Klinkt beter 432 EVO
 

 
Google Translate
 
 
 
Navigatie
 
HOME
TWEEDEHANDS - DEMO HIFI
RECENSENTEN QUALITYHIFI
REVIEWS TESTS
NIEUWSBERICHTEN 2016
NIEUWSBERICHTEN 2015
NIEUWSBERICHTEN 2014
NIEUWSBERICHTEN 2013
NIEUWSBERICHTEN 2012
HIFIWINKELS Nederland
PRODUCENTEN & MERKEN
IMPORTEURS & DISTRIBUTEURS
ZET JE HIFISURROUNDSET ONLINE !
AUDIO & VIDEO MEUBELS
CONTACT - INFO
YOU TUBE QUALITYHIFI
 
Zoeken op Qualityhifi
 
 
HiFi Supply accessoires
 

 
Akiko Audio
 

Akiko Audio Churchilllaan 69 6226CT Maastricht  info@akikoaudio.com

 
Google Ads
 
 
Intosurround
 

Intosurround is de audiowinkel voor de echte liefhebber. Toonaangevende merken van verschillende Nederlandse importeurs en het Zweedse topmerk XTZ, staan garant voor een geweldige beleving.XTZ is uitsluitend te koop bij Intosurround voor Nederland en BelgiŽ. Door op deze wijze de producten op een andere manier aan te bieden, heeft u een HighEnd product tegen een zeer aantrekkelijke prijs.Flight forum 3542  5657 DW Eindhoven Nederland E-mailadres: info@intosurround.nl Telefoonnr.: +31 (0)40-2342415

Intosurround Eindhoven

 
Introductie streaming audio door Jord Groen
 

Jord Groen Triple M Audio Shop

 
HiFi Studio Zwaard
 

 
Fabscreations
 

Welkom bij Fabscreations. Onze website is nog in ontwikkeling, maar mocht u interesse hebben in 1 van de schilderijen of meer informatie willen, kunt u contact opnemen door gebruik te maken van het contactformulier op de site.

fabscreations

 
FWD Magazine
 

 Vindt hier de laatse reviews

FWD Magazine cover

 
You tube Qualityhifi
 

Klik hier voor de Qualityhifi-YouTube website en bekijk vele films en verslagen

Kijk ook op Qualityhifi youtube

 
Prima Luna
 

Durob Audio BV PO. Box 109  5250 AC Vlijmen The Netherlands primaluna@primaluna.nl

Prima Luna Prologue Dialogue

 
John Van Gent
 

In de hifi wereld heerst nog steeds de veronderstelling dat 'goed' duur moet zijn, JvG bewijst het tegendeel en biedt goede producten aan tegen een nog betere prijs. High-End audiokabels johnvangent De Hennepe 455 4003 BG Tiel info@jvg-kabels.nl

John Van Gent
High End Audiokabels

De John van Gent Magic-Link "Reference" plus

 
Amity HiFi
 

 

PS Audio PerfectWave DAC krijgt een opvolger maart 2014

Afscheid van een goede vriend én een grootse DAC. Na vijf jaar trouwe dienst wordt de PerfectWave DAC vervangen. De PWD was een van de eersten in zijn soort en veroverde de harten van de muziekliefhebber en de high-end community in een oogwenk. Hij werd (en wordt nog steeds) door de meest gerenommeerde reviewers gekoesterd en gewaardeerd als geen andere om zijn uitzonderlijke muziekkwaliteiten en zijn mooie, analoge weergave. Prijs/kwaliteit slaat de PWD nog steeds moeiteloos DAC's die veel kostbaarder zijn.

Ook nu weer pioniert PS Audio met een totaal nieuwe benadering van de weergave van digitale (PCM) bestanden, hetzij van CD, hetzij van bestanden op een server, met de nieuwe PeferfectWave DirectStream DAC. Handgeschreven, discrete en op perfectie gebaseerde Delta Sigma conversie, een nieuwe baanbrekende technologie die zichzelf onderscheidt tegen om het even welk 'cost-no-object' product vandaag op de markt en die een belangrijke meerwaarde biedt voor de serieuze muziekliefhebber en/of audiofiel.
The Next Generation

De PerfectWave DirectStream DAC is volledig DSD gebaseerd, zelfs voor PCM inputs. DSD werd verkozen omwille van zijn eenvoud, lineariteit, gemeenschappelijke architectuur, immuniteit tegen kabel en input verschillen en 'last but not least', de mogelijkheid om de door klassieke PCM decodeer technieken gemaskeerde, subtiele muzikale details die voorheen begraven waren in de digitale media naar voren te brengen.


Vormgeving, upgrade mogelijkheden en prijsstelling
PS Audio heeft ervoor gekozen om de bestaande behuizing van de PerfectWave reeks te gebruiken omdat daardoor de huidige bezitters van een PWD (om het even welke generatie) eenvoudig kunnen upgraden naar de DirectStream DAC.

Nieuwe PerfectWave DirectStream DAC.
Zelfde behuizing als de PWD, met DirectStream logo op het front.
Introductieprijs: 5995,- euro
 

Upgrade van om het even welke PWD.
De upgrade behelst de vervanging van alle printplaten in de PWD, alleen het chassis en display worden hergebruikt. De upgrade zal beschikbaar zijn in kitvorm en kan naar keuze, door uzelf, (mits enige technische kennis en handigheid) of onze technische diensten uitgevoerd worden.
Introductieprijs upgrade kit: 2995,- euro 
 Lancering: Zowel de nieuwe DirectStream DAC's als de upgrade kits worden in april verwacht. Door de beperkte productiecapaciteit en de verwachte grote vraag is het ten zeerste aan te bevelen vooruit te bestellen om lange wachttijden te vermijden.
Technische informatie - Product Video's

U kan hier de 'White Paper' met technische informatie downloaden en hieronder vindt u de product video's met duidelijke uitleg omtrent de DirectStream DAC en DSD.

 

http://www.aspera-audio.com/