Klinkt beter 432 EVO
 

 
Google Translate
 
 
 
Navigatie
 
HOME
TWEEDEHANDS - DEMO HIFI
RECENSENTEN QUALITYHIFI
REVIEWS TESTS
NIEUWSBERICHTEN 2016
NIEUWSBERICHTEN 2015
NIEUWSBERICHTEN 2014
NIEUWSBERICHTEN 2013
NIEUWSBERICHTEN 2012
HIFIWINKELS Nederland
PRODUCENTEN & MERKEN
IMPORTEURS & DISTRIBUTEURS
ZET JE HIFISURROUNDSET ONLINE !
AUDIO & VIDEO MEUBELS
CONTACT - INFO
YOU TUBE QUALITYHIFI
 
Zoeken op Qualityhifi
 
 
HiFi Supply accessoires
 

 
Akiko Audio
 

Akiko Audio Churchilllaan 69 6226CT Maastricht  info@akikoaudio.com

 
Google Ads
 
 
Intosurround
 

Intosurround is de audiowinkel voor de echte liefhebber. Toonaangevende merken van verschillende Nederlandse importeurs en het Zweedse topmerk XTZ, staan garant voor een geweldige beleving.XTZ is uitsluitend te koop bij Intosurround voor Nederland en BelgiŽ. Door op deze wijze de producten op een andere manier aan te bieden, heeft u een HighEnd product tegen een zeer aantrekkelijke prijs.Flight forum 3542  5657 DW Eindhoven Nederland E-mailadres: info@intosurround.nl Telefoonnr.: +31 (0)40-2342415

Intosurround Eindhoven

 
Introductie streaming audio door Jord Groen
 

Jord Groen Triple M Audio Shop

 
HiFi Studio Zwaard
 

 
Fabscreations
 

Welkom bij Fabscreations. Onze website is nog in ontwikkeling, maar mocht u interesse hebben in 1 van de schilderijen of meer informatie willen, kunt u contact opnemen door gebruik te maken van het contactformulier op de site.

fabscreations

 
FWD Magazine
 

 Vindt hier de laatse reviews

FWD Magazine cover

 
You tube Qualityhifi
 

Klik hier voor de Qualityhifi-YouTube website en bekijk vele films en verslagen

Kijk ook op Qualityhifi youtube

 
Prima Luna
 

Durob Audio BV PO. Box 109  5250 AC Vlijmen The Netherlands primaluna@primaluna.nl

Prima Luna Prologue Dialogue

 
John Van Gent
 

In de hifi wereld heerst nog steeds de veronderstelling dat 'goed' duur moet zijn, JvG bewijst het tegendeel en biedt goede producten aan tegen een nog betere prijs. High-End audiokabels johnvangent De Hennepe 455 4003 BG Tiel info@jvg-kabels.nl

John Van Gent
High End Audiokabels

De John van Gent Magic-Link "Reference" plus

 
Amity HiFi
 

 

Poulissen Audio Video Center heeft de luidspreker inruilmaand verlengd tot 28 juli 2012

WEGENS SUCCES VERLENGD – De Luidspreker Inruilmaand bij Poulissen Audio Video Center. Poulissen Audio Video Center in Roermond heeft de afgelopen maand een speciale actie opgezet: tegen hele aantrekkelijke prijzen kon je er je huidige paar luidsprekers inruilen voor een nieuwe set!

Omdat deze aangename actie tot een storm aan reacties heeft geleid, is er besloten een complete tweede maand aan toe te voegen. Zodoende kunnen hifi-liefhebbers die nog twijfelden of enthousiastelingen die de eerdere gelegenheid gemist hebben, alsnog bij Poulissen terecht om hun oude luidsprekers tegen scherpe kortingen in te ruilen voor een nieuw paar. 

Luidspreker Inruilmaand bij Poulissen Audio Video Center

In de vele luisterruimten van de hifispecialist vind je opstellingen met onder meer de Bowers & Wilkins CM8 en de R700 van KEF. Misschien heb je altijd al eens willen ervaren hoe de Dali Ikons klinken, of denk je erover een set Monitor Audio Silver RX-6 of RX-8 speakers aan te schaffen? Bij Poulissen kun je de diverse paradepaardjes van deze gerenommeerde merken gaan beluisteren en, wat nog mooier is, je kunt je huidige paar speakers meenemen voor een uitgebreide vergelijking.

Heb je uit het brede assortiment van Poulissen een keuze kunnen maken? Dan kun je je huidige luidsprekerpaar direct achterlaten en met extra voordeel inruilen voor de nieuwe aanwinsten. Dus ga ook in juli bij Poulissen langs, breng eventueel je eigen luidsprekers mee en sla je slag voor een nieuw muzikaal duo!

De Luidspreker Inruilmaand is verlengd en loopt door tot en met zaterdag 28 juli.

Kijk voor meer informatie op de website van Poulissen Audio Video Center, www.poulissen.nl of neem contact op via +31 (0)475-335716 of .