Klinkt beter 432 EVO
 

 
Google Translate
 
 
 
Navigatie
 
HOME
TWEEDEHANDS - DEMO HIFI
RECENSENTEN QUALITYHIFI
REVIEWS TESTS
NIEUWSBERICHTEN 2016
NIEUWSBERICHTEN 2015
NIEUWSBERICHTEN 2014
NIEUWSBERICHTEN 2013
NIEUWSBERICHTEN 2012
HIFIWINKELS Nederland
PRODUCENTEN & MERKEN
IMPORTEURS & DISTRIBUTEURS
ZET JE HIFISURROUNDSET ONLINE !
AUDIO & VIDEO MEUBELS
CONTACT - INFO
YOU TUBE QUALITYHIFI
 
Zoeken op Qualityhifi
 
 
HiFi Supply accessoires
 

 
Akiko Audio
 

Akiko Audio Churchilllaan 69 6226CT Maastricht  info@akikoaudio.com

 
Google Ads
 
 
Intosurround
 

Intosurround is de audiowinkel voor de echte liefhebber. Toonaangevende merken van verschillende Nederlandse importeurs en het Zweedse topmerk XTZ, staan garant voor een geweldige beleving.XTZ is uitsluitend te koop bij Intosurround voor Nederland en BelgiŽ. Door op deze wijze de producten op een andere manier aan te bieden, heeft u een HighEnd product tegen een zeer aantrekkelijke prijs.Flight forum 3542  5657 DW Eindhoven Nederland E-mailadres: info@intosurround.nl Telefoonnr.: +31 (0)40-2342415

Intosurround Eindhoven

 
Introductie streaming audio door Jord Groen
 

Jord Groen Triple M Audio Shop

 
HiFi Studio Zwaard
 

 
Fabscreations
 

Welkom bij Fabscreations. Onze website is nog in ontwikkeling, maar mocht u interesse hebben in 1 van de schilderijen of meer informatie willen, kunt u contact opnemen door gebruik te maken van het contactformulier op de site.

fabscreations

 
FWD Magazine
 

 Vindt hier de laatse reviews

FWD Magazine cover

 
You tube Qualityhifi
 

Klik hier voor de Qualityhifi-YouTube website en bekijk vele films en verslagen

Kijk ook op Qualityhifi youtube

 
Prima Luna
 

Durob Audio BV PO. Box 109  5250 AC Vlijmen The Netherlands primaluna@primaluna.nl

Prima Luna Prologue Dialogue

 
John Van Gent
 

In de hifi wereld heerst nog steeds de veronderstelling dat 'goed' duur moet zijn, JvG bewijst het tegendeel en biedt goede producten aan tegen een nog betere prijs. High-End audiokabels johnvangent De Hennepe 455 4003 BG Tiel info@jvg-kabels.nl

John Van Gent
High End Audiokabels

De John van Gent Magic-Link "Reference" plus

 
Amity HiFi
 

 

Pioneer draadloze Airplay Luidsprekers jun 2012

Pioneer stelt een nieuwe reeks van luidsprekersystemen voor die draadloos entertainment heel wat eenvoudiger maken en hifigeluid en krachtige bassen door elke kamer van een huis kunnen laten galmen. Het nieuwe gamma bestaat uit de spatbestendige XW-SMA3 met herlaadbare batterij; de grotere en krachtigere XW-SMA4; en de XW-SMA1, een compact instapmodel. Stuk voor stuk zijn ze uitgerust met AirPlay, DLNA en ingebouwde Wi-Fi.
 
Via om het even welk netwerk en met de hulp van de geïntegreerde AirPlay-technologie streamen de nieuwe luidsprekersystemen naadloos audiobestanden in hoge kwaliteit van op een Mac, pc, iPad, iPod touch of iPhone – zonder kabels en zonder dat de gebruiker het mobiele toestel in een dock moet plaatsen.  Audio streaming via Androidtelefoons met DLNA wordt ook ondersteund.  Dankzij de USB-poorten, die een directe digitale verbinding mogelijk maken, en de aux-poorten kunt u eveneens rechtstreeks muziek afspelen. Bovendien wordt uw mobiele toestel nog eens opgeladen ook.


 
“De mobiele consument van vandaag zoekt supereenvoudige manieren om de muziek op zijn mobiele toestel te delen en te beluisteren. Hij wil een uitstekende geluidskwaliteit, zonder kabels en geknoei. Deze nieuwe familie draadloze audiosystemen is het resultaat van onze uitgebreide ervaring met het ontwerpen van luidsprekers, gecombineerd met nieuwe technologie, zoals AirPlay van Apple”, aldus Ronald De Wilde, PR Manager bij Pioneer Benelux. “Dankzij AirPlay kun je via een netwerk muziek streamen van op een Mac of pc, of uit een iTunes-bibliotheek op een iPad, iPod touch of iPhone – naar meerdere AirPlay-luidsprekers tegelijk. Zo creëer je zelf een draadloos audiosysteem voor meerdere ruimtes, met een afzonderlijk geluidsniveau voor elke kamer.”
 
Deze draadloze systemen zijn bedoeld als nuttig accessoire voor muziekliefhebbers met een actief leven. Compatibele toestellen verbinden met deze systemen en ze installeren is dan ook een fluitje van een cent.
Alle systemen ondersteunen Wireless Direct, zodat gebruikers hun muziek vrijwel overal en altijd naar hun luidsprekers kunnen streamen – zonder draadloze router. Dankzij de waterbestendige behuizing en de herlaadbare batterij is de XW-SMA3 bijzonder geschikt voor buitengebruik of als handige draagbare oplossing voor binnenshuis.
 
Deze nieuwe reeks draadloze luidsprekers combineert helder, natuurlijk en krachtig geluid met een aantrekkelijk, minimalistisch ontwerp. De stevige behuizing weert vervormingen en resonanties, terwijl de geavanceerde digital signal processing (DSP) een kamervullend, gecontroleerd basgeluid garandeert. Hoewel deze drie draadloze systemen uit compacte luidsprekers bestaan, leveren ze toch een krachtig geluid dankzij twee mid-range drivers, een tweeter en een centrale basreflexpoort. De XW-SMA4 heeft een extra tweeter en een krachtige subwoofer voor diepere bassen. Alle luidsprekers – getuned door de gerenommeerde luidsprekertechnicus Andrew Jones – garanderen topprestaties en een uitstekende geluidskwaliteit dankzij de Klasse D-versterking.
 
De luidsprekersystemen combineren minimalistische, strakke lijnen met een tijdloos zwart of wit kleurenpalet (XW-SMA4 is alleen in het zwart verkrijgbaar). De gebruiker kan ze bedienen via de discrete aanraakgevoelige knoppen die zijn ingewerkt in de behuizing van de luidsprekers of via de infrarode afstandsbediening (stand-by/aan, afspelen/pauzeren, input, vooruit/terug en volume omhoog/omlaag). Op die manier houdt iedere gebruiker heel eenvoudig de controle over zijn systeem en muziek.
 

Beschikbaarheid
De XW-SMA4 en XW-SMA1 zijn te koop vanaf augustus 2012, gevolgd door de XW-SMA3 in september.

 
 
Gemiddeld vastgestelde verkoopprijs :*
XW-SMA1:  249€
XW-SMA3:  329€
XW-SMA4:  379€

* voor de actuele prijs neem contact op met uw leverancier.

www.pioneer.be