Klinkt beter 432 EVO
 

 
Google Translate
 
 
 
Navigatie
 
HOME
TWEEDEHANDS - DEMO HIFI
RECENSENTEN QUALITYHIFI
REVIEWS TESTS
NIEUWSBERICHTEN 2016
NIEUWSBERICHTEN 2015
NIEUWSBERICHTEN 2014
NIEUWSBERICHTEN 2013
NIEUWSBERICHTEN 2012
HIFIWINKELS Nederland
PRODUCENTEN & MERKEN
IMPORTEURS & DISTRIBUTEURS
ZET JE HIFISURROUNDSET ONLINE !
AUDIO & VIDEO MEUBELS
CONTACT - INFO
YOU TUBE QUALITYHIFI
 
Zoeken op Qualityhifi
 
 
HiFi Supply accessoires
 

 
Akiko Audio
 

Akiko Audio Churchilllaan 69 6226CT Maastricht  info@akikoaudio.com

 
Google Ads
 
 
Intosurround
 

Intosurround is de audiowinkel voor de echte liefhebber. Toonaangevende merken van verschillende Nederlandse importeurs en het Zweedse topmerk XTZ, staan garant voor een geweldige beleving.XTZ is uitsluitend te koop bij Intosurround voor Nederland en BelgiŽ. Door op deze wijze de producten op een andere manier aan te bieden, heeft u een HighEnd product tegen een zeer aantrekkelijke prijs.Flight forum 3542  5657 DW Eindhoven Nederland E-mailadres: info@intosurround.nl Telefoonnr.: +31 (0)40-2342415

Intosurround Eindhoven

 
Introductie streaming audio door Jord Groen
 

Jord Groen Triple M Audio Shop

 
HiFi Studio Zwaard
 

 
Fabscreations
 

Welkom bij Fabscreations. Onze website is nog in ontwikkeling, maar mocht u interesse hebben in 1 van de schilderijen of meer informatie willen, kunt u contact opnemen door gebruik te maken van het contactformulier op de site.

fabscreations

 
FWD Magazine
 

 Vindt hier de laatse reviews

FWD Magazine cover

 
You tube Qualityhifi
 

Klik hier voor de Qualityhifi-YouTube website en bekijk vele films en verslagen

Kijk ook op Qualityhifi youtube

 
Prima Luna
 

Durob Audio BV PO. Box 109  5250 AC Vlijmen The Netherlands primaluna@primaluna.nl

Prima Luna Prologue Dialogue

 
John Van Gent
 

In de hifi wereld heerst nog steeds de veronderstelling dat 'goed' duur moet zijn, JvG bewijst het tegendeel en biedt goede producten aan tegen een nog betere prijs. High-End audiokabels johnvangent De Hennepe 455 4003 BG Tiel info@jvg-kabels.nl

John Van Gent
High End Audiokabels

De John van Gent Magic-Link "Reference" plus

 
Amity HiFi
 

 

Keith Monks discOvery Natural Precision Record Cleaning Fluids

Keith Monks discOvery Natural Precision Record Cleaning Fluids
Sound Enhancer ~ Noise Reducer ~ 100% Natuurproduct ! (getest door de University of Southampton England).Keith Monks doet het opnieuw, na de beste platenwasser (sedert 1969 !) zijn er nu ook de eerste Keith Monk’s reinigingsvloeistoffen voor vinyl en shellac platen.Keith Monks en Aspera Audio introduceren discOvery™ Natural Precision Record Cleaning Fluids, een nieuwe generatie van gespecialiseerde producten voor het reinigen van LP’s.DiscOvery™ zorgt niet alleen voor een perfecte diepte reiniging van uw dierbaar vinyl maar haalt bovendien het allerbeste uit de plaat naar boven en onderdrukt ook nog eens ruis.

Puur en natuurlijk, mild en toch krachtig, levert Keith Monks discOvery™ een ongeëvenaarde combinatie van diepte reiniging, ruis reductie en klank verbetering. Toch bevat ons uniek recept helemaal géén alcohol en géén artificiële chemicaliën, noch synthetische additieven. Alleen zuivere, natuurlijke plantenextracten en andere hernieuwbare natuurlijke ingrediënten vormen samen met het zuiverste (drievoudig) gedistilleerd water de basis van onze producten. Een niet vervuilend, 100% biologisch afbreekbaar product op basis van een origineel Monks recept uit 1976 en getest door de Universiteit van Southampton.
 
Keith Monks discOvery™ is de perfecte reinigingsvloeistof voor al uw vinyl platen, 45, 33 of 78 toeren platen, zelfs voor Shellac’s is er een speciaal product voorzien. Onze reinigingsproducten laten absoluut geen hoorbare residuen na, gebruik discOvery™ op zowel spiksplinternieuwe, nooit gespeelde LP’s als wel als voor uw dierbare schatten uit de oude doos en luister naar het verschil! Stof, vuil en vet worden moeiteloos verwijderd. Oppervlakte ruis wordt sterk gereduceerd net als statische elektriciteit. Schimmel,meeldauw en andere organische afzettingen evenals residuen van rook van open haarden, achtergebleven partikels van het persen of snijden van de plaat, minerale afzettingen,overblijfsels van vorige reinigingsvloeistoffen en onzuiver water enz. worden zonder probleem verwijderd.

Zoals u mag verwachten van Keith Monks, doet discOvery™ meer dan alleen ruis onderdrukking. De reputatie van Keith Monks RCM's (platenwassers) voor klankverbetering is ondermeer te wijten aan de mogelijkheid om niet alleen vette vingers maar ook de juiste hoeveelheid persolie (gebruikt om de stempel van de geperste plaat makkelijk los te krijgen) te verwijderen. Platen maatschappijen gebruiken vaak overdreven veel olie om de productie te verhogen, dit dan wel ten koste van de klankkwaliteit (‘muddy sound’).
De resultaten van onze nieuwe formule hebben onze verwachtingen ver overtroffen: midden hoge frequenties sprankelen met een natuurlijke helderheid en de lage frequenties krijgen een ongehoorde warmte en diepte. Opnames worden opener en gedetailleerder met een dramatische verbetering van de soundstage. Tijdens testen gaven luisterpanels aan dat het klankbeeld breder, panoramischer en toch volledig natuurlijk was, alsof je naar live instrumenten luistert.

Het discOvery™ gamma bestaat uit 3 verschillende producten, voor LP’s en singles, voor 78 toeren Shellac platen plus een speciaal concentraat als voorwasmiddel voor sterk vervuilde platen. Wij bevelen het gebruik van een Keith Monks platenwasmachine aan, maar onze producten werken ook perfect met platenwassers van andere merken.

KEITH MONKS discOvery33/45™ - 42,- euro
Natural Precision Cleaning fluid voor vinyl LP’s en 45rpm singles. De complete ‘one bottle’ oplossing voor al uw vinyl, oud of nieuw, verpakt in handige bussen van 1 liter, reinigt ongeveer 200 LP kanten*.

KEITH MONKS discOvery78™ - 42,- euro
Natural Precision Cleaning fluid voor shellac (78rpm) platen. Volledig natuurlijke ‘one-bottle’ oplossing voor het reinigen en restaureren van 78 toeren platen en andere shellac opnames, verpakt in handige bussen van 1 liter, reinigt ongeveer 200 kanten van 78 rpm platen*.

KEITH MONKS discOveryTM BreakTheMold™ - 42,- euro
Diepreinigend anti-schimmel voorwas concentraat op natuurlijke basis voor sterk vervuilde vinyl en shellac platen,verpakt in handige bussen van 500 ml, reinigt ongeveer 100
kanten*

*Alle opgegeven gebruikshoeveelheden zijn gebaseerd op een typische wascyclus met een Keith Monks platenwasser, uitgerust met een ‘deck-mounted’ borstel systeem bij het reinigen van een gemiddeld vervuilde 12” LP. Ernstig vervuilde platen kunnen meer vloeistof of een tweede wasbeurt nodig hebben. Sommige van de aangehaalde klankverbeteringen zijn best waarneembaar bij gebruik van een Keith Monks platenwasser.

Optionele accessoires voor uw KEITH MONKS discOvery™ Record Cleaning Fluids:
KEITH MONKS discOvery™ Manual Brush Holder and Bottle kit Een handige set met handborstel en vloeistof recipiënt zoals geleverd bij de Keith Monks Mk.IIe ‘Sovereign’ platenwasser.

KEITH MONKS discOvery™ Precision Record Cleaning Brushes - (van 42 tot 71 euro)
Na meer dan 2 jaar ontwikkeling is de nieuwe, sterk verbeterde Keith Monks discOvery™ Precision Record Cleaning Borstel met speciale, kegelvormige varkensharen beschikbaar. We durven gerust te stellen dat er geen betere borstel beschikbaar is op de markt voor het vezrzorgen van uw dierbaar vinyl. Beschikbaar in 4 maten: voor 7”, 10”, 12” en 16” platen. (van 42 tot 71 euro)

Keith Monks discOvery Natural Precision Record Cleaning Fluids

Meer informatie op http://www.aspera-audio.com
Aspera Audio - Exclusive Audio Import - Bikschotelaan 263-Bus 11 - B-2140 Borgerhout - Belgium
www.psaudio.nl - - www.highend-audio.be