Klinkt beter 432 EVO
 

 
Google Translate
 
 
 
Navigatie
 
HOME
TWEEDEHANDS - DEMO HIFI
RECENSENTEN QUALITYHIFI
REVIEWS TESTS
NIEUWSBERICHTEN 2016
NIEUWSBERICHTEN 2015
 
NIEUWSBERICHTEN 2014
NIEUWSBERICHTEN 2013
NIEUWSBERICHTEN 2012
HIFIWINKELS Nederland
PRODUCENTEN & MERKEN
IMPORTEURS & DISTRIBUTEURS
ZET JE HIFISURROUNDSET ONLINE !
AUDIO & VIDEO MEUBELS
CONTACT - INFO
YOU TUBE QUALITYHIFI
 
Zoeken op Qualityhifi
 
 
HiFi Supply accessoires
 

 
Akiko Audio
 

Akiko Audio Churchilllaan 69 6226CT Maastricht  info@akikoaudio.com

 
Google Ads
 
 
Intosurround
 

Intosurround is de audiowinkel voor de echte liefhebber. Toonaangevende merken van verschillende Nederlandse importeurs en het Zweedse topmerk XTZ, staan garant voor een geweldige beleving.XTZ is uitsluitend te koop bij Intosurround voor Nederland en België. Door op deze wijze de producten op een andere manier aan te bieden, heeft u een HighEnd product tegen een zeer aantrekkelijke prijs.Flight forum 3542  5657 DW Eindhoven Nederland E-mailadres: info@intosurround.nl Telefoonnr.: +31 (0)40-2342415

Intosurround Eindhoven

 
Introductie streaming audio door Jord Groen
 

Jord Groen Triple M Audio Shop

 
HiFi Studio Zwaard
 

 
Fabscreations
 

Welkom bij Fabscreations. Onze website is nog in ontwikkeling, maar mocht u interesse hebben in 1 van de schilderijen of meer informatie willen, kunt u contact opnemen door gebruik te maken van het contactformulier op de site.

fabscreations

 
FWD Magazine
 

 Vindt hier de laatse reviews

FWD Magazine cover

 
You tube Qualityhifi
 

Klik hier voor de Qualityhifi-YouTube website en bekijk vele films en verslagen

Kijk ook op Qualityhifi youtube

 
Prima Luna
 

Durob Audio BV PO. Box 109  5250 AC Vlijmen The Netherlands primaluna@primaluna.nl

Prima Luna Prologue Dialogue

 
John Van Gent
 

In de hifi wereld heerst nog steeds de veronderstelling dat 'goed' duur moet zijn, JvG bewijst het tegendeel en biedt goede producten aan tegen een nog betere prijs. High-End audiokabels johnvangent De Hennepe 455 4003 BG Tiel info@jvg-kabels.nl

John Van Gent
High End Audiokabels

De John van Gent Magic-Link "Reference" plus

 
Amity HiFi
 

 
januari 2015

Bij Triple M Audio Shop Bach luidspreker

Bij Triple M audio shop staan diverse modellen Bach luidsprekers demo klaar opgesteld, kom vrijblijvend langs of bel voor een luisterafspraak.

www.triplemaudioshop.nl 

0317 612358

 

Binnenkort introduceren wij de nieuwe 2015 HE modellen. Alle huidige demomodellen worden met 15 a 20% korting aangeboden! Zowel bij ons als bij de winkels. Bij Bach te koop -20%: S II HE Slate Black van € 2200,- voor € 1760,- Tango I HE Anthracite of Goya Red van € 2600,- voor € 2080,- Tango II HE Ruby Red € 3800,- voor € 3040,-. *

www.bachluidsprekers.nl

* voor de actuele prijs neem contact op met uw leverancier.

 

 

Blog door enovo De Peachtree Audio Nova Versterkers: Betaalbare Kracht door enovo

De Peachtree Audio Nova Versterkers: Betaalbare Kracht. Door enovo  Audiofiele klasse-D versterkers met ingebouwde DAC. Sinds gisteren verdelen wij de prachtige en alsnog beperkt verkrijgbare producten van Peachtree Audio. Wij krijgen binnenkort een Nova 125SE binnen in demo, die we dan ook uitgebreid aan de tand zullen voelen. U bent van harte welkom om hem te komen beluisteren bij ons!
Lees verder
 

Musical Fidelity de Round Table

MUSICAL FIDELITY speelt in op nieuwe trent met nieuwe draaitafel de  ROUND TABLE. Na de recente introductie van het compacte Merlin hifisysteem, waarmee Musical Fidelity een statement maakte betreffende de verhouding tussen gemak, muzikaliteit en prijs, verbreedt het Britse hifihuis nu de doelgroep door de uitbreiding op het Merlin systeem met de Round Table. Met de komst van deze analoge speler spreekt het systeem nu iedereen aan of ze nu met een smartphone of een elpee voor de set staan.
Lees verder
 

North Star Design Essensio DAC aanbieding bij Into Surround

North Star Design Essensio
Lees verder
 

Keith Monks discOvery mini One Sapphire Record Cleaning Machine

Lees verder
 

Lumin D1 Music Player wordt medio januari leverbaar bij YN audio

2015 begint goed, de nieuwe Lumin D1 Music Player wordt medio januari leverbaar voor een introductieprijs van €1.999,-  *  De Lumin familie wordt uitgebreid met de D1, het instapmodel dat wat betreft prestaties eigenlijk geen instap mag worden genoemd. De D1 heeft alle familiekenmerken van zijn grotere broers, hij speelt alle formaten PCM af tot 32bit/384Khz en speelt Native DSD64, hij maakt gebruik van een externe voeding en heeft een hoogwaardige DAC aan boord. Je kunt zowel via netwerk als via een aangesloten USB drive streamen en hij heeft internetradio.

Lees verder
 
<< Start < Vorige 1 2 Volgende > Einde >>

Resultaten 1 - 10 van 17