Klinkt beter 432 EVO
 

 
Google Translate
 
 
 
Navigatie
 
HOME
TWEEDEHANDS - DEMO HIFI
RECENSENTEN QUALITYHIFI
REVIEWS TESTS
NIEUWSBERICHTEN 2016
NIEUWSBERICHTEN 2015
NIEUWSBERICHTEN 2014
NIEUWSBERICHTEN 2013
NIEUWSBERICHTEN 2012
HIFIWINKELS Nederland
PRODUCENTEN & MERKEN
IMPORTEURS & DISTRIBUTEURS
ZET JE HIFISURROUNDSET ONLINE !
AUDIO & VIDEO MEUBELS
CONTACT - INFO
YOU TUBE QUALITYHIFI
 
Zoeken op Qualityhifi
 
 
HiFi Supply accessoires
 

 
Akiko Audio
 

Akiko Audio Churchilllaan 69 6226CT Maastricht  info@akikoaudio.com

 
Google Ads
 
 
Intosurround
 

Intosurround is de audiowinkel voor de echte liefhebber. Toonaangevende merken van verschillende Nederlandse importeurs en het Zweedse topmerk XTZ, staan garant voor een geweldige beleving.XTZ is uitsluitend te koop bij Intosurround voor Nederland en BelgiŽ. Door op deze wijze de producten op een andere manier aan te bieden, heeft u een HighEnd product tegen een zeer aantrekkelijke prijs.Flight forum 3542  5657 DW Eindhoven Nederland E-mailadres: info@intosurround.nl Telefoonnr.: +31 (0)40-2342415

Intosurround Eindhoven

 
Introductie streaming audio door Jord Groen
 

Jord Groen Triple M Audio Shop

 
HiFi Studio Zwaard
 

 
Fabscreations
 

Welkom bij Fabscreations. Onze website is nog in ontwikkeling, maar mocht u interesse hebben in 1 van de schilderijen of meer informatie willen, kunt u contact opnemen door gebruik te maken van het contactformulier op de site.

fabscreations

 
FWD Magazine
 

 Vindt hier de laatse reviews

FWD Magazine cover

 
You tube Qualityhifi
 

Klik hier voor de Qualityhifi-YouTube website en bekijk vele films en verslagen

Kijk ook op Qualityhifi youtube

 
Prima Luna
 

Durob Audio BV PO. Box 109  5250 AC Vlijmen The Netherlands primaluna@primaluna.nl

Prima Luna Prologue Dialogue

 
John Van Gent
 

In de hifi wereld heerst nog steeds de veronderstelling dat 'goed' duur moet zijn, JvG bewijst het tegendeel en biedt goede producten aan tegen een nog betere prijs. High-End audiokabels johnvangent De Hennepe 455 4003 BG Tiel info@jvg-kabels.nl

John Van Gent
High End Audiokabels

De John van Gent Magic-Link "Reference" plus

 
Amity HiFi
 

 

Musical Reality met Endeavor Audio op Studio Alkmaar Audioshow feb 2014

Musical Reality met Endeavor Audio op Studio Alkmaar Audioshow feb 2014. De zesde editie van deze show in het AZ Stadion staat voor Musical Reality weer in het teken van ‘Virtual Reality Music’, pure stereoweergave dus vanaf CD en LP en ‘Streaming’ vanuit een netwerk.

 

De demonstratieruimte in de Kees Kist Zaal delen we dit jaar met de collegae van Knooppunt Audio en HiHat Audio. Het ‘mainsystem’ bestaat uit onze gezamenlijke componenten.  De weergevers zijn dit jaar van Endeavor Audio Engineering.  Als frontspeaker, de wereldprimeur van de California Audio Show, fungeert de E-3, een slanke ‘vloerstaander’.

De luidsprekers zullen ditmaal worden aangestuurd door de  D-500 mk II monoblokken in combinatie met de  pre-amp  van  CI-Audio. De digitale bronnen zijn de Tentation van EERA  en een custom-made Streamer van Bernard Knoop. De analoge bron is van Acoustic Solid. Uiteraard zullen de componenten worden verbonden met de Photon Link kabels van Harmonic Technology en het geheel zal worden opgesteld op Solid-Tech Audio & Video Support.  Kemp Electronics tekent voor een uitgekiende voeding voor het muzieksysteem.

Een tweede systeem wordt gevormd rond de Unifield One aangestuurd door een VA 880 van KR Audio Electronics. De Initial, de kleinste telg uit de stal van EERA zorgt voor de muziek vanaf CD. De Prosilway III interconnect is van Harmonic Technology en het geheel staat op het Rack of Silence van Solid Tech en Ronald Kemp levert ons weer een schone voeding.


 

Van harte aanbevolen dus.
Musical Reality
www.musicalreality.nl