Klinkt beter 432 EVO
 

 
Google Translate
 
 
 
Navigatie
 
HOME
TWEEDEHANDS - DEMO HIFI
RECENSENTEN QUALITYHIFI
REVIEWS TESTS
NIEUWSBERICHTEN 2016
NIEUWSBERICHTEN 2015
NIEUWSBERICHTEN 2014
NIEUWSBERICHTEN 2013
NIEUWSBERICHTEN 2012
HIFIWINKELS Nederland
PRODUCENTEN & MERKEN
IMPORTEURS & DISTRIBUTEURS
ZET JE HIFISURROUNDSET ONLINE !
AUDIO & VIDEO MEUBELS
CONTACT - INFO
YOU TUBE QUALITYHIFI
 
Zoeken op Qualityhifi
 
 
HiFi Supply accessoires
 

 
Akiko Audio
 

Akiko Audio Churchilllaan 69 6226CT Maastricht  info@akikoaudio.com

 
Google Ads
 
 
Intosurround
 

Intosurround is de audiowinkel voor de echte liefhebber. Toonaangevende merken van verschillende Nederlandse importeurs en het Zweedse topmerk XTZ, staan garant voor een geweldige beleving.XTZ is uitsluitend te koop bij Intosurround voor Nederland en BelgiŽ. Door op deze wijze de producten op een andere manier aan te bieden, heeft u een HighEnd product tegen een zeer aantrekkelijke prijs.Flight forum 3542  5657 DW Eindhoven Nederland E-mailadres: info@intosurround.nl Telefoonnr.: +31 (0)40-2342415

Intosurround Eindhoven

 
Introductie streaming audio door Jord Groen
 

Jord Groen Triple M Audio Shop

 
HiFi Studio Zwaard
 

 
Fabscreations
 

Welkom bij Fabscreations. Onze website is nog in ontwikkeling, maar mocht u interesse hebben in 1 van de schilderijen of meer informatie willen, kunt u contact opnemen door gebruik te maken van het contactformulier op de site.

fabscreations

 
FWD Magazine
 

 Vindt hier de laatse reviews

FWD Magazine cover

 
You tube Qualityhifi
 

Klik hier voor de Qualityhifi-YouTube website en bekijk vele films en verslagen

Kijk ook op Qualityhifi youtube

 
Prima Luna
 

Durob Audio BV PO. Box 109  5250 AC Vlijmen The Netherlands primaluna@primaluna.nl

Prima Luna Prologue Dialogue

 
John Van Gent
 

In de hifi wereld heerst nog steeds de veronderstelling dat 'goed' duur moet zijn, JvG bewijst het tegendeel en biedt goede producten aan tegen een nog betere prijs. High-End audiokabels johnvangent De Hennepe 455 4003 BG Tiel info@jvg-kabels.nl

John Van Gent
High End Audiokabels

De John van Gent Magic-Link "Reference" plus

 
Amity HiFi
 

 

Home Cinema open dag bij Beter Beeld & Geluid Hilversum op 25 januari 2014

thumb VPL-VW500ES25 januari 2014 Home Cinema open dag bij Beter Beeld & Geluid Hilversum. Beter Beeld & Geluid is de meest toonaangevende speciaalzaak als het gaat om de laatste ontwikkelingen op home cinema gebied. Zo waren wij de eerste in Nederland met de bewegende stoelen van D-BOX, zijn wij de enige in Nederland met een high-end 7.2 actief gefilterd geluidssyteem van JBL Synthesis met Mark Levinson versterkers en zijn wij een van de weinigen die topbeeld kunnen demonstreren op perfect volgens ISF normen gecalibreerde projectoren.

Met de toevoeging van de Kaleidescape Cinema One, die net een '2014 CES Innovations Design and Engineering Award' ontving, hebben we de mooiste filmserver op dit moment in ons assortiment opgenomen. Ook zijn wij zeer enthousiast over de nieuwe Anthem surround receivers, die zowel op het gebied van effectieve room correctie als op absolute geluidskwaliteit compleet nieuwe normen zetten. De Performa3 speakers van Revel combineren perfect met Anthem en zijn door de compleetheid in de lijn en hun sublieme prijs/kwaliteitsverhouding naast JBL onze speakerkeuze.

BBG4
 
In november voegden wij Ultra HD toe aan dit al indrukwekkende gamma met de Sony VPL-VW500ES '4K' projector. Met een ruim verviervoudiging van het aantal pixels en een UltraHD bron zorgt dit voor een verbluffend realisme dat meer met de werkelijkheid heeft dan met reproductie.
 
Om iedereen deze laatste ontwikkelingen in onze door Mutrox 'custom built' referentie home cinema te laten zien en horen, organiseert Beter Beeld & Geluid Hilversum een open dag op 25 januari. Op deze dag zullen wij in twee sessies, vanaf 10:00 uur en vanaf 14:00 uur de nieuwe Anthem MRX-710 receiver demonstreren op Revel luidsprekers en Velodyne subwoofer, met de Sony VPL-VW500ES 4K projector als beeldweergever.
 
Aangezien het aantal plaatsen zeer beperkt is, raden wij u aan om snel uw stoel veilig te stellen
door een mail te sturen naar of te bellen naar 06-46 22 65 86.
Geef in de mail even aan voor welke sessie u zou willen reserveren.
Wij zien u graag de 25e!

Beter Beeld en geluid