Klinkt beter 432 EVO
 

 
Google Translate
 
 
 
Navigatie
 
HOME
TWEEDEHANDS - DEMO HIFI
RECENSENTEN QUALITYHIFI
REVIEWS TESTS
NIEUWSBERICHTEN 2016
NIEUWSBERICHTEN 2015
NIEUWSBERICHTEN 2014
NIEUWSBERICHTEN 2013
NIEUWSBERICHTEN 2012
HIFIWINKELS Nederland
PRODUCENTEN & MERKEN
IMPORTEURS & DISTRIBUTEURS
ZET JE HIFISURROUNDSET ONLINE !
AUDIO & VIDEO MEUBELS
CONTACT - INFO
YOU TUBE QUALITYHIFI
 
Zoeken op Qualityhifi
 
 
HiFi Supply accessoires
 

 
Akiko Audio
 

Akiko Audio Churchilllaan 69 6226CT Maastricht  info@akikoaudio.com

 
Google Ads
 
 
Intosurround
 

Intosurround is de audiowinkel voor de echte liefhebber. Toonaangevende merken van verschillende Nederlandse importeurs en het Zweedse topmerk XTZ, staan garant voor een geweldige beleving.XTZ is uitsluitend te koop bij Intosurround voor Nederland en BelgiŽ. Door op deze wijze de producten op een andere manier aan te bieden, heeft u een HighEnd product tegen een zeer aantrekkelijke prijs.Flight forum 3542  5657 DW Eindhoven Nederland E-mailadres: info@intosurround.nl Telefoonnr.: +31 (0)40-2342415

Intosurround Eindhoven

 
Introductie streaming audio door Jord Groen
 

Jord Groen Triple M Audio Shop

 
HiFi Studio Zwaard
 

 
Fabscreations
 

Welkom bij Fabscreations. Onze website is nog in ontwikkeling, maar mocht u interesse hebben in 1 van de schilderijen of meer informatie willen, kunt u contact opnemen door gebruik te maken van het contactformulier op de site.

fabscreations

 
FWD Magazine
 

 Vindt hier de laatse reviews

FWD Magazine cover

 
You tube Qualityhifi
 

Klik hier voor de Qualityhifi-YouTube website en bekijk vele films en verslagen

Kijk ook op Qualityhifi youtube

 
Prima Luna
 

Durob Audio BV PO. Box 109  5250 AC Vlijmen The Netherlands primaluna@primaluna.nl

Prima Luna Prologue Dialogue

 
John Van Gent
 

In de hifi wereld heerst nog steeds de veronderstelling dat 'goed' duur moet zijn, JvG bewijst het tegendeel en biedt goede producten aan tegen een nog betere prijs. High-End audiokabels johnvangent De Hennepe 455 4003 BG Tiel info@jvg-kabels.nl

John Van Gent
High End Audiokabels

De John van Gent Magic-Link "Reference" plus

 
Amity HiFi
 

 

Dimex heeft het Britse AVA Media aan haar programma toegevoegd mei 2013

Dimex heeft een nieuw merk met een geavanceerde productrange aan haar programma toegevoegd, het Britse AVA Media.De basis wordt gevormd door de RIP-N-PLAY, een alles-in-een ripstation dat dient als opslag en server waardoor het mogelijk wordt een compleet streamingsysteem op te zetten.De RIP-N-PLAY is een open architectuursysteem en kan werken met een groot aantal streaming spelers en is al omschreven als ''de beste mediaserver voor Sonos-systemen’’.
Er wordt gebruik gemaakt van virtual mappingsoftware die werkt met iTunes, DLNA/UPnP, Roku and Samba. Optimalisatie voor specifieke apparatuur is mogelijk . Er wordt gebruik gemaakt van een secure web-interface maar ook bediening met Apple, iOS, Windows, Android of Blackberry is mogelijk. Voor degenen die nog geen keuze hebben kunnen maken op het gebied van media spelers heeft de Rip-n-Play een UPnP mediaplayer aan boord, waarmee de geripte audiobestanden gapless af kunt spelen via de Coaxiale SPDIF uitgang.
 
Bestanden worden opgeslagen in FLAC or ALAC, op de 1TB versie passen 2000-3000 CD's, op de 2 TB het dubbele maar als er wordt opgeslagen in MP3 formaat verdubbelt dit nog eens.Het installeren is slechts een kweste van de stekker in het stopcontact steken en de netwerkkabels aansluiten terwijl ripping niets anders vereist dan het plaatsen van een CD. De gegevens worden ingelezen, geript en de CD verschijnt uit het apparaat.AVA Media-appratuur wordt ontworpen en gebouwd in het verenigd Koninkrijk  door een team dat gebruik maakt van de expertise die opgedaan is met  moederbedrijf Tranquil PC, o.a. verantwoordelijk voor de IT-services en de servers van de London Underground.De behuizing van de apparatuur is gefreesd uit massief aluminium van aerospacekwaliteit, is hermetisch gesloten en functioneert ook nog eens als koeling. Daardoor is geen ventilator nodig en doordat stof geen kans krijgt is de betrouwbaarheid optimaal. Belangrijk als het gaat om apparaten die weggewerkt moeten worden (domotica).
 
AVA-Media apparatuur zal verkrijgbaar zijn bij gespecialiseerdeaudiowinkels, computerbedrijven, home cinema dealers en Custom Installbedrijven.
 
De RIP-N-PLAY wordt op de hielen gezeten door een nieuw vlaggenschip, de € 2299,-  * kostende Zara Premium. De Zara Premium is gemonteerd in een uit massief aluminium gefreesde behuizing die tevens als koeling dient en verrassend compact is (35x20x3.6cm) De afwezigheod van een ventilator resulteert in een vrijwel geruisloze werking en voorkomt ook nog eens stof-ophoping in het apparaat. Dit apparaat is voorzien van twee x 1 Tb harddisks en is voorzien van een groot aantal mogelijkheden: bit-perfect audio ripping naar WAV-formaat alsmede FLAC, MP3 or WMA indien gewenst 'kunnen CD's op een lokale harddisk of NAS-drive geplaatst worden.
 
Er is voldoende ruimte voor 2450 CDs in WAV formaat or 4250 in FLAC.
 
De Zara Premium kan tot zes UPnP (Universal Plug and Play) devices aan en converteert audiobestanden naar lagere resoluties en kan ook afspelen via lage-resolutiesystemen zoals Sonos.Er is volledig UPnP support voor Linn, Sonos en Roku; een ingebouwde muziekscanner zorgt voor indexering van muziek op ander apparaten zoals een NAS-drive of USB-apparaat.
 
AVA Maestro 50 digitale versterker
Zeer compact is de Maestro-50 digitale versterker van AVA en ontworpen om gebruikt te worden met Apple TV en andere netwerkspelers. Er wordt gebruik gemaakt van ''Purepath'' technologie om een zeer hoogwaardige 50W per kanaal te kunnen produceren.
De versterker verwerkt het PCM signaal (Puls Code Modulatie) tot aan de luidsprekers in een volledig digitale omgeving zonder gebruik te maken van conventionele DAC's (Digitaal Analoog converters.)
 
Aan de achterzijde van de massief aluminium behuizing: luidsprekeraansluitingen, subwoofer lijn-uit, coaxiale en optische digitale in- en uitgangen ten behoeve van een netwerkspeler Standby verbruik is minder dan 1W en een mini optisch/digitale adapter voor Apple's Airport Express wordt standaard meegeleverd.
Als aanvulling op het Maestro programma zullen binnenkort de navolgende modellen geïntroduceerd worden: de Maestro 150-P (P voor Precisie), in een behuizing van massief aluminium en 2 x 60W bij 8 Ohm voorzien van vier digitale ingangen t.b.v. 24-bit/192kHz bestanden, een set analoge ingangen en ''subwoofer uit''. Ook is voorzien in een USB-upgrade module die 24-bit/384kHz audio verwerkt.
 
Voor degenen de een digitale versterker willen voor mobiel gebruik of gebruik op het water werd de Maestro-50M ontworpen, deze werkt op 12 of 24V volt gelijkstroom en is voorzien van twee digitale ingangen, tbv 24-bit/96kHz audio, een subwoofer uit.Uitgangsvermogen: 50 bij 4 Ohm en 20W bij 8 Ohm . Het opvallendste model is echter de Maestro-50S, ontworpen om te werken met de Sonos Connectnetwerkspeler, deze kan op, onder of naast de Connect geplaatst worden. Ook hierbij twee digitale ingangen en een subwoofer ''uit''. Vermogen: 5020 W bij 48 Ohm
* Voor de actuele prijs neem contact op met uw leverancier.