Klinkt beter 432 EVO
 

 
Google Translate
 
 
 
Navigatie
 
HOME
TWEEDEHANDS - DEMO HIFI
RECENSENTEN QUALITYHIFI
REVIEWS TESTS
NIEUWSBERICHTEN 2016
NIEUWSBERICHTEN 2015
NIEUWSBERICHTEN 2014
NIEUWSBERICHTEN 2013
NIEUWSBERICHTEN 2012
 
HIFIWINKELS Nederland
PRODUCENTEN & MERKEN
IMPORTEURS & DISTRIBUTEURS
ZET JE HIFISURROUNDSET ONLINE !
AUDIO & VIDEO MEUBELS
CONTACT - INFO
YOU TUBE QUALITYHIFI
 
Zoeken op Qualityhifi
 
 
HiFi Supply accessoires
 

 
Akiko Audio
 

Akiko Audio Churchilllaan 69 6226CT Maastricht  info@akikoaudio.com

 
Google Ads
 
 
Intosurround
 

Intosurround is de audiowinkel voor de echte liefhebber. Toonaangevende merken van verschillende Nederlandse importeurs en het Zweedse topmerk XTZ, staan garant voor een geweldige beleving.XTZ is uitsluitend te koop bij Intosurround voor Nederland en België. Door op deze wijze de producten op een andere manier aan te bieden, heeft u een HighEnd product tegen een zeer aantrekkelijke prijs.Flight forum 3542  5657 DW Eindhoven Nederland E-mailadres: info@intosurround.nl Telefoonnr.: +31 (0)40-2342415

Intosurround Eindhoven

 
Introductie streaming audio door Jord Groen
 

Jord Groen Triple M Audio Shop

 
HiFi Studio Zwaard
 

 
Fabscreations
 

Welkom bij Fabscreations. Onze website is nog in ontwikkeling, maar mocht u interesse hebben in 1 van de schilderijen of meer informatie willen, kunt u contact opnemen door gebruik te maken van het contactformulier op de site.

fabscreations

 
FWD Magazine
 

 Vindt hier de laatse reviews

FWD Magazine cover

 
You tube Qualityhifi
 

Klik hier voor de Qualityhifi-YouTube website en bekijk vele films en verslagen

Kijk ook op Qualityhifi youtube

 
Prima Luna
 

Durob Audio BV PO. Box 109  5250 AC Vlijmen The Netherlands primaluna@primaluna.nl

Prima Luna Prologue Dialogue

 
John Van Gent
 

In de hifi wereld heerst nog steeds de veronderstelling dat 'goed' duur moet zijn, JvG bewijst het tegendeel en biedt goede producten aan tegen een nog betere prijs. High-End audiokabels johnvangent De Hennepe 455 4003 BG Tiel info@jvg-kabels.nl

John Van Gent
High End Audiokabels

De John van Gent Magic-Link "Reference" plus

 
Amity HiFi
 

 
Oktober 2012

Spanjaard Audio Advies luistershow met AudioVector X3 super luidspreker okt 2012

AudioVector X3 super luidsprekerOp 4 november a.s. bent U van harte welkom in de winkel om te luisteren naar de nieuwe AudioVector X3 super luidspreker. Deze betaalbare en zeer mooi afgewerkte luidspreker speelt op een verrassend hoog niveau. De luidsprekers zullen gedemonstreerd worden op een Exposure 3010 voorversterker en mono eindversterkers. Digitaal zal de muziek komen via J-River media center aangesloten op een Exposure 2010 DAC. Het analoge deel word verzorgt door een Avid Diva SP met daarin een Audio Technica OC9 met een Tellurium Q Phono. Alle bekabeling is van Tellurium Q. Wij hebben al gehoord dat dit erg mooi klinkt. Nou U nog….   De doorlopende demonstratie vind plaats in de winkel van 12:00 t/m 17:00.
Lees verder
 

Sense of Music is vanaf heden dealer van CI Audio okt 2012

Channel Islands Audio bestaat uit een kleine groep van muziekliefhebbers, ingenieurs en vaklieden met meer dan 60 jaar gecombineerde ervaring in de audio en muziek industrie.Sinds 1997 heeft CI Audio een groeiende lijn van bekroonde producten geproduceerd en nieuwe technologieën en hun toepassingen in high-end audio voortdurend geëvalueerd. Hierdoor kunnen zij producten maken met verbeterde prestaties, energie-efficiëntie en betrouwbaarheid.
Lees verder
 

Zondag 4 november 2012 open dag bij Bang en Olufsen Poulissen

Open dag Bang & Olufsen Poulissen Monumentaal... Zondag 4 november 2012 open dag bij Bang & Olufsen Poulissen Met monumenten zijn eeuwen gemoeid. Kastelen en molens; ze moeten rijpen in de tijd. Bang & Olufsen Poulissen breekt met die trend. Door de presentatie van de BeoVision 11. Monumentaal en historisch vanaf het begin. Bloedmooi, hoog begaafd en vol temperament. Een superintelligente tv die alle grenzen verlegt. Met verbluffend beeld en geluid dat weet wat u wilt. Een actiefilm beleef je immers anders dan Studio Sport. De Beovision 11 is zelfs zo slim dat u gewoon kunt blijven kijken terwijl uw partner lekker ongestoord slaapt.
Lees verder
 

Gydotron Audio show Marten Design Django en ASR Emitter van 13h00 tot 21h00 op 10 november 2012

Marten DjangoGydotron Audio show Marten Design Django en ASR Emitter van 13h00 tot 21h00 op 10 november 2012. Deze maal  willen we aan u de Marten Design Django laten beluisteren. De Django is een full-range speaker met ceramisch hoog / mid en 3 aluminium 8 inch bas drivers. Marten maakt zelf gebruik van ASR Emitter als referentieversterking bij de ontwikkeling van hun speakers. Het lijkt ons dan ook niet meer dan evident om de Django aan te sturen met de ASR Emitter versterker. Als bron maken we gebruik van de Ayre CX-7 cd-speler. Vanaf 20h00 tot 21h00 draaien we integraal “Graceland” van Paul Simon. Gydotron Audio Veldvenne 18 2970 Schilde België 0032 (0)473 11 65 13 www.gydotron.com
Lees verder
 

Astelle en Kern AK100 Portable Music Player demonstratie klaar bij Sense of Music okt 2012

Astelle&Kern AK100 Portable Music PlayerHet eerste product in de range Portable Music Players van I-River is vanaf heden te bewonderen bij Sense of Music. Sense of Music is de eerste Nederlandse dealer die de Astelle&Kern AK100 Portable Music Player demonstratie klaar heeft. De Astelle&Kern AK100 beschikt o.a. over een IPS Touch Screen en een Wolfson WM8740 24 Bit DAC waarmee uw favoriete muziek met de audio formaten WAV, FLAC, WMA, MP3, OGG en APE tot 24 Bit/192 kHz kan worden weergegeven. OS is Windows 2000/XP. www.senseofmusic.nl/

 

I-River Astell en Kern AK100 PMP vanaf november leverbaar Music2 Audio okt 2012

I-River Astell&Kern AK100 PMPI-River Astell&Kern AK100 PMP vanaf november leverbaar: Vanaf 1 november zal Music2 audio import fungeren als de BeNeLux distributeur van de I-River Astell&Kern AK100 Portable Media Player. Deze PMP kan gerust worden gezien als het High-End antwoord uit de DAP en PMP hoek, wat dacht u van onderweg uw muziek beluisteren in 24bit/192kHZ FLAC!
Lees verder
 

Van de Leur Audio maakt zich klaar voor introductie buiten Nederland okt 2012

Van de Leur Audio maakt zich klaar voor introductie buiten Nederland: website nu ook in het Engels te lezen.Mede dankzij het succes van de X-Fi show zijn de producten van Van de Leur Audio ook in het buitenland opgevallen. Een goede reden om te starten met de vertaling van de website in het Engels. Vanaf vandaag is de website dan ook in deze universele taal te bezoeken.
Lees verder
 

MicroMega Mydac wonder DAC okt 2012

De MicroMega Mydac (Euro 299,-) is door The Absolute Sound (een van de 2 meest toonaangevende high end audio tijdschriften aller tijden) uitgeroepen tot:   MICROMEGA MYDAC De €299 WonderDac.
Lees verder
 

Arthephonos Peitho Nieuw bij Hay-End Audio okt 2012

ARTEPHONOS PEITHO luidsprekers. Alweer iemand die luidsprekers op de overvolle markt zet? Inderdaad, maar Hay-End Audio weet zeker dat deze speakers net zo bijzonder zijn en succesvol kunnen worden als de Artephonos buizenversterkers. En wel om deze redenen:
Lees verder
 

Bij twee DeVos Jingle speakers Gratis passieve subwoofer okt 2012

DeVos luidsprekers heeft in samenwerking met dealer LWA Productions te Oss de volgende najaarsactie: Gratis passieve subwoofer bij twee DeVos Jingle speakers. Het betreft hier een passieve sub met twee acht inch woofers ter waarde van € 275,- Voor de aktieve subwoofer met ingebouwde versterker van 150 Watt dient € 121,- bijbetaald te worden. Bij een complete home cinema set wordt de aktieve subwoofer kado gedaan. Te beluisteren in Oss op afspraak. 0412-630226 http://www.lwaproductions.nl/
Lees verder
 

Autonomic Mirage MMS-5A bij Sense of Music okt 2012

De Autonomic Mirage MMS-5A is een muziekserver waarbij je - net als bij vele anderen muziekservers - tracks kan selecteren uit een opgeslagen muziekbibliotheek. Maar de MMS-5A  gaat veel verder dan dat.  De Autonomic muziekserver is gebaseerd op Windows architectuur — maar geen zorgen -  hij handelt niet als een computer. Hij werkt als een high-performance audio-component. De MMS-5A beschikt over een 1TB harde schijf voor ruim voldoende lokale opslagcapaciteit voor een grote muziekverzameling. Hij is compatibel met alle belangrijke muziekformaten, met inbegrip van MP3, AAC, WMA, WAV, FLAC en anderen. Aan boord is een 192 kHz/24 bit DAC van audiofiele kwaliteit.
Lees verder
 

Piega nieuws Premium 1-2 en 5-2 Coax 10-2 en 30-2 oktober 2012

Premium 1.2 The new compact loudspeaker
The small yet elegant shelf loudspeaker stands out with many benefits that can otherwise only be found with far larger models. Not least due to its newly designed bass chassis with MDS technology (Maximum Displacement Suspension), this compact loudspeaker offers an impressively exciting musical experience even in medium-sized rooms. The greater wall thickness of this new cabinet and resulting increased rigidity prevent the occurrence of any intrinsic sound in the aluminum cabinet. Transparency in the midrange and precision in the bass range considerably enhance sound quality, whilst the new MKII version of the legendary LDR ribbon tweeter demonstrates a superiority and agility up and down the entire musical range – ensuring audio enjoyment and more.

Lees verder
 

Takumi TT level2 draaitafel van Rik Stoet

Wonderschoon en klinken als een klok. Deze Rik Stoet/Takumi TT level2 is nu te bezichtigen en te beluisteren. Kom snel langs om je licht op te steken over deze unieke aanbieding. Neem gerust platen mee, we draaien ze graag. Zo kompleet als het maar zijn kan!
Lees verder
 

Pink Faun Thalia het nieuwe hoog-rendement 98dB systeem van Pink Faun okt 2012

De Thalia, het nieuwe hoog-rendement (98dB) systeem van Pink Faun, opgebouwd met een 30 cm hoorn en een 30 cm onderhangen papieren bas. De divers die gebruikt worden zijn remakes van de originele Altec-drivers. Het Amerikaanse bedrijf Great Plains Audio heeft de rechten gekregen van Altec Lansing om de drivers opnieuw uit te brengen.

 

Lees verder
 

Spectral soundsokkel voor BOSE Cinemate 1SR en Lifestyle 135 okt 2012

Spectral soundsokkel voor BOSE® Cinemate® 1SR en Lifestyle® 135  Het beste geluidsysteem met 1 luidspreker van BoseSpectral soundsokkel voor BOSE® Cinemate® 1SR en Lifestyle® 135  Het beste geluidsysteem met 1 luidspreker van Bose, is nu op de mooiste manier te verbergen in de sokkel van elk SPECTRAL Brick tv meubel. De geheel nieuw ontwikkelde SPECTRAL BRS6 en BRS7 soundsokkel, wordt geleverd met een speciale ophangbeugel voor de montage van de Bose 1SR soundbar en is voorzien van een stof bespannen voorfront. Hiermee wordt de soundbar volledig het zicht onttrokken. buitenwerkse sokkel afmetingen BRS6: 1099 x 173 x 405 mm (B x H x D)  buitenwerkse sokkel afmetingen BRS7: 1599 x 173 x 405 mm (B x H x D) € 399,00 * incl. 21% btw. * Voor de actuele prijs neem contact op met uw leverancier. www.spectral.nl

Lees verder
 

13 en 14 oktober 2012 Accuphase show bij Colab

Muziek is een oase die verfrist tijdens de reis van ons leven. Het is deze zin die het Japanse Accuphase uitlegt in hun filosofie. Tijdens het weekend van 13 en 14 oktober bent u uitgenodigd in die oase bij Colab voor een voorstelling van de muzikale weergave instrumenten van dit merk.
Lees verder
 

Atoll Electronique ST100 en ST200 streamers okt 2012

Atoll Electronique ST100 en ST200  streamers Atoll Electronique Streamers. Atoll pakt uit met twee nieuwe producten - de ST100 en ST200 Streamers. Atoll gebruikt kwaliteitsvolle componenten en zorgt dus ook hier voor een high-end integratie. De prijzen zijn 1620€ voor de ST100 en 2000€ voor de ST200. De controle kan via iPhone, iPod, iPad (voor de Apple gebruikers), voor smartphone, tablet, PC of laptop is er ook binnenkort een gratis Android applicatie beschikbaar. De verbinding met het internet gebeurd via wifi of kabel.
Lees verder
 

THE CARDINAL Het Nieuwe Vlaggenschip Van Wilson Benesch okt 2012

Wilson-Benesch cardinalTHE CARDINAL Het Nieuwe Vlaggenschip Van Wilson Benesch. Belangrijke feiten op een rij. De Cardinal is de grootste en technisch meest vooruitstrevende luidspreker die ooit door de voornaamste Britse high-end audiofabrikant is gemaakt. Het is absoluut één van de meest geavanceerde luidsprekers ter wereld, gemaakt door een bedrijf dat de kennis en vaardigheid heeft om zo’n product te creëren.
Lees verder
 

PS Audio powerblok Dectet en DA Converter NuWave nu bij Sense of Music okt 2012

Sense of Music meldt met trots de komst van twee nieuwe PS Audio producten. Een powerblok Dectet en een laatste generatie DA Converter NuWave. Het Dectet Power Center brengt opnieuw leven, body en dynamiek in uw set aan een heel betaalbare prijs en heeft maar liefst 10 beschermde en gefilterde uitgangen.
Lees verder
 

Sense of Music Nieuws en wetenswaardigheden okt 2012

De KI-270 is een 42 kg zware geïntegreerde buizenversterker met een vermogen van 2x 70 Watt en een ingangsgevoeligheid van 0,2 Volt. De uitgangsbuizen zijn van het type 6550 en fixed-bias. Tevens wordt er gebruik gemaakt van 6350 en 6922 buizen. Hij meet 545 x 460 x 262 mm (BxDxH) en wordt compleet aangeboden met onderplateau, papieren en transportkisten. 12 maanden garantie, 3 maanden garantie op de buizenOpeningstijden Sense of Music
De openingstijden van Sense of Music zijn gewijzigd. Maandag tot/met vrijdag overdag en ’s avonds en zaterdag overdag zijn wij open op afspraak. Wij nodigen u graag uit in onze winkel in Leiden, neem gerust uw eigen muziek mee. Vriendelijke groet, Sense of Music Kanaalweg 48 (tegenover fietsbrug Roomburg) 2313 DV Leiden+31(0) 6 53930180 Meer
Lees verder
 

Bang en Olufsen BeoPlay V1 Havanna special edition okt 2012

B&O PLAY van Bang & Olufsen introduceert de BeoPlay V1 in een nieuwe kleur, havana. De televisie en de nieuwe verrijdbare voet zijn uitgevoerd in dezelfde bruine tint. Bij deze speciale editie van de BeoPlay V1 vervaagt de grens tussen designmeubilair en superieure elektronica. B&O PLAY bouwt met de nieuwe kleurvariant voort op de succesvolle introductie van de BeoPlay V1, de eerste televisie onder de merknaam. De BeoPlay V1 Havana werd gecreëerd voor mensen die van design houden maar ook graag televisie kijken. En zoals het een mooi meubelstuk betaamt, is de televisie altijd fraai om naar te kijken, ongeacht of de tv aan of uit staat.
Lees verder
 

The Number One Hifi Show in Leiden op 17 en 18 november 2012

The Number One Hifi Show Leiden. Omdat The Hifi Studio Number One dit najaar haar 30 jarig bestaan viert, vindt er in het weekend van 17 en 18 november een Hifi Show plaats in Leiden. De show zal in elf zalen in het Holiday Inn Hotel aan de Haagse Schouwweg in Leiden geopend zijn van 10.00 tot 17.00 uur. Op de show staan o.a. onze importeurs om u de nieuwste modellen en primeurs op Hifi gebied te tonen.   Holiday Inn Leiden**** Haagse Schouwweg 10, 2332 KG LEIDEN  Postbus 9004, 2300 PA LEIDEN Tel:071 53 55 555 Telefax:071 53 55 553 E-mail:   Internet: www.holiday-inn-leiden.com 

 

De XTZ 100.33 Wereldklasse in deze prijscategorie bij Into Surround okt 2012

De nieuwe XTZ DIVINE 100.33 met keramische driversDe nieuwe XTZ DIVINE 100.33 met keramische drivers. De XTZ 100.33 Wereldklasse in deze prijscategorie. Het Zweedse XTZ staat bekend om hun fenomenale prijs/kwaliteitsverhouding. Het al rijke assortiment aan high-end luidsprekers wordt uitgebreid met de XTZ Divine 100.33.Deze nieuwe monitor speaker is een stuk compacter, maar bied net als zijn grotere broer de Divine 100.49 een fantastische geluidsbeleving. De Divine 100.33 is opgebouwd uit misschien wel de beste tweeter van het Duitse bedrijf Visaton en twee keramische drivers van het bekende merk Thiel&Partner.
Lees verder