Klinkt beter 432 EVO
 

 
Google Translate
 
 
 
Navigatie
 
HOME
TWEEDEHANDS - DEMO HIFI
RECENSENTEN QUALITYHIFI
REVIEWS TESTS
NIEUWSBERICHTEN 2016
NIEUWSBERICHTEN 2015
NIEUWSBERICHTEN 2014
NIEUWSBERICHTEN 2013
NIEUWSBERICHTEN 2012
HIFIWINKELS Nederland
PRODUCENTEN & MERKEN
IMPORTEURS & DISTRIBUTEURS
ZET JE HIFISURROUNDSET ONLINE !
AUDIO & VIDEO MEUBELS
CONTACT - INFO
YOU TUBE QUALITYHIFI
 
Zoeken op Qualityhifi
 
 
HiFi Supply accessoires
 

 
Akiko Audio
 

Akiko Audio Churchilllaan 69 6226CT Maastricht  info@akikoaudio.com

 
Google Ads
 
 
Intosurround
 

Intosurround is de audiowinkel voor de echte liefhebber. Toonaangevende merken van verschillende Nederlandse importeurs en het Zweedse topmerk XTZ, staan garant voor een geweldige beleving.XTZ is uitsluitend te koop bij Intosurround voor Nederland en BelgiŽ. Door op deze wijze de producten op een andere manier aan te bieden, heeft u een HighEnd product tegen een zeer aantrekkelijke prijs.Flight forum 3542  5657 DW Eindhoven Nederland E-mailadres: info@intosurround.nl Telefoonnr.: +31 (0)40-2342415

Intosurround Eindhoven

 
Introductie streaming audio door Jord Groen
 

Jord Groen Triple M Audio Shop

 
HiFi Studio Zwaard
 

 
Fabscreations
 

Welkom bij Fabscreations. Onze website is nog in ontwikkeling, maar mocht u interesse hebben in 1 van de schilderijen of meer informatie willen, kunt u contact opnemen door gebruik te maken van het contactformulier op de site.

fabscreations

 
FWD Magazine
 

 Vindt hier de laatse reviews

FWD Magazine cover

 
You tube Qualityhifi
 

Klik hier voor de Qualityhifi-YouTube website en bekijk vele films en verslagen

Kijk ook op Qualityhifi youtube

 
Prima Luna
 

Durob Audio BV PO. Box 109  5250 AC Vlijmen The Netherlands primaluna@primaluna.nl

Prima Luna Prologue Dialogue

 
John Van Gent
 

In de hifi wereld heerst nog steeds de veronderstelling dat 'goed' duur moet zijn, JvG bewijst het tegendeel en biedt goede producten aan tegen een nog betere prijs. High-End audiokabels johnvangent De Hennepe 455 4003 BG Tiel info@jvg-kabels.nl

John Van Gent
High End Audiokabels

De John van Gent Magic-Link "Reference" plus

 
Amity HiFi
 

 

NuForce Cube all in one Audio Center jun 2012

NuForce introduceert zijn alles-in-1 Mobile Audio Center.NuForce introduceert Cube: een draagbare speaker, hoofdtelefoonversterker, en kwaliteit USB DAC met een uitstekende kwaliteit geluid. Milpitas, Calif. / Deurne, Nederland – NuForce, Inc., een leider in professionele en consumenten audio oplossingen, kondigt de introductie van hun mobile Cube speaker aan. Met zijn compacte grootte van vijf slechts vierkante cm, is de NuForce Cube de perfecte "drie-in-één" voor muziekliefhebbers onderweg – een geweldig klinkende draagbare speaker, een koptelefoonversterker en USB Digitaal Analoog Converter (DAC) allemaal in één. 

“Ik ben nooit tevreden geweest met het geluid van andere draagbare speakers,” zegt Jason Lim, CEO van NuForce.  “dus werd het onze missie er één te maken die niet alleen goed klinkt, maar er ook nog goed uitziet.  Plus, we hebben hem met een hoge kwaliteit DAC en koptelefoonversterker uitgerust. “Na maanden van R&D en kritisch luisteren, zijn wij van mening dat de Cube de helderheid, kracht en detail in een draagbare speaker heeft waar onze klanten om gevraagd hebben.”

Een unieke, 3-in-1 draagbare audio speaker die zijn mannetje staat:

Speaker: Je kunt NuForce’s ervaring in high-end audio elektronica zeer goed horen in deze zeer hoge kwaliteit speaker, die iedere vergelijking met soortgelijke speakers glansrijk kan doorstaan. Met de Cube, hoeven luisteraars nooit meer te kiezen voor kwaliteit of voor mobiliteit. Ondanks zijn kleine 5cm Cube frame, geeft de Cube audio detail, diepte en dimensie die andere draagbare speakers simpelweg niet kunnen leveren. Je zult het karakter van je favoriete zangers stem, en de helderheid en details kristalhelder kunnen horen.


USB DAC: De Cube’s USB digitaal-naar-analoog converter (DAC) accepteert digitale muziek direct via de computer en passeert de computer's eigen DAC, die vaak lage kwaliteit en gecomprimeerd geluid levert, en zorgt voor een opmerkelijke verbetering in de geluidskwaliteit.

Koptelefoonversterker: De Cube’s nauwkeurig geoptimaliseerde versterker brengt de kwaliteit van de audio naar een heel nieuw level, en levert genoeg stroom om zelfs grote koptelefoons te kunnen aansturen. De Cube verzekert je dat je koptelefoon alle helderheid en detail laat horen waar hij voor gemaakt is.

 
Cube with optional iPod nano adapter

De NuForce Cube is nu verkrijgbaar voor €129 bij de geautoriseerde NuForce dealers. Voor meer informatie over dit of andere NuForce producten, neem gerust contact op met NuForce EU vertegenwoordiger Tony Boer op +31 493 744020.

Product Specificaties:
• Batterij: Oplaadbare Lithium Batterij
• Werktijd: 8 uur
• Dimensie: 58.5mm x 58.5mm x 60.0mm
• Beschikbare kleuren: Zwart, Zilver, Rood, Blauw
• Accessoires: 3.5mm stereo kabel 0.6M, USB kabel 0.7M, zacht draagtasje