Klinkt beter 432 EVO
 

 
Google Translate
 
 
 
Navigatie
 
HOME
TWEEDEHANDS - DEMO HIFI
RECENSENTEN QUALITYHIFI
REVIEWS TESTS
NIEUWSBERICHTEN 2016
NIEUWSBERICHTEN 2015
NIEUWSBERICHTEN 2014
 
NIEUWSBERICHTEN 2013
NIEUWSBERICHTEN 2012
HIFIWINKELS Nederland
PRODUCENTEN & MERKEN
IMPORTEURS & DISTRIBUTEURS
ZET JE HIFISURROUNDSET ONLINE !
AUDIO & VIDEO MEUBELS
CONTACT - INFO
YOU TUBE QUALITYHIFI
 
Zoeken op Qualityhifi
 
 
HiFi Supply accessoires
 

 
Akiko Audio
 

Akiko Audio Churchilllaan 69 6226CT Maastricht  info@akikoaudio.com

 
Google Ads
 
 
Intosurround
 

Intosurround is de audiowinkel voor de echte liefhebber. Toonaangevende merken van verschillende Nederlandse importeurs en het Zweedse topmerk XTZ, staan garant voor een geweldige beleving.XTZ is uitsluitend te koop bij Intosurround voor Nederland en Belgi. Door op deze wijze de producten op een andere manier aan te bieden, heeft u een HighEnd product tegen een zeer aantrekkelijke prijs.Flight forum 3542  5657 DW Eindhoven Nederland E-mailadres: info@intosurround.nl Telefoonnr.: +31 (0)40-2342415

Intosurround Eindhoven

 
Introductie streaming audio door Jord Groen
 

Jord Groen Triple M Audio Shop

 
HiFi Studio Zwaard
 

 
Fabscreations
 

Welkom bij Fabscreations. Onze website is nog in ontwikkeling, maar mocht u interesse hebben in 1 van de schilderijen of meer informatie willen, kunt u contact opnemen door gebruik te maken van het contactformulier op de site.

fabscreations

 
FWD Magazine
 

 Vindt hier de laatse reviews

FWD Magazine cover

 
You tube Qualityhifi
 

Klik hier voor de Qualityhifi-YouTube website en bekijk vele films en verslagen

Kijk ook op Qualityhifi youtube

 
Prima Luna
 

Durob Audio BV PO. Box 109  5250 AC Vlijmen The Netherlands primaluna@primaluna.nl

Prima Luna Prologue Dialogue

 
John Van Gent
 

In de hifi wereld heerst nog steeds de veronderstelling dat 'goed' duur moet zijn, JvG bewijst het tegendeel en biedt goede producten aan tegen een nog betere prijs. High-End audiokabels johnvangent De Hennepe 455 4003 BG Tiel info@jvg-kabels.nl

John Van Gent
High End Audiokabels

De John van Gent Magic-Link "Reference" plus

 
Amity HiFi
 

 
July 2014

Exclusieve Custom Audio HEA

Al zo’n 45 jaar ben ik met plezier bezig met het ontwerpen van mooie en vooral betaalbare audio, gericht op een zo levensecht mogelijke beleving van muziek. Zo heb ik veel ervaring met het ontwerpen en produceren van eigenzinnige versterkers, luidsprekers en kabels. Gedreven door mijn passie en door mijn vakkennis als Ir. in de Analoge Elektrotechniek pas ik ook bestaande audio aan, met altijd verrassend positieve resultaten.
Lees verder
 

VinylVinyl - Vinyl is voor ons een passie

Takumi Rik Stoet TT level2Vinyl is voor ons een passie. Daarom zijn we goed in grammofoonplaten en alles wat daar mee te maken heeft. Een nieuwe draaitafel, een vervangend element of leuke accessoires, bij ons kunt u altijd terecht. We verzenden bijna dagelijks door heel Europa en zorgen daarbij dat uw bestelling met zorg is ingepakt. En..... niet alleen op onze website maar ook in onze winkel te Den Haag bent u van harte welkom! http://www.vinylvinyl.nl/   VinylVinyl.nl  Elandstraat 9  2513 GL Den Haag 070 - 3632777

 

Exogal Comet DAC Nederlandse introductie bij Novus Audio

De firma Exogal is ontstaan uit een groep audiofielen die hun sporen in de audiowereld ruimschoots hebben verdiend. De hoofdontwikkelaar, Jim Kinne, gaf jarenlang leiding aan de Wadia productontwikkeling. Hij was verantwoordelijk voor oa. de Wadia 27 decoding computer, Wadia 270 CD transport en de Wadia 790 PowerDAC. De Comet is het eerste product van Exogal, dit jaar volgen er nog een streamer en een eindversterker. Alle producten worden ontworpen en gebouwd in de USA.
Lees verder
 

Triple M audio shop organiseert 3 tot 5 oktober 2014 een weekend met streaming audio

Triple M audio shop organiseert  van vrijdag 3 oktober tot en met zondag 5 oktober in samen werking met Pink Faun, Lyngdorf en Cambridge Audio,  een inloop weekend volledig in het teken van streaming audio. Tijdens dit weekend wordt het hoogst haalbare op het gebied van streaming audio gepresenteerd waaronder de Pink Faun I2S-bridge. Deze unieke digitale communicatie bridge is onlangs door TNT Audio uitgeroepen tot the “world’s leading high end connection between computer and DAC”.
Lees verder
 

432 Hz revolutie van Klinkt Beter

We hebben uiteraard heel wat te vertellen. Klinkt Beter heeft de traditionele retail verder afgebouwd en de transformatie naar fabrikant van hoogwaardige streamers loopt als een sneltrein. Sinds Cafe Engels is het erg druk ... en er zijn ondertussen vier winkels die de allerbeste versie van de 432 EVO demonstratieklaar hebben staan!
Lees verder