Klinkt beter 432 EVO
 

 
Google Translate
 
 
 
Navigatie
 
HOME
TWEEDEHANDS - DEMO HIFI
RECENSENTEN QUALITYHIFI
REVIEWS TESTS
NIEUWSBERICHTEN 2016
NIEUWSBERICHTEN 2015
NIEUWSBERICHTEN 2014
NIEUWSBERICHTEN 2013
 
NIEUWSBERICHTEN 2012
HIFIWINKELS Nederland
PRODUCENTEN & MERKEN
IMPORTEURS & DISTRIBUTEURS
ZET JE HIFISURROUNDSET ONLINE !
AUDIO & VIDEO MEUBELS
CONTACT - INFO
YOU TUBE QUALITYHIFI
 
Zoeken op Qualityhifi
 
 
HiFi Supply accessoires
 

 
Akiko Audio
 

Akiko Audio Churchilllaan 69 6226CT Maastricht  info@akikoaudio.com

 
Google Ads
 
 
Intosurround
 

Intosurround is de audiowinkel voor de echte liefhebber. Toonaangevende merken van verschillende Nederlandse importeurs en het Zweedse topmerk XTZ, staan garant voor een geweldige beleving.XTZ is uitsluitend te koop bij Intosurround voor Nederland en BelgiŽ. Door op deze wijze de producten op een andere manier aan te bieden, heeft u een HighEnd product tegen een zeer aantrekkelijke prijs.Flight forum 3542  5657 DW Eindhoven Nederland E-mailadres: info@intosurround.nl Telefoonnr.: +31 (0)40-2342415

Intosurround Eindhoven

 
Introductie streaming audio door Jord Groen
 

Jord Groen Triple M Audio Shop

 
HiFi Studio Zwaard
 

 
Fabscreations
 

Welkom bij Fabscreations. Onze website is nog in ontwikkeling, maar mocht u interesse hebben in 1 van de schilderijen of meer informatie willen, kunt u contact opnemen door gebruik te maken van het contactformulier op de site.

fabscreations

 
FWD Magazine
 

 Vindt hier de laatse reviews

FWD Magazine cover

 
You tube Qualityhifi
 

Klik hier voor de Qualityhifi-YouTube website en bekijk vele films en verslagen

Kijk ook op Qualityhifi youtube

 
Prima Luna
 

Durob Audio BV PO. Box 109  5250 AC Vlijmen The Netherlands primaluna@primaluna.nl

Prima Luna Prologue Dialogue

 
John Van Gent
 

In de hifi wereld heerst nog steeds de veronderstelling dat 'goed' duur moet zijn, JvG bewijst het tegendeel en biedt goede producten aan tegen een nog betere prijs. High-End audiokabels johnvangent De Hennepe 455 4003 BG Tiel info@jvg-kabels.nl

John Van Gent
High End Audiokabels

De John van Gent Magic-Link "Reference" plus

 
Amity HiFi
 

 
November 2013

Bach luidsprekers van de HE lijn ook uitvoerbaar is in speakerdoek nov 2013

Wist je dat de BACH HE lijn nu ook uitvoerbaar is in speakerdoek? Sommige vinden de speakers in het zicht namelijk niet mooi. Dat mag. Het scheelt ook nog eens 320 euro per paar Tango 2 HE trouwens. Kleurmogelijkheden zijn wit, het nieuwe lichtgrijs zoals op deze foto, donkergrijs en zwart. Neem contact op met ons voor meer informatie. Tel 023-5424679 of 06-51964204 Zuid Schalkwijkerweg 40 2034 JH Haarlem. http://www.bachluidsprekers.nl/   

 

 

 

 

 

 

Lees verder
 

Libratone introduceert gratis Android-applicatie nov 2013

Libratone introduceert gratis Android-applicatie. Libratone’s nieuwe en verbeterde gratis Android-app maakt het voor Android-gebruikers nog makkelijker om Libratone’s bekroonde draadloze speakers te bedienen en toegang te krijgen tot ongelooflijk geluid - wanneer zij maar willen en waar zij maar willen.

Kopenhagen, november 2013 – Libratone heeft haar nieuwe gratis Android-app vrijgegeven. Deze biedt verbeterde instelmogelijkheden en maakt het opzetten van het product een stuk makkelijker, wat resulteert in meer mogelijkheden voor gebruikers om hun geluid los te laten. Deze aankondiging onderstreept Libratone’s belofte om aan de verzoeken van hun klanten gehoor te geven. Klanten hebben het gevraagd en Libratone heeft geluisterd.

Gratis Android-app
De app is geüpdatet met gebruiksgemak in het achterhoofd en biedt nu een stapsgewijze set-up, profielen in de FullRoom™ instellingen, een FAQ-sectie en een auto-connectie functie die verbindt met het laatstgebruikte Libratone-apparaat. In aanvulling op de mogelijkheid te shoppen en de hele lijn van Libratone-producten te zien, levert de app ook directe ondersteuning door een geïntegreerde FAQ-sectie en een contactfunctie waarmee de technische dienst direct via e-mail kan worden bereikt ( ).  Geoptimaliseerd voor de complete familie van Libratone’s draadloze speakers is de Libratone app is nu beschikbaar via Google Play: play.google.com/store.

Facebook: www.facebook.com/Libratone
Twitter:  http://twitter.com/Libratone
Blog:  http://blog.libratone.com

 

AwoX StriimLINK nov 2013

AwoX StriimLINK™ brings music from the Internet, USB drives and your DLNA audio library right to your home sound system. Use your smartphone as a wireless remote control to select tracks, manage playlists, and choose Internet radio stations.
Lees verder
 

Sony 4K Ultra-HD Show op 7 december 2013 bij CinemaDream Primeur voor Nederland

CinemaDream organiseert voor de 2e keer in samenwerking met Sony Nederland de grote SONY 4K Ultra HD Show. Tijdens de show zullen wij samen met Sony de nieuwe Sony VPL-VW500 4K Ultra HD projector, waar Sony hoge ogen mee gooit, uitgebreid gaan demonstreren.  Nieuwe 4K content zal beschikbaar gesteld worden door Sony Japan.  Uiteraard zal de populaire Sony HW55 projector tijdens de show ook aanwezig zijn voor demonstraties.

Lees verder
 

Audio-Life show McIntosh en Quad 30 nov 2013

30 november Audio-Life show: McIntosh en Quad. Audio-Life is recent dealer geworden van McIntosh en Quad! Om dit te vieren beleef je op zaterdag 30 november bij Audio-Life in Buren (Midden Nederland) een show met deze legendarische combinatie. In 2 luisterruimtes van de grote en gezellige Audio-Life winkel kan worden geluisterd naar hoe zowel transitor- als buizenversterkers van McIntosh de Quad speakers op unieke wijze kunnen laten spelen. Je zult snel horen dat ESL luidsprekers iets kunnen dat geen enkele anders luidspreker kan.
Setups met oa
McIntosh MA7900 (geïntegreerde transistorversterker)
McIntosh MC275-Anniversary (geïntegreerde buizenversterker)
McIntosh D100 (USB D/A converter met digitale volumeregeling)
Quad ESL 2812 (elektrostatische speakers)
De exacte setups houden we nog even geheim. Aanmelden: ivm verwachtte drukte wordt aanmelden op prijs gesteld. Doe dat via audio-life.nl/show. Alvast bedankt voor je medewerking!  Show-gegevens Datum: zaterdag 30 november Plaats: Hulsterstraat 26a, Buren Tijd: 10.00 – 17.00 uur  Tot dan!
 

B&W en Naim Audio Show weekend bij Lexicom Multimedia op 22 en 23 november 2013

Doorlopende Bowers & Wilkins 800 Diamond en Naim Audio demonstratie bij Lexicom Multimedia. Op vrijdag 22 en zaterdag 23 november 2013 van 10.00-17.00 bent u van harte welkom bij Lexicom Multimedia om te genieten van de combinatie van B&W 800 Diamond serie in combinatie met Naim top apparatuur. Een combinatie die garant staat voor topkwaliteit.
Lees verder
 

Optoma Introduceert Nieuwe 700 LED Lumens Ultra-Portable HD Ready Projector nov 2013

Optoma Introduceert Nieuwe 700 LED Lumens Ultra-Portable HD Ready Projector.
Almere, 5 november 2013: Optoma heeft de nieuwste telg van de ultra-portable LED-projectorreeks en ‘zwaardere’ versie van de vele malen onderscheiden ML550 onthult. Met zwaarder wordt uiteraard bedoeld een hogere lichtopbrengst van maar liefst 700 ANSI lumen. t.o.v. de 550 Lumen van zijn reeds bekende broertje. Van zwaar kunnen we dan ook verder niet spreken, met zijn maar 380gram is dit fysiek de lichtste projector in de markt met een serieuze capaciteit als je nagaat dat LED-projectoren ook nog eens de perceptie hebben van een hogere lichtopbrengst door de hogere kleurwaardes van de LED-techniek.

De ML750 is uitgerust met een “media player”, standaard “office viewer” en ingebouwde luidspreker. Projectie zonder een laptop is heel simpel door gebruik te maken van het ingebouwde geheugen, een  microSD-kaartsleuf of USB-poort. De “Mobile High-Definition Link (MHL)” technologie zorgt voor  connectiviteit met een laptop, PC, “games console” of Blu-ray™ speler met HDMI om zakelijke documenten, foto’s en video’s te bekijken en zonodig muziek te beluisteren.
De Optoma ML750 zet de standaard voor ultra-portable projectoren, met de waargenomen helderheid van een LED-projector, welke tot wel tweemaal zoveel kan zijn als van een vergelijkbare lamp-projector. Gecombineerd met de uitzonderlijke levensduur van LED’s, zal de ML750 nog vele jaren kristalhelder blijven.”

Omdat hij dus slechts 380g weegt en vanwege zijn afmetingen: 105 x 106 x 39mm is de ML750 ideaal voor presentaties vanaf een mobiele telefoon of tablet met de gratis App: “EZ View”. Omdat “EZ View” zowel voor Android als voor iOS apparaten te gebruiken is, biedt het de vrijheid om draadloos documenten, foto’s, video’s te delen en te presenteren of om de camera van het apparaat effectief in een documentcamera te veranderen voor een meer gezamenlijke ervaring.

Presentatiemateriaal kan draadloos worden weergegeven vanaf een PC, Mac of mobiel apparaat door gebruik te maken van de optionele mini Wi-Fi dongle die op de USB-poort van de ML750 kan worden aangesloten. Het projecteren van foto’s, video’s, Microsoft Office en Adobe PDF’s is heel simpel met de volledige documentondersteuning, dus conversie is niet nodig. Met “instant power On/Off” LED-technologie is de ML750 klaar voor “instant plug and play viewing on the move”.

 ML750 Key Functies
• Ultra-portable 380g LED-projector
• 700 LED Lumens voor verbluffende kleurenreproductie en lange levensduur
• Contrast ratio 10.000 : 1
• HD-Ready Standard WXGA resolutie
• HDMI/MHL aansluitingen voor connectiviteit met mobiele apparaten
• Ingebouwde “media player” en standaard “office viewer”
• Optioneel draadloos

www.optoma.nl

Optoma Benelux B.V.
Randstad 22-123
1316 BW  Almere
The Netherlands
Tel:  +31 (0) 36 8200 252
Fax: +31 (0) 36 5489 052

De Optoma ML750 projector is nu verkrijgbaar.   Adviesverkoop prijs is € 699,- Incl. BTW *


*Voor de actuele prijs neem contact op met uw leverancier.

 

Magico introduceert zijn nieuwste S serie luidspreker de S3 nov 2013

Magico S3Magico introduceert zijn nieuwste S serie luidspreker, de S3
Magico is als één van ’s werelds leidende luidsprekerfabrikanten, bijzonder trots om de nieuwste uitbreiding van haar inmiddels veelvuldig bekroonde S serie in de vorm van de S3 aan te kondigen. Dit nieuwe vloerstaande full range luidsprekersysteem weet wederom grensverleggende technologie te koppelen aan ongeëvenaarde prestaties die uniek zijn binnen zijn prijsklasse.
Lees verder
 

uw Hifi Choice

We voeren vanaf nu een nieuwe naam voor onze uitingen, 'uw Hifi Choice' - bekijk hier ons 16 pagina dikke 'uw Hifi Choice' by RMR magazine:

Voor de 2e maal achtereenvolgend zijn we uitgeroepen tot hifiwinkel van het jaar provincie Utrecht!  Aankomend weekend vieren wij dit en ons 10 jarig bestaan met een hapje, een drankje, demo's, leuk nieuws en 10% korting op het assortiment* Wij zetten ons feest voort van 29 november tot 16 januari met shows, demo's en een magazijnopruiming op 2 locaties. Wederom op DE winkelstraat van Soest, nu op de Van Weedestraat 52 en ons vaste adres op de Kostverlorenweg 10.

nieuwsbrief:

Hifiwinkel van het jaar:

Graag willen we ook de mensen meedelen dat we nieuwe stands en beugels voor het Sonos systeem hebben van Flexson:
www.flexson.nl (ook nog dealers gezocht)

warme groet, Mark

RMR Soundsystems
Kostverlorenweg 10
3762 EM Soest
Tel. +3135-6035825

 

Wadia Intuition 01 is geland, midden in Nederland bij Streaming4Home in Kamerik nov 2013

De Wadia Intuition 01 is geland, midden in Nederland bij Streaming4Home in Kamerik (Naast Woerden).November 2013. De eerste ontmoeting met de Wadia Intuition 01 is moeilijk te beschrijven.  Strakke, schelpvormige lijnen omsluiten de technische parel die het hart vormt van deze unieke versterker. Zijn opvallende sculptuur lijkt niet van menselijke hand te komen maar is toch echt ontwikkeld in de Verenigde Staten en vormgegeven in Italië.
Lees verder
 

Audio Note huisshow bij de Groef audio 22 en 23 november 2013

Audio Note M3Audio Note huisshow bij de Groef audio. de Groef audio organiseert in samenwerking met X-Fi een Audio Note huisshow. Vrijdag 22 en zaterdag 23 november aanstaande wordt een tweetal Audo Note systemen gedemonstreerd. Om te beginnen staat een Level-5 set opgesteld met als basis de legendarische Ongaku versterker in combinatie met een exclusieve set AN-E luidsprekers. Dit systeem wordt aangedreven door een CDT-5 en DAC-5 combinatie.
Lees verder
 

PLS 8.1 MKII High-End audiokabel nov 2013

AANBIEDING:   High-End interlink met 24 karaat vergulde RCA stekkers en HF filter. Deze unieke, uit zilverdraad vervaardigde, kabel (inclusief hoogfrequent filter) verbetert gegarandeerd de geluidsweergave van uw muziek.

Wegens de zeer goede ervaringen die onze klanten hebben met deze kabel, hebben we besloten om de serie richting feestdagen voor een mooie prijs aan te bieden.

Kabelcapaciteit: 52.5 pF (per 100m) Kabelweerstand: 0.036 Ohm (per 100m) Demping: HF filter    Impedatie: 95 Ohm/25 Mhz   Impedatie: 195 Ohm/100 Mhz.

Lees verder
 

Aktyna de ultieme luidspreker en apparatenvoetjes nov 2013

Aktyna de ultieme luidspreker en apparatenvoetjes nu bij Akiko Audio. Audiofabrikanten besteden doorgaans weinig aandacht aan accessoires die de luidsprekers en apparatuur van de ondergrond ontkoppelen. Parket ? plak er een paar rubber dopje onder…. Of eenvoudige metalen spikes; vooral de vloer niet bekrassen, een muntje doet wonderen… Apparatuur komt er meestal ook bekaaid vanaf; standaard voetjes en wat vilt, meer stelt het meestal niet voor.
Lees verder
 

Lyra Etna element nov 2013

Lyra EtnaLYRA ETNA.Afgelopen weekend werd het allernieuwste Lyra element, de ETNA, voorgesteld in Duitsland. Aspera Audio was er als Lyra distributeur, samen met Stig Bjorge en Jonathan Carr en Thomas Fast de Duitse importeur om een heel bijzonder element te ontdekken.
Lees verder
 

Buizen 3 daagse bij Triple M audio shop Op 21 22 en 23 maart 2014

Buizen 3 daagse 2014. Op 21, 22 en 23 maart 2014 organiseert Triple M audio shop in Rhenen de Tube Days. Op deze dagen kun u langskomen met uw buizen voor het gratis testen hiervan (maximaal 8 losse buizen per persoon). Deze buizen worden dan getest op 1 van onze avo buizentesters zodat u kunt zien of uw buizen nog in goede staat zijn en of ze gelijk zijn. (max 8 per persoon met uitzondering van zendbuizen en buizen die meer dan 40 Watt mogen dissiperen zoals 211, 845 etc.). Weet u niet zeker of wij uw buizen kunnen testen, kunt u altijd een email sturen of even bellen.
Lees verder
 

Blumenhofer Ocean Way en Einstein audio show bij Audio-Life zat 16 nov 2013

Zaterdag 16 november; Blumenhofer, Ocean Way en Einstein audio show bij Audio-Life.Op zaterdag 16 november organiseert Audio-Life in Buren een show met luidsprekers van Blumenhofer Acoustics en Ocean Way, samen met apparatuur van Einstein Audio.
Lees verder
 

XTZ Master M2 luidspreker nov 2013

XTZ MASTER M2. Aan het eind van dit jaar zullen we een nieuwe high-end monitor / boekenplank luidspreker introduceren, de XTZ Master M2. Het is een revolutionaire luidspreker vanwege de volledig stijve high-density kast, gemaakt van een polymerisatie van epoxy en polyurethaan. Voor het eerst in de geschiedenis zal een XTZ luidspreker worden uitgerust met een soft-dome tweeter met waveguide-technologie om vervorming te verminderen en voor een perfect afstraalpatroon voor de hoge frequenties.
Lees verder
 

Piega master line source diapole ribbon

PIEGA luidsprekers uit Zwitserland heeft na 25 jaar ontwikkeling de MASTER LINE SOURCE DIAPOLE RIBBON. systeem ontwikkeld, dit is geheel in eigen huis gedaan en behoord gelijk tot de STATE OF ART systemen. Zowel het design en technische gedeelte geeft maar weer is aan dat de Zwitsers weer een hoogstandje hebben gemaakt en uitmunt in nieuwe technologische vooruitgang.
Lees verder
 

John van Gent heeft nieuwe website nov 2013

De bekende fabrikant van high end audiobekabeling John van Gent uit Tiel laat met gepaste trots weten dat zijn nieuwe website on line is.

Lees verder
 

Hi-Stands Platenpuck nov 2013

Hi-stands platenpuckHi-Stands Platenpuck
De Hi-Stands Platenpuck heeft een gewicht van 300 gram, en is hierdoor geschikt voor de meeste draaitafels. Deze platenspeler puck is gemaakt van speciaal aluminium, en zal er voor zorgen dat ongewenste trillingen gedempt en opgenomen worden door de puck, en dus niet meer door de naald. U zult direct merken dat het geluidsbeeld minder verstoord wordt door ongewenste resonanties.

Specificaties:   Gewicht: 300 gram  Hoogte: 25 mm   Doorsnede: 80 mm  Materiaal: aluminium  Kleur: Zilver of zwart    www.hi-stands.eu

 

Akiko Audio Tuning Stick XLR nov 2013

Nieuw: Akiko Audio Tuning Stick XLR
De Tuning Stick is er in diverse varianten; RCA, AC en Universal. Nu is er op veler verzoek een extra variant geïntroduceerd; geschikt om in een vrije XLR ingang te pluggen, waarbij de bedrading in de plug uitsluitend contact maakt met de aarde van het apparaat. De inhoud van een Tuning Stick zorgt voor een reiniging van de aarde in de buurt van de apparatuur, met als doel een schoner en meer analoog geluid.
Lees verder
 

Calyx M mobiele Music Player nov 2013

Beste (portable) Hifi liefhebber, geniet binnenkort thuis en ook onderweg van echte High-End, Calyx zal op de CES 2014 de nieuwe Calyx M mobiele Music Player / USB DAC introduceren.
Lees verder
 

JBL Pulse programmeerbare LED lichtshow in een draagbare speaker nov 2013

Overal een feestje met de JBL Pulse! Samensmelting van uitstekend JBL geluid met een innovatieve LED lichtshow brengt muziek tot leven. Amsterdam – JBL brengt een nieuwe dimensie aan audio: licht.. . . .

Lees verder
 

Aqua Acoustic Hi-Resolution DA Converters & show op zat 9 nov 2013

Weer een europese Primeur bij Streaming4Home! De Aqua Acoustic Hi-Resolution D/A Converters zijn als eerste in Europa te beluisteren bij Streaming4Home in Kamerik. Aqua Acoustic “Handmade and Designed in Italy” Binnenkort zal bij importeur Audioarte de eerste zending Aqua Acoustic DA converters arriveren. Aqua Acoustics is een firma uit Italië die erg trots is op hun producten. Hoog in het vaandel staat de benadering van muzikale perfectie, de artistieke traditie, de passie voor het land, de geest van innovatie en vakmanschap van de mensen die er werken.
Lees verder
 

AUDIO21 in Wapenveld houdt luistershows en open dagen 8 en 9 nov 2013

AUDIO21 in Wapenveld houdt luistershows en open dagen op 8 en 9 november 2013. Aan de rand van de Veluwe (nabij Zwolle) bestiert Mark van Braam z’n hifiwinkel genaamd AUDIO21. Vanuit het voormalig jachthuis van een naastgelegen landgoed in Wapenveld, verkoopt hij prachtige apparatuur waar een ieder op vrijdag 8 en zaterdag 9 november naar kan komen luisteren. Maar pas op: de ware liefhebbers worden onherroepelijk meegesleept wanneer de muziek wordt afgespeeld met de audiotoestellen die AUDIO21 verkoopt.
Lees verder