Klinkt beter 432 EVO
 

 
Google Translate
 
 
 
Navigatie
 
HOME
TWEEDEHANDS - DEMO HIFI
RECENSENTEN QUALITYHIFI
REVIEWS TESTS
NIEUWSBERICHTEN 2016
NIEUWSBERICHTEN 2015
NIEUWSBERICHTEN 2014
 
NIEUWSBERICHTEN 2013
NIEUWSBERICHTEN 2012
HIFIWINKELS Nederland
PRODUCENTEN & MERKEN
IMPORTEURS & DISTRIBUTEURS
ZET JE HIFISURROUNDSET ONLINE !
AUDIO & VIDEO MEUBELS
CONTACT - INFO
YOU TUBE QUALITYHIFI
 
Zoeken op Qualityhifi
 
 
HiFi Supply accessoires
 

 
Akiko Audio
 

Akiko Audio Churchilllaan 69 6226CT Maastricht  info@akikoaudio.com

 
Google Ads
 
 
Intosurround
 

Intosurround is de audiowinkel voor de echte liefhebber. Toonaangevende merken van verschillende Nederlandse importeurs en het Zweedse topmerk XTZ, staan garant voor een geweldige beleving.XTZ is uitsluitend te koop bij Intosurround voor Nederland en België. Door op deze wijze de producten op een andere manier aan te bieden, heeft u een HighEnd product tegen een zeer aantrekkelijke prijs.Flight forum 3542  5657 DW Eindhoven Nederland E-mailadres: info@intosurround.nl Telefoonnr.: +31 (0)40-2342415

Intosurround Eindhoven

 
Introductie streaming audio door Jord Groen
 

Jord Groen Triple M Audio Shop

 
HiFi Studio Zwaard
 

 
Fabscreations
 

Welkom bij Fabscreations. Onze website is nog in ontwikkeling, maar mocht u interesse hebben in 1 van de schilderijen of meer informatie willen, kunt u contact opnemen door gebruik te maken van het contactformulier op de site.

fabscreations

 
FWD Magazine
 

 Vindt hier de laatse reviews

FWD Magazine cover

 
You tube Qualityhifi
 

Klik hier voor de Qualityhifi-YouTube website en bekijk vele films en verslagen

Kijk ook op Qualityhifi youtube

 
Prima Luna
 

Durob Audio BV PO. Box 109  5250 AC Vlijmen The Netherlands primaluna@primaluna.nl

Prima Luna Prologue Dialogue

 
John Van Gent
 

In de hifi wereld heerst nog steeds de veronderstelling dat 'goed' duur moet zijn, JvG bewijst het tegendeel en biedt goede producten aan tegen een nog betere prijs. High-End audiokabels johnvangent De Hennepe 455 4003 BG Tiel info@jvg-kabels.nl

John Van Gent
High End Audiokabels

De John van Gent Magic-Link "Reference" plus

 
Amity HiFi
 

 
Maart 2014

Unieke luistersessies met de Focal Grande Utopia bij iEar 4 5 18 en 19 april 2014

Unieke luistersessies met de Focal Grande Utopia 4, 5, 18 en 19 april. In april organiseert iEar' in samenwerking met Focal en Smart Audio twee luisterweekenden met het mooiste wat het Franse Focal te bieden heeft.  Waaronder uiteraard de Focal Grande Utopia III EM. Door vele muziekliefhebbers, critici en vakpers wordt de Focal Grande Utopia EM beschouwt als één van 's werelds beste speakers ooit gebouwd.

Lees verder
 

Arthephonos Peitho-luidsprekerserie is uitgebreid met de superslanke Peitho maart 2014

ARTEPHONOS PEITHO Uitbreiding van de luidsprekerreeks. De succesvolle Peitho-luidsprekerserie is uitgebreid met de superslanke Peitho 200. Deze nieuwe telg in de serie is aantrekkelijk geprijsd, zonder af te dingen op het Peitho-klankkarakter. Bovendien is de 200 zonder meerprijs ook leverbaar in hoogglans zwart of wit HPL, net als de gehele Peitho-serie vanaf maart 2014. De nieuwe Peitho 200 staat speelklaar opgesteld.
Lees verder
 

Beter Beeld & Geluid en Latham audio presenteren op 12 april 2014 -30 jaar Naim NAIT

Beter Beeld & Geluid en Latham audio presenteren 30 jaar Naim NAIT. De geïntegreerde versterkers van Naim Audio – beter bekend als NAIT – hebben onlangs hun 30ste verjaardag gevierd. Om dit te vieren, heeft Naim korte tijd geleden de gehele NAIT versterkerlijn grondig vernieuwd. De term NAIT staat niet alleen voor een product, maar een hele filosofie; een manier van denken die begon met de originele NAIT uit 1983. Het zegt: 'je kunt je indrukwekkende specificaties met steeds hoger wordende vermogens houden: wij gaan voor eenvoud en focus'. Ieder detail is belangrijk; het is de enige manier om het best mogelijke geluid te garanderen. En dat beste geluid wordt gecreëerd in de luisterruimte, niet in het laboratorium.

Lees verder
 

Workshop akoestiek en Trinnov Audio in stereo en surround bij BB&G Hilversum 20 maart

Workshop akoestiek en Trinnov Audio in stereo en surround bij BB&G Hilverum op 20 maart 2014. "Ik heb een prachtige installatie, maar toch hoor ik het er niet aan af... Zou het aan mijn akoestiek liggen?" "Ik heb een duidelijk laagprobleem, hoe kom ik daar van af?"  "Bij de dealer klinkt het altijd beter dan thuis..."Opmerkingen die u misschien bekend voorkomen en die wij vaak te horen krijgen. De processoren van Trinnov Audio zijn gemaakt om af te rekenen met deze problemen en vragen... Wij organiseren in onze vestiging in Hilversum een workshop om u hiervan te overtuigen!
Lees verder
 

PS Audio PerfectWave DAC krijgt een opvolger maart 2014

Afscheid van een goede vriend én een grootse DAC. Na vijf jaar trouwe dienst wordt de PerfectWave DAC vervangen. De PWD was een van de eersten in zijn soort en veroverde de harten van de muziekliefhebber en de high-end community in een oogwenk. Hij werd (en wordt nog steeds) door de meest gerenommeerde reviewers gekoesterd en gewaardeerd als geen andere om zijn uitzonderlijke muziekkwaliteiten en zijn mooie, analoge weergave. Prijs/kwaliteit slaat de PWD nog steeds moeiteloos DAC's die veel kostbaarder zijn.

Lees verder
 
<< Start < Vorige 1 2 Volgende > Einde >>

Resultaten 1 - 10 van 11