Klinkt beter 432 EVO
 

 
Google Translate
 
 
 
Navigatie
 
HOME
TWEEDEHANDS - DEMO HIFI
RECENSENTEN QUALITYHIFI
REVIEWS TESTS
NIEUWSBERICHTEN 2016
NIEUWSBERICHTEN 2015
NIEUWSBERICHTEN 2014
NIEUWSBERICHTEN 2013
 
NIEUWSBERICHTEN 2012
HIFIWINKELS Nederland
PRODUCENTEN & MERKEN
IMPORTEURS & DISTRIBUTEURS
ZET JE HIFISURROUNDSET ONLINE !
AUDIO & VIDEO MEUBELS
CONTACT - INFO
YOU TUBE QUALITYHIFI
 
Zoeken op Qualityhifi
 
 
HiFi Supply accessoires
 

 
Akiko Audio
 

Akiko Audio Churchilllaan 69 6226CT Maastricht  info@akikoaudio.com

 
Google Ads
 
 
Intosurround
 

Intosurround is de audiowinkel voor de echte liefhebber. Toonaangevende merken van verschillende Nederlandse importeurs en het Zweedse topmerk XTZ, staan garant voor een geweldige beleving.XTZ is uitsluitend te koop bij Intosurround voor Nederland en België. Door op deze wijze de producten op een andere manier aan te bieden, heeft u een HighEnd product tegen een zeer aantrekkelijke prijs.Flight forum 3542  5657 DW Eindhoven Nederland E-mailadres: info@intosurround.nl Telefoonnr.: +31 (0)40-2342415

Intosurround Eindhoven

 
Introductie streaming audio door Jord Groen
 

Jord Groen Triple M Audio Shop

 
HiFi Studio Zwaard
 

 
Fabscreations
 

Welkom bij Fabscreations. Onze website is nog in ontwikkeling, maar mocht u interesse hebben in 1 van de schilderijen of meer informatie willen, kunt u contact opnemen door gebruik te maken van het contactformulier op de site.

fabscreations

 
FWD Magazine
 

 Vindt hier de laatse reviews

FWD Magazine cover

 
You tube Qualityhifi
 

Klik hier voor de Qualityhifi-YouTube website en bekijk vele films en verslagen

Kijk ook op Qualityhifi youtube

 
Prima Luna
 

Durob Audio BV PO. Box 109  5250 AC Vlijmen The Netherlands primaluna@primaluna.nl

Prima Luna Prologue Dialogue

 
John Van Gent
 

In de hifi wereld heerst nog steeds de veronderstelling dat 'goed' duur moet zijn, JvG bewijst het tegendeel en biedt goede producten aan tegen een nog betere prijs. High-End audiokabels johnvangent De Hennepe 455 4003 BG Tiel info@jvg-kabels.nl

John Van Gent
High End Audiokabels

De John van Gent Magic-Link "Reference" plus

 
Amity HiFi
 

 
July 2013

KEFs V-Serie Digital TV Sound Systemen: High Fidelity geluidsweergave voor elke TV juli 2013

KEF’s V-Serie: Digital TV Sound Systemen: High Fidelity geluidsweergave voor elke TV. Met meer dan 50 jaar ervaring en vele innovaties in geluidsweergave is KEF’s laatste doorbraak een ultiem ontwerp waarmee de geluidsweergave uit elke TV naar een echt hi-fi kwaliteitsnivo wordt getild, maar zonder dat daarvoor een uitgebreide set-up van receiver, ingewikkelde bekabeling of zelfs een aparte afstandbediening noodzakelijk is.
Lees verder
 

Nieuwe website tuning specialist Akiko Audio juli 2013

Akiko Audio nieuwe Website

Nieuwe website tuning specialist Akiko Audio.Deze week online, met 6 nieuwe producten en een volwaardige webshop ! “Het voelt als een nieuwe start” aldus mede-eigenaar Sander van Berlo, die samen met z’n vader sinds 2011 ‘handmade’ audio-accessoires ontwerpt en distribueert vanuit Maastricht. Zo kunt U kennis maken met een hoogwaardig stekkerblok, genaamd Quattro, nieuw ontworpen netkabels en drie varianten van de Tuning Stick; een uniek accessoire dat de aarde van het stroomnet reinigt…  Akiko Audio richt zich op de audiofiel, die zijn hobby serieus neemt; hopelijk draagt de nieuwe overzichtelijke en smaakvol vormgegeven website ertoe bij, dat meer liefhebbers met het aanbod kennis kunnen maken. www.akikoaudio.com

 

i-River's Astell&Kern AK120 per Augustus 2013 leverbaar

i-River's Astell&Kern AK120 per Augustus 2013 leverbaar! Na enige tijd mondjesmaat leverbaar te zijn geweest is vanaf augustus de Astell&Kern AK120 portable Hi-Res speler (max. 192 kHz-24 bits) normaal leverbaar.
Lees verder
 

Van de Leur Audio geeft drie STS-Digital opnames weg juli 2013

Inhoud: Van de Leur Audio geeft drie STS-Digital opnames weg. Titel: ‘Van de Leur Audio Facebookactie – 3 gratis STS-Digital recordings’ Op de laatste Café Engels Show had Van de Leur Audio voor live muziek gezorgd. De band was eerst akoestisch te horen, vervolgens versterkt door de Van de Leur Audio installatie en tot slot werd de opname, gemaakt door Fritz de With van STS-Digital, teruggespeeld over de set. De positieve reacties waren niet van de lucht en drie opnames zijn nu gratis beschikbaar gesteld voor fans van Van de Leur Audio. De opnames bevatten onder meer een cover van John Mayer en Sam Cooke en kunnen rustig in het rijtje van (live) demo recordings.

Downloaden via Facebook. Het gaat om drie high-res opnames, die in FLAC (lossless) kwaliteit worden aangeboden. Ze zijn te downloaden door Van de Leur Audio op Facebook te liken op: www.facebook.com/vandeleuraudio en vervolgens te drukken op de knop: Fans only (bovenaan de pagina). Via die pagina kunnen de drie FLAC’s gedownload worden.

YouTube: Op YouTube is een deel van de opnames te horen, gecombineerd met filmmateriaal dat ter plaatse is gemaakt. Bekijk het filmpje op http://youtu.be/075rOaewbO8.

 

Hifi vanaf je desktop Alpha PS1Powered Speakers van PSB jul 2013

Hifi vanaf je desktop Alpha PS1Powered Speakers van PSB. De desktop-computer vervult de laatste jaren steeds meer een centrale rol in ons leven: het is voor veel mensen het belangrijkste gereedschap tijdens het werk, we gebruiken hem om dagelijks contact te onderhouden met onze ‘vrienden’ en we kijken massaal via de computer naar YouTube filmpjes of luisteren ermee naar muziek. Met de beeldkwaliteit van de moderne computer zit het meestal wel goed,de geluidskwaliteit is een heel ander verhaal...tenzij je de nieuwe Alpha PS1 Powered Speakers van PSB naast je beeldscherm hebt staan.
Lees verder
 

NuForce introduces the AVP-18 juli 2013

NuForce introduces the AVP-18, an all-digital preamp-processor with Sophisticated Features Designed for Audio Enthusiasts. Deurne, The Netherlands. –  NuForce, Inc., a leader in professional and consumer audio gear, introduces the AVP-18, an all-digital HT preamp/processor for the dedicated AV enthusiast seeking 24/192 digital audio performance and superb HD video at an amazing price. With four HDMI inputs, two optical and two coaxial S/PDIF inputs, the AVP-18 easily accommodates the most complex system configurations.
Lees verder
 

Music2 audio import aangesteld als distributeur voor de pick-up elementen van ZYX juli 2013

Per direct is Music2 audio import aangesteld als distributeur voor de pick-up elementen van ZYX. ZYX is een Japanse fabrikant die veel onderzoek heeft gedaan naar het op de juiste wijze fabriceren van Moving Coil pick-up elementen. ZYX onderscheidt zich op verschillende punten, gefundamenteerd op 3 pilaren: Tijd (Z), Amplitude (Y) en Frequentie (Z).
Lees verder
 

Home Measurement Service van Creaktiv Systems july 2013

Het onzichtbare zichtbaar maken. Tegenwoordig is de diversiteit van elektromagnetische straling en elektrische velden  in onze maatschappij bijzonder groot, en deze wordt steeds groter. Of dat schadelijk is voor onze gezondheid, laten wij in het midden; er komen echter steeds meer aan-wijzingen dat het menselijk lichaam wel degelijk reageert op de elektrosmog waaraan het dagelijks wordt blootgesteld. Het ligt voor de hand dat “de meetinstrumenten” van de audio/video liefhebbers - hun goed getrainde zintuigen - ook niet ongevoelig zijn voor de negatieve invloed van die elektrosmog. En daarmee zit al deze vervuiling de optimale beleving van onze hobby flink in de weg. Elektrosmog blijkt één van de hoofdoorzaken te zijn van onzuiver geluid en troebel beeld...
Lees verder
 

WISS ES-W103S InEar BT-460 Bluetooth HA-M240U headphone amp july 2013

Binnen kort hier meer over de innovatieve apparaten die naar verhouding veel leveren voor een zeer waarschijnlijk gunstig bedrag.

 

 

GefenTV hoge resolutie USB naar analoog en digitaal audio decoder juli 2013

Gefen TV HD High Resolution AD ConvDe GefenTV hoge resolutie USB naar analoog en digitaal audio decoder is ideaal voor iedereen die streaming audio van digitale media afkomstig van een computer wil beluisteren op een stereoinstallatie. De decoder ondersteunt digitale audio tot 24 bits en 192 kHz sampling rate afkomstig uit de USB-poort van een Windows PC of MAC computer, en zet deze om naar optische digitale (TOSLINK ®) en analoge audio links / rechts. De uitgangen van de decoder kan worden aangesloten op een A / V receiver, analoge voorversterkers of hoofdtelefoon. Het is compact, eenvoudig te installeren, hoge prestaties, en veelzijdig.
Lees verder
 

Beter Beeld & Geluid stelt zich opnieuw voor en Beter Beeld & Geluid blijft vernieuwen juli 2013

Beter Beeld & Geluid stelt zich opnieuw voor. Beter Beeld & Geluid blijft vernieuwen! Zo openden wij onlangs naast de in 2006 betrokken lokatie in Hilversum een tweede Beter Beeld & Geluid vestiging in Zevenbergen en kregen er met Jan Verlegh in ons team een enorme hoeveelheid kennis en ervaring bij. Mede hierom wellicht een mooie gelegenheid ons opnieuw te presenteren aan u...
Lees verder
 

Naim Audio introduceert de Nait 5si Nait XS 2 en SuperNait DR juli 2013

Nait 5si, Nait XS 2 en SuperNait DREen driedubbele lancering van Naim NAIT’s. Naim Audio introduceert voor haar 40ste verjaardag drie nieuwe NAIT versterkers: de Nait 5si, Nait XS 2 en SuperNait DR. Alphen juli 2013 - De NAIT versterker, voor het eerst geïntroduceerd in 1983,is één van de meest tot de verbeelding sprekende Naim producten. De eerste  modellen zijn nog steeds erg in trek bij muziekliefhebbers. Om Naim’s 40ste verjaardag te vieren introduceert het merk drie vernieuwde en verbeterde geïntegreerde versterkers die de plaats innemen van de bestaande NAIT 5i,NAIT XS en SUPERNAIT. Deze nieuwe versterkers zullen vanaf midden-juli bij Naim dealers verkrijgbaar zijn.
Lees verder
 

2 concerten van Natalia op 26 en 27 juli 2013

Pianiste Natalia Ivashina speelt een klassiek recital in de Waalse Kerk te Breda, en in ‘t Witte Kerkje te Baarn!

26 juli 2013 - Breda > http://ivashina.nl/agenda/26-juli-2013-pianorecital-breda
Pianiste Natalia Ivashina speelt een klassiek recital in de Waalse Kerk te Breda!
Datum: Vrijdag 26 juli 2013
Locatie: Waalse Kerk, Breda

Aanvang: 20.00 uur (19.30 uur open)

Een veelzijdig, hoogstaand programma met muzikale werken van o.a. Mozart, Schumann, Albéniz en Prokofiev.

 

27 juli 2013 - Baarn > http://ivashina.nl/agenda/27-juli-2013-pianorecital-baarn
Pianiste Natalia Ivashina speelt een klassiek recital in ‘t Witte Kerkje te Baarn!
Datum: Zaterdag 27 juli 2013
Locatie: ‘t Witte Kerkje, Baarn
 
Aanvang: 20.00 uur (19.30 uur open)
 
Een veelzijdig, hoogstaand programma met muzikale werken van o.a. Mozart, Schumann, Albéniz en Prokofiev.

 

 

 

 

Tweede Linn LP12 dag op 11 juli 2013 bij Beter Beeld & Geluid Zevenbergen

Tweede Linn LP12 dag op 11 juli 2013 bij Beter Beeld & Geluid Zevenbergen. Het was traditie bij art's Excellence en na de naamsverandering naar Beter Beeld & Geluid zetten wij deze traditie uiteraard voort: de Linn LP12 dagen. Dit jaar doen we wat extra's, want Linn – en dus ook de Sondek LP12 – bestaat 40 jaar! Omdat we u dit jaar meer te vertellen en te demonstreren hebben dan in een dag past, hebben wij het plan om dit jaar meerdere LP12 dagen te organiseren. De tweede Linn LP12 presentatie wordt gehouden op donderdag 11 juli. Vanwege eerdere grote belangstelling heeft u de keuze uit een middag- of een avond-sessie.
Lees verder
 

Cambridge Audio Minx M5 actief 2.1 multimedia luidspreker- systeem jul 2013

Cambridge Audio Minx M5 actief 2.1 multimedia luidspreker- systeem levert een superprestatie met muziek, films en games. Echt hifigeluid direct van je Mac of PC is eindelijk mogelijk met het nieuwe actieve M5 speakersysteem van het in Londen gevestigde Cambridge Audio. Luisteren naar muziek die op de computer staat zou een tevredenstellende ervaring moeten zijn, eenvoudige toegang tot alle digitale bestanden, streaming apparatuur, internet radio, films en spelen.
Lees verder
 

Vernieuwde webshop Hi-Stands.eu live jul 2013

Vernieuwde webshop Hi-Stands.eu live.  Hi-Stands heeft vannacht haar vernieuwde webshop gelanceerd. De webshop heeft verbeterde zoekmogelijkheden, maakt gebruik van social media, is overzichtelijker en toont bij diverse producten nieuwe en betere afbeeldingen.

Wat is er nieuw?
• Overzichtelijke navigatie via hoofdmenu.  • Nieuwe huisstijl  • Koppeling met Social media  • Verbeterde en uitgebreide zoekfunctionaliteit  • Sorteren op prijs van hoog naar laag of alfabetisch  • Keuze in weergave van producten.  Kortom een reden om weer eens een kijkje te nemen in onze shop.  www.hi-stands.eu

 

X-fi High-End Audioshow 2013

Op zaterdag 14 en zondag 15 september 2013 wordt voor de vierde keer de X-fi Audioshow georganiseerd! Groter dan ooit, met nog meer deelnemers, vele nieuwe producten en primeurs, live muziek en nog veel meer.

Op de hoogte blijven?
 Nieuws // Facebook // Twitter #xfishow // Qualityhifi

Lees verder