Klinkt beter 432 EVO
 

 
Google Translate
 
 
 
Navigatie
 
HOME
TWEEDEHANDS - DEMO HIFI
RECENSENTEN QUALITYHIFI
REVIEWS TESTS
NIEUWSBERICHTEN 2016
NIEUWSBERICHTEN 2015
NIEUWSBERICHTEN 2014
NIEUWSBERICHTEN 2013
NIEUWSBERICHTEN 2012
HIFIWINKELS Nederland
PRODUCENTEN & MERKEN
IMPORTEURS & DISTRIBUTEURS
ZET JE HIFISURROUNDSET ONLINE !
AUDIO & VIDEO MEUBELS
CONTACT - INFO
YOU TUBE QUALITYHIFI
 
Zoeken op Qualityhifi
 
 
HiFi Supply accessoires
 

 
Akiko Audio
 

Akiko Audio Churchilllaan 69 6226CT Maastricht  info@akikoaudio.com

 
Google Ads
 
 
Intosurround
 

Intosurround is de audiowinkel voor de echte liefhebber. Toonaangevende merken van verschillende Nederlandse importeurs en het Zweedse topmerk XTZ, staan garant voor een geweldige beleving.XTZ is uitsluitend te koop bij Intosurround voor Nederland en BelgiŽ. Door op deze wijze de producten op een andere manier aan te bieden, heeft u een HighEnd product tegen een zeer aantrekkelijke prijs.Flight forum 3542  5657 DW Eindhoven Nederland E-mailadres: info@intosurround.nl Telefoonnr.: +31 (0)40-2342415

Intosurround Eindhoven

 
Introductie streaming audio door Jord Groen
 

Jord Groen Triple M Audio Shop

 
HiFi Studio Zwaard
 

 
Fabscreations
 

Welkom bij Fabscreations. Onze website is nog in ontwikkeling, maar mocht u interesse hebben in 1 van de schilderijen of meer informatie willen, kunt u contact opnemen door gebruik te maken van het contactformulier op de site.

fabscreations

 
FWD Magazine
 

 Vindt hier de laatse reviews

FWD Magazine cover

 
You tube Qualityhifi
 

Klik hier voor de Qualityhifi-YouTube website en bekijk vele films en verslagen

Kijk ook op Qualityhifi youtube

 
Prima Luna
 

Durob Audio BV PO. Box 109  5250 AC Vlijmen The Netherlands primaluna@primaluna.nl

Prima Luna Prologue Dialogue

 
John Van Gent
 

In de hifi wereld heerst nog steeds de veronderstelling dat 'goed' duur moet zijn, JvG bewijst het tegendeel en biedt goede producten aan tegen een nog betere prijs. High-End audiokabels johnvangent De Hennepe 455 4003 BG Tiel info@jvg-kabels.nl

John Van Gent
High End Audiokabels

De John van Gent Magic-Link "Reference" plus

 
Amity HiFi
 

 

JBL introduceert de OnBeat Rumble met dynamische bass mei 2013

JBL introduceert de OnBeat Rumble met dynamische bas. Je smartphone en tablet hadden nog nooit zoveel Power to Party! Amsterdam. mei 2013 – JBL® heeft de JBL OnBeat Rumble gelanceerd, een Bluetooth luidspreker met Lightning-dock. Voor muziekfans die van luide muziek houden is de JBL OnBeat Rumble een echte aanwinst. De luidspreker heeft een sterkte van 50 watt en een stevige bas dankzij de extra grote downfiring subwoofer.
De JBL OnBeat Rumble gebruikt de exclusieve HARMAN TrueStream™ technologie voor de beste geluidskwaliteit bij het streamen vanaf een smartphone of tablet via Bluetooth®. De krachtige speaker combineert een subwoofer van 11,4 cm met de gepatenteerde Slipstream port technologie voor een indrukwekkende bas. Daarnaast heeft de luidspreker ook een Lightning-dock voor het opladen van de nieuwe generatie Apple producten.
 
 
De JBL OnBeat Rumble werkt ook perfect in combinatie met populaire DJ applicaties. Zo kun je op feesten als een echte DJ via de speakers je publiek vermaken met het ene nummer terwijl je via de hoofdtelefoon-uitgang van de JBL OnBeat Rumble alvast het volgende nummer uitzoekt.
 
 
“Het merk JBL staat bekend om live muziek en wij zijn er zeker van dat muziekfans enthousiast zullen zijn over de mogelijkheden en de kwaliteit van deze luidspreker,” zegt Sachin Lawande, executive vice-president van HARMAN en co-president van HARMAN Lifestyle & Infotainment. “De JBL OnBeat Rumble is de meest vooraanstaande speakerdock in ons groeiende portfolio van audioproducten met Lightning-aansluiting. De kwaliteit van de bas is op de markt ongeëvenaard.”
 
 

Prijzen en beschikbaarheid
De JBL OnBeat Rumble is nu beschikbaar voor de winkeladviesprijs van €299,00. *
 
* Voor de actuele prijs neem contact op met uw leverancier