Klinkt beter 432 EVO
 

 
Google Translate
 
 
 
Navigatie
 
HOME
TWEEDEHANDS - DEMO HIFI
RECENSENTEN QUALITYHIFI
REVIEWS TESTS
NIEUWSBERICHTEN 2016
NIEUWSBERICHTEN 2015
NIEUWSBERICHTEN 2014
NIEUWSBERICHTEN 2013
NIEUWSBERICHTEN 2012
 
HIFIWINKELS Nederland
PRODUCENTEN & MERKEN
IMPORTEURS & DISTRIBUTEURS
ZET JE HIFISURROUNDSET ONLINE !
AUDIO & VIDEO MEUBELS
CONTACT - INFO
YOU TUBE QUALITYHIFI
 
Zoeken op Qualityhifi
 
 
HiFi Supply accessoires
 

 
Akiko Audio
 

Akiko Audio Churchilllaan 69 6226CT Maastricht  info@akikoaudio.com

 
Google Ads
 
 
Intosurround
 

Intosurround is de audiowinkel voor de echte liefhebber. Toonaangevende merken van verschillende Nederlandse importeurs en het Zweedse topmerk XTZ, staan garant voor een geweldige beleving.XTZ is uitsluitend te koop bij Intosurround voor Nederland en België. Door op deze wijze de producten op een andere manier aan te bieden, heeft u een HighEnd product tegen een zeer aantrekkelijke prijs.Flight forum 3542  5657 DW Eindhoven Nederland E-mailadres: info@intosurround.nl Telefoonnr.: +31 (0)40-2342415

Intosurround Eindhoven

 
Introductie streaming audio door Jord Groen
 

Jord Groen Triple M Audio Shop

 
HiFi Studio Zwaard
 

 
Fabscreations
 

Welkom bij Fabscreations. Onze website is nog in ontwikkeling, maar mocht u interesse hebben in 1 van de schilderijen of meer informatie willen, kunt u contact opnemen door gebruik te maken van het contactformulier op de site.

fabscreations

 
FWD Magazine
 

 Vindt hier de laatse reviews

FWD Magazine cover

 
You tube Qualityhifi
 

Klik hier voor de Qualityhifi-YouTube website en bekijk vele films en verslagen

Kijk ook op Qualityhifi youtube

 
Prima Luna
 

Durob Audio BV PO. Box 109  5250 AC Vlijmen The Netherlands primaluna@primaluna.nl

Prima Luna Prologue Dialogue

 
John Van Gent
 

In de hifi wereld heerst nog steeds de veronderstelling dat 'goed' duur moet zijn, JvG bewijst het tegendeel en biedt goede producten aan tegen een nog betere prijs. High-End audiokabels johnvangent De Hennepe 455 4003 BG Tiel info@jvg-kabels.nl

John Van Gent
High End Audiokabels

De John van Gent Magic-Link "Reference" plus

 
Amity HiFi
 

 
November 2012

ACF Audio opheffings uitverkoop nog een maand verlengd jan 2012

De komende maand zal er nog opheffingsuitverkoop van onze inventaris plaatsvinden tegen (zeer) scherpe tarieven waarna de winkel per 31 december 2012 definitief dicht zal gaan. Mocht u vragen hebben neem gerust contact met ons op. http://www.acfaudio.nl/

 

 

Bang & Olufsen lanceert de BeoLab 12-1 nov 2012

Denemarken, Struer, november 2012 – Met de introductie van de BeoLab 12-1, biedt Bang & Olufsen nu een compleet systeem digitale luidsprekers die uitstekend functioneren met een flatscreen-tv, maar ook uitblinken in hifi-installaties. De nieuwste luidspreker in de BeoLab 12-lijn is volledig trouw aan de familietraditie en biedt een grootse geluidsperformance verpakt in een elegant compact formaat.

De nieuwe BeoLab 12-1 functioneert als set discrete rear-luidsprekers in een surround geluidsinstallatie, maar is ook uitstekend geschikt voor plekken waar groots geluid niet veel ruimte hoeft te kosten. De drie verschillende sets uit de BeoLab 12-serie werken naadloos samen, zowel op akoestisch alsook op esthetisch gebied.

De nieuwe BeoLab 12-1 functioneert als set discrete rear-luidsprekers in een surround geluidsinstallatie
 
Eén familie
De BeoLab 12-1 heeft hetzelfde design-DNA als diens voorgangers, de BeoLab 12-3 en 12-2, die eerder dit jaar werden geïntroduceerd. De ontwerpen zijn alle drie van de hand van David Lewis Designers en daardoor sluiten ze mooi op elkaar aan. De actieve luidsprekers worden aangedreven door aparte ICEpower-versterkers die zorgen voor een verbazingwekkend rijk geluid voor een dergelijk compact design. De luidspreker-cover van de nieuwe BeoLab 12-1 is verkrijgbaar in zilver of wit en past daarmee perfect bij de covers van de BeoLab 12-3 en de BeoLab 12-2 die verkrijgbaar zijn in de kleuren aluminium en wit.
 
Nieuwe vloerstands
Tegelijkertijd met de introductie van de BeoLab 12-1, introduceert Bang & Olufsen een complete serie vloerstands voor de hele BeoLab 12-serie, waardoor het nog gemakkelijker wordt om de beste plek voor een superieure geluidsbeleving thuis te vinden.
 
De nieuwe BeoLab 12-1 en de vloerstands zijn vanaf 23 november 2012 exclusief verkrijgbaar bij de Bang & Olufsen-dealer. De prijs bedraagt € 1.115,00 *(de stands zijn apart te verkrijgen en kosten € 230,00 * per stuk).  www.bang-olufsen.com

* Voor de actuele prijs neem contact op met uw leverancier.

 

DEQX Mate nov 2012

DEQX Mate..De DEQX [‘deks’] Mate corrigeert de passief gefilterde luidsprekerbox. De Mate komt tussen de voor- en eindversterker, heeft XLR en RCA analoge in- en uitgangen. Ook kan met de Mate de kamerakoestiek gecorrigeerd worden (staande golven wegnemen) en het bronmateriaal (bijvoorbeeld een te scherpe opname) beluisterbaar maken. Met de speciale DEQX software en gekalibreerde meetmicrofoon is snel het maximum uit de passief gefilterde luidsprekers te halen.
Lees verder
 

Nieuwe Harman Kardon BDS-serie BDS 375 775 477 877 7773w met 3D Blu-ray nov 2012

Nieuwe Harman Kardon® BDS-serie met 3D Blu-ray™ technologie Harman breidt functies uit met TrueStream™, Bluetooth® en Apple AirPlay. Amsterdam november 2012 - HARMAN International introduceert de nieuwe serie Harman Kardon® BDS Home Theater Systems met TrueStream technologie. Dankzij deze technologie kunnen de nieuwe BDS systemen video en audio draadloos streamen vanaf het internet of via andere mobiele apparaten met Bluetooth® en Apple AirPlay. Daarnaast kan TrueStream acht Bluetooth apparaten tegelijkertijd verbinden.
Lees verder
 

Luisteravond bij Audio Specialist Alfred Visser in Buitenpost 14 dec 2012

Op vrijdagavond 14 december (vanaf 19.00 uur) vindt bij Audio Specialist Alfred Visser in Buitenpost weer een luisteravond plaats. Wij zullen deze avond gaan tweeken. Wij gaan dan demonstreren met verschillende interlinks, luidsprekerkabels, netsnoeren, stroomvoorzieningen, zekeringen, akoestiek verbeteringen, audio stickers e.d. met als doel, om een installatie muzikaler te doen laten klinken.  Wij gaan dit vieren met een heerlijk tuning avondje vol met verassingen.
Audio specialist Alfred Visser
Kerkstraat 68
9285 TB Buitenpost
T +31(0)511-541560
F +31(0)511-541474
www.alfredvisser.nl
 

Music First pakt uit met C.E.C. shows op zaterdag 8 en 15 dec 2012

CEC TL 3NMusic First pakt uit met C.E.C. shows. Zaterdag 8 en 15 december zijn datums die liefhebbers van snaaraangedreven cd-loopwerken in hun agenda kunnen zetten. Dan namelijk houdt het Haagse Music First luistershows met de C.E.C. TL 3N en DA 3N.

 

Lees verder
 

Demodag Jean-Marie Reynaud ABSCISSE bij audioperfect zat 22 dec 2012

Op zondag 21 oktober hebben we voor het eerst de nieuwste luidsprekers van het Franse Jean-Marie Reynaud (JMR) gedemonstreerd, en wel in een kerk.  De kerkbezoekers die dag werden - als ze het al niet waren - op slag gelovig, zij het minstens in het kunnen van deze ABSCISSE. De Abscisse is een 2,5-weg luidspreker met dubbele ribbontweeter in eigen behuizing, elegant gemonteerd op de transmissielijnzuil die 2 woofers herbergt.  De speaker is elegant, niet breed dus, maar heeft toch een bereik van 35hz diep tot 25khz hoog.
Lees verder
 

Uitreiking prijzen van Grand Opening Hi-Fi Klubben

Utrecht, november 2012.   Uitreiking prijzen van Grand Opening Hi-Fi Klubben. Op donderdag 25 oktober vond onder grote belangstelling de Grand Opening van Hi-Fi Klubben’s 3e winkel in Nederland plaats door niemand minder dan Kyteman. De vele bezoekers aanwezig bij de opening konden meedingen naar vele prijzen, variërend van hoofdtelefoons tot een compleet audio systeem met Kyteman’s releases op vinyl, gesigneerd door de meester zelf. Op zaterdag 24 november, om 11:00 uur krijgen 11 gelukkige winnaars hun prijzen overhandigd met daarbij een korte demonstratie van de fraaie audio spullen die ze gewonnen hebben. Iedereen is daarbij welkom om de winnaars te feliciteren.
Lees verder
 

Calyx CTI geïntegreerde versterker bij Auee Audio nov 2012

Calyx CTI geïntegreerde versterker bij Auee Audio. Auee Audio heeft deze week de Calyx CTI geïntegreerde versterker binnen gekregen, en wij hebben met deze bijzondere versterker gelijk voor Nederland een primeur in huis!
Lees verder
 

Bezoek Van Duppen Audio door Marc van Berlo nov 2012

Van Duppen Audio is verhuisd. Onlangs heb ik (Marc van Berlo) namens www.qualityhifi.nl een bezoek gebracht aan Dennis van Duppen, eigenaar van de hoogwaardige audiozaak Van Duppen Audio, gevestigd in het centrum van Venlo.

 

Lees verder
 

Shakti nu ook verkrijgbaar bij Hi-Stands nov 2012

Shakti nu ook verkrijgbaar bij Hi-Stands. Hi-Stands is zeer verheugd te kunnen mededelen dat zij sinds kort officieel dealer van Shakti is geworden. Shakti heeft een drietal producten, waarvan de 2 meest bekende hier onder worden uitgelicht:

 

Lees verder
 

Akiko Audio introduceert de Powercord Aerostar nov 2012

Akiko Powercord AerostarAkiko Audio introduceert de Powercord Aerostar. Sinds kort is er een nieuwe kabelfabrikant in Nederland namelijk Akiko Audio; ook bekend van hun audio accessoires op basis van edelstenen en goud, die inmiddels een plekje in de audiowereld veroverd hebben. Heeft het zin, om in deze drukke markt een nieuw model te introduceren ? Natuurlijk ! Als maar aan één voorwaarde voldaan wordt; de kabel moet érg goed zijn !

 

Lees verder
 

YBA heeft onlangs vier nieuwe line-ups ontwikkeld nov 2012

YBA heeft onlangs vier nieuwe line-ups ontwikkeld die u mogelijk ook al bent tegengekomen op de X-fi show,  dit alles mogelijk gemaakt vanwege een belangrijke participatie belang in YBA. YBA oprichter Yves- Bernard Andre is gebleven als technisch consultant, terwijl de nieuwe CEO Jacki Pugh is, tevens eigenaar van epoz en eerder werkzaam samen met Creek Audio.
Lees verder
 

Mark Levinson op de Sound Gallery Show 22 tot 25 nov 2012

Mark Levinson op de Sound Gallery Show 2012. Sound Gallery en Mark Levinson vormen al bijna 25 jaar een klinkende combinatie. Van de eerste ML 1 tot de legendarische ML No 390S CD speler, als Mark Levinson dealer van het eerste uur heeft Sound Gallery een schat aan ervaring opgebouwd rondom dit iconische merk.  Van 22 tot en met 25 November rolt de winkel in de Noorderstationstraat in Groningen daarom de loper uit voor een fantastische show waarin Mark Levinson de hoofdrol zal spelen.
Lees verder
 

Pianiste Natalia Ivashina treedt op in Gorinchem 7 december 2012

Natalia Ivashina Pianiste Natalia Ivashina treedt op in Gorinchem! De Russische pianiste Natalia Ivashina verraste de bezoekers tijdens de 3e editie van de X-fi Audioshow met een verrassende serie liveconcerten. Voor alle liefhebbers van klassieke muziek is er goed nieuws. Vrijdag 7 december 2012 geeft de pianiste een bijzonder recital in Gorinchem. Dit wilt u niet missen!
Lees verder
 

Auee Audio dealer van Vienna Acoustics nov 2012

Auee Audio dealer van Vienna Acoustics. Auee Audio is zeer verheugd te kunnen mededelen dat zij sinds kort dealer van Vienna Acoustics zijn geworden.  Vienna Acoustics ontwerpt  en bouwt luidsprekers vanuit de passie voor muziek met als doelstelling dat iedere luidspreker in staat moet zijn de luisteraar de beroeren!
Lees verder
 

Dimex met eigen Outletwebsite on-line nov 2012

Uniek: Dimex met eigen Outletwebsite on-line.Elke importeur heeft wel gloednieuwe maar overjarige apparaten of tijdens hifishows t.b.v. demonstraties gebruikte modellen in het magazijn staan. Ook Dimex heeft dergelijke apparaten op voorraad; ze worden altijd aan dealers aangeboden maar onder de huidige economische omstandigheden zijn er vrijwel geen bedrijven die daarin willen investeren.
Lees verder
 

Libera No 1 luidsprekers Made By Bouke Seelemeijer Audio

Kort geleden te zien en te beluisteren geweest op de X-fi show in Veldhoven. De BSA Libera luidspreker. De Libera # Uno is een luidspreker door B.S.A ontwikkeld en volledig hand gemaakt. Elke luidspreker wordt door een eigen versterker aangestuurd en is daardoor apart regelbaar. Ook heeft de Libera Uno air motion van Oscar Heil.  ..... Binnenkort meer informatie ...

Lees verder
 

CinemaDream goes PMC nov 2012

CinemaDream goes PMC. Midden in de Betuwe bevindt zich het in audio en video gespecialiseerde bedrijf CinemaDream. Met een ware bioscoopruimte worden filmliefhebbers getrakteerd op de mogelijkheden van een thuisbioscoop. Eigenaar Volkan Bugday adviseert zijn klanten met bezielende passie maar bovenal veel expertise over de aanschaf van de juiste apparatuur. De klant staat hier echt centraal en krijgt alle gelegenheid om tot een juiste keuze te komen.
Lees verder
 

Op 17 en 18 november 2012 organiseert Klinkt Beter haar jaarlijkse opendeur dag

DE SHOW OP 17 EN 18 NOV IS HELAAS GEANNULEERD************************************DE SHOW OP 17 EN 18 NOV IS HELAAS GEANNULEERD

Op 17 en 18 november organiseert Klinkt Beter haar jaarlijkse opendeur. Er staat weer heel wat op het programma. De Marten Django is bij Klinkt Beter ondertussen een vaste aanwinst geworden die perfect bij de demoruimte past. Voor wie het moet missen: de Django is een full-range luidspreker met keramische hoog/mid en drie aluminium 8 inch bas units. Ook na de opendeur is de Django te beluisteren maar dan op afspraak. Naast de Django is nu ook de bookshelf van Marten van de partij, de nieuwe Duke 2 met bijhorende stands.

Lees verder