Klinkt beter 432 EVO
 

 
Google Translate
 
 
 
Navigatie
 
HOME
TWEEDEHANDS - DEMO HIFI
RECENSENTEN QUALITYHIFI
REVIEWS TESTS
NIEUWSBERICHTEN 2016
NIEUWSBERICHTEN 2015
NIEUWSBERICHTEN 2014
NIEUWSBERICHTEN 2013
NIEUWSBERICHTEN 2012
HIFIWINKELS Nederland
PRODUCENTEN & MERKEN
IMPORTEURS & DISTRIBUTEURS
ZET JE HIFISURROUNDSET ONLINE !
AUDIO & VIDEO MEUBELS
CONTACT - INFO
YOU TUBE QUALITYHIFI
 
Zoeken op Qualityhifi
 
 
HiFi Supply accessoires
 

 
Akiko Audio
 

Akiko Audio Churchilllaan 69 6226CT Maastricht  info@akikoaudio.com

 
Google Ads
 
 
Intosurround
 

Intosurround is de audiowinkel voor de echte liefhebber. Toonaangevende merken van verschillende Nederlandse importeurs en het Zweedse topmerk XTZ, staan garant voor een geweldige beleving.XTZ is uitsluitend te koop bij Intosurround voor Nederland en BelgiŽ. Door op deze wijze de producten op een andere manier aan te bieden, heeft u een HighEnd product tegen een zeer aantrekkelijke prijs.Flight forum 3542  5657 DW Eindhoven Nederland E-mailadres: info@intosurround.nl Telefoonnr.: +31 (0)40-2342415

Intosurround Eindhoven

 
Introductie streaming audio door Jord Groen
 

Jord Groen Triple M Audio Shop

 
HiFi Studio Zwaard
 

 
Fabscreations
 

Welkom bij Fabscreations. Onze website is nog in ontwikkeling, maar mocht u interesse hebben in 1 van de schilderijen of meer informatie willen, kunt u contact opnemen door gebruik te maken van het contactformulier op de site.

fabscreations

 
FWD Magazine
 

 Vindt hier de laatse reviews

FWD Magazine cover

 
You tube Qualityhifi
 

Klik hier voor de Qualityhifi-YouTube website en bekijk vele films en verslagen

Kijk ook op Qualityhifi youtube

 
Prima Luna
 

Durob Audio BV PO. Box 109  5250 AC Vlijmen The Netherlands primaluna@primaluna.nl

Prima Luna Prologue Dialogue

 
John Van Gent
 

In de hifi wereld heerst nog steeds de veronderstelling dat 'goed' duur moet zijn, JvG bewijst het tegendeel en biedt goede producten aan tegen een nog betere prijs. High-End audiokabels johnvangent De Hennepe 455 4003 BG Tiel info@jvg-kabels.nl

John Van Gent
High End Audiokabels

De John van Gent Magic-Link "Reference" plus

 
Amity HiFi
 

 

Nederlandse introductie KEF THE REFERENCE mei 2014

Nieuw: KEF The Reference.  KEF The Reference - Nederlandse introductie 27 en 28 juni 2014. Reference 5 | Reference 3 | Reference 1.  Na de succesvolle Nederlandse introducties van de KEF Muon, de KEF Blade, de KEF R-series en de KEF LS50, zal nu ook de Nederlandse introductie van de volledig nieuwe KEF REFERENCE serie gaan plaats vinden bij iEar' in Tilburg.      KEF Reference Nederlandse introductie op 27 en 28 juni bij iEar' in Tilburg.  Gedurende deze twee dagen hebben we vier exclusieve luistersessies gepland waar mr. KEF - Johan Coorg - de nieuwe KEF Reference modellen zal demonstreren. Meld dus snel aan op de website van iEar’ om hierbij te kunnen zijn!   KEF THE REFERENCE

Na ruim 13 jaar, in 2001 zag de huidige KEF Classic Reference het levenslicht en in 2007 zijn deze modellen verbeterd in een 2e generatie, wordt er een geheel nieuwe KEF Reference modellijn leverbaar.

Van het basisprincipe: "perfectionists demands uncompromisingly accurate sound, capturing the full emotional rangem depth and detail of the original performance" is met de nieuwe lijn niet afgeweken. Maar om aan dit basisprincipe te blijven voldoen is er nu na 13 jaar een vanaf de grond af ontwikkelde nieuwe Reference met de nieuwste luidsprekerweergave technieken.

THE REFERENCE: de standaard waarmee anderen worden beoordeeld, en die zij nastreven.

De perfecte reproductie van opgenomen geluid. Dit is altijd het doel geweest van de legendarische Reference-serie van KEF. En na 40 jaar continue ontwikkeling, heeft de Reference haar naam als maatstaf voor high-end akoestische engineering meer dan verdiend. Wanneer je een perfectionist bent als het om het genieten van film of muziek gaat, is het de naam die torenhoog boven de rest uitsteekt.  The Reference spreekt voor zich.


“Er was een beschrijving nodig voor het nietsontziende proces waarbij elke luidspreker tijdens alle productiefasen werd onderzocht, inclusief een eindvergelijking met een referentiestandaard in laboratoriumomstandigheden. Deze methode kreeg de naam Reference.” - Laurie Fincham, Engineering Director 1968-1991

Benchmark technologie
KEF is nooit een 'ik ook' geweest.  We creëren. En we stoppen nooit met leren.
De lijst met KEF-patenten en innovaties is ongeëvenaard. Hoewel de Uni-Q 'puntbron' driver onze beroemdste doorbraak is, is het er slechts één van velen. Zo is er de unieke 'als een mandarijn gesegmenteerde' golfgeleiding (tangerine waveguide). Deze geeft extra stijfheid en optimaliseert de aluminium dome. Maar ook geavanceerde geventileerde tweeters.


Het ingenieuze gebruik van nieuwe materialen om de motorprestaties en belastbaarheid op te krikken. Constrained layer demping. Acoustic Compliance Enhancement. De briljante Z-flex surround. Deze en nog veel meer innovaties zijn verantwoordelijk voor de veelvoudig bekroonde KEF-drivers. Geen enkele andere producent heeft meer gedaan om de 'state-of-the-art' of laatste stand der techniek naar een volgend niveau te tillen. En geen enkele andere reeks personificeert KEF's passie voor perfectie zoveel als The Reference.


Een klasse apart
Met vijf modellen - twee elegante drieweg vloerstaanders, een formidabele drieweg boekenplankluidspreker, een drieweg center en een geweldige 1000 watt sub, combineert de Reference-serie benchmark high-fidelity met een volledige meerkanaalse veelzijdigheid. En zoals u mag verwachten, ademen ze allen de pure kwaliteit die komt door het handwerk van de technische meesters van Maidstone in Kent.

REFERENCE 5
Exemplifies the passion for innovation that underpins the Reference design philosophy.

REFERENCE 3
Three-dimensional soundstage places you right at the heart of the original performance.

REFERENCE 1
Innovative technology means that you don't need a big cabinet to enjoy expansive, premium quality sound.

REFERENCE CENTRE
Combines breath-taking sonic accuracy with spatial precision.


REFERENCE SUBWOOFER
Delivers exceptional bass precision and control with zero distortion.
 
KEF reference 1

Met vriendelijke groet,
iEar' | Ultimate Sound and Vision
Freek van Ham

T: 013-5443510
F: 013-5450565
E:
I: www.iear.nl