Klinkt beter 432 EVO
 

 
Google Translate
 
 
 
Navigatie
 
HOME
TWEEDEHANDS - DEMO HIFI
RECENSENTEN QUALITYHIFI
REVIEWS TESTS
NIEUWSBERICHTEN 2016
NIEUWSBERICHTEN 2015
NIEUWSBERICHTEN 2014
NIEUWSBERICHTEN 2013
NIEUWSBERICHTEN 2012
HIFIWINKELS Nederland
PRODUCENTEN & MERKEN
IMPORTEURS & DISTRIBUTEURS
ZET JE HIFISURROUNDSET ONLINE !
AUDIO & VIDEO MEUBELS
CONTACT - INFO
YOU TUBE QUALITYHIFI
 
Zoeken op Qualityhifi
 
 
HiFi Supply accessoires
 

 
Akiko Audio
 

Akiko Audio Churchilllaan 69 6226CT Maastricht  info@akikoaudio.com

 
Google Ads
 
 
Intosurround
 

Intosurround is de audiowinkel voor de echte liefhebber. Toonaangevende merken van verschillende Nederlandse importeurs en het Zweedse topmerk XTZ, staan garant voor een geweldige beleving.XTZ is uitsluitend te koop bij Intosurround voor Nederland en BelgiŽ. Door op deze wijze de producten op een andere manier aan te bieden, heeft u een HighEnd product tegen een zeer aantrekkelijke prijs.Flight forum 3542  5657 DW Eindhoven Nederland E-mailadres: info@intosurround.nl Telefoonnr.: +31 (0)40-2342415

Intosurround Eindhoven

 
Introductie streaming audio door Jord Groen
 

Jord Groen Triple M Audio Shop

 
HiFi Studio Zwaard
 

 
Fabscreations
 

Welkom bij Fabscreations. Onze website is nog in ontwikkeling, maar mocht u interesse hebben in 1 van de schilderijen of meer informatie willen, kunt u contact opnemen door gebruik te maken van het contactformulier op de site.

fabscreations

 
FWD Magazine
 

 Vindt hier de laatse reviews

FWD Magazine cover

 
You tube Qualityhifi
 

Klik hier voor de Qualityhifi-YouTube website en bekijk vele films en verslagen

Kijk ook op Qualityhifi youtube

 
Prima Luna
 

Durob Audio BV PO. Box 109  5250 AC Vlijmen The Netherlands primaluna@primaluna.nl

Prima Luna Prologue Dialogue

 
John Van Gent
 

In de hifi wereld heerst nog steeds de veronderstelling dat 'goed' duur moet zijn, JvG bewijst het tegendeel en biedt goede producten aan tegen een nog betere prijs. High-End audiokabels johnvangent De Hennepe 455 4003 BG Tiel info@jvg-kabels.nl

John Van Gent
High End Audiokabels

De John van Gent Magic-Link "Reference" plus

 
Amity HiFi
 

 

BURMESTER B25 luidspreker

BURMESTER B25 luidspreker 
Nieuw en via importeur Sound Design in de Benelux verkrijgbaar de B25 luidspreker van de befaamde High-End fabrikant Burmester uit Berlijn.

 

Speciale kenmerken van deze luidspreker die direct is afgeleidt van het Referentiemodel B100 (Golden Ear Award The Absolute Sound)zijn o.a. een volledig nieuw ontwikkelde Midrange unit van geweven Kevlar die zich in een eigen  afgesloten ruimte bevindt,en een verder verbeterde AMT Air Motion Transformer met een bereik vanaf 1800 tot boven 45.000 Hz. Deze kan als ook van de B100 bekend,door een speciale hoornconstructie al vanaf 2800 Hz ingezet worden en tevens zeer hoge volume’s natuurlijk en vervormingsvrij weergeven en waarbij de responssnelheid door het gevouwen membraam 5 x hoger ligt dan bij conventionele hogetonen units.

Het speciale scheidingsfilter zorgt ten opzichte van andere fabriekanten voor een extreem linear frequentieverloop in het kritische middenbereik van 300 tot 1500 Hz. De ovale basunits zijn zijdelings gemonteerd en geplaatst achter de bekende Burmester spijl afscherming die naast bescherming zorgt voor een optimale ongehinderde afstraling.

De gezamelijke units van de B25 worden 14 dagen ingespeeld waarna via computer per unit 6 metingen plaatsvinden zodat na matching een gegarandeerde gelijkheid over het complete frequentiegebied van minder dan 0.5 dB bereikt wordt wat zich openbaart in grote mate van ruimtelijkheid en een perfecte en stabiele plaatsing van instrumenten en stemmen in de ruimte.


 
Dat het ontwikkelingsdoel,een compacte luidspreker te ontwikkelen die alle octaven zeer natuurgetrouw weergeeft en zowel zeer luid als op momenten dat een rustiger niveau gewenst is steeds klankmatig rond en met de juiste tonale balans tewerk gaat meer dan gerealiseerd is bewijst  de uitkomst van een van de  inmiddels meerdere  lyrische  testverslagen “This speaker transforms any kind of music into a very special experience!

Tot slot nog enige technische gegevens,
Belastbaarheid: 200 Watt
Gevoeligheid: 89 dB
Overgangsfrequenties: 160 / 2800 Hz
Direct op het filter gemonteerde BiWire / BiAmp aansluitingen
Spikes meegeleverd
Gewicht per luidspreker: 40 Kg
Afmetingen: 98 H x 20 B x D 35  cm.
Prijs per paar: 5990 Euro

Benelux Import:
Sound Design
Tel/Fax: 00 31 (0)516 577236
Email:
Website: www.sounddesign.nl