Klinkt beter 432 EVO
 

 
Google Translate
 
 
 
Navigatie
 
HOME
TWEEDEHANDS - DEMO HIFI
RECENSENTEN QUALITYHIFI
REVIEWS TESTS
 
NIEUWSBERICHTEN 2016
NIEUWSBERICHTEN 2015
NIEUWSBERICHTEN 2014
NIEUWSBERICHTEN 2013
NIEUWSBERICHTEN 2012
HIFIWINKELS Nederland
PRODUCENTEN & MERKEN
IMPORTEURS & DISTRIBUTEURS
ZET JE HIFISURROUNDSET ONLINE !
AUDIO & VIDEO MEUBELS
CONTACT - INFO
YOU TUBE QUALITYHIFI
 
Zoeken op Qualityhifi
 
 
HiFi Supply accessoires
 

 
Akiko Audio
 

Akiko Audio Churchilllaan 69 6226CT Maastricht  info@akikoaudio.com

 
Google Ads
 
 
Intosurround
 

Intosurround is de audiowinkel voor de echte liefhebber. Toonaangevende merken van verschillende Nederlandse importeurs en het Zweedse topmerk XTZ, staan garant voor een geweldige beleving.XTZ is uitsluitend te koop bij Intosurround voor Nederland en België. Door op deze wijze de producten op een andere manier aan te bieden, heeft u een HighEnd product tegen een zeer aantrekkelijke prijs.Flight forum 3542  5657 DW Eindhoven Nederland E-mailadres: info@intosurround.nl Telefoonnr.: +31 (0)40-2342415

Intosurround Eindhoven

 
Introductie streaming audio door Jord Groen
 

Jord Groen Triple M Audio Shop

 
HiFi Studio Zwaard
 

 
Fabscreations
 

Welkom bij Fabscreations. Onze website is nog in ontwikkeling, maar mocht u interesse hebben in 1 van de schilderijen of meer informatie willen, kunt u contact opnemen door gebruik te maken van het contactformulier op de site.

fabscreations

 
FWD Magazine
 

 Vindt hier de laatse reviews

FWD Magazine cover

 
You tube Qualityhifi
 

Klik hier voor de Qualityhifi-YouTube website en bekijk vele films en verslagen

Kijk ook op Qualityhifi youtube

 
Prima Luna
 

Durob Audio BV PO. Box 109  5250 AC Vlijmen The Netherlands primaluna@primaluna.nl

Prima Luna Prologue Dialogue

 
John Van Gent
 

In de hifi wereld heerst nog steeds de veronderstelling dat 'goed' duur moet zijn, JvG bewijst het tegendeel en biedt goede producten aan tegen een nog betere prijs. High-End audiokabels johnvangent De Hennepe 455 4003 BG Tiel info@jvg-kabels.nl

John Van Gent
High End Audiokabels

De John van Gent Magic-Link "Reference" plus

 
Amity HiFi
 

 
Kabels Interlinks

John van Gent Magic-Link Phono Gold 24KT interlink

Sunday, 13 March 2016

John van Gent Magic-Link Phono Gold 24KT interlink

Er is geen substituut voor kwaliteit

Enkele maanden geleden kwam ik in het bezit van een wel zeer bijzondere set interlinks, namelijk de nieuwe Magic-Link Gold 24KT van John van Gent. Het overweldigende succes van deze aanwinst als verbinding tussen de CD-speler en de versterker van mijn tweede systeem heb ik uitvoerig beschreven (zie [1]). Het lag dus erg voor de hand de Magic-Link Phono Gold 24KT te proberen als verbinding tussen de platenspeler en het phonotrapje van mijn grote installatie. Kan de nieuwe creatie van John van Gent ook daar voor eenzelfde sensatie zorgen?

Lees verder
 

John van Gent Magic Link Gold 24KT interlinks door John van Polen

Tuesday, 29 December 2015

John van Gent Magic Link Gold 24KT interlinks    Het is al goud dat er blinkt … en klinkt! 

Het is alweer ruim vijf jaar geleden dat ik kennismaakte met John van Gent en de handgemaakte bekabeling die hij onder dezelfde naam op de markt brengt. Mijn eerste review van “het oermodel” interlink Magic Link dateert van juni 2010 [1]. Sindsdien heeft Van Gent mij meermalen versteld doen staan.

Lees verder
 

Op bezoek bij kabelfabrikant John van Gent

Saturday, 25 April 2015

In het atelier van de meester
De gepensioneerde instrumentmaker John van Gent uit Tiel heeft inmiddels een behoorlijke reputatie opgebouwd als ontwerper en fabrikant van bekabeling voor audiosystemen. Het assortiment omvat inmiddels volledig handgemaakte interlinks, luidsprekerkabels en power cords in vele varianten en prijzen. Er is keuze uit koperen of zilver-gouden geleiders, eenvoudige tot state-of-the-art connectoren, diverse afschermingen enzovoort. Vrij algemeen roemen klanten en recensenten het neutrale, nauwkeurige en uitgebalanceerde klankkarakter van deze bekabeling, de zeer zorgvuldige en professioneel ogende afwerking en de meer dan uitstekende verhouding tussen kwaliteit en prijs.

Lees verder
 

A10Audio-Room4Music organiseert een luistershow Battle of the Best op dond 7 tm zat 9 maart 2013

Monday, 04 March 2013
A10AudioA10Audio-Room4Music organiseert een luistershow Battle of the Best op donderdag tm zaterdag 7 8 en 9 maart 2013. State of Art Analog & Digital  Tube & SolidState  Bij A10Audio/Room4Music Amsterdam  Analoog of Digitaal, Buizen of Solidstate:  In feite geen strijd maar alleen winnaars. In twee zorgvuldig samengestelde systemen kunt u zelf oordelen of techniek bepalend is voor het eindresultaat.
Lees verder
 

John van Gent Magic Link Ultra Een orgie van hoogwaardige materialen John v Polen

Monday, 04 March 2013
John Van Gent Magic Link UltraJohn van Gent . Een orgie van hoogwaardige materialen.
Ontwerper en fabrikant van audiokabels John van Gent uit Tiel geldt zo langzamerhand als een vaste waarde in de vaderlandse hifi en high end scene. Ik heb inmiddels verscheidene van zijn typen gerecenseerd en elke keer weer was ik verrast door de uitstekende verhouding tussen kwaliteit en prijs, de fraaie en zorgvuldige afwerking en het nauwkeurige klankkarakter. Voor bijzonderheden over John van Gent, zijn werkwijze, de algemene opbouw van zijn kabels en wat dies meer zij, verwijs ik gemakshalve naar die eerdere recensies ([1] tot en met [5]).
Lees verder
 

Review Audiofiele UTP-kabel van Meicord klinkklare onzin of hoorbaar beter door Marc van Berlo

Sunday, 07 October 2012

Acht piepkleine draadjes, aan beide zijden voorzien van doorzichtige stekkertjes, die eigenlijk voor de telefoon ontworpen werden, lang geleden… Een kabeltje van niks, als je het vergelijkt met de indrukwekkende exemplaren, die een audiofiel gebruikt voor zijn stroom- en signaalgeleiding. Toch vervult deze kabel in menige set een belangrijke funktie; het transporteren van data, meestal vanuit het modem richting streamer, of tussen NAS en router. De meeste muziekliefhebbers prefereren een vaste kabelverbinding, boven een tragere en minder stabiele draadloze verbinding.

 

Lees verder
 

Review Subwoofer interlink van John van Gent - Door John van Polen sept 2012

Monday, 10 September 2012
Subwoofer interlink van John van Gent...Een zeer onderschatte verbinding. In mijn high end stereo systeem heb ik enkele jaren gebruik gemaakt van een hoogwaardige subwoofer. Deze zogeheten Depth van Martin Logan vulde uitsluitend het allerdiepste octaaf (20 - 40 Hz) in; daarboven waren mijn toenmalige luidsprekers voldoende actief. De subwoofer had een luizenleventje, want de muziek die ik beluister bevat doorgaans nauwelijks energie in dit gebied. Vreemd genoeg had de subwoofer toch een duidelijk effect en dan niet zozeer op het laag, maar juist op de totale sound, tot de hoogste frequenties aan toe!
Lees verder
 

Review John van Gent introduceert Eclipse lijn review door John van Polen aug 2012

Friday, 17 August 2012
John van Gent introduceert de Eclipse lijnJohn van Gent introduceert de Eclipse lijn. John van Gent uit Tiel heeft inmiddels een behoorlijke reputatie opgebouwd als ontwerper en fabrikant van bekabeling voor audiosystemen. De JvG Magic Link serie heeft al vele zeer positieve beoordelingen gekregen. Vrij algemeen roemt men het neutrale, nauwkeurige en uitgebalanceerde klankkarakter, de zorgvuldige afwerking en de meer dan uitstekende verhouding tussen kwaliteit en prijs.
Lees verder
 

Review John van Gent Magic Link Phono Limited door John van Polen mei 2012

Monday, 07 May 2012
John van Gent Magic Link Phono Limited Edition. John van Gent flikt het ‘m weer!       Medio 2011 verbaasde John van Gent audiominnend Nederland met een nieuwe interlink van absolute topklasse die de naam Magic Link Reference Plus meekreeg. Mijn recensie van dit fraaie product is te lezen op de site van John van Gent (zie onder). Kort samengevat slaagde deze kabel (verder aan te duiden als “de Plus”) er in de Marantz Premium combinatie in mijn studeerkamer aan te zetten tot een wel bijzonder dynamische, levendige en schone sound. De Plus heeft inmiddels meer zeer positieve reacties uitgelokt. Deze kabel zou dan ook nog lang in mijn kleine systeem zijn kunsten hebben vertoond als hij niet door een onlangs gewijzigde opzet overbodig was geworden.
Lees verder
 

Sonore Kabel Verslag door een bezoeker bij ACF Audio op 26 november 2011

Saturday, 28 January 2012
Lees verder
 

Review RU Connected Interlink door AudioReview.nl

Thursday, 09 June 2011

Review van RU Connected Audio kabelsinterlinks een nieuw Nederlands merk van hoge kwaliteit. Bron is http://www.audioreview.nl

Interlink analoog, Cinch/tulp kabel, 1m

 

John van Gent Magic Link Reference Op de verbinding komt het aan UPDATE sept 2010 John van Polen

Wednesday, 15 September 2010

MagicLink interlink van John van GentJohn van Gent Magic Link Reference: Op de verbinding komt het aan! Enkele jaren geleden baarde een Duits audiomagazine opzien met een bizar ogende test. Onze vrienden hadden namelijk verscheidene lichtnetkabels afgemonteerd met hoogwaardige stekkers van vele fabrikanten en de klankmatige verschillen onderzocht -let wel, met name die  tussen de stekkers! Nu was ik er al van overtuigd dat een stevig geconstrueerde en zwaar vergulde stekker beter kan functioneren dan een stekkertje van de HEMA, maar dit ging wel wat ver.

Lees verder
 

MagicLink interlink van John van Gent betaalbare topklasse juni 2010 door John van Polen

Tuesday, 15 June 2010

MagicLink interlink van John van GentMagicLink interlink van John van Gent betaalbare topklasse juni 2010 door John van Polen.  Verscheidene positieve signalen deden mij besluiten tot een test van de nieuwe MagicLink interlink van John van Gent. Het zou een zeer aangename kennismaking worden. Een bekende vaderlandse audiojournalist beweert de laatste tijd met grote regelmaat dat het belang van bekabeling niet moet worden overdreven. Het zou gaan om kleine verschillen en bovendien zou je aan een kabel geen klankeigenschappen kunnen toekennen. De interactie met de apparatuur bepaalt het resultaat en dat zou allemaal maar onvoorspelbaar zijn. Een ieder die iets anders beweert, heeft geen verstand van natuurkunde, zo meent de goede man.

Lees verder
 

Interlinks van Audioquest NordOst en MIT Review luistertest

Monday, 23 November 2009
Interlinks van Audioquest NordOst en MIT.
Techniek in dienst van Muziek. Deze keer aandacht voor betaalbare interlinks van drie vooraanstaande merken. Zijn de verschillen in klank echt significant?
Lees verder
 

John Van Polen Bekabeling van MIT Kabels met kloeke kastjes Review test

Thursday, 12 November 2009
Bekabeling van MIT. Kabels met kloeke kastjes. De Amerikaanse kabelfabrikant MIT is een begrip in de high end. Karakteristiek is de unieke netwerktechnologie die ook in betaalbare vorm beschikbaar is. Wat maakt deze producten zo bijzonder?
Lees verder
 

Nico Cordewener Interlink NCA review test

Thursday, 01 January 2009
Review van de Nico Cordewener (NCA) Goud/zilver interlink.die zich in korte tijd al op veel positieve racties heeft mogen verheugen.   Deze review gaat over Nico's mooiste product, namelijk de zilver/goud uitvoering van zijn NCA interlinks. Deze interlinks zijn wel in 2 uitvoeringen leverbaar,de zilveren en zilver/goud uitvoering.
Lees verder