Klinkt beter 432 EVO
 

 
Google Translate
 
 
 
Navigatie
 
HOME
TWEEDEHANDS - DEMO HIFI
RECENSENTEN QUALITYHIFI
REVIEWS TESTS
NIEUWSBERICHTEN 2016
NIEUWSBERICHTEN 2015
NIEUWSBERICHTEN 2014
NIEUWSBERICHTEN 2013
NIEUWSBERICHTEN 2012
HIFIWINKELS Nederland
PRODUCENTEN & MERKEN
IMPORTEURS & DISTRIBUTEURS
ZET JE HIFISURROUNDSET ONLINE !
AUDIO & VIDEO MEUBELS
CONTACT - INFO
YOU TUBE QUALITYHIFI
 
Zoeken op Qualityhifi
 
 
HiFi Supply accessoires
 

 
Akiko Audio
 

Akiko Audio Churchilllaan 69 6226CT Maastricht  info@akikoaudio.com

 
Google Ads
 
 
Intosurround
 

Intosurround is de audiowinkel voor de echte liefhebber. Toonaangevende merken van verschillende Nederlandse importeurs en het Zweedse topmerk XTZ, staan garant voor een geweldige beleving.XTZ is uitsluitend te koop bij Intosurround voor Nederland en BelgiŽ. Door op deze wijze de producten op een andere manier aan te bieden, heeft u een HighEnd product tegen een zeer aantrekkelijke prijs.Flight forum 3542  5657 DW Eindhoven Nederland E-mailadres: info@intosurround.nl Telefoonnr.: +31 (0)40-2342415

Intosurround Eindhoven

 
Introductie streaming audio door Jord Groen
 

Jord Groen Triple M Audio Shop

 
HiFi Studio Zwaard
 

 
Fabscreations
 

Welkom bij Fabscreations. Onze website is nog in ontwikkeling, maar mocht u interesse hebben in 1 van de schilderijen of meer informatie willen, kunt u contact opnemen door gebruik te maken van het contactformulier op de site.

fabscreations

 
FWD Magazine
 

 Vindt hier de laatse reviews

FWD Magazine cover

 
You tube Qualityhifi
 

Klik hier voor de Qualityhifi-YouTube website en bekijk vele films en verslagen

Kijk ook op Qualityhifi youtube

 
Prima Luna
 

Durob Audio BV PO. Box 109  5250 AC Vlijmen The Netherlands primaluna@primaluna.nl

Prima Luna Prologue Dialogue

 
John Van Gent
 

In de hifi wereld heerst nog steeds de veronderstelling dat 'goed' duur moet zijn, JvG bewijst het tegendeel en biedt goede producten aan tegen een nog betere prijs. High-End audiokabels johnvangent De Hennepe 455 4003 BG Tiel info@jvg-kabels.nl

John Van Gent
High End Audiokabels

De John van Gent Magic-Link "Reference" plus

 
Amity HiFi
 

 

Beter Beeld & Geluid en art's Excellence hebben goed nieuws mei 2013

Goed nieuws van Beter Beeld & Geluid en art's Excellence. Beter Beeld & Geluid in Hilversum en art's Excellence in Zevenbergen, hebben per 1 mei 2013 hun jarenlange en intensieve samenwerking een andere vorm gegeven. De winkel in Zevenbergen is overgenomen door Beter Beeld & Geluid. De naam Beter Beeld & Geluid zal worden gevoerd voor beide vestigingen in Hilversum en Zevenbergen. Jan Verlegh blijft actief in de winkel in Zevenbergen.
Met deze overname van de "bricks" wordt art's Excellence exclusief een  online onderneming: www.artsexcellence.nl, ook wel de "clicks" genoemd. Kees Jan Lankhaar en Arthur Venis verzetten samen, en onafhankelijk van Beter Beeld & Geluid, hun bakens volledig naar het wereldwijde web.
 
Beter-Beeld-en-Geluid-Zevenbergen
 
Jan Verlegh heeft inmiddels bijna 15 jaar ervaring in het audio-vak en is dé specialist op het gebied van analoge muziekweergave en in het bijzonder de Linn Sondek LP12. Met de toevoeging aan het assortiment en de kennis binnen de vestiging in Zevenbergen, kan Beter Beeld & Geluid zich verder specialiseren op (LP12) draaitafelgebied. Met de reeds aanwezige kennis op het gebied van streaming kan er van een in Nederland bijzondere combinatie worden gesproken. En dat is niet alles! In de zojuist verbouwde home cinema in Hilversum kunnen blijvend op een voor Nederland uniek hoog niveau de beste home cinema producten van o.a. JBL Synthesis, Anthem, Revel, Velodyne, JVC en Epson worden gedemonstreerd.
 
Door de splitsing van de "bricks" en de "clicks" zijn wij beter in staat de markt te bedienen. De aanwezige expertise zetten we op deze manier slimmer in. De import en distributie van Harbeth en Wilson Benesch luidsprekers wordt onder de vlag van Beter Beeld & Geluid voortgezet.
 
Beter-Beeld-en-Geluid-Hilversum
 
Voor onze klanten betekent het concreet dat ze nu twee locaties hebben waar ze terecht kunnen voor perfect passende oplossingen op film- en muziekgebied en ondersteuning van bestaande systemen. Online wordt de aanwezigheid groter en beter door een focus op alles dat draait om muziek en streaming-audio oplossingen.
 
Vanaf heden bent u van harte welkom in zowel Hilversum als Zevenbergen, en online op www.artsexcellence.nl.
 
Met hartelijke groet,
 
Beter Beeld & Geluid
 Bjorn Mateijsen,
 Garmt van der Zel,
 Jan Verlegh.
 
Kees-Jan-Lankhaar-en-Arthur-Venis
 
www.artsexcellence.nl
 Kees Jan Lankhaar,
 Arthur Venis.