Klinkt beter 432 EVO
 

 
Google Translate
 
 
 
Navigatie
 
HOME
TWEEDEHANDS - DEMO HIFI
RECENSENTEN QUALITYHIFI
REVIEWS TESTS
NIEUWSBERICHTEN 2016
NIEUWSBERICHTEN 2015
NIEUWSBERICHTEN 2014
NIEUWSBERICHTEN 2013
NIEUWSBERICHTEN 2012
HIFIWINKELS Nederland
PRODUCENTEN & MERKEN
IMPORTEURS & DISTRIBUTEURS
ZET JE HIFISURROUNDSET ONLINE !
AUDIO & VIDEO MEUBELS
CONTACT - INFO
YOU TUBE QUALITYHIFI
 
Zoeken op Qualityhifi
 
 
HiFi Supply accessoires
 

 
Akiko Audio
 

Akiko Audio Churchilllaan 69 6226CT Maastricht  info@akikoaudio.com

 
Google Ads
 
 
Intosurround
 

Intosurround is de audiowinkel voor de echte liefhebber. Toonaangevende merken van verschillende Nederlandse importeurs en het Zweedse topmerk XTZ, staan garant voor een geweldige beleving.XTZ is uitsluitend te koop bij Intosurround voor Nederland en BelgiŽ. Door op deze wijze de producten op een andere manier aan te bieden, heeft u een HighEnd product tegen een zeer aantrekkelijke prijs.Flight forum 3542  5657 DW Eindhoven Nederland E-mailadres: info@intosurround.nl Telefoonnr.: +31 (0)40-2342415

Intosurround Eindhoven

 
Introductie streaming audio door Jord Groen
 

Jord Groen Triple M Audio Shop

 
HiFi Studio Zwaard
 

 
Fabscreations
 

Welkom bij Fabscreations. Onze website is nog in ontwikkeling, maar mocht u interesse hebben in 1 van de schilderijen of meer informatie willen, kunt u contact opnemen door gebruik te maken van het contactformulier op de site.

fabscreations

 
FWD Magazine
 

 Vindt hier de laatse reviews

FWD Magazine cover

 
You tube Qualityhifi
 

Klik hier voor de Qualityhifi-YouTube website en bekijk vele films en verslagen

Kijk ook op Qualityhifi youtube

 
Prima Luna
 

Durob Audio BV PO. Box 109  5250 AC Vlijmen The Netherlands primaluna@primaluna.nl

Prima Luna Prologue Dialogue

 
John Van Gent
 

In de hifi wereld heerst nog steeds de veronderstelling dat 'goed' duur moet zijn, JvG bewijst het tegendeel en biedt goede producten aan tegen een nog betere prijs. High-End audiokabels johnvangent De Hennepe 455 4003 BG Tiel info@jvg-kabels.nl

John Van Gent
High End Audiokabels

De John van Gent Magic-Link "Reference" plus

 
Amity HiFi
 

 

Twintigjarig bestaan KOMPAKT-PLATENLABEL

Het legendarische platenlabel Kompakt bestaat twintig jaar. Om dit te vieren, is er een speciale video gemaakt, waarin oprichters Wolfgang Voight en Michael Mayer hun historische verhaal vertellen. Deze video is opgenomen in zowel de Sonos Studio op het Amsterdam Dance Event 2013 (ADE), als bij Kompakt in Keulen. De film laat de opkomst zien van een van ’s werelds meest legendarische labels voor elektronische muziek – letterlijk gegroeid van een lokale platenzaak tot een wereldwijd beïnvloeder in dansmuziek. De ruim zes minuten durende video is te bekijken op http://youtu.be/4E8v0TCuEAo.
 
Kompakt vierde zijn twintigjarig jubileum op ADE met een intiem optreden van Gregor Schwellenbach. Hij speelde een aantal tracks van zijn album ‘Gregor Schwellenbach Spielt 20 Jahre Kompakt’, waarop hij twintig klassiekers van het label lostrok van hun beat en ze opnieuw opnam als kamermuziek. In de film is Schwellenbach ook te zien terwijl hij optreedt in de pop-upstudio van Sonos op ADE.
 

Wolfgang Voight, Kompakt-oprichter   Gregor Schwellenbach 
 
Kompakt is voor vele artiesten een echt thuis geweest in de afgelopen twintig jaar. Tot de catalogus behoren onder meer releases van John Tejada, Closer Musik, Gui Boratto en The Field – naast uiteraard platen van mede-eigenaren Wolfgang Voight, Michael Mayer en Jürgen Paape.
 
Meer informatie
• Screenshots, beeldmateriaal en meer: http://pr.sonos.com
• Bekijk en embed Sonos-demovideo’s: www.youtube.com/sonos
• Facebook/Sonos, @sonos, blog.sonos.com