Klinkt beter 432 EVO
 

 
Google Translate
 
 
 
Navigatie
 
HOME
TWEEDEHANDS - DEMO HIFI
RECENSENTEN QUALITYHIFI
REVIEWS TESTS
NIEUWSBERICHTEN 2016
NIEUWSBERICHTEN 2015
NIEUWSBERICHTEN 2014
NIEUWSBERICHTEN 2013
NIEUWSBERICHTEN 2012
 
HIFIWINKELS Nederland
PRODUCENTEN & MERKEN
IMPORTEURS & DISTRIBUTEURS
ZET JE HIFISURROUNDSET ONLINE !
AUDIO & VIDEO MEUBELS
CONTACT - INFO
YOU TUBE QUALITYHIFI
 
Zoeken op Qualityhifi
 
 
HiFi Supply accessoires
 

 
Akiko Audio
 

Akiko Audio Churchilllaan 69 6226CT Maastricht  info@akikoaudio.com

 
Google Ads
 
 
Intosurround
 

Intosurround is de audiowinkel voor de echte liefhebber. Toonaangevende merken van verschillende Nederlandse importeurs en het Zweedse topmerk XTZ, staan garant voor een geweldige beleving.XTZ is uitsluitend te koop bij Intosurround voor Nederland en België. Door op deze wijze de producten op een andere manier aan te bieden, heeft u een HighEnd product tegen een zeer aantrekkelijke prijs.Flight forum 3542  5657 DW Eindhoven Nederland E-mailadres: info@intosurround.nl Telefoonnr.: +31 (0)40-2342415

Intosurround Eindhoven

 
Introductie streaming audio door Jord Groen
 

Jord Groen Triple M Audio Shop

 
HiFi Studio Zwaard
 

 
Fabscreations
 

Welkom bij Fabscreations. Onze website is nog in ontwikkeling, maar mocht u interesse hebben in 1 van de schilderijen of meer informatie willen, kunt u contact opnemen door gebruik te maken van het contactformulier op de site.

fabscreations

 
FWD Magazine
 

 Vindt hier de laatse reviews

FWD Magazine cover

 
You tube Qualityhifi
 

Klik hier voor de Qualityhifi-YouTube website en bekijk vele films en verslagen

Kijk ook op Qualityhifi youtube

 
Prima Luna
 

Durob Audio BV PO. Box 109  5250 AC Vlijmen The Netherlands primaluna@primaluna.nl

Prima Luna Prologue Dialogue

 
John Van Gent
 

In de hifi wereld heerst nog steeds de veronderstelling dat 'goed' duur moet zijn, JvG bewijst het tegendeel en biedt goede producten aan tegen een nog betere prijs. High-End audiokabels johnvangent De Hennepe 455 4003 BG Tiel info@jvg-kabels.nl

John Van Gent
High End Audiokabels

De John van Gent Magic-Link "Reference" plus

 
Amity HiFi
 

 
Maart 2012

winnaars van de Music2 prijsvraag April 2012

De winnaars van de April Blumenhofer Acoustics prijsvraag zijn:

Waardebon van € 500: W. Blom uit Vlijmen   Jaarabonnement naar keuze: R. van Rantwijk uit Papendrecht en E. Rietbergen uit Pijnacker.  Met de winnaars wordt na de High-End in Munchen contact opgenomen voor de uitreiking, wij wensen de winnaars alvast veel plezier met hun prijzen!

Music emotion het magazine met "meer" lees ook Home emotion en Video emotion

 

 

 

Eastwestaudio Audioshow op 31 maart en 1 april 2012

East West Audio’s Blumenhofer show:  In samenwerking met STS-Digital, Music2 en Audiac organiseert East West Audio Shop op  zaterdag 31  maart  en  zondag 1 april  een  show om in de agenda te zetten. Centraal tijdens deze show zullen de luidsprekers van Blumenhofer staan, van de Fun10 tot aan de FS1 het vlaggen schip uit de Genuin serie! Als versterking zal onder anderen Octave worden ingezet, voor de Fun serie T+A en Block. Tijdens deze show zullen wij u ook een primeur presenteren, de Prestigio’s van Grandinote: MONO Magnetosolid geïntegreerde versterkers. Een mondvol, maar iets  zéér bijzonders, en voor velen van u ook zeker interessant. Voor wat meer informatie over deze versterkers en hun werkingsprincipe: GRANDINOTE

Lees verder
 

Show Avantgarde XA versterkers primeur bij Audio-Life 24 maart 2012

Show Avantgarde XA versterkers: primeur bij Audio-Life. Op zaterdag 24 maart worden voor het eerst in de Benelux de nieuwe Avantgarde XA versterkers gedemonstreerd! Deze primeur vindt plaats bij Audio-Life, groot Avantgarde dealer. Niet alleen de versterkers zijn vandaag noemenswaardig: er zal namelijk worden gespeeld met 3 verschillende Avantgarde speakers, waaronder de Duo Omega Mezzo, zelden vertoond in de Benelux! En om het af te maken wordt er gedemonstreerd door de designers van Avantgarde zelf...
Lees verder
 

ACF Audio heeft Triangle Accuphase luistershow op 9 en 10 maart 2012

Accuphase / Triangle Luistershow 9 en 10 maart. We zijn zeer trots en vereerd dat we, in samenwerking met importeurs Hifine en Dimex, een grote luistershow kunnen organiseren met een referentie systeem dat is opgebouwd met de "State of the Art" Triangle Magellan Grand Concert weergevers. Dit grote luidsprekerssysteem van 2.15 meter hoog zal worden aangestuurd door de M-6000 mono eindversterkers van Accuphase met bijpassende voorversterker. Als bron zal oa. de referentie loopwerk/DAC van Accuphase worden gebruikt en een draaitafel van Acoustic Signature. De set wordt gedemonstreerd gedurende 2 dagen in onze grote demoruimte van 95m2 en 3.40m. hoog waardoor men daadwerkelijk een "grand concert" ervaring kan opdoen!
Een gevarieerd progamma is als volgt:
 “Grand Concert” met de Triangle Magellan luidsprekers en Accuphase apparatuur
 De manager van Triangle uit Frankrijk zal ook twee dagen aanwezig zijn en demo’s verzorgen
 Vrijdag speciale “Franse Avond” met exclusieve wijnen, hapjes en Franse muziek
 Demonstratie streaming met de internet radiozender Hi On line
 Multi-track weergave waarbij het onbrekende spoor live wordt ingespeeld zodat geluid-productie en re-productie kan worden vergeleken
 Een samenwerking van 2 importeurs en 1 dealer dat uniek is te noemen
Tijden: Vrijdag 9 maart van 14:00 uur tot 21:00 uur  Zaterdag 10 maart van 10:00 uur tot 17:00 uur www.acfaudio.nl
Lees verder
 

Air DAC Systeem van NuForce maart 2012

NuForce introduceert: Air DAC draadloos systeem voor Hifi Audio Streaming. Het NuForce Air DAC Systeem maakt gebruik van SKAA technologie waardoor men draadloos muziek van cd kwaliteit kan streamen van een computer of Apple® device. Deurne, Nederland – maart 2012– NuForce, Inc., een vooraanstaande speler op het gebied van professionele en consumenten audio oplossingen, kondigt vandaag aan dat haar nieuwste product de Air DAC draadloos systeem voor persoonlijke audio streaming nu ook leverbaar is in Europa.
Lees verder
 

Naim NDS High End Streamer maart 2012

NAIM introduceert de NDS: De nieuwe High-End Streamer De NDS zal vanaf mei 2012 leverbaar worden via een select aantal dealers.. De NDS is het nieuwe topmodel uit de lijn met netwerk spelers en zorgt voor ongeëvenaarde afspeelkwaliteit bij u thuis.
Lees verder
 

Von Schweikerts VR 9 SE mk II als Europese Primeur bij Studio Alkmaar maart 2012

Von Schweikert’s VR 9 SE mk II als Europese Primeur bij Studio Alkmaar maart 2012Von Schweikert’s VR 9 SE mk II als Europese Primeur bij Studio Alkmaar. Het afgelopen weekend is ook de VR 9 SE mk II aangekomen op Schiphol. De eigenaar heeft ons gevraagd om ze , tijdens zijn vakantie, alvast wat in te spelen alvorens ze een definitieve plaats te geven en aan te sluiten aan z’n eigen set Kronzilla DX. Nou, wat is het dan mooi om Ben Hoedjes bereid te vinden om de grote luisterruimte van Studio Alkmaar te bestemmen om de VR 9 SE mk II op verhaal te laten komen en alvast de eerste deuntjes waar te nemen.
Lees verder
 

MDR-V55 MDR-ZX600 Sony brengt nieuwe street style hoofdtelefoons maart 2012

MDR-V55_B_Black_frontSony brengt nieuwe street style hoofdtelefoons. MDR-V55 met omkeerbare oorschelpen in dj-stijl en kleurrijke MDR-ZX600  Badhoevedorp, 1 maart 2012 - Sony komt met twee nieuwe hoofdtelefoons die 'urban style' en krachtig geluid combineren. De MDR V55 en MDR-ZX600 zijn compact en beschikken over draaibare oorschelpen die plat op te vouwen zijn en daardoor minder plaats innemen als ze niet worden gebruikt.
Lees verder
 

VR 44 active luidsprekers van Albert von Schweikert speelklaar bij Colab High End Studio maart 2012

Beste muziekliefhebbers,Hierbij een nieuwsbericht van Musical Reality. Vanaf vandaag staan de nieuwe vloerstaande VR 44 active luidsprekers van Albert von Schweikert speelklaar bij Colab'High End Studio in Meise, nabij Brussel. Brussel is immers "The Capitol of Europe" en daarmee dé plaats voor onze introductie. Colab beschikt sinds kort over een mooie grote luisterruimte , 'avec grande allure' en met een fantastische akoestiek.
Lees verder
 

NAD C546BEE CD speler maart 2012

NAD C546BEENAD C546BEE CD speler: Het beste verbeteren. De nieuwe NAD C546BEE CD speler volgt na ruim 3 jaar de illustere NAD C545BEE op. Geen geringe taak als je bedenkt dat de C545BEE door de internationale vakpers unaniem is geroemd en geprezen.Bij de ontwikkeling van de opvolger was de doelstelling even duidelijk als ambitieus: Verbeter de C545BEE op alle fronten: Geluidskwaliteit, specificaties en bedieningsgemak om zo weer een nieuwe maatstaf neer te zetten.
Lees verder
 

StreamMagic 6 van Cambridge Audio maart 2012

StreamMagic 6 realiseert betere audiokwaliteit en grotere functionaliteit in het bekroonde netwerk muziekplatform van Cambridge Audio.  ( Adviesprijs: € 995.-  maart 2012 ) Beschikbaar april 2012 Nadat in 2011 de veelbekroonde NP30 netwerk muziekspeler het licht zag, zat Cambridge Audio niet stil. Nu is er dan de StreamMagic 6 die we met trots aankondigen, want we hebben geluidskwaliteit en het gebruiksgemak verder kunnen opvoeren. De StreamMagic 6 is ontwikkeld in het eigen research en ontwikkelingslaboratorium van Cambridge Audio, hartje Londen. StreamMagic 6 staat voor digitale muziekverzorging van uiteenlopende bronnen in een sensationeel hoge kwaliteit. StreamMagic 6 is ook nog eens doodsimpel te bedienen, elegant vormgegeven en betaalbaar!

. .

Lees verder
 

Meridian Sooloos iPad App met alle functionaliteiten van de Control 15 maart 2012

Meridian Sooloos brengt nieuwe iPad App uit die over alle functionaliteiten van de Control 15 beschikt. Meridian Sooloos staat al jaren aan de top in de ontwikkeling en productie van high end audioservers. Terwijl de muziekbibliotheek in zogenaamde lossless kwaliteit kan worden opgeslagen en gereproduceerd in meerdere zones, is het de bediening die even simpel als geniaal is. Deze unieke manier van bedienen vraagt om een evenzo unieke applicatie voor de nieuwe touch trend van vandaag, de Apple iPad.
Lees verder
 

Viertron B.V. verwerft distributie Thorens voor Nederland maart 2012

Viertron B.V. verwerft distributie Thorens voor Nederland. Vanaf heden is Viertron B.V. verantwoordelijk voor de distributie van het Zwitserse merk Thorens. Sinds jaar en dag verzorgt dit merk de productie van draaitafels van naam en faam. Thorens vormt een welkome aanvulling op het analoge pakket van Viertron. Pure muzikale nostalgie.
Lees verder
 

Music2 Prijsvraag Maart 2012 - Audio Block Zoek- vind- mail en win een waardebon van 500 Euro

Music2 Prijsvraag Maart 2012 - DEZE MAAND "Audio Block"

Zoek vind mail en win een waardebon van **** 500 Euro****.

Lees verder