Klinkt beter 432 EVO
 

 
Google Translate
 
 
 
Navigatie
 
HOME
TWEEDEHANDS - DEMO HIFI
RECENSENTEN QUALITYHIFI
REVIEWS TESTS
NIEUWSBERICHTEN 2016
NIEUWSBERICHTEN 2015
NIEUWSBERICHTEN 2014
NIEUWSBERICHTEN 2013
NIEUWSBERICHTEN 2012
HIFIWINKELS Nederland
PRODUCENTEN & MERKEN
IMPORTEURS & DISTRIBUTEURS
ZET JE HIFISURROUNDSET ONLINE !
AUDIO & VIDEO MEUBELS
CONTACT - INFO
YOU TUBE QUALITYHIFI
 
Zoeken op Qualityhifi
 
 
HiFi Supply accessoires
 

 
Akiko Audio
 

Akiko Audio Churchilllaan 69 6226CT Maastricht  info@akikoaudio.com

 
Google Ads
 
 
Intosurround
 

Intosurround is de audiowinkel voor de echte liefhebber. Toonaangevende merken van verschillende Nederlandse importeurs en het Zweedse topmerk XTZ, staan garant voor een geweldige beleving.XTZ is uitsluitend te koop bij Intosurround voor Nederland en BelgiŽ. Door op deze wijze de producten op een andere manier aan te bieden, heeft u een HighEnd product tegen een zeer aantrekkelijke prijs.Flight forum 3542  5657 DW Eindhoven Nederland E-mailadres: info@intosurround.nl Telefoonnr.: +31 (0)40-2342415

Intosurround Eindhoven

 
Introductie streaming audio door Jord Groen
 

Jord Groen Triple M Audio Shop

 
HiFi Studio Zwaard
 

 
Fabscreations
 

Welkom bij Fabscreations. Onze website is nog in ontwikkeling, maar mocht u interesse hebben in 1 van de schilderijen of meer informatie willen, kunt u contact opnemen door gebruik te maken van het contactformulier op de site.

fabscreations

 
FWD Magazine
 

 Vindt hier de laatse reviews

FWD Magazine cover

 
You tube Qualityhifi
 

Klik hier voor de Qualityhifi-YouTube website en bekijk vele films en verslagen

Kijk ook op Qualityhifi youtube

 
Prima Luna
 

Durob Audio BV PO. Box 109  5250 AC Vlijmen The Netherlands primaluna@primaluna.nl

Prima Luna Prologue Dialogue

 
John Van Gent
 

In de hifi wereld heerst nog steeds de veronderstelling dat 'goed' duur moet zijn, JvG bewijst het tegendeel en biedt goede producten aan tegen een nog betere prijs. High-End audiokabels johnvangent De Hennepe 455 4003 BG Tiel info@jvg-kabels.nl

John Van Gent
High End Audiokabels

De John van Gent Magic-Link "Reference" plus

 
Amity HiFi
 

 

Workshop akoestiek en Trinnov Audio in stereo en surround bij BB&G Hilversum 20 maart

Workshop akoestiek en Trinnov Audio in stereo en surround bij BB&G Hilverum op 20 maart 2014. "Ik heb een prachtige installatie, maar toch hoor ik het er niet aan af... Zou het aan mijn akoestiek liggen?" "Ik heb een duidelijk laagprobleem, hoe kom ik daar van af?"  "Bij de dealer klinkt het altijd beter dan thuis..."Opmerkingen die u misschien bekend voorkomen en die wij vaak te horen krijgen. De processoren van Trinnov Audio zijn gemaakt om af te rekenen met deze problemen en vragen... Wij organiseren in onze vestiging in Hilversum een workshop om u hiervan te overtuigen!

De Trinnov Audio processoren corrigeren niet alleen de negatieve effecten die de kamer(akoestiek) veroorzaken, ze corrigeren ook de door filters en op afstand ongelijk geplaatste drivers fasefouten die optreden in vrijwel iedere luidspreker. Zelfs harde reflecties vanaf de wanden worden op de luisterplek weggenomen!
Toen Trinnov Audio een aantal jaren geleden besloot ook apparaten te gaan maken voor de consumentenmarkt, was dat een revolutie: vanaf nu was het mogelijk om in de kamer exact dat te reproduceren wat er in de studio op de drager is gezet. Een perfecte kamerakoestiek en speakerplaatsing worden veel minder kritisch en er is geen enkele situatie denkbaar waar Trinnov geen enorme verbetering op de bestaande situatie kan betekenen.

Om aan u te laten horen wat het effect is van Trinnov op de weergave, houden wij in onze vestiging in Hilversum op donderdagavond 20 maart vanaf 19:00 uur in samenwerking met de importeur een uitgebreide workshop, waarbij we u laten horen wat Trinnov correctie kan doen in drie verschillende systemen in drie verschillende demoruimtes! Niet alleen is het bijzonder om de resultaten te horen van de Trinnov Amethyst voorversterker in stereo, ook zullen we als absolute primeur in Nederland u het effect van de perfecte akoestiekaanpassing laten horen in surround in onze home cinema door middel van de Magnitude32.

Het programma voor deze avond luidt als volgt:
19:00 – Ontvangst
19:30 – Uitleg over akoestiekproblemen en de oplossingen van Trinnov
20:00 – Aanvang demonstraties
21:30 – Hapje/drankje
22:30 – Afsluiting

U kunt zich opgeven voor deze workshop door een mail te sturen naar of te bellen naar 06-46 22 65 86. Om zelf meer te leren over het merk, kunt u ook de Nederlandstalige Trinnov Audio website bezoeken of de Internationale website.