Klinkt beter 432 EVO
 

 
Google Translate
 
 
 
Navigatie
 
HOME
TWEEDEHANDS - DEMO HIFI
RECENSENTEN QUALITYHIFI
REVIEWS TESTS
NIEUWSBERICHTEN 2016
NIEUWSBERICHTEN 2015
NIEUWSBERICHTEN 2014
NIEUWSBERICHTEN 2013
 
NIEUWSBERICHTEN 2012
HIFIWINKELS Nederland
PRODUCENTEN & MERKEN
IMPORTEURS & DISTRIBUTEURS
ZET JE HIFISURROUNDSET ONLINE !
AUDIO & VIDEO MEUBELS
CONTACT - INFO
YOU TUBE QUALITYHIFI
 
Zoeken op Qualityhifi
 
 
HiFi Supply accessoires
 

 
Akiko Audio
 

Akiko Audio Churchilllaan 69 6226CT Maastricht  info@akikoaudio.com

 
Google Ads
 
 
Intosurround
 

Intosurround is de audiowinkel voor de echte liefhebber. Toonaangevende merken van verschillende Nederlandse importeurs en het Zweedse topmerk XTZ, staan garant voor een geweldige beleving.XTZ is uitsluitend te koop bij Intosurround voor Nederland en België. Door op deze wijze de producten op een andere manier aan te bieden, heeft u een HighEnd product tegen een zeer aantrekkelijke prijs.Flight forum 3542  5657 DW Eindhoven Nederland E-mailadres: info@intosurround.nl Telefoonnr.: +31 (0)40-2342415

Intosurround Eindhoven

 
Introductie streaming audio door Jord Groen
 

Jord Groen Triple M Audio Shop

 
HiFi Studio Zwaard
 

 
Fabscreations
 

Welkom bij Fabscreations. Onze website is nog in ontwikkeling, maar mocht u interesse hebben in 1 van de schilderijen of meer informatie willen, kunt u contact opnemen door gebruik te maken van het contactformulier op de site.

fabscreations

 
FWD Magazine
 

 Vindt hier de laatse reviews

FWD Magazine cover

 
You tube Qualityhifi
 

Klik hier voor de Qualityhifi-YouTube website en bekijk vele films en verslagen

Kijk ook op Qualityhifi youtube

 
Prima Luna
 

Durob Audio BV PO. Box 109  5250 AC Vlijmen The Netherlands primaluna@primaluna.nl

Prima Luna Prologue Dialogue

 
John Van Gent
 

In de hifi wereld heerst nog steeds de veronderstelling dat 'goed' duur moet zijn, JvG bewijst het tegendeel en biedt goede producten aan tegen een nog betere prijs. High-End audiokabels johnvangent De Hennepe 455 4003 BG Tiel info@jvg-kabels.nl

John Van Gent
High End Audiokabels

De John van Gent Magic-Link "Reference" plus

 
Amity HiFi
 

 
Juni 2013

Beter Beeld & Geluid brengt Harbeth en Wilson Benesch naar de X-Fi 2013 in Veldhoven

Beter Beeld & Geluid brengt Harbeth en Wilson Benesch naar de X-Fi 2013 in Veldhoven. Wij kunnen met trots melden dat wij twee redelijk grote demonstratieruimtes hebben kunnen bemachtigen op de X-Fi Show in Veldhoven op 14 en 15 september. Op die manier kunnen we de bezoekers maximaal laten genieten van wat de luidsprekers van Harbeth en Wilson Benesch in hun mars hebben.
Lees verder
 

Dealerschap Vienna Acoustics voor Auee Audio jun 2013

Dealerschap Vienna Acoustics. Auee Audio is zeer verheugd te kunnen mededelen dat zij sinds kort dealer van Vienna Acoustics zijn geworden.  Vienna Acoustics ontwerpt  en bouwt luidsprekers vanuit de passie voor muziek met als doelstelling dat iedere luidspreker in staat moet zijn de luisteraar de beroeren!
Lees verder
 

Vitus Audio Reference DAC luisternamiddag zat 29 juni 2013 Klinkt Beter

Vitus Audio Reference DAC  luisternamiddag. Het Deense Vitus Audio introduceerde in München de nieuwe Reference RD-100 DAC. Een high-end DAC met echte analoge pre-amp functie, reden temeer voor Klinkt Beter om een luisternamiddag rond deze nieuwe aanwinst te organiseren en dit in combinatie met de nieuwe Marten Django L.
Lees verder
 

Linn Lounge presents... R.E.M. en Akubarik 4 juli 2013 Beterbeeld en geluid zevenbergen

Donderdag 4 juli - 'Linn Lounge presents... R.E.M. en Akubarik'  vanaf 19:00 uur bij Beter Beeld & Geluid Zevenbergen. Vergezel ons in Zevenbergen tijdens 'Linn Lounge presents... R.E.M.' op een muzikale reis met deze toonaangevende band in de beste kwaliteit beschikbaar - op een Linn systeem in Studio Master kwaliteit. Extra bijzonder hierbij is dat wij gebruik zullen maken van de nieuwste speakers van Linn: de Akubarik! Hoor alle songs exact zoals ze zijn opgenomen en dompel jezelf onder in het nuchtere verhaal van een bescheiden band die het gezicht van zowel mainstream als underground rock voor altijd veranderde...
Lees verder
 

Guru en C.E.C op North Sea Jazz 12-14 juli 2013

Guru en C.E.C op North Sea Jazz. Waar komen meer dan 20.000 muziekliefhebbers in één weekend bij elkaar? Op het North Sea Jazz festival! En daarom is Hear Everything Audio Import juist daar aanwezig. Met een uiterst muzikale én betaalbare set:  cd-speler van C.E.C en uiteraard de Guru QM10two speakers, afgewisseld met Guru Juniors. De versterking: Holographic Audio. Het resultaat zal menig bezoeker aangenaam verrassen.
Lees verder
 

Sound n Design Show 2013 in Amsterdam 11 12 en 13 juli 2013 A10 audio GP Acoustics Music2 Audio

EinsteinIn samenwerking met GP Acoustics en Music2 audio import organiseert A10 Audio een zomerse show met een andere insteek:    Geluid en Vormgeving voor de Connaisseur! Of, zoals wij het zien, High-End Audio met High-End Vormgeving... Zo kunt u demonstraties verwachten van de KEF Blade luidsprekers, welke zullen worden aangestuurd door de Einstein hybride geïntegreerde versterker ''The Amp''. Als bronmateriaal zult u onder anderen de Einstein ''The Source II'' buizen cd-speler en Acoustic-Signature ''WOW!'' draaitafel aantreffen.
Lees verder
 

Gydotron breidt assortiment uit met Magico jun 2013

Gydotron breidt assortiment uit met Magico. Met veel enthousiasme aan te kondigen dat we Magico dealer geworden zijn. Wij volgen het merk al vanaf het eerste uur en keer op keer waren we steeds onder de indruk van de prestaties ! Vanaf heden hebben wij de Magico S1 in huis.
Lees verder
 

Wijziging importeur Wilson Benesch en Harbeth jun 2013

De Britse merken Wilson Benesch en Harbeth zijn vele jaren op zeer enthousiaste en professionele wijze vertegenwoordigd door art's Excellence. Kees Jan Lankhaar en Arthur Venis,beiden werkzaam bij art’s Excellence, gaan echter hun bakens verleggen naar een een online webwinkel en dragen - inmiddels na akkoord van beide fabrikanten - de import over aan Beter Beeld & Geluid.
 
 
Het in Sheffield gevestigde merk Wilson Benesch blinkt uit door 'cutting edge' technologie op een zinvolle, effectieve en originele manier toe te passen. Wars van trends en met duidelijke ideeën over het gebruik van uitsluitend in huis vervaardigde onderdelen, maken zij luidsprekers en draaitafels die tot de absolute wereldtop behoren.
 
 
Harbeth is beroemd door zijn nog steeds veelvuldig door de BBC gebruikte monitoren. Het nieuwste model M30.1 werd door 'The Absolute Sound' uitgeroepen tot 'beste compacte twee-weg speaker-systeem, ongeacht type, prijs of complexiteit'. Met hun zeer natuurlijke, warme klank zijn de Harbeth speakers voor velen een eindpunt na een soms lange zoektocht.
 
Wij wensen Kees Jan en Arthur heel veel succes in hun nieuwe onderneming en wij zullen onze uiterste best doen om de ongelooflijke service van art's Excellence tijdens het importeursschap van deze merken onverminderd te continueren.
 
 
Beter Beeld & Geluid
Looierij 11
4762 AM Zevenbergen
0168-335 180

www.beterbeeldengeluid.nl
www.wilson-benesch.eu
www.harbeth.nl
 

Audiac nieuws in 2013

Het is al weer even geleden dat de High-End in München haar deuren sloot en ons bezoek aan deze beurs heeft een tipje van de sluier opgelicht over de nieuwe producten die we kunnen verwachten in de komende maanden. Hieronder een samenvatting van al het nieuws van de Audiac merken die wij daar aantroffen.
 
 Wilt u meer weten, lees dan ons volledige verslag .
• Wilson Audio Duette Series II - een verdere verbetering van de Duette en geoptimaliseerd voor plaatsing tegen of dichtbij de wand
• Transparent USB kabels - boven de Performance USB komt er ook een High Performance USB en Premium USB waarvan de prestaties indrukwekkend zijn
• Wadia Intuition 01 - de digitale versterker met 2x190 Watt, 2 analoge en 7 digitale ingangen tot een resolutie van 32bit / 384 kHz en geschikt voor DSD weergave
• Ayre Acoustics upgrades en nieuwe voor- eindcombinatie in de 5-serie - DAC upgrade voor de QB-9 en de DX-5 waardoor deze ook geschikt worden voor DSD weergave en een nieuwe eindversterke (VX-5) en bijpassende voorversterker (KX-5) waardoor de 5 serie op een nog hoger niveau getild wordt
• Arcam's nieuwe DAC's en AV receivers - de nieuwe DAC's ondersteunen onder andere AirPlay en de nieuwe AV receivers Ultra HD (4k) waarmee Arcam een primeur heeft voor AV receivers op dit niveau
• T+A Amp 8 - het ideale eindversterker maatje voor de DAC 8 analoge volume regeling
En daarnaast verwachten wij ook nog veel nieuws van Mark Levinson, Thiel, Cyrus, Olive en Simple Audio om er een paar te noemen
Met vriendelijke groet,
 
Team Audiac
Meer Audiac nieuws en updates? Ga naar www.audiac.nl
 

Acoustic-Signature WOW

Acoustic-Signature WOW!  Zeer goed nieuws van het Acoustic-Signature front! Zoals op de High-End in Munchen reeds getoond zal medio Juni 2013 het nieuwe model WOW! in de winkels staan.
Lees verder
 

GP Acoustics distributeur van producten van Hegel voor de Nederlandse markt jun 2013

Trots en met heel veel plezier kunnen wij u melden dat tussen Hegel Music Systems SA en GP Acoustics GmbH een overeenkomst is gesloten waarbij GP Acoustics de distributie van producten van Hegel voor de Nederlandse markt heeft verworven. Het is voor het eerst dat een productgroep welke geen direct eigendom van GP is door één van haar wereldwijd gevestigde verkooppunten zal worden gedistribueerd.
 
GP Acoustics prijst zich gelukkig de hooggekwalificeerde electronica van Hegel, als aanvulling op de KEF productlijnen, aan haar voor Nederland leverbare productgamma toe te kunnen toevoegen. Hegel Music Systems SA zet met deze overeenkomst een ferme stap voorwaarts in een streven om haar netwerk van distibuteurs wereldwijd naar een kwalitatief steeds hoger plan te brengen.
 
Waar al eerder wereldwijd in een combinatie van KEF luidsprekers met Hegel electronica een overweldigende weergave werd bereikt kijken beide partijen uit naar een vruchtbare samenwerking voor de distributie van Hegel in de Nederlandse markt.
Ter ondersteuning op technisch gebied is Audio Service gaarne bereid gevonden om, in navolging van KEF, ook de service en nazorg van Hegel op zich te nemen.
 
GP Acoustics GmbH
Am Brambusch 22
44536 Lünen | Germany
Phone +49 (0) 231 9860 320
Fax     +49 (0) 231 9860 330
Mail    
Web   www.kef.nl  -  www.gpaeu.com
 

Wadia Intuition-01 Jun 2013

Op het gebied van digitale audio is het Amerikaanse Wadia Digital al meer dan 25 jaar vaandeldrager met talloze productinnovaties. Vandaag introduceren we een product dat al Wadia's kennis samenvoegt in een sculptuur van tijdloze esthetiek: de Wadia Intuition 01.  Digitale versterker van de toekomst. De Wadia Intuition 01 concentreert zich op zeven digitale ingangen die allemaal compatible zijn met met 24 bit/192 kHz resolutie.
Lees verder
 

Ultrasone Edition 12 De nieuwe topklasse open hoofdtelefoon jun 2013

Elegantie voor de muziekliefhebber De Ultrasone Edition 10 ging al aan de haal met de vermelding in de catagorie “Honourable Mention” in de Red Dot award. Door zijn prachtige lijnen en hoogwaardige afwerking was hij niet onopgemerkt gebleven bij de jury. De Edition 12 volgt hetzelfde lijnenspel als de Edition 10. Echter bij de Edition 12 wordt gebruikt gemaakt van een prachtige mat-chrome afwerking en speciaal ontworpen aluminium inleg. Echt leder en hoogwaardig micro-velours toont Ultrasone’s aspiraties om een hoofdtelefoon af te leveren van de hoogste standaard.
 
Lees verder
 

Vinyl for Everybody Show By Sense Of Music 19 en 20 okt 2013

Na het fraaie succes van de Café Engels begin dit jaar, gaan we op verzoek van de bezoekers en standhouders opnieuw een show organiseren. Deze staat gepland voor 19 en 20 Oktober 2013. De Oktober show heeft als thema “Vinyl for everybody”. Uit een rondvraag onder bezoekers is naar voren gekomen dat er grote behoefte is naar meer betaalbare set-ups. Dit is niet aan dovenmansoren gericht geweest. De insteek van de Oktober show is dat er, naast uw vrije invulling, in elke luisterruimte met een draaitafel gespeeld wordt. Tevens zal in elke luisterruimte  een betaalbare installatie klaar staan om te beluisteren.
 
Lees verder
 

DANSTRAINING DANKZIJ GRATIS PIONEER STEEZ-APP

Nieuwe dansapp voor iPhone/iPod touch voor wie zijn danskunsten wil bijschaven. Almere, Melsele, juni 2013. Als ontwikkelaar van STEEZ, een merk van draagbare audioproducten specifiek voor dansers, kondigt Pioneer zijn nieuwe STEEZ APP aan. Deze app voor iPhone/iPod touch biedt dansliefhebbers de kans om hun danspassen efficiënt in te studeren. De app is gratis te downloaden in de App Store. Ga naar de STEEZ-website voor meer informatie: www.pioneer-steez.com.
Lees verder
 

Minx Air Go

Eind vorige week heeft Cambridge Audio een werkelijk unieke actieve ‘’personal audio’’ luidspreker op de markt gebracht. Het gaat om de Minx Air Go. Uniek? In een tijd dat bijna elke fabrikant met een draadloos apparaat uitkomt? Jawel, uniek omdat de Minx Air Go werkt met Bluetooth en lijningang.. Voor slechts € 129,00 is deze super klinkende set verkrijgbaar.
 

 
Klik op onderstaande koppeling en overtuig uzelf.
 
http://www.cambridgeaudio.com/products/minx-go
 
 

Dimex Reference Audio Equipment
T: 070-404 26 47
F: 070-320 60 79
E:
W: www.dimex.nl
KvK: 24199788
 

Uitbreiding Transparent USB kabel assortiment bij Team Audiac jun 2013

USB familyIn 2010 introduceerden wij de eerste Transparent USB kabel die met zijn kenmerkende rode kleur in korte tijd een nieuwe standaard zette in digitale muziekweergave via USB. De geperfectioneerde afscherming, grote ader diameter en verliesvrije overgang van kabel naar connector vormen de basis voor een indrukwekkende autoriteit en resolutie. Nu introduceren we een uitbreiding van het Transparent USB kabel assortiment met een tweetal modellen die de muziekweergave naar een nog hoger niveau tillen.
Lees verder
 

Vernieuwde websites art's excellence jun 2013

Afgelopen week zijn de 2 websites van Art`s exellence vernieuwd en opgefrist.  Het is niet alleen de lay-out waar aan is gewerkt ook is er veel nieuws te lezen over audio en muziek. Ga gauw kijken op...

website:  www.artsexcellence.com/site/
webwinkel:  www.artsexcellence.com

Alvast hartelijk dank en een fijn weekeinde toegewenst!    Met vriendelijke groet,    Kees Jan Lankhaar & Arthur Venis  art's excellence

telefoon +31 6 29 000581    e-mail      webwinkel www.artsexcellence.com   website  www.artsexcellence.com/site

art's Excellence