Klinkt beter 432 EVO
 

 
Google Translate
 
 
 
Navigatie
 
HOME
TWEEDEHANDS - DEMO HIFI
RECENSENTEN QUALITYHIFI
REVIEWS TESTS
NIEUWSBERICHTEN 2016
NIEUWSBERICHTEN 2015
NIEUWSBERICHTEN 2014
NIEUWSBERICHTEN 2013
NIEUWSBERICHTEN 2012
HIFIWINKELS Nederland
PRODUCENTEN & MERKEN
IMPORTEURS & DISTRIBUTEURS
ZET JE HIFISURROUNDSET ONLINE !
AUDIO & VIDEO MEUBELS
CONTACT - INFO
YOU TUBE QUALITYHIFI
 
Zoeken op Qualityhifi
 
 
HiFi Supply accessoires
 

 
Akiko Audio
 

Akiko Audio Churchilllaan 69 6226CT Maastricht  info@akikoaudio.com

 
Google Ads
 
 
Intosurround
 

Intosurround is de audiowinkel voor de echte liefhebber. Toonaangevende merken van verschillende Nederlandse importeurs en het Zweedse topmerk XTZ, staan garant voor een geweldige beleving.XTZ is uitsluitend te koop bij Intosurround voor Nederland en BelgiŽ. Door op deze wijze de producten op een andere manier aan te bieden, heeft u een HighEnd product tegen een zeer aantrekkelijke prijs.Flight forum 3542  5657 DW Eindhoven Nederland E-mailadres: info@intosurround.nl Telefoonnr.: +31 (0)40-2342415

Intosurround Eindhoven

 
Introductie streaming audio door Jord Groen
 

Jord Groen Triple M Audio Shop

 
HiFi Studio Zwaard
 

 
Fabscreations
 

Welkom bij Fabscreations. Onze website is nog in ontwikkeling, maar mocht u interesse hebben in 1 van de schilderijen of meer informatie willen, kunt u contact opnemen door gebruik te maken van het contactformulier op de site.

fabscreations

 
FWD Magazine
 

 Vindt hier de laatse reviews

FWD Magazine cover

 
You tube Qualityhifi
 

Klik hier voor de Qualityhifi-YouTube website en bekijk vele films en verslagen

Kijk ook op Qualityhifi youtube

 
Prima Luna
 

Durob Audio BV PO. Box 109  5250 AC Vlijmen The Netherlands primaluna@primaluna.nl

Prima Luna Prologue Dialogue

 
John Van Gent
 

In de hifi wereld heerst nog steeds de veronderstelling dat 'goed' duur moet zijn, JvG bewijst het tegendeel en biedt goede producten aan tegen een nog betere prijs. High-End audiokabels johnvangent De Hennepe 455 4003 BG Tiel info@jvg-kabels.nl

John Van Gent
High End Audiokabels

De John van Gent Magic-Link "Reference" plus

 
Amity HiFi
 

 

Sonos Sub nu verkrijgbaar Juni 2012

SENSATIONEEL NIEUWS:  SONOS SUB NU VERKRIJGBAAR Adembenemend geluid. Oogstrelend design. Eenvoudig te installeren. Vult elke kamer met diep, glashelder HiFi-geluid Draadloos, eenvoudig te installeren Sluit feilloos aan op het complete Sonos-systeem Overal neer te zetten of neer te leggen - zelfs plat onder een bank of bed.

Hilversum - 19 juni 2012 - Sonos, toonaangevend ontwikkelaar van draadloze-muzieksystemen, kondigt vandaag de SONOS SUB aan, een overweldigend mooie draadloze subwoofer die het hele Sonos Wireless HiFi System ongeëvenaard dichtbij de muziekbeleving brengt zoals deze bedoeld is: diep en intens.

SONOS SUB NU VERKRIJGBAAR Adembenemend geluid. Oogstrelend design. Eenvoudig te installeren.

De SUB is verkrijgbaar in een hoogglans uitvoering van zwarte pianolak voor € 699. Een matzwarte uitvoering van de SUB is beschikbaar vanaf oktober 2012 voor € 599.

De SUB werkt alleen met Sonos-componenten met ingebouwde versterker: de CONNECT:AMP, ZonePlayer 120, ZonePlayer 100, PLAY:5 en PLAY:3. De SUB werkt niet met: CONNECT, ZP90 of ZP80.

Kenmerken van de SONOS SUB
• Twee tegenover elkaar geplaatste force-cancelling luidsprekers. Deze zorgen ervoor dat het geluid en de energie van de muziek luid en glashelder overkomen zonder dat de behuizing meetrilt.
• Volledig digitale geluidskwaliteit. Via het hoogwaardige DSP (Digital Signal Processing) doen de filterinstellingen, de actieve EQ en de vertragingscorrectie digitaal hun werk zonder verlies aan kwaliteit of energieverbruik.•Tweewegs akoestische poort. Speciaal getuned voor een optimaal akoestisch volume van de SUB en een krachtige basresonantie.

SONOS SUB NU VERKRIJGBAAR Adembenemend geluid. Oogstrelend design. Eenvoudig te installeren.

Twee digitale versterkers van klasse D drijven de SUB aan. Deze zijn perfect afgestemd op de speakers en de akoestiek van een kamer. De behuizing is gemaakt van kunststof van een hoge kwaliteit om akoestisch dode wanden en een maximum intern luchtvolume te creëren. De afmetingen van de SUB zijn 402 x 158 x 380 mm met een gewicht van 16 kg. De volledige specificaties, details en video zijn te vinden op www.sonos.com/SUB.

SONOS SUB NU VERKRIJGBAAR Adembenemend geluid. Oogstrelend design. Eenvoudig te installeren.

Aanvullende Informatie:
• Schermopnamen, beelden en meer: http://pr.sonos.com
• Bekijk en embed Sonos-demovideo’s: www.youtube.com/sonos
• Facebook/Sonos, @sonos, blog.sonos.com