Klinkt beter 432 EVO
 

 
Google Translate
 
 
 
Navigatie
 
HOME
TWEEDEHANDS - DEMO HIFI
RECENSENTEN QUALITYHIFI
REVIEWS TESTS
NIEUWSBERICHTEN 2016
NIEUWSBERICHTEN 2015
NIEUWSBERICHTEN 2014
 
NIEUWSBERICHTEN 2013
NIEUWSBERICHTEN 2012
HIFIWINKELS Nederland
PRODUCENTEN & MERKEN
IMPORTEURS & DISTRIBUTEURS
ZET JE HIFISURROUNDSET ONLINE !
AUDIO & VIDEO MEUBELS
CONTACT - INFO
YOU TUBE QUALITYHIFI
 
Zoeken op Qualityhifi
 
 
HiFi Supply accessoires
 

 
Akiko Audio
 

Akiko Audio Churchilllaan 69 6226CT Maastricht  info@akikoaudio.com

 
Google Ads
 
 
Intosurround
 

Intosurround is de audiowinkel voor de echte liefhebber. Toonaangevende merken van verschillende Nederlandse importeurs en het Zweedse topmerk XTZ, staan garant voor een geweldige beleving.XTZ is uitsluitend te koop bij Intosurround voor Nederland en België. Door op deze wijze de producten op een andere manier aan te bieden, heeft u een HighEnd product tegen een zeer aantrekkelijke prijs.Flight forum 3542  5657 DW Eindhoven Nederland E-mailadres: info@intosurround.nl Telefoonnr.: +31 (0)40-2342415

Intosurround Eindhoven

 
Introductie streaming audio door Jord Groen
 

Jord Groen Triple M Audio Shop

 
HiFi Studio Zwaard
 

 
Fabscreations
 

Welkom bij Fabscreations. Onze website is nog in ontwikkeling, maar mocht u interesse hebben in 1 van de schilderijen of meer informatie willen, kunt u contact opnemen door gebruik te maken van het contactformulier op de site.

fabscreations

 
FWD Magazine
 

 Vindt hier de laatse reviews

FWD Magazine cover

 
You tube Qualityhifi
 

Klik hier voor de Qualityhifi-YouTube website en bekijk vele films en verslagen

Kijk ook op Qualityhifi youtube

 
Prima Luna
 

Durob Audio BV PO. Box 109  5250 AC Vlijmen The Netherlands primaluna@primaluna.nl

Prima Luna Prologue Dialogue

 
John Van Gent
 

In de hifi wereld heerst nog steeds de veronderstelling dat 'goed' duur moet zijn, JvG bewijst het tegendeel en biedt goede producten aan tegen een nog betere prijs. High-End audiokabels johnvangent De Hennepe 455 4003 BG Tiel info@jvg-kabels.nl

John Van Gent
High End Audiokabels

De John van Gent Magic-Link "Reference" plus

 
Amity HiFi
 

 
Januari 2014

Otto Heuvelink High End Toonarm type 01en02 Primeur in Nederland jan 2014

Otto Heuvelink  10-03-1942.  BEELDHOUWER, INDUSTRIEEL VORMGEVER, MODELBOUWER. Otto is geboren in Castricum en woont sinds 2003 in Heiloo. Na de Kunstopleiding op de Rietveld Academie ( 1970)is Otto in eerste instantie gaan werken als keramist ; al heel gauw kwamen er plastieken van andere materialen , zoals van brons, polyether en aluminium. Tussen 1980 en 1995  volgden er opdrachten voor grote plastieken in gemeenten zoals Amsterdam, Castricum, Alkmaar,Zijpe, Almere ,Veenendaal enz. 
Na deze periode 1995-2014 richt Otto zijn aandacht op kleiner werk : plastieken uitgevoerd in aluminium of brons. Dit werk is ondermeer te vinden in de Kunstuitleen in Den Helder en Bergen.
Lees verder
 

Piega nieuws 2014

Piega nieuws
Piega introduceert de Master Line Source
Download Brochure - Engels
Download Brochure - Duits

PIEGA luidsprekers uit Zwitserland heeft na 25 jaar ontwikkeling de MASTER LINE SOURCE DIAPOLE RIBBON systeem ontwikkeld, dit is geheel in eigen huis gedaan en behoord gelijk tot de STATE OF ART systemen. Zowel het design en technische gedeelte geeft maar weer is aan dat de Zwitsers weer een hoogstandje hebben gemaakt en uitmunt in nieuwe technologische vooruitgang.

Lees verder
 

Lumin Music Player te beluisteren bij A10Audio-Room4Music jan 2014

De Lumin Music Player te beluisteren bij A10Audio/Room4Music. YN Audio is verheugd te kunnen mededelen dat A10Audio/Room4Music te Amsterdam vanaf heden de Lumin Music Player heeft toegevoegd aan hun indrukwekkende pakket. A10Audio/Room4Music is daarmee de eerste officiele dealer voor Lumin in Nederland.
Lees verder
 

Beëindiging distributie KingRex BeNeLux jan 2014

KingRex HQ1Welkom bij KingRex BeNeLuxBeëindiging distributie KingRex BeNeLux. We houden, na 8 jaar, op met de distributie van KingRex. De aanhoudende slechte markt maakt de distributie niet meer profitabel. Alle producten genoemd op de website zijn voorradig. Met vriendelijke groet,

Bernd van Hal www.kingrex.nl

 

Latham Audio en Beter Beeld & Geluid op zoek naar NAIM AUDIO NAIT 1 en 2

Latham Audio en Beter Beeld & Geluid op zoek naar NAIM AUDIO NAIT 1 en 2. De geïntegreerde versterkers van Naim Audio - beter bekend als NAIT - hebben onlangs hun 30ste verjaardag gevierd. Om dit te vieren heeft Naim korte tijd geleden de gehele lijn NAIT versterkerlijn grondig vernieuwd. Zoals gebruikelijk bij een jubileum, kijken we ook terug naar het verleden. Daarom willen we binnenkort i.s.m. Beter Beeld en Geluid in Hilversum de nieuwe Nait 5si, Nait XS2 en SuperNait 2 aan u presenteren, maar ook de evolutie van drie decennia NAIT traditie. Bent u ook zo benieuwd naar de evolutie van de kenmerkende Naim sound - vanaf de allereerste Nait 1 uit 1983 tot aan de Nait 5si, zorg dan dat u dit evenement niet mist! Voor dit evenement zoeken wij de hulp van NAIT 1 en NAIT 2 eigenaren. Graag lenen wij uw NAIT voor deze NAIM avond. Uiteraard zullen we goed voor uw kostbare bezit zorgen. In ruil krijgt u van ons een Naim cadeau-pakket en een check-up van uw NAIT door onze technische dienst. Voor meer informatie kunt u ons mailen op .
Lees verder
 

Wilson Benesch Square Five show bij Beter Beeld & Geluid Hilversum op 15 feb 2014

Wilson Benesch Square Five show bij Beter Beeld & Geluid Hilversum. Na zeer goed bezochte presentaties van de Wilson Benesch Square Five in Twijzelerheide en Zevenbergen, is het nu de beurt aan Beter Beeld & Geluid Hilversum om deze uitzonderlijke speaker te demonstreren. De Wilson Benesch Square Five luidspreker – het nieuwe topmodel in de Square Series 2 –  is pas net op de markt en heeft nu al opzien gebaard in de pers: “[De Square Five is] zo prachtig in balans, zo ongebruikelijk natuurlijk en expressief, dat zelfs een enkele beluistering zijn superioriteit bewijst. Niet spectaculair klinkend, maar spectaculair muzikaal!” (Roy Gregory, The Audiobeat)
Lees verder
 

Twintigjarig bestaan KOMPAKT-PLATENLABEL

Het legendarische platenlabel Kompakt bestaat twintig jaar. Om dit te vieren, is er een speciale video gemaakt, waarin oprichters Wolfgang Voight en Michael Mayer hun historische verhaal vertellen. Deze video is opgenomen in zowel de Sonos Studio op het Amsterdam Dance Event 2013 (ADE), als bij Kompakt in Keulen. De film laat de opkomst zien van een van ’s werelds meest legendarische labels voor elektronische muziek – letterlijk gegroeid van een lokale platenzaak tot een wereldwijd beïnvloeder in dansmuziek. De ruim zes minuten durende video is te bekijken op http://youtu.be/4E8v0TCuEAo.
 
Kompakt vierde zijn twintigjarig jubileum op ADE met een intiem optreden van Gregor Schwellenbach. Hij speelde een aantal tracks van zijn album ‘Gregor Schwellenbach Spielt 20 Jahre Kompakt’, waarop hij twintig klassiekers van het label lostrok van hun beat en ze opnieuw opnam als kamermuziek. In de film is Schwellenbach ook te zien terwijl hij optreedt in de pop-upstudio van Sonos op ADE.
 

Wolfgang Voight, Kompakt-oprichter   Gregor Schwellenbach 
 
Kompakt is voor vele artiesten een echt thuis geweest in de afgelopen twintig jaar. Tot de catalogus behoren onder meer releases van John Tejada, Closer Musik, Gui Boratto en The Field – naast uiteraard platen van mede-eigenaren Wolfgang Voight, Michael Mayer en Jürgen Paape.
 
Meer informatie
• Screenshots, beeldmateriaal en meer: http://pr.sonos.com
• Bekijk en embed Sonos-demovideo’s: www.youtube.com/sonos
• Facebook/Sonos, @sonos, blog.sonos.com

 

XTZ Cinema Series Jan 2014

XTZ Cinema Series. Onze nieuwe bioscoop serie is niet alleen om naar te kijken en te luisteren, maar ook om je een deel van de film te voelen! Alles is perfect afgestemd op maximaal realistisch geluid. De gekozen combinatie van kleine maar krachtige luidsprekers en grote subwoofers heeft vele voordelen met betrekking tot geluid en esthetiek.

Lees verder
 

HiFiMAN HM-901 muziekspeler op de AZ-show 8 en 9 feb 2014 in Alkmaar

Het beste van HiFiMAN’s nieuwe muziekspelers is op 8 en 9 februari in Alkmaar te beluisteren. Op de komende AZ-show wordt de HM-901 in combinatie met de RE-400 en RE-600 ‘in-ears’ gedemonstreerd. Wat deze speler zo bijzonder maakt gaan we je laten zien en horen, en geven je de mogelijkheid om naast diverse muziekformaten zijn ook de bijpassende versterkermodules te vergelijken. Erg interessant dus
Lees verder
 

8 en 9 februari 2014 organiseeert Studio Alkmaar weer de High End audioshow en Trinnov is daarbij

High End audioshow Studio Alkmaar

Op 8 en 9 februari 2014 organiseeert Studio Alkmaar weer de High End audioshow in het Afas-stadion in Alkmaar.

HighEnd2014

Kenners weten dat hier mooie dingen te beluisteren zijn en Trinnov mag natuurlijk niet ontbreken. U zult hier de Amethyst horen, maar ook de ST2Hifi en Magnitude32 aantreffen.

 

Akiko Audio en Aktyna interlinks jan 2014

Akiko Audio en Aktyna interlinks.  Het merk Aktyna is natuurlijk vooral bekend om de luidspreker- en apparatenvoetjes die in de Franse Alpen met de hand gemaakt worden. Volgens Sander van Berlo, die sinds 2011 samen met z’n vader leiding geeft aan het in Maastricht gevestigde Akiko Audio, was de kennismaking met de kabels van dit merk een complete verrassing;
“ Natuurlijk gebruiken we in onze luisterruimte de mooiste interlinks, zowel analoog als digitaal, waarbij onze voorkeur uitgaat naar een bekend Amerikaans merk: groot was echter de verrassing toen bleek dat deze zeer goede interlinks overtroffen werden door de interlinks van Aktyna!”

Lees verder
 

Air Field Equalizer model 2014 van Creaktiv Systems door John van Polen jan 2014

De Air Field Equalizer model 2014 van Creaktiv Systems. Laat er licht zijn … .
Al eerder heb ik op deze website de even bizarre als effectieve accessoires van het Duitse Creaktiv Systems onder de aandacht gebracht. In de maand februari van 2013 bezocht ik een workshop te Alkmaar (zie [1]). Deze ervaring was voor mij aanleiding de producten in de zogeheten demokoffer uitvoerig te testen (zie [2]). Inmiddels hebben vele van de testobjecten hun weg naar mijn drie beeld- en geluidssystemen gevonden. Maar daarmee was de koek nog niet op. Importeur Ron Kemp van het Amsterdamse Kemp Elektroniks wees mij namelijk op een nieuwe uitvoering van een vinding van Creaktiv Systems die niet in de demokoffer past: de Air Field Equalizer model 2014 (kortweg aan te duiden met AFE 2014). Daar moest ik uiteraard het fijne van weten!
Lees verder
 

Wilson Benesch Square Five show bij Beter Beeld & Geluid Zevenbergen 1 feb 2014

Wilson-Benesch-Square-5-Series1 februari – Wilson Benesch Square Five show bij Beter Beeld & Geluid Zevenbergen. De Wilson Benesch Square Five luidspreker – het nieuwe topmodel in de Square Series 2 –  is pas net op de markt en heeft nu al opzien gebaard in de pers: “[De Square Five is] zo prachtig in balans, zo ongebruikelijk natuurlijk en expressief, dat zelfs een enkele beluistering zijn superioriteit bewijst. Niet spectaculair klinkend, maar spectaculair muzikaal!” (Roy Gregory, The Audiobeat)
Lees verder
 

TingshaAudio deelname aan Hörtest 2014 te Hamburg 1 en 2 feb 2014

2014 beloofd weer een spetterend jaar te worden met heel veel nieuwigheden en lanceringen. Onze deelname aan Hörtest 2014 te Hamburg, Duitsland.  Als distributeur voor Grandinote lanceren wij de top van Grandinote op deze show :  Domino preamp & Demone mono bloc  class A 60W Magnetosolid technologie in combinatie met de Zweedse monitors Transmission Audio, model M1i.  Wij introduceren hier ook een verrassing : Zensati Cables  !
Deze Zensati Cables oogsten verbazing en verrassing alom !  Er is dus heel wat te ontdekken op onze stand in kamer 246 Holiday Inn, Hamburg
Billwerder Neuer Deich 14 - Deutschland 20539

Datum show : zaterdag 1 en zondag 2 Februari 2014  Wij zijn vereerd beide CEO van Grandinote & Zensati Cables te begroeten op onze stand.

Met muzikale groet, TingshaTeam  www.TingshaAudio.com   www.TransmissionAudio.com  www.Grandinote.it  www.Zensati.com

 

Hay-End Audio open dag op 23 maart 2014

open dag op zondag 23 maart van 12.00 tot 16.30. Heeft u inmiddels alles al gehoord, maar nog niet gevonden wat u bekoort? Zeer waarschijnlijk dat u tijdens de Open Dag van 23 maart eindelijk uw set vindt:  dynamisch en met levensechte expressie, in een afwerking naar uw persoonlijke smaak en relatief zeer betaalbaar!      Er staan twee kamers ter beschikking. U hoort in de huiskamer de Artephonos Ensemble met de Peitho 606, en in de studio de Artephonos KT-88 met de kleinste Peitho. Alle info over de apparatuur vindt u op www.hayendaudio.nl.  Ook kunt u natuurlijk praten over het hoe en waarom van buizen, verschillende typen versterkers, onze buizen CD spelers en over modificaties.  Neem gerust uw eigen muziek mee, CD en/of LP. Ook voor uw gezin heeft Venlo en zijn directe omgeving veel te bieden: Sounds (de beste CD/LP-winkel van de Benelux), de grootste SATURN in Nederland, de gezellige binnenstad, het Limburgs Museum, Toverland, Klein Zwitserland, enzovoorts.

Er is voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur. Het adres:  Hondsdraf 38, 5913 DA te Venlo. Schikt u een van deze dagen niet, neem dan gerust contact op voor het maken van een vrijblijvende privé-afspraak.

HAY-END AUDIO, VENLO (0031) (0)6 155 45 270    WWW.HAYENDAUDIO.NL

Lees verder
 

Workshop Akiko Audio en HIFI Maastricht zat 1 feb 2014

Workshop Akiko Audio en HIFI Maastricht. Op zaterdagmiddag 1 februari (13.00 uur) organiseren wij in samenwerking met Hifi Maastricht een workshop ‘upgrades & tuning’ Geen verhalen en mooie praatjes maar we laten de verschillen horen! Overtuig u zelf.  Als basis dient een zeer goede set; van het merk NAIM. We laten zien waarom een ketenaanpak belangrijk is en ook wordt er aandacht geschonken aan stroomvoorziening, tuning en akoestiek.  Jack Akkermans, samen met partner Janet, eigenaar van Hifi Maastricht zegt het zo: ‘Een ketting is net zo sterk als de zwakste schakel; zorg daarom voor een gelijkmatige kwaliteit in de hele keten; dan presteert uw apparatuur pas optimaal!’ Akiko Audio zal enkele varianten van de Tuning Stick demonstreren. (deze hebben onlangs de Six Moons Award ontvangen!) Ook worden er stroomkabels van ons merk gebruikt tijdens deze workshop.

We geven tips en beantwoorden vragen!

Programma:
- Interlinks
- Luidsprekerskabels
- Stroomkabels en stekkerblokken
- Audiofiele zekeringen
- Tuning Stick’s
- Vragen

Aanmelden via mail: of
Er is plaats voor 10 deelnemers dus meld je nu aan.

 

Lyngdorf TDAI2170 bij het Solosound Lyngdorf Experience Center op 25 en 26 januari 2014

Lyngdorf SDAI 2170 en CD 2

Introductie bij het Solosound Lyngdorf Experience Center op 25 en 26 januari 2014.Tijdens deze show kunt u uitgebreid kennis maken met de nieuwe Lyngdorf TDAI 2170 geïntegreerde volledig digitale versterker
. We hebben lang moeten wachten op deze versterker die wij beschouwen als het beste audio apparaat ooit in deze prijsklasse!(van af €. 2590,-  *) Moeiteloos worden zelfs de moeilijkste speakers in slechtste omstandigheden aangestuurd, dit is onder andere mogelijk door het zeer geavanceerde Lyngdorf RoomPerfect® systeem, wat fouten in de akoestiek digitaal corrigeert waardoor u ongehinderd van uw muziek kunt genieten.
Lees verder
 

Home Cinema open dag bij Beter Beeld & Geluid Hilversum op 25 januari 2014

thumb VPL-VW500ES25 januari 2014 Home Cinema open dag bij Beter Beeld & Geluid Hilversum. Beter Beeld & Geluid is de meest toonaangevende speciaalzaak als het gaat om de laatste ontwikkelingen op home cinema gebied. Zo waren wij de eerste in Nederland met de bewegende stoelen van D-BOX, zijn wij de enige in Nederland met een high-end 7.2 actief gefilterd geluidssyteem van JBL Synthesis met Mark Levinson versterkers en zijn wij een van de weinigen die topbeeld kunnen demonstreren op perfect volgens ISF normen gecalibreerde projectoren.
Lees verder
 

Musical Reality met Endeavor Audio op Studio Alkmaar Audioshow feb 2014

Musical Reality met Endeavor Audio op Studio Alkmaar Audioshow feb 2014. De zesde editie van deze show in het AZ Stadion staat voor Musical Reality weer in het teken van ‘Virtual Reality Music’, pure stereoweergave dus vanaf CD en LP en ‘Streaming’ vanuit een netwerk.

 

Lees verder
 

DeVos Luidsprekers Verkoop consumenten

Per ingang van 1 januari 2014 gaan we de verkoop weer terug in eigen hand nemen. D.w.z dat we niet meer via exclusieve dealers onze producten gaan aanbieden. De ontwikkeling van onze DeVos multimediastations hebben hier voor een groot gedeelte toe bij gedragen.

Verkoop consumenten:
LWA Producties,
http://www.webshop.devosloudspeakers.nl
W. Andriessenstraat 13
5348RX Oss
0412-630226
 
Verkoop professionele eindgebruikers en vakhandel:
DeVos Luidsprekers Oss
http://www.devosloudspeakers.nl
Gery Vos
06-27512834

De Vos Music Master Set Phone

 

A10 Audio en PUURavd presenteren Muziek ontmoet Design Op 10 11 en 12 januari 2014

A10 Audio en PUURavd presenteren Muziek ontmoet Design Op 10 11 en 12 januari 2014. Op 10, 11 en 12 januari 2014 organiseren wij in samenwerking met A10 Audio/Room4Music het “Muziek ontmoet Design” evenement. Wij demonstreren die dagen een HiFi-set die zowel op het gebied van weergave als van vormgeving zijn gelijke niet kent.

Lees verder
 

Hi-Stands nieuwe Benelux-importeur Trends Audio jan 2014

Hi-Stands nieuwe Benelux-importeur Trends Audio. Hi-Stands uit Hapert is de nieuwe importeur van Trends Audio hifi-producten voor de Benelux. Dat maakte een trotse Eric Beenhakkers, eigenaar van Hi-Stands, gisteren bekend. ‘Trends Audio uit Hong Kong maakt prachtige spullen voor een werkelijk ongelooflijk lage prijs. We waren al dealer, maar zijn nu erg blij importeur te zijn.’

 

Lees verder
 

Audio Artistiek is verhuisd jan 2014

 
Audio Artistiek is verhuisd. .  Audio Artistiek is per 2 jan 2014 gevestigd in een sfeervol pand in het centrum van het dorp Vries. Een bezoek aan Audio Artistiek is niet alleen een plezier voor uw oren, in onze winkel zult u zich meteen op uw gemak voelen. Er is voldoende pakeergelegenheid bij ons om de hoek.
 
visie audio artistiek