Klinkt beter 432 EVO
 

 
Google Translate
 
 
 
Navigatie
 
HOME
TWEEDEHANDS - DEMO HIFI
RECENSENTEN QUALITYHIFI
REVIEWS TESTS
NIEUWSBERICHTEN 2016
NIEUWSBERICHTEN 2015
NIEUWSBERICHTEN 2014
NIEUWSBERICHTEN 2013
NIEUWSBERICHTEN 2012
HIFIWINKELS Nederland
PRODUCENTEN & MERKEN
IMPORTEURS & DISTRIBUTEURS
ZET JE HIFISURROUNDSET ONLINE !
AUDIO & VIDEO MEUBELS
CONTACT - INFO
YOU TUBE QUALITYHIFI
 
Zoeken op Qualityhifi
 
 
HiFi Supply accessoires
 

 
Akiko Audio
 

Akiko Audio Churchilllaan 69 6226CT Maastricht  info@akikoaudio.com

 
Google Ads
 
 
Intosurround
 

Intosurround is de audiowinkel voor de echte liefhebber. Toonaangevende merken van verschillende Nederlandse importeurs en het Zweedse topmerk XTZ, staan garant voor een geweldige beleving.XTZ is uitsluitend te koop bij Intosurround voor Nederland en BelgiŽ. Door op deze wijze de producten op een andere manier aan te bieden, heeft u een HighEnd product tegen een zeer aantrekkelijke prijs.Flight forum 3542  5657 DW Eindhoven Nederland E-mailadres: info@intosurround.nl Telefoonnr.: +31 (0)40-2342415

Intosurround Eindhoven

 
Introductie streaming audio door Jord Groen
 

Jord Groen Triple M Audio Shop

 
HiFi Studio Zwaard
 

 
Fabscreations
 

Welkom bij Fabscreations. Onze website is nog in ontwikkeling, maar mocht u interesse hebben in 1 van de schilderijen of meer informatie willen, kunt u contact opnemen door gebruik te maken van het contactformulier op de site.

fabscreations

 
FWD Magazine
 

 Vindt hier de laatse reviews

FWD Magazine cover

 
You tube Qualityhifi
 

Klik hier voor de Qualityhifi-YouTube website en bekijk vele films en verslagen

Kijk ook op Qualityhifi youtube

 
Prima Luna
 

Durob Audio BV PO. Box 109  5250 AC Vlijmen The Netherlands primaluna@primaluna.nl

Prima Luna Prologue Dialogue

 
John Van Gent
 

In de hifi wereld heerst nog steeds de veronderstelling dat 'goed' duur moet zijn, JvG bewijst het tegendeel en biedt goede producten aan tegen een nog betere prijs. High-End audiokabels johnvangent De Hennepe 455 4003 BG Tiel info@jvg-kabels.nl

John Van Gent
High End Audiokabels

De John van Gent Magic-Link "Reference" plus

 
Amity HiFi
 

 

PIONEER LANCEERT NIEUWE VERSTERKERS EN SUPER AUDIO CD-SPELERS jun 2012

Pioneer stelt acht nieuwe stereocomponenten voor. Stuk voor stuk ontwikkeld om een meesterlijk geluid te produceren. De nieuwe componenten vervolledigen het stereo gamma van Pioneer. In december 2011 werden de N-50 en N-30 op de wereld werden losgelaten. Deze hoogwaardige netwerkspelers ondersteunen AirPlay van Apple en een brede waaier aan bestandsformaten, waaronder hoge resolutie files (192 kHz/24 bit). Bovendien kunnen ze content van verschillende dragers aan: iPhone/iPad/iPod en Mac, maar ook pc, NAS of USB.  Het nieuwe gamma stereocomponenten bestaat uit vijf versterkers (A-70, A-50, A-30, A-20 en A-10) en drie Super Audio CD-spelers (PD-50, PD-30, PD-10), die het verschil maken met hun elegante ontwerp en toonaangevende technologie. Het doel van deze nieuwe lijn? De verwezenlijking van het felbegeerde ‘open geluid’ en de ultrahoge reactiesnelheid die elk detail tot leven brengen.

“De nieuwe versterkers en Super Audio CD-spelers produceren, net als de eerder voorgestelde netwerkspelers, een levensecht geluid”, vertelt Ronald De Wilde, PR Manager bij Pioneer Benelux. “De topversterker A-70 wordt afgesteld volgens de strengste professionele normen van  “AIR Studios” in Londen. Het kwaliteitszegel van de AIR Studios bewijst niet alleen wat voor ongelofelijk denkwerk en technisch vernuft in deze audiocomponenten is gekropen, het is tevens een eerbetoon aan het uitzonderlijke vakmanschap van Pioneer en de kwaliteit van de zorgvuldig uitgekozen elektronische componenten.”

Pioneer A 30
 
Dé referentie voor geluidskwaliteit
In de A-70 en A-50 zitten jaren ervaring met audiotoestellen die stereo op haar zuiverst weergeven. Deze verfijnde componenten zijn uitgerust met de modernste technologie. Zo zorgt de superefficiënte Power MOS FET (klasse D) voor een pure geluidsweergave.
Daarnaast beschikt de A-70 – afgeregeld in de AIR Studios – over ESS 192 Khz / 32 bit SABRE32 DACs van topkwaliteit en een asynchroon USB DAC-systeem die geluidsbronnen tot 192 kHz / 32 bit aankan. De ideale oplossing voor gebruikers die hun toestel rechtstreeks aan een Mac of pc willen koppelen. Een waaier van andere componenten, speciaal geselecteerd voor geluidsfanaten, zoals de twee zwarte, afgeschermde transformators (voor eind- en voorversterking), vervolledigen het indrukwekkende lijstje troeven van de A-70.
De A-30, A-20 en A-10 beschikken over grote, krachtige transformators en hebben een symmetrische L/R-opstelling met een direct-energysysteem. De A-30 heeft een vermogen van 70W + 70W, terwijl de A-20 en A-10 allebei een stevige 50W + 50W leveren. Alle versterkers zijn uitgerust met een MM phono-ingang waarop je een draaitafel kunt aansluiten. De A-70 biedt bovendien MC-ondersteuning. Alle stereocomponenten van deze lijn zijn verkrijgbaar in een hoogwaardige aluminiumlook (behalve de A-10 en PD-10).
 
 
Pioneer PD-50-S 
Pioneer PD-50-S
 
De gouden standaard van geluidsweergave
De Super Audio CD-spelers PD-50, PD-30 en PD-10 staan garant voor een strakke weergave van muziek en passen zo perfect in de ‘Pure Audio’-filosofie van Pioneer, waarin een hoge reactiesnelheid en open sound een hoofdrol spelen. De expertise van professionele opnamestudio’s vormt de leidraad van dit ontwerp bij Pioneer.
De PD-50 beschikt over twee transformators die de analoge en digitale stroomtoevoer van elkaar scheiden. Bovendien is dit model uitgerust met Hi-bit DSP-technologie (32bit), die een levensechte geluidsweergave mogelijk maakt. Vooraan op de PD-10 zit een USB-uitgang om mp3- en WMA-bestanden af te spelen. De PD-50 en PD-30 doen daar nog een schepje bovenop met volledige ondersteuning voor iPhone, iPad en iPod. Gebruikers die willen genieten van de geavanceerde DAC-mogelijkheden van de PD-50 kunnen externe bronnen digitaal met de versterker verbinden via de optische of coaxiale DAC-ingang.
 
Beschikbaarheid
Versterkers
De A-30 is te koop vanaf mei 2012, gevolgd door de A-20 en A-10 in juni. De A-70 en A 50 zijn vanaf september 2012 verkrijgbaar bij erkende Pioneer-verdelers.
Super Audio CD-spelers
De PD-30 en PD-10 zijn te koop vanaf juli 2012, gevolgd door de PD-50 in september.
Gemiddeld vastgestelde verkoopprijzen

A-10 199€ *
A-20 249€ *
A-30 299€ *
 
PD-10 299€ *
PD-30 399€ *
 
 * Voor de actuele prijs neem contact op met uw leverancier

Apple, AirPlay, Mac, iPad, iPhone en iPod zijn handelsmerken van Apple Inc., geregistreerd in de VS en andere landen.
AIR STUDIOS is een handelsmerk van AIR Studios, Inc.  Blu-ray Disc is een handelsmerk van de Blu-ray Disc Association.