Klinkt beter 432 EVO
 

 
Google Translate
 
 
 
Navigatie
 
HOME
TWEEDEHANDS - DEMO HIFI
RECENSENTEN QUALITYHIFI
REVIEWS TESTS
NIEUWSBERICHTEN 2016
NIEUWSBERICHTEN 2015
NIEUWSBERICHTEN 2014
NIEUWSBERICHTEN 2013
NIEUWSBERICHTEN 2012
 
HIFIWINKELS Nederland
PRODUCENTEN & MERKEN
IMPORTEURS & DISTRIBUTEURS
ZET JE HIFISURROUNDSET ONLINE !
AUDIO & VIDEO MEUBELS
CONTACT - INFO
YOU TUBE QUALITYHIFI
 
Zoeken op Qualityhifi
 
 
HiFi Supply accessoires
 

 
Akiko Audio
 

Akiko Audio Churchilllaan 69 6226CT Maastricht  info@akikoaudio.com

 
Google Ads
 
 
Intosurround
 

Intosurround is de audiowinkel voor de echte liefhebber. Toonaangevende merken van verschillende Nederlandse importeurs en het Zweedse topmerk XTZ, staan garant voor een geweldige beleving.XTZ is uitsluitend te koop bij Intosurround voor Nederland en België. Door op deze wijze de producten op een andere manier aan te bieden, heeft u een HighEnd product tegen een zeer aantrekkelijke prijs.Flight forum 3542  5657 DW Eindhoven Nederland E-mailadres: info@intosurround.nl Telefoonnr.: +31 (0)40-2342415

Intosurround Eindhoven

 
Introductie streaming audio door Jord Groen
 

Jord Groen Triple M Audio Shop

 
HiFi Studio Zwaard
 

 
Fabscreations
 

Welkom bij Fabscreations. Onze website is nog in ontwikkeling, maar mocht u interesse hebben in 1 van de schilderijen of meer informatie willen, kunt u contact opnemen door gebruik te maken van het contactformulier op de site.

fabscreations

 
FWD Magazine
 

 Vindt hier de laatse reviews

FWD Magazine cover

 
You tube Qualityhifi
 

Klik hier voor de Qualityhifi-YouTube website en bekijk vele films en verslagen

Kijk ook op Qualityhifi youtube

 
Prima Luna
 

Durob Audio BV PO. Box 109  5250 AC Vlijmen The Netherlands primaluna@primaluna.nl

Prima Luna Prologue Dialogue

 
John Van Gent
 

In de hifi wereld heerst nog steeds de veronderstelling dat 'goed' duur moet zijn, JvG bewijst het tegendeel en biedt goede producten aan tegen een nog betere prijs. High-End audiokabels johnvangent De Hennepe 455 4003 BG Tiel info@jvg-kabels.nl

John Van Gent
High End Audiokabels

De John van Gent Magic-Link "Reference" plus

 
Amity HiFi
 

 
Mei 2012

Auditorium Mimesis Zaterdag 9 juni wordt het een waar Italiaanse feest mei 2012

Zaterdag 9 juni wordt het een waar Italiaanse feest in het Auditorium Mimesis. Dan kunt u voor het eerst luisteren naar de Simply Italy, de nieuwste buizenversterker van UNISON RESEARCH. Deze waardige opvolger van de Simply Two (één van de meest verkochte buizenversterkers ooit) is opnieuw single-ended opgebouwd in klasse A.
Lees verder
 

Sonos introduceert Sonos SUB mei 2012

 Sonos - The Wireless Hifi System
Sonos introduceert Sonos SUB. Adembenemend geluid. Oogstrelend design.
Eenvoudig te installeren.Vult elke kamer met diep, glashelder HiFi-geluid. Draadloos, eenvoudig te installeren. Sluit feilloos aan op het hele Sonos-systeem. Overal neer te zetten of neer te leggen – zelfs plat onder een bank of bed.
Lees verder
 

Sense of Music in samenwerking met YN Audio dealer van Vienna Acoustics luidsprekers 23 mei 2012

Vanaf heden is Sense of Music in samenwerking met YN Audio dealer van Vienna Acoustics luidsprekers. De visie van Vienna Acoustics is om u als muziekliefhebber dichter bij de muziek te brengen, hiervoor hebben zij met passie luidsprekers ontwikkeld die optimaal aan deze eis voldoet.U bent bij Sense of Music van harte welkom om zelf te ervaren welke prachtige luidsprekers in Wenen worden gebouwd.  Website Sense of Music: www.senseofmusic.nl    Website fabrikant: www.vienna-acoustics.com
Lees verder
 

KEF LS50 - Sneak Preview bij iEar in Tilburg 31 mei en 1 en 2 juni 2012

KEF LS50 - Sneak Preview bij iEar' 31 mei, 1 en 2 jun. 50e verjaardagsmodel, Ultieme studio-ervaring, Geniet precies van uw muziek zoals deze oorspronkelijk werd opgenomen. Als innovatief concept dat is ontstaan vanuit de legendarische LS3/5a, is de LS50 minimonitor luidspreker ontworpen om een professioneel studiomonitorconcept in de thuisomgeving te brengen.
Lees verder
 

Teufel pakt primeur met Android audiostreamingspeaker mei 2012

Teufel pakt primeur met Android audiostreamingspeaker. De grote bazen achter het Duitse audio-keten Teufel slaan een andere weg in. Ondanks het feit dat het lange tijd erg goed is gegaan met Teufel (zij werden geroemd om hun dure, maar erg goede audioproducten) kiezen zij ervoor een breder publiek te gaan aanspreken. Voorheen boden zij alleen home cinema speakers aan, wellicht erg goed, maar er is meer mee mogelijk.
Lees verder
 

Audio Block

Audiophiles für Jedermann - Unsere Philosophie und unser Anspruch zugleich! Dat is het Credo van de snel opkomende fabrikant van fantastische Audio apparatuur uit Duitsland..

 wp3c20f445_0f.jpg

Lees verder
 

Solosound Magazine mei 2012

Solosound Magazine

Mark A. Huinder - Owner Solosound

Met serieus enthousiasme presenteer ik mijn eerste magazine waarin ik tweemaandelijks een muziekbespreking of mijn ervaringen met apparatuur met u wil gaan delen.
Mocht u het magazine niet willen ontvangen in de toekomst dan kunt u op de 'unsubscribe knop' klikken onderaan deze pagina.
Heeft u suggesties voor in het magazine dan kunt u een mailtje naar mij sturen, waarvoor alvast dank!
Muzikale groet van Mark Huinder.

Lees verder
 

Europese Primeur bij Streaming4Home Lector Audio Digitube S-192 mei 2012

De Lector Audio Digitube S-192 Hi-Resolution USB DAC is als eerste in Europa verkrijgbaar bij Streaming4Home in Kamerik. Lector introduceert de nieuwe S-192 DAC.  Binnenkort zal bij importeur Audioarte de eerste zending Lector Digitube S-192 DA converters arriveren.Na de succesvolle Digitube en Digicode is dit een geweldige aanvulling op het gehele digitale programma van Lector.  De nieuwe Lector Digitube S-192 volwaardige buizen DAC (2x ECC81) is gebaseerd op de alom gewaardeerde 32 bits high resolution AKM chip.
Lees verder
 

DEQX HDP-4 AudioSense mei 2012

DEQX HDP-4    Deqx, voor maximale grip op de luidsprekers, op de kamerakoustiek (staande golven!), op persoonlijke wensen aan het geluid. Grip op de muziekweergave. De DEQX [‘deks’] HDP4 is een actief wisselfilter voor luidsprekersystemen. Deze versie 4 is als een ‘ultra rez’ HDP3 met 192/24 digitale inputs en de optie USB audio. Standaard nu zijn de mogelijke HDP3 opties aanwezig: gebalanceerd uit (6 x XLR) én digitaal uit (spdif over 75 Ohm bnc).
Lees verder
 

Calyx Femto DA converter YN Audio mei 2012

De Calyx Femto DAC een geheel nieuwe klasse. Calyx heeft veel bekendheid gekregen met de DAC 24/192, een ongekend mooie DAC die wereldwijd lovende recenties heeft ontvangen en binnen zijn prijsklasse nauwelijks een gelijke kent. Detailering en soundstage zijn van een dusdanig hoog niveau dat hij het in directe vergelijken vele male duurdere DAC’s moeilijk maakt.
Lees verder
 

Sonority-Audio Import vertegenwoordigt Blue Aura voor de Benelux mei 2012

Sonority gaat wireless...Met gepaste trots wil delen wij u mede dat Sonority sinds kort Blue Aura uit Engeland voor de Benelux vertegenwoordigt. Sinds kort in de luisterruimte en zeer onder de indruk! Deze luidsprekers klinken gewoon heel erg goed....het is echt heel simpel plug & play op ELKE bron en sluit de Blue Aura ws80i actieve luidsprekers aan op een iphone, ipad, tablet, cd speler, computer, etc.....en dat vanaf elke bron draadloos streamen plug and play zonder software!!! Dit zijn actieve luidsprekers en de versterkers zitten dus in de luidsprekers ingebouwd...afwerking leer!!
Lees verder
 

Calix nieuwsbericht van Sense of Music mei 2012

Calix Audio is een onderdeel van het Koreaanse D&A (Digital & Analog) dat al sinds 1999 digital amplifier chips ontwerpt en produceert voor hifi apparatuur. In 2008 besloot D&A haar kennis te gebruiken om onder de naam Calix Audio zelf hoogwaardige audio apparatuur op de markt te brengen. Calyx Audio streeft met haar ontwerpen een zo natuurlijk mogelijke muziekweergave na. Vanaf week 19 heeft Sense of Music de drie verschillende type DAC’s van Calyx Audio demonstratie klaar staan. www.senseofmusic.nl

 

Cala de fraaiste stereoreceiver die T+A ooit gebouwd heeft mei 2012

Iets kan klein zijn en tegelijk heel groots presteren. Het lijkt een paradox maar is in sommige gevallen toch waar. Zo bewijzen veel Duitse autofabrikanten, gedreven door de vraag naar efficiëntie, al jaren dat een kleine motor tot bijzonder krachtige prestaties in staat is. Dat juist de Duitse audiospecialist T+A een product introduceert dat deze paradox doorbreekt, is misschien dan ook geen toeval maar een bewijs van verregaande technische ontwikkeling. Het resultaat is de kleinste, meest potente en zonder twijfel de fraaiste stereoreceiver die T+A ooit gebouwd heeft: de Cala.
Lees verder
 

NAD T787 AV reciever mei 2012

NAD T787: De muzikale AV Receiver voor vandaag en morgen:  Met de T787 introduceert NAD meer dan alleen een volledig nieuwe AV receiver met complete ondersteuning van alle actuele Surround formaten en 3D video. In tegenstelling tot vrijwel alle andere AV receivers op de markt, laat de NAD T787 een weg open naar nieuwe, nog te introduceren standaarden, dankzij het unieke MDC (Modular Design Construction) concept van NAD.
Lees verder
 

Benz Micro Zwitserland persbericht Benz Ace S en Benz LP Mei 2012

Benz Micro  Zwitserland  persbericht. Deze Zwitserse Internationaal leidende fabrikant van de meest hoogwaardige MC Elementen heeft na intensieve research zijn complete lijn, vanaf en inclusief het model  ACE -S,wederom nog verder kunnen perfectioneren. Door het gebruik van ’s werelds meest krachtige magneet structuren kon het aantal spoelwindingen nog verder worden beperkt waardoor een extreem lage bewegende massa werd bereikt bij een minimaal gelijkblijvende uitgangsspanning .
Lees verder
 

Musical Fidelity V-LINK II plus en V-LINK plus 192 mei 2012

Musical Fidelity V-LINK II+ en V-LINK 192+. De Groef audio heeft voor de succesvolle V-LINK II en V-LINK 192 van Musical Fidelity een modficatie ontwikkeld waarmee de geluidskwaliteit van streaming audio naar een fors hoger niveau wordt getild. Deze USB naar SPDIF converters vormen een belangrijke schakel in de weergave van muziek vanuit een computer of laptop.
Lees verder
 

Music2 prijsvraag mei 2012 wederom Audio Block Zoek vind mail en win een waardebon van 500 Euro

Music2 Prijsvraag Zoek, vind en mail en win een waardebon van 500,- Euro
Lees verder