Klinkt beter 432 EVO
 

 
Google Translate
 
 
 
Navigatie
 
HOME
TWEEDEHANDS - DEMO HIFI
RECENSENTEN QUALITYHIFI
REVIEWS TESTS
NIEUWSBERICHTEN 2016
NIEUWSBERICHTEN 2015
NIEUWSBERICHTEN 2014
NIEUWSBERICHTEN 2013
NIEUWSBERICHTEN 2012
HIFIWINKELS Nederland
PRODUCENTEN & MERKEN
IMPORTEURS & DISTRIBUTEURS
ZET JE HIFISURROUNDSET ONLINE !
AUDIO & VIDEO MEUBELS
CONTACT - INFO
YOU TUBE QUALITYHIFI
 
Zoeken op Qualityhifi
 
 
HiFi Supply accessoires
 

 
Akiko Audio
 

Akiko Audio Churchilllaan 69 6226CT Maastricht  info@akikoaudio.com

 
Google Ads
 
 
Intosurround
 

Intosurround is de audiowinkel voor de echte liefhebber. Toonaangevende merken van verschillende Nederlandse importeurs en het Zweedse topmerk XTZ, staan garant voor een geweldige beleving.XTZ is uitsluitend te koop bij Intosurround voor Nederland en BelgiŽ. Door op deze wijze de producten op een andere manier aan te bieden, heeft u een HighEnd product tegen een zeer aantrekkelijke prijs.Flight forum 3542  5657 DW Eindhoven Nederland E-mailadres: info@intosurround.nl Telefoonnr.: +31 (0)40-2342415

Intosurround Eindhoven

 
Introductie streaming audio door Jord Groen
 

Jord Groen Triple M Audio Shop

 
HiFi Studio Zwaard
 

 
Fabscreations
 

Welkom bij Fabscreations. Onze website is nog in ontwikkeling, maar mocht u interesse hebben in 1 van de schilderijen of meer informatie willen, kunt u contact opnemen door gebruik te maken van het contactformulier op de site.

fabscreations

 
FWD Magazine
 

 Vindt hier de laatse reviews

FWD Magazine cover

 
You tube Qualityhifi
 

Klik hier voor de Qualityhifi-YouTube website en bekijk vele films en verslagen

Kijk ook op Qualityhifi youtube

 
Prima Luna
 

Durob Audio BV PO. Box 109  5250 AC Vlijmen The Netherlands primaluna@primaluna.nl

Prima Luna Prologue Dialogue

 
John Van Gent
 

In de hifi wereld heerst nog steeds de veronderstelling dat 'goed' duur moet zijn, JvG bewijst het tegendeel en biedt goede producten aan tegen een nog betere prijs. High-End audiokabels johnvangent De Hennepe 455 4003 BG Tiel info@jvg-kabels.nl

John Van Gent
High End Audiokabels

De John van Gent Magic-Link "Reference" plus

 
Amity HiFi
 

 

Nagra Jazz voorversterker juni 2012

Nagra Jazz voorversterkerNagra Jazz voorversterker. Na jaren een traditie te hebben gehad van apparaten die altijd beginnen met een combinatie van drie letters, is de nieuwste loot van deze om haar compacte en vooral zeer hoogwaardige audiocomponenten befaamde Zwitserse fabrikant, voorzien van een echte naam – Jazz. Naast een hommage aan het legendarische Montreux Jazz Festival waar Nagra al vele jaren in participeert, is deze nieuwe voorversterker vooral een muziekmachine pur sang.

Net als de reeds bestaande Nagra PL-P en PL-L, is ook de Jazz weer een zeer hoogwaardige high-end buizenvoorversterker en een product wat net als zijn roemruchte voorgangers behoort tot de state of the art. Toch gaat deze Jazz nog een heel stuk verder en is het ontwerp naast het buizen basisuitgangspunt, volledig nieuw ontworpen. Het eindresultaat is een voorversterker met een ongekend goede precisie en stabiliteit en een ruisvloer die zo ver is verlaagt dat de accuvoeding zoals die bijvoorbeeld in de PL-P wordt gebruikt, niet langer meer nodig is.


Een visueel aspect wat bij het eerste aanzicht meteen bij iedere Nagra kenner zal opvallen, is dat de voorheen nog aan de linker- en rechterzijde aangebrachte aansluitingen nog stammende van de professionele Nagra producten, nu allemaal zijn verplaatst naar de achterzijde.
Hierdoor kunnen niet alleen de kabels meer uit het zicht worden gehaald en is veel minder breedte in rack of meubel nodig, maar is ook het aansluiten een stuk gemakkelijker en vooral meer overzichtelijk.

Nagra Jazz voorversterker


Zoals het een moderne en gebruikersvriendelijke voorversterker betaamd, kan ook de Jazz naast zijn frontbedieningselementen, geheel op afstand worden bediend. Buiten de nauwkeurig regelende volumeregelaar geldt dit verder ook voor balans, stand-by modus, mute en de ingangsselectie. Naast de cosmetische en technische verbeterde opzet en ten opzichte van de PL-P een extra beschikbare ingang, zijn het vooral de praktische gebruiksmogelijkheden waarmee de Jazz zich in positieve zin weet te onderscheiden. Zo hoeft bijvoorbeeld de instelbare gevoeligheid voortaan niet meer aan de binnenzijde te worden ingesteld, maar kan er bij de Jazz gebruiksvriendelijk met een tuimelschakelaar aan de voorzijde uit twee standen (0 en +12 dB) worden gekozen. Een andere meer subtiele maar zeker aangename aanpassing, is dat de verlichting uitgangsniveaumeter in plaats van enkel aan of uit, nu in verschillende kleine stapjes heel fijnzinnig kan worden gedimd.

Dit alles resulteert in een voorversterker die zich niet alleen sneller en op een meer fijnzinnige wijze laat bedienen en aansluiten, maar vooral op een nog hoger niveau gehoormatig weet te presteren. Naast een vergroot dynamisch bereik en een nog natuurlijker aandoende tonale balans, is de weergave van de Jazz ook duidelijk meer expressief, hoger oplossend en van meer ambiance voorzien dan zijn illustere voorgangers. Kortom met de Jazz heeft Nagra zijn grenzen wederom weten te verleggen en is een voorversterker gecreëerd die binnen zijn prijsklasse en ruim daarboven bijzonder hoge ogen zal gaan gooien.


Symphony Audio Import
www.symphonyaudioimport.com