Klinkt beter 432 EVO
 

 
Google Translate
 
 
 
Navigatie
 
HOME
TWEEDEHANDS - DEMO HIFI
RECENSENTEN QUALITYHIFI
REVIEWS TESTS
NIEUWSBERICHTEN 2016
NIEUWSBERICHTEN 2015
NIEUWSBERICHTEN 2014
NIEUWSBERICHTEN 2013
NIEUWSBERICHTEN 2012
HIFIWINKELS Nederland
PRODUCENTEN & MERKEN
IMPORTEURS & DISTRIBUTEURS
ZET JE HIFISURROUNDSET ONLINE !
AUDIO & VIDEO MEUBELS
CONTACT - INFO
YOU TUBE QUALITYHIFI
 
Zoeken op Qualityhifi
 
 
HiFi Supply accessoires
 

 
Akiko Audio
 

Akiko Audio Churchilllaan 69 6226CT Maastricht  info@akikoaudio.com

 
Google Ads
 
 
Intosurround
 

Intosurround is de audiowinkel voor de echte liefhebber. Toonaangevende merken van verschillende Nederlandse importeurs en het Zweedse topmerk XTZ, staan garant voor een geweldige beleving.XTZ is uitsluitend te koop bij Intosurround voor Nederland en BelgiŽ. Door op deze wijze de producten op een andere manier aan te bieden, heeft u een HighEnd product tegen een zeer aantrekkelijke prijs.Flight forum 3542  5657 DW Eindhoven Nederland E-mailadres: info@intosurround.nl Telefoonnr.: +31 (0)40-2342415

Intosurround Eindhoven

 
Introductie streaming audio door Jord Groen
 

Jord Groen Triple M Audio Shop

 
HiFi Studio Zwaard
 

 
Fabscreations
 

Welkom bij Fabscreations. Onze website is nog in ontwikkeling, maar mocht u interesse hebben in 1 van de schilderijen of meer informatie willen, kunt u contact opnemen door gebruik te maken van het contactformulier op de site.

fabscreations

 
FWD Magazine
 

 Vindt hier de laatse reviews

FWD Magazine cover

 
You tube Qualityhifi
 

Klik hier voor de Qualityhifi-YouTube website en bekijk vele films en verslagen

Kijk ook op Qualityhifi youtube

 
Prima Luna
 

Durob Audio BV PO. Box 109  5250 AC Vlijmen The Netherlands primaluna@primaluna.nl

Prima Luna Prologue Dialogue

 
John Van Gent
 

In de hifi wereld heerst nog steeds de veronderstelling dat 'goed' duur moet zijn, JvG bewijst het tegendeel en biedt goede producten aan tegen een nog betere prijs. High-End audiokabels johnvangent De Hennepe 455 4003 BG Tiel info@jvg-kabels.nl

John Van Gent
High End Audiokabels

De John van Gent Magic-Link "Reference" plus

 
Amity HiFi
 

 

Pioneer SC-LX86 X76 X56 en SC 2022 nieuwe HD klasse D receivers jun 2012

Pioneer stelt zijn nieuwe gamma AV-receivers voor: drie 9.2-kanaals modellen (de SC-LX86, SC-LX76 en SC-LX56) en één 7.2-kanaals model (de SC-2022). Dankzij hun verbindings-, content- en bedieningsmogelijkheden en ongeëvenaarde geluids- en beeldprestaties hebben ze stuk voor stuk het potentieel om het nieuwe entertainmentcommandocentrum van de consument te worden. Elke receiver geeft uiterst efficiënt een zuiver en krachtig geluid weer met de hulp van de toonaangevende en nog beter afgestelde Direct Energy HD-versterkers van Pioneer (klasse D).

Het nieuwe gamma is uitgerust met geavanceerde netwerk- en instellingsopties, zoals Apple AirPlay, DLNA 1.5, Windows 7, internetradio, PC Setup control, autokalibratie voor Advanced MCACC, meerdere HDMI-uitgangen en de toonaangevende Pioneer-apps voor de iPad, iPhone, iPod (waaronder iControlAV2012 en Air Jam) en Android smartphones.

pioneer SC 2022 klasse D reciever
 
Om te garanderen dat je de allerbeste home-entertainment ervaring beleeft, beschikken de drie topmodellen over een THX-certificaat. Bovendien werden de SC-LX86 en SC-LX76 extrafijn afgesteld in de AIR Studios.
 
“Zowel de consumenten als installateurs zijn op zoek naar veelzijdige en zeer krachtige home cinema receivers met een uitmuntende geluidskwaliteit”, aldus Ronald De Wilde, PR Manager bij Pioneer Benelux. “We zijn er zeker van dat onze nieuwe topreceivers deze hoge verwachtingen inlossen dankzij hun talrijke verbindings- en multizoneopties, instellingsmogelijkheden en extreem krachtige en toch zuivere output.”
 
Superieure weergave van beeld en geluid
Alle modellen beschikken over de nieuwste Direct Energy HD-versterkers van Pioneer. Bovendien zijn ze uitgerust met spitstechnologie die de allerbeste geluids- en beeldkwaliteit garanderen.
 
Direct Energy HD-versterkers op basis van klasse D-technologie – Alle modellen zijn uitgerust met Direct Energy HD-versterkers om het allerbeste geluid te halen uit niet-gecomprimeerde bronnen, zoals Blu-ray Discs en andere geluidsbronnen in HD. De versterker in elke nieuwe receiver stuurt voldoende vermogen naar elk kanaal, met een groot gevoel voor detail en een breed dynamisch bereik. Zelfs wanneer alle kanalen tegelijk op maximaal volume worden benut, gaat zo goed als geen geluidskwaliteit verloren.

Advanced MCACC – Pioneer tilt de kalibratie in een ruimte naar een hoger niveau met Advanced MCACC. Het systeem houdt bij de kalibratie rekening met tijdsverschillen en compenseert automatisch de afmetingen van de luidsprekers, de outputniveaus en de afstand.
Auto Phase Control Plus – Met Auto Phase Control Plus voert elke receiver in real time phase matching uit: de geluidsinput wordt voortdurend geanalyseerd en het outputsignaal van elke luidspreker en subwoofer afzonderlijk gestuurd. Op die manier compenseert het systeem de eventuele vertraging in de geluidsbron.

PQLS Bit-Stream – De PQLS-technologie neutraliseert vervormingen die worden veroorzaakt door digitale timingfouten in HDMI-verbindingen.

Virtual Speaker Modes – Voor een meer realistische geluids- en filmervaring simuleren de nieuwe receivers geluid uit verschillende hoeken van de kamer, zonder dat je extra luidsprekers moet aansluiten. Deze nieuwe modellen voegen ‘virtual wide’ toe aan het spectrum van virtual surround rear, virtual height en virtual depth.
4K pass through – Om de mogelijkheden van je geavanceerde beeldscherm te optimaliseren zijn de SC-LX56 en hogere modellen geschikt voor 4k pass through.

pioneer SC LX86 Rear
 
 
Voorkeursbehandeling
Gebruikers kunnen hun home-entertainmentsysteem dankzij deze nieuwe receivers perfect afstemmen op hun persoonlijke voorkeuren. Zo zijn bij de drie 9.2-kanaals modellen tot tien verschillende luidsprekerconfiguraties mogelijk. Gebruikers kunnen bijvoorbeeld een volwaardig 5.1-systeem opzetten en de resterende kanalen gebruiken voor extra zones of ruimtes. Bovendien houden ze met de receiver en/of een smartphone met de iControlAV2012-app eenvoudig de controle over elke zone.
 
Bediening per zone – De receivers bieden de mogelijkheid om verschillende audio-, video- en bedieningssignalen in te stellen voor verschillende zones. Bij de SC-LX56 en hogere modellen gaat het om maximaal drie zones voor audio. De SC-LX86 en SC-LX76 beschikken bovendien over een HDMI-uitgang voor een vierde zone.

Meer subwooferoutputs – De hoogwaardige receivers van Pioneer zijn naast de dubbele subwooferoutput in de hoofdzone uitgerust met een speciale subwooferoutput voor zone 2.
 
 
 
Verbindingsopties in overvloed
Net zoals de nieuwe VSX-receivers van Pioneer bieden deze nieuwe modellen tal van verbindingsopties, zoals Apple AirPlay, DLNA 1.5, internetradio en audiostreaming via Bluetooth (met de optionele AS-BT200 BT-adapter). De Pioneer AS-WL300 draadloze LAN-adapter is standaard inbegrepen bij de drie topmodellen en als accessoire verkrijgbaar bij de SC-2022.
 
Op maat van iPad, iPhone en iPod – Elke receiver is ‘Made for iPad, iPhone and iPod’ en wordt geleverd met een USB-videokabel. Je iPad, iPhone of iPod aansluiten op de receiver volstaat om meteen van muziek, filmpjes en foto’s op je mobiele toestel te genieten, zonder dat je moet investeren in een optioneel dock. Bovendien laadt de batterij van je toestel op zolang het op de ontvanger is aangesloten.

Aansluiting van MHL-compatibele toestellen – De drie topmodellen zijn uitgerust met een Mobile High-Definition Link (MHL). Dat betekent dat je ook smartphones met de receivers kunt verbinden en als extra entertainmentkanaal (audio en video) kunt inzetten. De receivers ondersteunen content tot 1080p (video) en 7.1-kanaals HD-audioresolutie op mobiele toestellen met Android. Bovendien laadt de batterij van je smartphone op en kun je het toestel als afstandsbediening gebruiken. Een MHL-kabel (1 m) is inbegrepen.

Ingebouwde USB-DAC voor eenvoudige koppeling met een pc – De SC-LX86 – het paradepaardje – is uitgerust met een asynchrone USB-DAC. Daardoor kun je deze receiver via USB rechtstreeks aan een PC koppelen. Bovendien ondersteunt deze technologie muziekbestanden tot 192 kHz/32 bit.
 
 
Bediening met een smartphone : Home-entertainmentsystemen bedienen met smartphones wordt almaar populairder. Bij Pioneer kan dit, dankzij de speciale app iControlAV2012. Deze app is gratis verkrijgbaar voor de iPad, iPhone en iPod touch in de Apple App Store of op www.apple.com/itunes/. iControlAV2012 geeft toegang tot alle courante bedieningsopties en stelt gebruikers in staat om content van internetradiostations en muziekbestanden op opslagtoestellen die verbonden zijn met een thuisnetwerk (NAS-toestellen) te kiezen en beheren. Android-gebruikers kunnen gratis een aparte app downloaden via Google Play op play.google.com.

SC-LX56 pioneer reciever
 

Beschikbaarheid
De SC-LX56 en SC-2022 zijn te koop vanaf juli 2012. De SC-LX86 en SC-LX76 vanaf de herfst.

Gemiddeld vastgestelde verkoopprijs Jun 2012
SC-2022  1099€ *
SC-LX56  1599€ *

* Voor de actuele prijs neem contact op met uw leverancier.
 
 www.pioneer.nl

Voor AirPlay heb je iTunes 10.1 of hoger en een iPhone, iPad of iPod touch met iOS 4.2 of hoger nodig.
Apple, AirPlay, App Store, iPad, iPhone, iPod, iPod touch en iTunes zijn handelsmerken van Apple Inc., geregistreerd in de VS en andere landen.