Klinkt beter 432 EVO
 

 
Google Translate
 
 
 
Navigatie
 
HOME
TWEEDEHANDS - DEMO HIFI
RECENSENTEN QUALITYHIFI
REVIEWS TESTS
NIEUWSBERICHTEN 2016
NIEUWSBERICHTEN 2015
NIEUWSBERICHTEN 2014
NIEUWSBERICHTEN 2013
NIEUWSBERICHTEN 2012
HIFIWINKELS Nederland
PRODUCENTEN & MERKEN
IMPORTEURS & DISTRIBUTEURS
ZET JE HIFISURROUNDSET ONLINE !
AUDIO & VIDEO MEUBELS
CONTACT - INFO
YOU TUBE QUALITYHIFI
 
Zoeken op Qualityhifi
 
 
HiFi Supply accessoires
 

 
Akiko Audio
 

Akiko Audio Churchilllaan 69 6226CT Maastricht  info@akikoaudio.com

 
Google Ads
 
 
Intosurround
 

Intosurround is de audiowinkel voor de echte liefhebber. Toonaangevende merken van verschillende Nederlandse importeurs en het Zweedse topmerk XTZ, staan garant voor een geweldige beleving.XTZ is uitsluitend te koop bij Intosurround voor Nederland en België. Door op deze wijze de producten op een andere manier aan te bieden, heeft u een HighEnd product tegen een zeer aantrekkelijke prijs.Flight forum 3542  5657 DW Eindhoven Nederland E-mailadres: info@intosurround.nl Telefoonnr.: +31 (0)40-2342415

Intosurround Eindhoven

 
Introductie streaming audio door Jord Groen
 

Jord Groen Triple M Audio Shop

 
HiFi Studio Zwaard
 

 
Fabscreations
 

Welkom bij Fabscreations. Onze website is nog in ontwikkeling, maar mocht u interesse hebben in 1 van de schilderijen of meer informatie willen, kunt u contact opnemen door gebruik te maken van het contactformulier op de site.

fabscreations

 
FWD Magazine
 

 Vindt hier de laatse reviews

FWD Magazine cover

 
You tube Qualityhifi
 

Klik hier voor de Qualityhifi-YouTube website en bekijk vele films en verslagen

Kijk ook op Qualityhifi youtube

 
Prima Luna
 

Durob Audio BV PO. Box 109  5250 AC Vlijmen The Netherlands primaluna@primaluna.nl

Prima Luna Prologue Dialogue

 
John Van Gent
 

In de hifi wereld heerst nog steeds de veronderstelling dat 'goed' duur moet zijn, JvG bewijst het tegendeel en biedt goede producten aan tegen een nog betere prijs. High-End audiokabels johnvangent De Hennepe 455 4003 BG Tiel info@jvg-kabels.nl

John Van Gent
High End Audiokabels

De John van Gent Magic-Link "Reference" plus

 
Amity HiFi
 

 

X-fi op Café Engels Show met Audio Note, Furutech en Solidsteel jan 2013

X-fi op Café Engels Show met Audio Note, Furutech en Solidsteel. Ook dit jaar doet X-fi mee aan de Café Engels Show, op 23 en 24 maart 2013 in Rotterdam. Het thema van dit jaar is “Analogue Extrema”. Er zal worden daarom gedemonstreerd met een top-set van Audio Note met draaitafel en er zullen diverse phono-accessoires van Furutech aanwezig zijn. Ook het Italiaanse Solidsteel zal worden vertegenwoordigd met hun prachtige audiotafels en luidsprekerstands.
Audio Note
“Forget hifi and start enjoying music, now and for the rest of your life”. Dat is het statement van Audio Note dat ze geheel waarmaken met hun grote assortiment aan buizenapparatuur. Centraal staat de combinatie van laag-wattage Single-Ended Triode met hoogrendement luidsprekers. Hiermee wordt een “magie” bereikt die simpelweg niet mogelijk is met conventionele speakers en grote transistorversterkers. Eenmaal verslaafd aan Audio Note, kun je nooit meer terug. Kom het beluisteren!
 
Audio Note
 
Solidsteel
Het Italiaanse Solidsteel maakt al sinds 1991 's werelds mooiste audiotafels en luidsprekerstands. Ze zien er niet alleen verbluffend uit, ze zijn tot in het kleinste detail geoptimaliseerd om de apparatuur en speakers die erop staan op hun best te laten klinken. Tijdens de Café Engels zullen diverse audiotafels uit de Hyperspike Series te bewonderen zijn.
 
Furutech
Furutech is ‘s wereld grootste fabrikant van (High-End) audio accessoires. Tijdens de Café Engels Show zullen onder andere de diverse phono-accessoires, zoals de Awardwinnende AG-12 phonokabel en de unieke Monza LP stabilizer aanwezig zijn.
 
X-fi is importeur van 47 Labs, Acoustic Plan, ADL, AMR, Audio Note, Devore Fidelity, Furutech, JM Reynaud, Koss, Luxman, Solidsteel.