Klinkt beter 432 EVO
 

 
Google Translate
 
 
 
Navigatie
 
HOME
TWEEDEHANDS - DEMO HIFI
RECENSENTEN QUALITYHIFI
REVIEWS TESTS
NIEUWSBERICHTEN 2016
NIEUWSBERICHTEN 2015
NIEUWSBERICHTEN 2014
NIEUWSBERICHTEN 2013
NIEUWSBERICHTEN 2012
HIFIWINKELS Nederland
PRODUCENTEN & MERKEN
IMPORTEURS & DISTRIBUTEURS
ZET JE HIFISURROUNDSET ONLINE !
AUDIO & VIDEO MEUBELS
CONTACT - INFO
YOU TUBE QUALITYHIFI
 
Zoeken op Qualityhifi
 
 
HiFi Supply accessoires
 

 
Akiko Audio
 

Akiko Audio Churchilllaan 69 6226CT Maastricht  info@akikoaudio.com

 
Google Ads
 
 
Intosurround
 

Intosurround is de audiowinkel voor de echte liefhebber. Toonaangevende merken van verschillende Nederlandse importeurs en het Zweedse topmerk XTZ, staan garant voor een geweldige beleving.XTZ is uitsluitend te koop bij Intosurround voor Nederland en België. Door op deze wijze de producten op een andere manier aan te bieden, heeft u een HighEnd product tegen een zeer aantrekkelijke prijs.Flight forum 3542  5657 DW Eindhoven Nederland E-mailadres: info@intosurround.nl Telefoonnr.: +31 (0)40-2342415

Intosurround Eindhoven

 
Introductie streaming audio door Jord Groen
 

Jord Groen Triple M Audio Shop

 
HiFi Studio Zwaard
 

 
Fabscreations
 

Welkom bij Fabscreations. Onze website is nog in ontwikkeling, maar mocht u interesse hebben in 1 van de schilderijen of meer informatie willen, kunt u contact opnemen door gebruik te maken van het contactformulier op de site.

fabscreations

 
FWD Magazine
 

 Vindt hier de laatse reviews

FWD Magazine cover

 
You tube Qualityhifi
 

Klik hier voor de Qualityhifi-YouTube website en bekijk vele films en verslagen

Kijk ook op Qualityhifi youtube

 
Prima Luna
 

Durob Audio BV PO. Box 109  5250 AC Vlijmen The Netherlands primaluna@primaluna.nl

Prima Luna Prologue Dialogue

 
John Van Gent
 

In de hifi wereld heerst nog steeds de veronderstelling dat 'goed' duur moet zijn, JvG bewijst het tegendeel en biedt goede producten aan tegen een nog betere prijs. High-End audiokabels johnvangent De Hennepe 455 4003 BG Tiel info@jvg-kabels.nl

John Van Gent
High End Audiokabels

De John van Gent Magic-Link "Reference" plus

 
Amity HiFi
 

 

Fidelio M1 Hoofdtelefoon van Philips jun 2012

Philips Fidelio M1 hoofdtelefoonPhilips lanceert lichtgewicht Fidelio M1 HiFi hoofdtelefoon.  Amsterdam – Voortbouwend op 50 jaar ervaring in de ontwikkeling van audiotechnologie, brengt Philips de Fidelio M1 hoofdtelefoon uit, het tweede model in het nieuwe reeks van hoogwaardige Fidelio hoofdtelefoons. De combinatie van een lichtgewicht productontwerp met authentieke audiokwaliteit maakt de Fidelio M1 hoofdtelefoon de ideale hoofdtelefoon voor onderweg. Uiteraard bevat de M1 ook de eigenschappen van het eerste model in deze reeks, de Fidelio L1, die in september 2011 uitkwam.

Met zijn kristalheldere en gedetailleerde geluidsweergave en dynamische bassen in een licht, stevig en elegant design, laat de Fidelio M1 je opgaan in je muziek, met alle details die de uitvoerder erin legde.
 
Om te genieten van hoge definitie geluid is de Philips Fidelio M1 hoofdtelefoon voorzien van neodymium speakerdrivers van 40 mm. Daardoor zijn zowel de hoge als lage tonen zo natuurlijk mogelijk en hoor je alle subtiele details van je favoriete nummers. Daarnaast garandeert de akoestisch gesloten architectuur met basreflexsysteem (BRS) een uitstekende geluidsisolatie, gekoppeld aan gecontroleerde en dynamische bassen. Zo hoor je duidelijk elke beat en elk instrument, precies zoals de artiest het bedoelde.

Philips Fidelio M1 hoofdtelefoon

Voor een duidelijke en precieze klank is de hoofdtelefoon zo ontworpen dat resonantie en trillingen tot een minimum worden teruggebracht. Dit gebeurt door de integratie van dubbel laags oorschelpen die zo werden ontwikkeld dat je een accurate klank vol details en zonder storingen hoort.
 
De Philips Fidelio M1 hoofdtelefoon werd vervaardigd met het oog op een duurzaam en langdurig comfort: zo geniet je uren aan een stuk van je muziek. Luxe uitgevoerde oorkussens met traagschuim dat zich vormt naar je oor, gemaakt van luchtdoorlatend materiaal, verdrijven druk en warmte, voor een schitterend en uitzonderlijk geluid. Dat de hoofdtelefoon zo licht is, is te danken aan de met zorg geselecteerde materialen, zoals een aluminium structuur en een hoofdband in echt leder. Dit maakt dat de hoofdtelefoon duurzaam én comfortabel is, zodat je in de beste omstandigheden kan genieten van de beste klank.
 
Deze verstelbare hoofdtelefoon is verkrijgbaar in een versie met microfoon, zodat je muziek én telefoonoproepen in alle eenvoud kan beheren.
 
De Fidelio M1 hoofdtelefoon (M1/00) is vanaf juni in Nederland beschikbaar voor de marktadviesprijs van 199,00 Euro. www.philips.nl