Klinkt beter 432 EVO
 

 
Google Translate
 
 
 
Navigatie
 
HOME
TWEEDEHANDS - DEMO HIFI
RECENSENTEN QUALITYHIFI
REVIEWS TESTS
NIEUWSBERICHTEN 2016
NIEUWSBERICHTEN 2015
NIEUWSBERICHTEN 2014
NIEUWSBERICHTEN 2013
 
NIEUWSBERICHTEN 2012
HIFIWINKELS Nederland
PRODUCENTEN & MERKEN
IMPORTEURS & DISTRIBUTEURS
ZET JE HIFISURROUNDSET ONLINE !
AUDIO & VIDEO MEUBELS
CONTACT - INFO
YOU TUBE QUALITYHIFI
 
Zoeken op Qualityhifi
 
 
HiFi Supply accessoires
 

 
Akiko Audio
 

Akiko Audio Churchilllaan 69 6226CT Maastricht  info@akikoaudio.com

 
Google Ads
 
 
Intosurround
 

Intosurround is de audiowinkel voor de echte liefhebber. Toonaangevende merken van verschillende Nederlandse importeurs en het Zweedse topmerk XTZ, staan garant voor een geweldige beleving.XTZ is uitsluitend te koop bij Intosurround voor Nederland en België. Door op deze wijze de producten op een andere manier aan te bieden, heeft u een HighEnd product tegen een zeer aantrekkelijke prijs.Flight forum 3542  5657 DW Eindhoven Nederland E-mailadres: info@intosurround.nl Telefoonnr.: +31 (0)40-2342415

Intosurround Eindhoven

 
Introductie streaming audio door Jord Groen
 

Jord Groen Triple M Audio Shop

 
HiFi Studio Zwaard
 

 
Fabscreations
 

Welkom bij Fabscreations. Onze website is nog in ontwikkeling, maar mocht u interesse hebben in 1 van de schilderijen of meer informatie willen, kunt u contact opnemen door gebruik te maken van het contactformulier op de site.

fabscreations

 
FWD Magazine
 

 Vindt hier de laatse reviews

FWD Magazine cover

 
You tube Qualityhifi
 

Klik hier voor de Qualityhifi-YouTube website en bekijk vele films en verslagen

Kijk ook op Qualityhifi youtube

 
Prima Luna
 

Durob Audio BV PO. Box 109  5250 AC Vlijmen The Netherlands primaluna@primaluna.nl

Prima Luna Prologue Dialogue

 
John Van Gent
 

In de hifi wereld heerst nog steeds de veronderstelling dat 'goed' duur moet zijn, JvG bewijst het tegendeel en biedt goede producten aan tegen een nog betere prijs. High-End audiokabels johnvangent De Hennepe 455 4003 BG Tiel info@jvg-kabels.nl

John Van Gent
High End Audiokabels

De John van Gent Magic-Link "Reference" plus

 
Amity HiFi
 

 
Mei 2013

Naim Audio nu bij Bender Hifi mei 2013

Naim Audio nu bij Bender Hifi. Bender Hifi is de speciaalzaak van Arnhem op het gebied van audio. Als liefhebber van Britse merken was er nog altijd 1 merk wat eigenlijk niet mocht ontbreken in ons assortiment. Dat is namelijk het op en top Britse Naim Audio. De reputatie van het merk is reeds bij velen bekend. Al jaren maakt Naim prachtige versterkers en bronnen. Het merk staat bekend om haar voedingsupgrades waardoor je geleidelijk de kwaliteit van je systeem verder kunt uitbouwen.
Lees verder
 

JBL introduceert de OnBeat Rumble met dynamische bass mei 2013

JBL introduceert de OnBeat Rumble met dynamische bas. Je smartphone en tablet hadden nog nooit zoveel Power to Party! Amsterdam. mei 2013 – JBL® heeft de JBL OnBeat Rumble gelanceerd, een Bluetooth luidspreker met Lightning-dock. Voor muziekfans die van luide muziek houden is de JBL OnBeat Rumble een echte aanwinst. De luidspreker heeft een sterkte van 50 watt en een stevige bas dankzij de extra grote downfiring subwoofer.
Lees verder
 

Tingsha Audio Nieuws Mei 2013 Miyajima Lab Magneto solid

NIEUW :
Japanese stereo cartridge with the crossring method
MiyaJima Takumi Phono element

MIYAJIMA Lab bericht een nieuwe stereo-phonocell in haar gamma : TAKUMI (1700€)*
Met deze cel biedt Miyajima Labs een nieuwe instapper in haar stereo cellen.
Het stereogamma bevat nu TAKUMI - WAZA - SHILABE & KANSUI
Miyajima Lab andere specialisatie zijn monocellen - zelfs voor 78rpm.
Momenteel omvat het gamma 6 mono en 5 mono (enkel geschikt voor78rpm) cellen.
The monaural cartridge of the vertical axis concentration method is a patent of the
Miya-jima laboratory.
 
NIEUW :
Italian passion with Magneto solid amplifiers technology

GRANDINOTE nieuwste preamp Domino (12900€) * vast opgesteld in onze luisterruimte -
in combinatie met de Transmission Audio vloerstaander M3MkIII - Zweedse toptechnologie
in open dipole ribbonsystemen in eigen huis ontwikkeld en gebouwd.
De bijzondere sfeer die tijdens het luisteren ontstaat, laat zich moeilijk
beschrijven. Die kunt u het beste zélf ervaren. Daarom nodigen wij u uit voor
een luistersessie.
 
 
Linea pleamplifier
Three unbalanced inputs RCA
Three balanced inputs XLR (full-balanced)
Balanced inputs XLR unbalanced convertibles
One unbalanced output RCA
One balanced output XLR (full-balanced)
Frequency response 1,3Hz - 400 kHz
Gain = 10 dB
Class "A"
No feedback
Direct coupling stages: without capacitors
Full-dualmono
Weight 16kg
W=318 x H=196 x L=408 [mm]
Grandinote's warranty of 5 years
 
Jean-Paul dankt het enthousiaste publiek tijdens X-Fi te Veldhoven, Alkmaar
Highend show en Café engels, Rotterdam.
 
Special Audio Import
www.TingshaAudio.com

0032 (0) 497 751025
 
* Voor de actuele prijs neem contact op met uw leverancier
 

Linn LP12 dagen bij Beter Beeld & Geluid Zevenbergen 1 juni 2013

Linn LP12 dagen bij Beter Beeld & Geluid Zevenbergen. Het was traditie bij art's Excellence en na de naamsverandering naar Beter Beeld & Geluid zetten wij deze traditie uiteraard voort: de Linn LP12 dagen. Dit jaar doen we wat extra's, want Linn–en dus ook de Sondek LP12–bestaat 40 jaar! Omdat we u dit jaar meer te vertellen en te demonstreren hebben dan in een dag past, hebben wij het plan om dit jaar meerdere LP12 dagen te organiseren.
Lees verder
 

Marten en Vitus Audio opendeurweekend 1 en 2 juni 2013 bij Klinkt Beter

Marten en Vitus Audio opendeurweekend 1 en 2 juni 2013 bij Klinkt Beter. Klinkt Beter organiseert een Marten en Vitus Audio opendeurweekend met maar liefst vier Marten speakers waaronder de nieuwste Django L luidspreker. Tijdens HIGH END München werd de nieuwe Marten Django L geïntroduceerd. Klinkt Beter was er uiteraard bij, en gezien de zeer positieve indruk die deze speaker heeft nagelaten, wordt er nu een opendeurweekend rond de nieuwe Marten op 1 en 2 juni georganiseerd.
 
 
Lees verder
 

Dimex heeft het Britse AVA Media aan haar programma toegevoegd mei 2013

Dimex heeft een nieuw merk met een geavanceerde productrange aan haar programma toegevoegd, het Britse AVA Media.De basis wordt gevormd door de RIP-N-PLAY, een alles-in-een ripstation dat dient als opslag en server waardoor het mogelijk wordt een compleet streamingsysteem op te zetten.De RIP-N-PLAY is een open architectuursysteem en kan werken met een groot aantal streaming spelers en is al omschreven als ''de beste mediaserver voor Sonos-systemen’’.
Lees verder
 

Beter Beeld & Geluid en art's Excellence hebben goed nieuws mei 2013

Goed nieuws van Beter Beeld & Geluid en art's Excellence. Beter Beeld & Geluid in Hilversum en art's Excellence in Zevenbergen, hebben per 1 mei 2013 hun jarenlange en intensieve samenwerking een andere vorm gegeven. De winkel in Zevenbergen is overgenomen door Beter Beeld & Geluid. De naam Beter Beeld & Geluid zal worden gevoerd voor beide vestigingen in Hilversum en Zevenbergen. Jan Verlegh blijft actief in de winkel in Zevenbergen.
Lees verder
 

Geneva Model S Bluetooth mei 2013

Geneva Model S RedDe Geneva Model S is zonder twijfel al ruim drie jaar het leukste muzieksysteem in zijn klasse. Vanaf vandaag doet deze kleine krachtpatser er nog een schepje bovenop. De Model S is nu namelijk ook in een BlueTooth uitvoering leverbaar waarmee hij de deuren opent naar de wereld van draadloze muziekweergave.
Lees verder
 

Audiobalance is dealer geworden van Scheu- Analog platenspelers en System Audio mei 2013

Nieuw: Audiobalance is dealer geworden van Scheu- Analog platenspelers uit Duitsland en van de Deense luidsprekerfabrikant System Audio.Op zaterdag 25 mei van 09.00h tot 17.00h is er een demodag, hierbij vrijblijvende demonstratie van de "Cello" platenspeler van Scheu-Analog en de SA Mantra 70 luidsprekers van System Audio. Breng uw eigen vinyl mee en luister met een hapje en een drankje.
 
Beperkte plaatsen, gelieve te reserveren via: Tel: +32(0)468 12 50 75  Mail:    Plaats:Platanenhoek 2  8370 Blankenberge Belgie  www.audio-balance.be  The place to buy your Audio Stuff
 
GSM: 0468 12 50 75   
Lees verder
 

Gydotron Audio vanaf heden Dealer van Thiel luidsprekers

Vanaf heden zijn wij dealer van Thiel.Thiel heeft de CS 2.7 vanaf de basis opnieuw heeft ontworpen.  Opvallend is dat de nieuweling de coaxiale unit voor het midden en hoog heeft meegekregen van de CS 3.7. En mede vanwege die unit is de 3.7 zo goed. Ook is de behuizing afgerond en opgetrokken uit gebogen multiplex: net als de 3.7 dus. U leest het al: de Thiel CS2.7 heeft veel van zijn grote broer meegekregen. Natuurlijk blijft een Thiel een Thiel. De schuine voorzijde is gebleven: iets wat al decennia wordt gedaan. Ook de woofer in combinatie met een passieve radiator is gebleven. Dat zorgt voor dat heerlijke Thiel-laag… prachtig!  U kunt deze speaker binnenkort beluisteren bij ons. Trouwens we kunnen u al vertellen dat de combinatie met de Ayre AX-5 erg goed is.
 
Thiel luidsprekers

Gydotron Audio
Veldvenne 18
2970 Schilde
België
0032 (0)473 11 65 13

www.gydotron.com
BE 0890477222
 

Nieuw Pioneer AV recievers VSX-1123 en VSX-923 de VSX-828 VSX-528 VSX-423 en VSX-323 mei 2013

pioneer Av reciever voor smartphonesNieuw Pioneer AV recievers VSX-1123 en VSX-923 de VSX-828 VSX-528 VSX-423 en VSX-323 klaar voor smartphones. Almere, De nieuwe Pioneer AV-receivers doen hun intrede. Pioneer ontwierp ze op maat van de moderne online-lifestyle. De nieuwe modellen zijn compatibel met iOS en Android, waardoor ze een vlotte toegang bieden tot diverse streaming-opties en een makkelijkere bediening mogelijk maken. Elke receiver biedt geluidskwaliteit van de bovenste plank. De topmodellen onderscheiden zich door de uitgebreide afspeelmogelijkheden van audiobestanden met hoge resolutie, meerdere HDMI-aansluitingen (waaronder een HDMI-uitgang voor een tweede zone), compatibiliteit met 4K Ultra HD, de Pioneer ControlApp en iControlAV2103 App en nog veel meer.
Lees verder
 

Twee nieuwe subwoofers Sub 10 en Sub 12 in het DeVos Jingle programma mei 2013

de vos jingle sub 10In samenwerking met onze dealer LWA Productions in Oss hebben we een leuke setaanbieding samen gesteld:  2 DeVos Jingle's plus de Sub 10 met passief filter van € 1793,- voor € 1569,- * Hier is de set ook te beluisteren.

LWA Productions Oss   0412-630226
Inmiddels hebben we ook een SUB 12 bandpass subwoofer. Zowel voor Hifi en home cinemal als voor professionele toepassingen geschikt. Prijs € 664,- *
 
* Voor de actuele prijs neem contact op met uw leverancier.
 
Lees verder
 

Sonority-Audio Import nieuwe producten mei 2013

De twee wondertjes van Schiit zijn nu ook in de Benelux leverbaar...eindelijk want er is gigantisch veel vraag naar, maar nu is het zover. De Magni is een DISCRETE HEADPHONE AMPLIFIER | CLASS AB | HIGH OUTPUT en de Modi is een USB ASYNC DAC | AKM4396 D/A | ACTIVE FILTER STAGE en deze zijn per direct leverbaar in de Benelux en rechtstreeks bij Sonority te bestellen....
deze pareltjes zijn vanaf 119 euro per stuk leverbaar.
Sonority-Audio Import
Lees verder
 

Piega TMicro 4 en TMicro 6 mei 2013

Piega TMicro 4 &TMicro 6
Despite minimum dimensions, the new TMicro series loudspeakers will amaze you with an emphatic richness of sound. In interplay with the classical aluminium housing,the neodymium dome and a precisely-matched frequency crossover, we have built loudspeakers which are capable of convincingly playing music as a standalone converter – even with minimum dimensions.
 
Lees verder
 

RU connected kabels bij solosound mei 2013

RU connected de beste kwaliteit HDMI & audio kabels zonder high-end prijzen; nu ook uit voorraad leverbaar bij ‘Solosound Lyngdorf Experience Center’.Behalve via internet zijn de RU connected kabels nu ook op een fysieke locatie te koop. Hiervoor werken RU connected en Solosound in Bussum samen. Solosound ontwikkelt, bouwt en verkoopt al sinds 1974 hoogwaardige elektrostatische luidsprekers en is ook dealer van onder andere Lyngdorf, Advance Acoustic, ProAc, Simple Audio en Velodyne.
Lees verder
 

Introductie speakersysteem The Band mei 2013

De idee....Toen Kelvin Linger (30, creatief en technisch alleskunner) en (Eric van den Wildenberg 43, creatief marketing- en communicatie strateeg) enkele maanden geleden een lumineus idee hadden, hebben zij de koe bij de horens gevat. Na enkele maanden van onderzoek en ontwikkeling, presenteren zij hierbij onder de naam Soundstruments een compleet nieuw oor- en oogstrelend speakersysteem: The Band.
soundstruments the Band
Lees verder