Klinkt beter 432 EVO
 

 
Google Translate
 
 
 
Navigatie
 
HOME
TWEEDEHANDS - DEMO HIFI
RECENSENTEN QUALITYHIFI
REVIEWS TESTS
 
NIEUWSBERICHTEN 2016
NIEUWSBERICHTEN 2015
NIEUWSBERICHTEN 2014
NIEUWSBERICHTEN 2013
NIEUWSBERICHTEN 2012
HIFIWINKELS Nederland
PRODUCENTEN & MERKEN
IMPORTEURS & DISTRIBUTEURS
ZET JE HIFISURROUNDSET ONLINE !
AUDIO & VIDEO MEUBELS
CONTACT - INFO
YOU TUBE QUALITYHIFI
 
Zoeken op Qualityhifi
 
 
HiFi Supply accessoires
 

 
Akiko Audio
 

Akiko Audio Churchilllaan 69 6226CT Maastricht  info@akikoaudio.com

 
Google Ads
 
 
Intosurround
 

Intosurround is de audiowinkel voor de echte liefhebber. Toonaangevende merken van verschillende Nederlandse importeurs en het Zweedse topmerk XTZ, staan garant voor een geweldige beleving.XTZ is uitsluitend te koop bij Intosurround voor Nederland en België. Door op deze wijze de producten op een andere manier aan te bieden, heeft u een HighEnd product tegen een zeer aantrekkelijke prijs.Flight forum 3542  5657 DW Eindhoven Nederland E-mailadres: info@intosurround.nl Telefoonnr.: +31 (0)40-2342415

Intosurround Eindhoven

 
Introductie streaming audio door Jord Groen
 

Jord Groen Triple M Audio Shop

 
HiFi Studio Zwaard
 

 
Fabscreations
 

Welkom bij Fabscreations. Onze website is nog in ontwikkeling, maar mocht u interesse hebben in 1 van de schilderijen of meer informatie willen, kunt u contact opnemen door gebruik te maken van het contactformulier op de site.

fabscreations

 
FWD Magazine
 

 Vindt hier de laatse reviews

FWD Magazine cover

 
You tube Qualityhifi
 

Klik hier voor de Qualityhifi-YouTube website en bekijk vele films en verslagen

Kijk ook op Qualityhifi youtube

 
Prima Luna
 

Durob Audio BV PO. Box 109  5250 AC Vlijmen The Netherlands primaluna@primaluna.nl

Prima Luna Prologue Dialogue

 
John Van Gent
 

In de hifi wereld heerst nog steeds de veronderstelling dat 'goed' duur moet zijn, JvG bewijst het tegendeel en biedt goede producten aan tegen een nog betere prijs. High-End audiokabels johnvangent De Hennepe 455 4003 BG Tiel info@jvg-kabels.nl

John Van Gent
High End Audiokabels

De John van Gent Magic-Link "Reference" plus

 
Amity HiFi
 

 
Luidsprekers

Piega Tmicro 6 Luidsprekers Test review Music E-motion 2013

Monday, 24 June 2013
Het Zwitserse Piega zoekt met de TMicro serie, de oplossing vooral in de hoogte. Oftewel een reeks uiterst slanke weergevers die door hun bijzonder beperkte breedte en diepte, ook nog eens met een heel klein vloeroppervlak genoegen nemen. In deze test bespreek ik de TMicro 6, het gloednieuwe topmodel van deze vernieuwende en naar kwaliteit strevende slim line reeks.
Lees verder
 

Review test Blumenhofer Wiki Wonderland

Thursday, 15 March 2012

Binnenkort hier de REVIEW van de Blumenhofer WiKi

 

 

Review test van de Hifeye luidsprekers series WM35-1 door John Van Polen feb 2012

Friday, 24 February 2012

Designluidsprekers van Hifeye    Het is bol en het maakt muziek …   Onlangs was ik aanwezig bij de introductie van een designluidspreker van de nieuwe Nederlandse fabrikant Hifeye. Plaats van handeling was de speciaalzaak voor betere hifi en high end Sense of Music te Leiden. Drijvende kracht achter Hifeye is Jonathan Stel, een Groninger die daar in het hoge noorden een bedrijf voor houtbewerking bezit.

Lees verder
 

De Vos Jingle hernieuwde kennismaking door Ron Claassen

Sunday, 19 February 2012

De vernieuwde Hifi versie van de DeVos Jingle.  Hernieuwde kennismaking met DeVos Jingle. Algemeen en introductie... In de eerste helft van het vorige jaar heb ik de eerste versie van DeVos Jingle getest ¤¤. DeVos Loudspeakers maakt luidsprekers voor de professionele maar ook de thuis markt.

Lees verder
 

Review Test Aurum Cantus Melody M103 SE luidspreker door Ron Claassen

Wednesday, 04 January 2012

AURUM CANTUS Melody M103 SE. Het merk Aurum Cantus is voor mij al lang geen onbekende meer. Ik ben zelf in het bezit van een complete, zelf samengestelde, zéér hoogwaardige stereo & 5.1 set van het merk en heb er al diverse malen over geschreven.  Nu gebeurt het niet zo ontzettend vaak dat de fabrikant met een nieuw model op de markt komt maar zo af en toe gebeurt het wel eens in de vorm van een opvolgend model.  Waarom zouden ze ook, “never change a winning team”. Je kan het met een een gerust hart Chinese High-End noemen.

 

Lees verder
 

Test Review Audium Comp 3 Monitor luidsprekers door Ron Claassen

Wednesday, 04 January 2012

Audium Comp 3 Monitor, de “kleine – grote luidspreker”  Door Ron Claassen. Van importeur Belram heb ik een compacte set monitor luidsprekers ontvangen voor een review. Belram is zoals aangegeven importeur van onder meer Audium maar ook van Supra Cables, Atoll Electronique, JM Reynaud, Visonik en Wattgate.  Allemaal hele mooie producten. De Hifi tak van Belram is te vinden op http://www.hifi.belram.com. De hoofdtak van Belram heeft te maken met het importeren en distribueren van allerlei soorten kabels, connector en accessoires voor audio en video met tevens meetapparatuur.

Lees verder
 

Test review PIEGA COAX 70

Thursday, 15 December 2011
 

Jamo goes anorexia door Daan van de Wege

Tuesday, 19 January 2010

Wat niemand weet is dat Jamo al vanaf 1969 luidsprekers produceert en dit vanuit het Deense Glyngoro ( met schuine streep door de o). De eerste decennia zaten ze in het goedkope segment van de markt. Jamo verraste echter de hifi wereld met een werkelijk uitstekend 2- weg “ monitor” systeem, de Concert 8 die overal hoge ogen gooide. De Concert 8 werd door het ELSA panel uitgeroepen tot luidspreker van het jaar 1997-1998. Ja, en dan nu een revolutionaire speaker de R 909 die evenals de Concert 8 door European Imaging and Sound Assosiation ( EISA) is uitgekozen tot Europese High End luidspreker 2006-2007.

Lees verder
 

Emerald Physics CS2 open baffle speakers review test door Daan van de Wege

Friday, 08 January 2010
JUST LISTEN……. And you know……
De beleving vindt deze keer plaats in Eindhoven, om precies te zijn vlakbij vliegveld Eindhoven. Ik ga op bezoek bij Clim Jonkers die (volgens zijn zeggen) iets zeer bijzonders te beluisteren heeft.Binnengekomen leidt Clim me trots binnen in een strak ingerichte ruimte van ruim 5 bij 4 meter. Daar staan de twee Emerald Physics CS2 open baffle speakers van de ontwerper Clayton Shaw. Daartussen staan 2 DSP’s van Behringer. Een gemodificeerd en een ongemodificeerd exemplaar. Op de grond staat een 4-kanaals eindversterker van het merk Wired 4 Sound.
Lees verder
 

Door John Van Polen. Thiel CS3.7 luidspreker bij Audiac. Review test

Thursday, 12 November 2009

Thiel CS3.7 luidspreker bij Audiac.     Dit stuk is mede bedoeld als eerbetoon aan de onlangs overleden briljante ontwerper van high end luidsprekers Jim Thiel.  Een betaalbare referentie. Op zoek naar interessante producten met een toelichting door een professional, kwam ik deze keer bij importeur Audiac te Niewegein terecht. Daarbij had een revolutionaire nieuwe luidspreker van de Amerikaanse fabrikant Thiel Audio mijn bijzondere belangstelling.

Lees verder
 

Review test van de XTZ 99 10.16 subwoofer op HT forum

Thursday, 13 August 2009
Lees verder
 

Review en test van de Xanadu AW17 de AW17 Basactief en HRS17 en HRS40

Sunday, 08 February 2009
Lees verder
 

Review test XTZ 99.25 op AV forum

Thursday, 22 January 2009
AVForum Review Van De XTZ 99.25
Lees verder
 

Review test XTZ 99.36 op AV forum

Thursday, 22 January 2009

Test Op AVforums.Com Van De XTZ 99.36

Lees verder
 

Review test Emerald Physics CS2 luidsprekers bij Audioclub Oost brabant

Wednesday, 14 January 2009
Just Listen 

Live from the USA: Emerald Physics CS2!
Na de verkiezingen van 5 november jl gloort er nieuwe hoop in de USA. Geldt dit ook op audiovlak? AOB kreeg op de demoavond van november de kans om kennis te maken met een nieuwe telg van het Amerikaanse audiofront: de Emerald Physics CS2 speaker. Nieuw voor Nederland, geen luidsprekerkast, geen passief filter, maar met een Golden Ear 2008 award van The Absolute Sound op zak. Tijd om dit veelbesproken systeem eens duchtig aan de tand te voelen. Yes, we can!
Lees verder
 

Crafty Beluga recensie review door een enthousiaste klant.

Sunday, 04 January 2009
CraftyCrafty Beluga recensie door een enthousiaste klant.
Er staat een leuke recensie online van een Beluga en Yarland luisteraar: Tim draait thuis met een Yarland FV34AIII single ended versterker en Crafty Beluga hoornluidsprekers. "Echte HiFi. Het relaas van een arme student: Upgraditis noemen ze dat, dat je altijd maar iets beters wil hebben. Niks mis mee, behalve als je student bent en geen duizenden euro's hebt te besteden aan een goede hifi-set....." Lees het hele verhaal.
Lees verder