Nederland en België. Door op deze wijze de producten op een andere manier aan te bieden, heeft u een HighEnd product tegen een zeer aantrekkelijke prijs.Flight forum 3542  5657 DW Eindhoven Nederland E-mailadres: info@intosurround.nl Telefoonnr.: +31 (0)40-2342415

Intosurround Eindhoven

 
Introductie streaming audio door Jord Groen
 

Jord Groen Triple M Audio Shop

 
HiFi Studio Zwaard
 

 
Fabscreations
 

Welkom bij Fabscreations. Onze website is nog in ontwikkeling, maar mocht u interesse hebben in 1 van de schilderijen of meer informatie willen, kunt u contact opnemen door gebruik te maken van het contactformulier op de site.

fabscreations

 
FWD Magazine
 

 Vindt hier de laatse reviews

FWD Magazine cover

 
You tube Qualityhifi
 

Klik hier voor de Qualityhifi-YouTube website en bekijk vele films en verslagen

Kijk ook op Qualityhifi youtube

 
Prima Luna
 

Durob Audio BV PO. Box 109  5250 AC Vlijmen The Netherlands primaluna@primaluna.nl

Prima Luna Prologue Dialogue

 
John Van Gent
 

In de hifi wereld heerst nog steeds de veronderstelling dat 'goed' duur moet zijn, JvG bewijst het tegendeel en biedt goede producten aan tegen een nog betere prijs. High-End audiokabels johnvangent De Hennepe 455 4003 BG Tiel info@jvg-kabels.nl

John Van Gent
High End Audiokabels

De John van Gent Magic-Link "Reference" plus

 
Amity HiFi
 

 

Uniek duoconcert X-fi pianiste Natalia Ivashina met violiste uit Moskou feb 2013

Uniek duoconcert X-fi pianiste Natalia Ivashina met violiste uit Moskou! 2013 is het vriendschapsjaar tussen Nederland en Rusland. Speciaal voor deze bijzondere gelegenheid geeft pianiste Natalia Ivashina op vrijdag 1 februari 2013 een uniek duoconcert samen met violiste Daria Kuchenova, die speciaal voor dit optreden eenmalig van Moskou naar Nederland reist.
De twee toptalenten kennen elkaar jarenlang en hebben in het verleden prachtige duoconcerten gegeven in Rusland en die werden altijd met veel lof ontvangen. Helaas divergeerde hun muzikale carrièrepaden om individuele kansen te benutten. Dit bracht ze naar uiteenliggende landen, waardoor een samenkomst van deze twee talenten uitzonderlijk geworden is. Gelukkig besloten ze onlangs dat het hoog tijd is voor een muzikale reünie en selecteerden Nederland als locatie voor een schitterend duoconcert. Het optreden zal plaatsvinden in de Ichthuskerk te Scheveningen. U zult horen dat de twee Russische artiesten elkaar voortreffelijk aanvoelen. Het wordt dan ook één opwindende ontdekkingsreis met werken van o.a. Liszt, Chopin, Villa-Lobos en Ravel.
 
Locatie: Duinkerksestraat 9, 2587 VS Den Haag. Het concert begint om 20.15 uur en de zaal is open vanaf 19.30 uur.
 
Bestel uw kaarten via Ticketscript (http://bit.ly/tickets-01-02-13) á 15 euro per persoon. Voor kinderen tot 12 jaar slechts 5 euro. Reserveren kan ook, via http://www.ivashina.nl/kaarten of bel 06-10248702.
 
Natalia Ivashina
 
Wat kunt u verwachten?
 
Droom weg bij warme klanken tijdens een prachtig samenspel met piano en viool. Om het nieuwe jaar spectaculair in te luiden geeft pianiste Natalia Ivashina samen met topvioliste Daria Kuchenova een uniek duoconcert.
 
De twee toptalenten kennen elkaar jarenlang en hebben in het verleden samen prachtige concerten gegeven in Rusland. Nu is Nederland aan de beurt om te genieten van dit schitterende duo, want speciaal voor dit optreden reist de violiste eenmalig van Moskou naar Nederland! U zult horen dat de twee Russische artiesten elkaar voortreffelijk aanvoelen. Het wordt dan ook één opwindende ontdekkingsreis met uiteenlopende werken van o.a. Liszt, Chopin, Kreisler, Villa-Lobos en Ravel