Klinkt beter 432 EVO
 

 
Google Translate
 
 
 
Navigatie
 
HOME
TWEEDEHANDS - DEMO HIFI
RECENSENTEN QUALITYHIFI
REVIEWS TESTS
NIEUWSBERICHTEN 2016
NIEUWSBERICHTEN 2015
NIEUWSBERICHTEN 2014
NIEUWSBERICHTEN 2013
NIEUWSBERICHTEN 2012
 
HIFIWINKELS Nederland
PRODUCENTEN & MERKEN
IMPORTEURS & DISTRIBUTEURS
ZET JE HIFISURROUNDSET ONLINE !
AUDIO & VIDEO MEUBELS
CONTACT - INFO
YOU TUBE QUALITYHIFI
 
Zoeken op Qualityhifi
 
 
HiFi Supply accessoires
 

 
Akiko Audio
 

Akiko Audio Churchilllaan 69 6226CT Maastricht  info@akikoaudio.com

 
Google Ads
 
 
Intosurround
 

Intosurround is de audiowinkel voor de echte liefhebber. Toonaangevende merken van verschillende Nederlandse importeurs en het Zweedse topmerk XTZ, staan garant voor een geweldige beleving.XTZ is uitsluitend te koop bij Intosurround voor Nederland en België. Door op deze wijze de producten op een andere manier aan te bieden, heeft u een HighEnd product tegen een zeer aantrekkelijke prijs.Flight forum 3542  5657 DW Eindhoven Nederland E-mailadres: info@intosurround.nl Telefoonnr.: +31 (0)40-2342415

Intosurround Eindhoven

 
Introductie streaming audio door Jord Groen
 

Jord Groen Triple M Audio Shop

 
HiFi Studio Zwaard
 

 
Fabscreations
 

Welkom bij Fabscreations. Onze website is nog in ontwikkeling, maar mocht u interesse hebben in 1 van de schilderijen of meer informatie willen, kunt u contact opnemen door gebruik te maken van het contactformulier op de site.

fabscreations

 
FWD Magazine
 

 Vindt hier de laatse reviews

FWD Magazine cover

 
You tube Qualityhifi
 

Klik hier voor de Qualityhifi-YouTube website en bekijk vele films en verslagen

Kijk ook op Qualityhifi youtube

 
Prima Luna
 

Durob Audio BV PO. Box 109  5250 AC Vlijmen The Netherlands primaluna@primaluna.nl

Prima Luna Prologue Dialogue

 
John Van Gent
 

In de hifi wereld heerst nog steeds de veronderstelling dat 'goed' duur moet zijn, JvG bewijst het tegendeel en biedt goede producten aan tegen een nog betere prijs. High-End audiokabels johnvangent De Hennepe 455 4003 BG Tiel info@jvg-kabels.nl

John Van Gent
High End Audiokabels

De John van Gent Magic-Link "Reference" plus

 
Amity HiFi
 

 
Juni 2012

Nagra Jazz voorversterker juni 2012

Nagra Jazz voorversterkerNagra Jazz voorversterker. Na jaren een traditie te hebben gehad van apparaten die altijd beginnen met een combinatie van drie letters, is de nieuwste loot van deze om haar compacte en vooral zeer hoogwaardige audiocomponenten befaamde Zwitserse fabrikant, voorzien van een echte naam – Jazz. Naast een hommage aan het legendarische Montreux Jazz Festival waar Nagra al vele jaren in participeert, is deze nieuwe voorversterker vooral een muziekmachine pur sang.
Lees verder
 

Poulissen Audio Video Center heeft de luidspreker inruilmaand verlengd tot 28 juli 2012

WEGENS SUCCES VERLENGD – De Luidspreker Inruilmaand bij Poulissen Audio Video Center. Poulissen Audio Video Center in Roermond heeft de afgelopen maand een speciale actie opgezet: tegen hele aantrekkelijke prijzen kon je er je huidige paar luidsprekers inruilen voor een nieuwe set!
Lees verder
 

Primeur Triple M audio shop opent op 1 sept 2012 een filiaal in Belgie

Triple M audio shop opent op 1 sept 2012 een filiaal in België. Op 1 september 2012 gaat Triple M audio shop uit Rhenen een filiaal openen in België, Neufchateau-Dalhem (EU-regio). Net als in Rhenen gaan wij ook in dit filiaal het concept van Triple M audio shop doorvoeren om zo de Belgische, Franse, Duitse als ook het zuidelijke deel van Nederland te voorzien van onze producten, kennis en service zoals u dat van ons gewend bent.
Lees verder
 

REL Line-up compleet beluisterbaar en leverbaar bij iEar in Tilburg jun 2012

De complete REL Line-up nu leverbaar en beluisterbaar bij iEar' in Tilburg; Rel T-serie, REL R-serie, REL G-serie. iEar' is de subwoofer specialist. Het inzetten van de juiste subwoofer op de goede manier biedt altijd een meerwaarde aan een geluidsinstallatie, Hifi en Home Cinema.Rel Acoustics, een fabrikant van hoogwaardige actieve subwoofers, voor zowel hifi, multi-channel en home cinema.
Lees verder
 

Vektr hoofdtelefoon Monster en Diesel brengen muziek en mode bij elkaar jun 2012

Monster, marktleider in ontwerp en productie van high-performance hoofdtelefoons, en het lifestyle merk Diesel zijn een samenwerking aangegaan om muziek en mode bij elkaar te brengen. Het eerste resultaat hiervan is de Vektr: een hoofdtelefoon die zowel wat betreft geluid als uiterlijk afwijkt van een traditionele hoofdtelefoon.
Lees verder
 

Sonos Sub nu verkrijgbaar Juni 2012

SENSATIONEEL NIEUWS:  SONOS SUB NU VERKRIJGBAAR Adembenemend geluid. Oogstrelend design. Eenvoudig te installeren. Vult elke kamer met diep, glashelder HiFi-geluid Draadloos, eenvoudig te installeren Sluit feilloos aan op het complete Sonos-systeem Overal neer te zetten of neer te leggen - zelfs plat onder een bank of bed.
Lees verder
 

Optoma introduceert de EX631 en EW631 Eco plus high brightness -Green- XGA Projector jun 2012

Almere, Juni 2012 – Gericht op de hoge eisen voor boardrooms en presentatieruimtes, en vanwege de vraag naar zeer hoge lichtopbrengst, is de Optoma EX631 de ideale oplossing wanneer ook het verbruik en milieu key-elementen zijn in een aanbesteding. De EX631 is een projector met XGA (1024 x 768) resolutie gebaseerd op de allernieuwste “groene” technologie met de beste eigenschappen binnen de desktop line-up van Optoma. De EW631 is de breedbeeld (WXGA) uitvoering met een resolutie van 1280 x 800 in 16:10.
Lees verder
 

De Reference Tweaks Gold Label netkabel nieuw juni 2012

Nieuw: De Reference Tweaks Gold Label netkabel. Dat stroom een niet geringe invloed heeft op de prestaties van een muziek installatie is de afgelopen jaren algemeen geaccepteerd. Netkabels blijken een aanzienlijk groter positief effect te hebben dan interlinks en luidspreker kabels. Schone stroom, netfilters, stroom generatoren en dergelijken zijn belangrijke en onmisbare componenten in een audio set-up geworden.

Lees verder
 

Audio-Life High-End streaming audio show op 30 juni 2012

High-End streaming audio show bij Audio-Life op 30 juni. Op zaterdag 30 juni organiseert Audio-Life in Buren een show die volledig in het teken zal staan van high-end streaming audio toepassingen. Er zijn demonstraties met producten van PS Audio, Weiss, Resolution Audio en 47 Labs. Streaming audio heeft toekomst, daar zijn we van overtuigd. Het gebruiksgemak is onovertroffen maar de geluidskwaliteit van conventionele streaming audio laat veelal ruimte voor verbetering.
Lees verder
 

Aktyna ARIS en dynARIS feet nu verkrijgbaar bij Music2 audio import jun 2012

Aktyna ARIS en dynARIS feet nu verkrijgbaar bij Music2 audio import!. Per direct zijn wij de distributeur geworden van de ARIS en dynARIS onderzetters van Aktyna voor Nederland. De onderzetters van Aktyna hebben al velen verbaasd laten staan over de kwaliteiten welke zij bieden, in het verleden werden zij al als upgrade geleverd bij Blumenhofer Acoustics en worden zij wereldwijd gezien als de ultieme upgrade voor B&W 800 series! De ARIS onderzetters zijn speciaal ontwikkeld voor apparatuur, de dynARIS voor luidsprekers. Iedere Aktyna onderzetter kan tot maximaal 60 kg. worden belast! Voor meer informatie: www.music2.nl (website wordt hier binnenkort op aangepast) -
Music2 audio import Burgemeester van Doornstraat 4 2675 CX - Honselersdijk  The Netherlands  www.music2.nl -
Lees verder
 

Google translate op Qualityhifi

Met ingang van heden is de website van Qualityhifi te lezen in vele verschillende talen. Linksbovenaan op de site vindt u de translate banner alwaar u kunt  kiezen uit vele talen. Qualityhifi is now readeble in many different languages with the Google Translate button on the top left of the site. We wish you all much pleasure reading at www.qualityhifi.nl  (red)

 

Pioneer SC-LX86 X76 X56 en SC 2022 nieuwe HD klasse D receivers jun 2012

Pioneer stelt zijn nieuwe gamma AV-receivers voor: drie 9.2-kanaals modellen (de SC-LX86, SC-LX76 en SC-LX56) en één 7.2-kanaals model (de SC-2022). Dankzij hun verbindings-, content- en bedieningsmogelijkheden en ongeëvenaarde geluids- en beeldprestaties hebben ze stuk voor stuk het potentieel om het nieuwe entertainmentcommandocentrum van de consument te worden. Elke receiver geeft uiterst efficiënt een zuiver en krachtig geluid weer met de hulp van de toonaangevende en nog beter afgestelde Direct Energy HD-versterkers van Pioneer (klasse D).
Lees verder
 

Cambridge Audio 851A en 851C introductie bij iEar op 15 en 16 juni 2012

Cambridge Audio 851A en 851C introductie bij iEar op 15 en 16 juni 2012 Heel lang verwacht en dan eindelijk gekomen! Aanvankelijk waren een 850A en 850C aangekondigd door Cambridge Audio als opvolgers van de zeer succesvolle Cambridge Audio 840A v2 en 840C v2 versterker en CD-speler. Deze zijn echter nooit geproduceerd en met ingang van heden zijn de Cambridge Audio 851A versterker en Cambridge Audio 851C Cd-speler leverbaar.
Lees verder
 

Fidelio M1 Hoofdtelefoon van Philips jun 2012

Philips Fidelio M1 hoofdtelefoonPhilips lanceert lichtgewicht Fidelio M1 HiFi hoofdtelefoon.  Amsterdam – Voortbouwend op 50 jaar ervaring in de ontwikkeling van audiotechnologie, brengt Philips de Fidelio M1 hoofdtelefoon uit, het tweede model in het nieuwe reeks van hoogwaardige Fidelio hoofdtelefoons. De combinatie van een lichtgewicht productontwerp met authentieke audiokwaliteit maakt de Fidelio M1 hoofdtelefoon de ideale hoofdtelefoon voor onderweg. Uiteraard bevat de M1 ook de eigenschappen van het eerste model in deze reeks, de Fidelio L1, die in september 2011 uitkwam.
Lees verder
 

Von Schweikert VR 44 Active jun 2012

Beleef Ruud Jonker's Music Emotion. Vanaf vrijdag 1 juni staat de VR 44 active opgesteld bij Studio Alkmaar. Recensent Ruud Jonker heeft de VR 44 active beschreven in de 6e editie van Music Emotion en is hiervoor speciaal naar Brussel afgereisd. Nu bestaat er de gelegenheid om zijn bevindingen zelf eens te komen beluisteren. De VR 44 active wordt aangestuurd door een set Kronzilla's en de EERA Tentation zorgt voor de muziek verbonden met de Photon kabels van Harmonic Technology. Van harte welkom dus.  voor nadere informatie: www.studioalkmaar.nl   Met vriendelijke groet, Cor Dekker Musical Reality
Lees verder
 

Wadia DAC nu bij East West Audio te beluisteren jun 2012

Wadia 121 DACWadia's newest digital statement

The Wadia 121Decoding Computer is a high performance DAC/digital preamplifier with a complete set of digital inputs, balanced analog outputs, digital volume control, and a headphone output section. Just connect your iTransport, Computer, Streaming Audio source, or any other digital source and experience exceptional audiophile quality sound.

Lees verder
 

ACF Audio Opheffenings uitverkoop jun 2012

Wij gaan onze winkelactiviteiten beëindigen. De hifi branche heeft harde klappen moeten incasseren en dat is ook aan ons niet voorbij gegaan. Helaas zijn we hierdoor genoodzaakt onze onderneming op te heffen. De komende maanden zal er opheffingsuitverkoop van onze inventaris plaatsvinden tegen (zeer) scherpe tarieven waarna de winkel per 1 oktober 2012 definitief dicht zal gaan.  Mocht u vragen hebben neem gerust contact met ons op. http://acfaudio.nl/

 

NuForce Cube all in one Audio Center jun 2012

NuForce introduceert zijn alles-in-1 Mobile Audio Center.NuForce introduceert Cube: een draagbare speaker, hoofdtelefoonversterker, en kwaliteit USB DAC met een uitstekende kwaliteit geluid. Milpitas, Calif. / Deurne, Nederland – NuForce, Inc., een leider in professionele en consumenten audio oplossingen, kondigt de introductie van hun mobile Cube speaker aan. Met zijn compacte grootte van vijf slechts vierkante cm, is de NuForce Cube de perfecte "drie-in-één" voor muziekliefhebbers onderweg – een geweldig klinkende draagbare speaker, een koptelefoonversterker en USB Digitaal Analoog Converter (DAC) allemaal in één. 
Lees verder
 

PIONEER LANCEERT NIEUWE VERSTERKERS EN SUPER AUDIO CD-SPELERS jun 2012

Pioneer stelt acht nieuwe stereocomponenten voor. Stuk voor stuk ontwikkeld om een meesterlijk geluid te produceren. De nieuwe componenten vervolledigen het stereo gamma van Pioneer. In december 2011 werden de N-50 en N-30 op de wereld werden losgelaten. Deze hoogwaardige netwerkspelers ondersteunen AirPlay van Apple en een brede waaier aan bestandsformaten, waaronder hoge resolutie files (192 kHz/24 bit). Bovendien kunnen ze content van verschillende dragers aan: iPhone/iPad/iPod en Mac, maar ook pc, NAS of USB.  Het nieuwe gamma stereocomponenten bestaat uit vijf versterkers (A-70, A-50, A-30, A-20 en A-10) en drie Super Audio CD-spelers (PD-50, PD-30, PD-10), die het verschil maken met hun elegante ontwerp en toonaangevende technologie. Het doel van deze nieuwe lijn? De verwezenlijking van het felbegeerde ‘open geluid’ en de ultrahoge reactiesnelheid die elk detail tot leven brengen.
Lees verder
 

Poulissen Audio Video Center juni 2012 Luidspreker Inruilmaand

 Home
Luidspreker Inruilmaand bij Poulissen Audio Video Center  juni 2012
. Poulissen Audio Video Center in Roermond heeft een speciale actie opgezet voor de volledige maand juni: je kunt er tegen hele aantrekkelijke prijzen je huidige paar luidsprekers inruilen voor een nieuwe set!
Lees verder
 

Pink Faun heeft een nieuwe voedingskabel ontwikkeld de Pink Faun PCX-ultra juni 2012

Pink Faun heeft een nieuwe voedingskabel ontwikkeld  voor zowel bronnen als voor- en eindversterkers: de Pink Faun PCX-ultra. De kabel is gebaseerd op de Pink Faun non-inductieve mil-spec, geëxtrudeerd vertint koperdraad met teflon isolatie. De PCX-ultra is opgebouwd met onder andere 25 afgeschermde symmetrische opgebouwde aders, waardoor de kabel een extreem goede hf-filterwerking heeft.

 

Lees verder